Beni üzdü gitti simdide sevgili yapmis mutlu
neden tam tersi olmasi gerekirken bide ödüllendiriliyor?
yoksa ben mi yanlis anladim, fazla tepki gösterdimde üzüldüm dicemde benim onurumla oynadı ṣimdi kim olsa üzülürdü
ne bileyim ya onun mutluluğuna çok üzüldüm sevmiyorum onu ne halt yapiyorsa yapsin ama ne bilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkes ettiğini buluyor. Sen de o da 😊 o yüzden ilgini ondan al kendine yeni birini bul
ben ne yaptim ki bulayim
Seni tanımıyorum ama bu yazdıklarım Ben dahil herkes için geçerli.
Merak etme etme bulma dunyası elbet unuda uzen cıkar
umarim
Sabret
aslında o senı uzmedı sen onun senı uzmesıne ızın verdın. sen ne kadar musade edersen senı o kadar uzerler belkı sımdı bu dedıgımı anlamayacaksın ama 1-2 kere uzuldukten sonra benı cok ıyı anlayacaksın. kımseye kendınden fazla deger verme
1-2 kere değil çok kez üzüldüm ama bu çocuktan baya hoṣlanmiṣtim ondan böyle oldu
üzmesine izin vermedim sevgili bile degildik kendi karariydi bende ok dedim yani ama bana o kadar ṣeyler vaadedip sonra u dönüṣü yapmasi çok zedeledi beni çünkü onunla baya baya gelecek düṣünmüṣtüm
o da hatta benimle düṣünüyordu neden birden istemediğini anlayamadım o yüzden kirginim ve ṣimdi onun sevgilisi var benim yok
halbu ki ben onu kırmadım bile
uzulmene degecek bır ınsan mı bu kısı
Yanlis anlasilmasin ben kiṣiye üzülmüyorum
ben olaya üzülüyorum yani o bile ṣuan o kadar igrenc birisi olmasina rahmen sevgilisi var ve mutlu ama benim hala yok ve o benden önce yapti bunu kaldiramiyorum sadece
sana bunu yapan o kızada bunu yapacaktır ya da ettıgını bulacaktır sen bunları dusunup kendını daha fazla uzme
İyiler fazla mütevazi oldukları için
ne yapayim cok üzüldüm bu duruma yani sevgim yok ama onun benden öncr sevgili yapmis olmasini kaldiramiyorum
Fazla büyütme... mesela onun sana yaptığı gibi yap onu görme duyma, sen de sevgili yap
iṣte yapamadim ondan zaten üzülüyorum o bile seviliyor ben sevilemedim benden önce sevgili yapti tam tersi olmasi lazimdi cok ümitliydim hayattan simdi basimdan asagi sular döküldü
Hayır öyle düşünme. Belki Allah seni ondan kurtarmıştır. Belki senin için hayırlı değildi. Keşke demekten Belki demek her zaman iyidir. Kendini üzme lütfen.
Senin gibi olumlu düṣünen biriyle Şu an oturup cay icip dert paylasmak isterdim
Keşke seninle karşılıklı oturup konuşup senin içini ferahlatabilseydim. O çay zaten derdin yarısından çoğunu alır götürür. Kötülük eden den büyük Allah var. Hiçbir zaman umudunu, zalimin kötülüğünden üstün tutma. Allah var keder yok. Sevgiler
O sana öyle geliyor O da ileride üzülür merak etme
umarim
umursamadigindan
Öyle olur
ona doncek merak etme
Sen haklısın