Karşı tarafın çok emeği geçmiş ise ve hakkını helal etmediyse hayatta mutlu mesut olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılkarşı taraf istediği kadar ah etsin. sen o ah'ları hak ettin mi? o önemli. hak ettiysen sıkıntı kardeşim söyliyim. ilahi adalet er ya da geç tecelli eder. kimsenin ah'ını almayın. aldıysanız da gidin helallik isteyin. tabii şu da var. o kişi hakkını helal edebilir ama Allah razı mı? bilemezsin. dünyalık düşünmeyin. maddeye önem vermeyin. bedene önem vermeyin. karşınızdakinin içindeki güzelliği görün. yanlış yapmayın. yaptırmayın. sıkıntılı işler bu işler. çok da şey etmemek lazım.
13 Yorumla
Soran+1 yılHak etti hemde nasıl hak etti. Helallik istedi ama asla helal etmiyorum o da biliyor ne kadar emeğim geçtiğini ama helal etmiyorum
- +1 yıl
sen bilirsin bişey diyemem , etsen de etmesen de zaten hesap günü geldiğinde herşey ortaya dökülecektir. uzak durun. sizi üzenlerden uzak durun.
Soran+1 yılTabiki uzagim allah korusun yüzünü bile görmeyeyim
En İyi Cevaplar
+1 yılYarına Kalsada Yanına Kalmaz Be Kuzen
115 Yorumla
Soran+1 yılKalmaz yanına inşallah neler çektim onun yüzünden ben aynısını yaşasın
- +1 yıl
senin ahini aldıysa inan mutlu olamaz arkadaşım
- +1 yıl
Cok dolusun sanırım
Soran+1 yılÇok anlatamam kelimeler yetmez şu an bile gözlerim nemli
- +1 yıl
istersen mesaj atabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim konuşmak istemiyorum detayları
- +1 yıl
Tamam Hayat kimse için değmez mutsuz olma
Soran+1 yılDeğmez evet yanına kalmasın bana yeter duyduğum sadece nefret
- +1 yıl
emin ol g. tunu dogrultamaz :) :)
Soran+1 yılİnsallah allahım
- +1 yıl
çook kin dolusun :)
Soran+1 yılEvet aşırı
- +1 yıl
misli misli çıkacak rahat ol :)
Soran+1 yılTek dileğim. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
bir şekilde çıkıyo onun acısı biyerlerden sen bilsen de bilmesende görsen de görmesen de.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen biliyorum görmüyorum allahım yanına bırakmasın inşallah
+1 yılSanmıyorum.. Sen görmesende çıkar acısı..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılMUTLU MESUT OLUP OLMAYACAĞINI ANCAK VE ANCAK ALLAH BİLİR BUNU KİMSE BİLEMEZ, SENİN NİYETİN İYİSE GERİSİNE KARIŞMA EDEN BULUR DEMİŞLER AMA YİNEDE BİZ BİLEMEYİZ KENDİ HAYATINA DEVAM ET, ARTIK ONU DÜŞÜNME BULUR VEYA BULMAZ ARTIK BU ONU İLGİLENDİREN BİR ŞEY SEN SAKİN OLARAK HAYATINA KALDIĞIN YERDEN DEVAM ET
10 Yorumla
+1 yılOlamaz. Bir yerden çıkar onun acısı yine. Fakat senin acin geçtikten sonra onun canının acimasini da umursamazsin
10 Yorumlavalla zor. ah almak sıkıntılı bir iş helallik almak lazım..
10 Yorumla
+1 yılAsla ve asla. Ve kimse kötü yaşattığı hiçbirşeyi yaşamadan ölmez
17 Yorumla
Soran+1 yılYaşasın aynısını yaşasın tek dileğim bu
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam derim ki seni allaha havale ediyorum de sayın soran
Soran+1 yılDiyemem bağlantım yok sırf bunu demek için de aramam. Hakkımı helal etmedim helallik istediğinde
- +1 yıl
Ona söylemek zorunda değilsin. Sen kalbinden oku o zaten yerine gider hiç endişelenme
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim yani her gece ah etmekten vazgeç diyorsun
- +1 yıl
Evet kesinlikle. Bu senin ruhuna ve ruh sağlığına da zarar verir ve içinden hiçbir şeyin çıkamaZsın.
Soran+1 yılHaklısın her gece andikca acilarim tazeleniyor sanki
+1 yılSese Gel https://vocaroo.com/i/s04oSDejcDrd
05 Yorumla
Soran+1 yılBütün yorumları ezdin geçtin ama haklısın en kötüsü de bu
- +1 yıl
Senin yüzüne bir sigara daha yaktım
Soran+1 yılO zaman intikam şart ağzım açık dinledim. Lütfen küfürlü konuşma hiç hoş değil gerçekten yani konuş da ses kaydı atma o şekilde.
- +1 yıl
Akşam buralarda ol yeni yeni isim bitiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün değil gibi. Eğer mutlu oluyorsa o zman iş ahirete kalıyor demektir ki bu daha vahim :(
18 Yorumla
Soran+1 yılAhirete kalmasın bana çektirdiğini çeksin
Cevap sahibi+1 yılDua etmen ve ALLAH katında geçerli bir kul olman lazım ve de gerçekten ona hakkın geçmiş olması lazım
Soran+1 yılManevi maddi hakkım geçti helalik istedi ama hakkımı helal etmedim. Oyuncak gibi oynadı brnim hayatımla. En güzel nasıl dua edebilirim hem içim rahatlasın hem de huzur bulamasin içinde bana yaptığı haksızlığı unutmasin
Cevap sahibi+1 yılAmacın ALLAHa yaklaşmak ise (ALLAH çektiğin sıkıntının büyüklüğünü görüyor) o kişiye olan hakkını duanda helal ettiğini bildir ve bunun karşılığında ALLAHtan Ona yakın olmayı dile.
Ama amaç sadece intikam ise ve ALLAHa yakın olmak umrunda değilse Ondan adaleti ile hükmetmesini dile, o zaman sen de yaptığın yanlışlar ve günahlar varsa o ilişkide canın acır o kişi de yaptıklarından dolayı baya acı çeker.- +1 yıl
canının değerini bilmeyenler için canını acıtma dağıt kafanı uğraş bunun için önce kendim de artık.
Soran+1 yılAllaha sığınıyorum her fırsatta iyi geliyor bana ama hakkımı asla helal etmem. Hakkımı helal edersem en büyük ihaneti kendime yapmış olurum elimde bir o kaldı onuda asla vermem. Neler çektim ben anlatsam roman olur. İntikam istemiyorum ama o da çeksin asla mutlu olmasın. Benim canım çok acıdı zaten çok
- +1 yıl
o zaman biz seninle baş başa verip kitap yazalım bence 😊 bu kadar keskin olma hak veriyorum anlayabiliyorum seni ama kendine çevirme hislerini.
Soran+1 yıl@nefesnefesee zaten zararım sırf kendime farkındayım kalp atışlarım bile normal değil aşırı hızlı devamli geceleri uyku yok gibi gibi seyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılolamaz olsa bıle allah anısnını ona yasatır ölmeden emn ol
115 Yorumla
Soran+1 yılÖlmeden yaşasın aynısını başka birşey istemem bunun için hep dua ediyorum hakkımı da asla helal etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyasar merak etme hepımzızn basna geldı benımde geldı sana anlatsam şok olursun amam bende etmedım çünkı ölelelrını allah kul ıle sınar yanı allah kuldan ınıtkamını kul ıle alırı din rfan bılmeyen bunu kul yptı sanır ama allah senın güanahkar oldguna bakmaz ıtersen ne olursan ol o ayrıdır hz muhammedın dedıgı gıbı canı yanan sabretsın can yakanda canının yanacagı günü beklesın
Soran+1 yılDediğin gibi bu kul hakkı bile bile göz göre göre hayatiyla oynanmak bu çok kötü birşey hiçbir günaha benzemez tövbesi olmaz geri dönüşü olmaz ve asla hakkımı helal etmem bugün öleceğimi bilsem yine de helal etmem artık sen düşün bana neler etti
Cevap sahibi+1 yılyaparlar bılrırım sonrada sütten cıkmıs ak kasık işte
Soran+1 yılAynen öyle adamım diye geziyor ortalikta
Cevap sahibi+1 yıltakma kendı haatına bak klasık olca ama degmez bosver
Soran+1 yılBaya klasik oldu
Cevap sahibi+1 yıltakma kafana gel içelm
Soran+1 yıl:-)
Cevap sahibi+1 yılYani izmirdeysen kordonda balık takı yaparız
Soran+1 yılÇooook uzaktayım
Cevap sahibi+1 yılHadi ya 🙄
Cevap sahibi+1 yılNerden pekı
Soran+1 yılÇoook uzaktan başka ülke
Cevap sahibi+1 yılAfrika
ah aldıysan allah illa burda hesabını soracak diye bir şey yok belki hesabı ahirete kalmıştır
10 YorumlaHerşwyi yap ama kimsenin ahını alma bunu yaşamış biri olarak söylüorum eninde sonunda ahı tutar ve o kişi yi hatrlarsın
10 Yorumla
+1 yılzor dikiş tutmuyor bir türlü..
121 Yorumla
Soran+1 yılHer gece ah ediyorum. Ben ağlarken mutlu olmasın aynısını çeksin
- +1 yıl
çeker bir yerden sıkışır hiç merak etme.
Soran+1 yılİnşallah allahım inşallah
- +1 yıl
bu kadar merkezin yapma bazı şeyleri dağıt kafanı hayat devam ediyor unutma 😊
Soran+1 yılÜzerinden çok zaman geçti ama hala canım acıyor
- +1 yıl
canının değerini bilmeyenler için canını acıtma kendine haksızlık etme acımasız ol hayatı zehir etme.
Soran+1 yılElimde değil hak etmedim ve nelerle karşılaştım. Canımın değerini bile unuttum
- +1 yıl
kendinde o gücü görmüyorsan ki görmüyor gibisin destek alacaksın.
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum biryerde tükeniyorum
- +1 yıl
elinden geleni yaptığını sanıyorsun birşey yaptığın yok aslında sinmiş duruyorsun
Soran+1 yılNe yapabilirim
- +1 yıl
şunu yap bunu yap diyemem nasıl bir insan olduğunu kim olduğunu ne iş yaptığını falan hiç bir şey bilmiyorum senin hakkında yorum yapamam o yüzden. ama şunu söyleyebilirim başını kaldır önce dik dursun 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
unutma önce ben diyiceksin bundan sonra 😊
Soran+1 yılKesinlikle onu da öğrenmiş oldum
- +1 yıl
daha hepimizin o kadar çok yaşayıp öğreneceği şey var ki ömrümüz yetmez 😊
Soran+1 yılAllahım aslında beni beterinden korudu biliyormusun düşününce
- +1 yıl
aynen öyle böyle bakıcaksın işte afferimm 👏👏😀😊
Soran+1 yılTeşekkürler destek için yüzümü güldürdün gözüm yaşlı iken. Allahım da senin yüzünü güldürsün
- +1 yıl
yüzünün güldüğü yerde kalacaksın hakettiğini düşündüğün yerde. rica ederim ne demek Allah hepimizin yüzünü güldürsün 😊
Soran+1 yılAmin :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutma ama ah edeyim derken ahların dönüp seni bulmasın burada ki herkes seni haklı gördüğü için yani anlattıklarından yola çıkarak bu yorumları yapıyor gerçekte kim haklı kim haksız biz bilemeyiz iyi düşün derim
015 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olmasam böyle büyük konuşmam allah korkum var çok şükür. Burda yazdıklarım hiç bile sayılır daha neler neler yaşadım ben
Cevap sahibi+1 yılen çokta bu duruma anlam veremiyorum, önceleri iyi gezmeler tozmalar seviyorumlar ediyorumlar hatat ileri gidip altına yatmalar güvenmeler ayrılınca ahım var :) hani seviyordun ya onsuz olamazdın ya böyle sevgi mi olur, karşında ki kötüyse bile sevginin sadakati nerede en önemlisi kendine saygın nerede?
Cevap sahibi+1 yılherkes az çok bir şeyler yaşıyor hayatta? sana tecavüz mü etti? parana mı el koydu? ne oldu dün iyi olupta bugün seni bu denli kızdıran çok merak ediyorum
Soran+1 yılYazdığın gibi değil vardirdigin gibi değil. Kocaman bir yalan benim hayatıma mal olan bir yalan üzerinde başlamış birsey ama dediğin gibi degil. Bu ah olayının basit birsey olmadığını bilecek yaştayim
Cevap sahibi+1 yılyaşını sormuyorum hanfendi zaten ama nedir sorun? kocaman yalan dediğin nedir? fazla fazla karakteri kişiliği oturmamıştır seviyorum evleneceğiz vaadiyle kandırmıştır yalan dediğin ne kadar büyük olabilir ve ne kadar uzun sürebilir?
Soran+1 yılEğer uzak mesafe varsa uzun sürer yalan yaşım 28. Bambaşka ama dediğine yakın ama bambaşka
Cevap sahibi+1 yılgerçekten tam anlayamadım sorunun ne olduğunu ama ah etmek hele ki beddua etmek ve burda ki yaşadıklarınızdan habersiz insanları da bedduana ortak ediyorsun günaha giriyorsun haberin olsun
Soran+1 yılGünaha girdiğimi düşünmüyorum zaten anlatmak istemiyorum. Kul hakkıma girdi ve canım çok acıyor. Ön yargını kes artık aynı görüşte olman şart değil ama bilmedigin şeyler için de daha da canımı yakma
Cevap sahibi+1 yılAllahtan korkmayanın canı yanmaz madem anlatamıyorsun niye soru soruyorsun hadi soruyu sordun cevabınada katlanacaksın güzelim
Soran+1 yılBirde onu savunuyorsun bilmediğin halde birde sana laf yetiştiriyorum ya işte o canımı acıtıyor yazma daha rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yılnerde savnuyorum? hangi sözümle savundum elin adamını
Soran+1 yılAbuk subuk fikir üretiyorsun daha da canımı sıkıyorsun ayrıntılar aklıma geldikçe ben ne hale geliyorum
Cevap sahibi+1 yılkafayı yemişsin sen ne halin varsa gör yalan dolan
Soran+1 yılSen yemişsin kafayı terbiyesiz o pisliklerden olduğunu kanıtladın zaten
Cevap sahibi+1 yılyalan söyleyerek milleti günahına ortak etme ya da adam gibi herkese açıkla ne yaptıysa kıvırıp durma ya da kapa çeneni otur oturduğun yerde
Geçmiş olsun o seni gelir bulur
10 YorumlaOlunur, adaleti bu dünyada arama...
10 YorumlaBitti işi o ahı kim aldıysa...
10 Yorumlaolunmaz gun gelır devran doner
10 Yorumla
+1 yılolunmaz
23 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın zaten allah mutlu etmesin huzur vermesin aynısını yaşasın
- +1 yıl
hıç bırsey kımsenın yanında kar kalmaz için rahat olsun ya bu dünyada ya da ahirette
Soran+1 yılKalmasın yanına kâr zaten huzur bulamasın
+1 yılHayir bununla ilgili aci tecrubelerim var.
10 Yorumlaolunmaz bence olsa bile öldükten sonrası var
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaOlunmaz.
10 Yorumla
+1 yılolamazsın :(
114 Yorumla
Soran+1 yılBen değil o olamaz kendi acindan sormadım
- +1 yıl
işi zor o zaman. Emeğin karşılıksız kalmaz bundan emin ol. aynı durum ben de var malesef.
Soran+1 yılMalesef diyorsun ah mı aldın
- +1 yıl
Ben ah ettim. Üzülüyorum onun adına.
Soran+1 yılPeki çekti mi çekiyor mu. Üzülme hak ettiyse çeksin
- +1 yıl
3 ay oldu . ama bir şekilde haberi gelir. hak etti ve çeksin. ben ne yapmışım desin. pişman olsun her defasında.
Soran+1 yılAynı fikirdeyim çeksin. Benim bir yıldan fazla oldu ve hala acısı içimde. Hayatı yaşayamaz oldum. Her gece ah ediyorum göz yaşım dinmedi gitti
- +1 yıl
aynı durum bende de var. rabbim elbet mükafatını verecek. buna inanıyorum.
Soran+1 yılBende inanıyorum tek güvendiğim ilahi adalet
- +1 yıl
bekleyip göreceğiz.
Soran+1 yılBen göremem haberini alamam uzagim. Zaten onun için evhamlaniyorum hep bir ya hayatını yaşıyor mutlu olduysa telaşı var bende
- +1 yıl
ben de çok uzağım ama bir ortak arkadaşımız var. emin ol hakettiğini bulacak. için rahat olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğin için
- +1 yıl
ben teşekkür ederim. allaha emanet ol
evett
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!