Mutsuz edip giden mutlu olur mu?

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. İçimi acıtan bir olayı sizlerle paylaşıp aynı zamanda da fikirlerinizi sormak istedim. Ben 5 aydır biriyle beraberdim. Çok iyi anlaşıyorduk her şey çok güzel gidiyordu. Taa ki ailesi ile tanışana kadar. Niyetimiz ciddiydi. Benim annem ve babam ayrı. Annem ve Kardeşimle beraber yaşıyorum. Ve ilk günden beri bu kişiyi biliyorlardı, benimsemişlerdi. Haftanın 3-4 günü birlikteydik. Neysee, önce ablası ile tanıştırdı beni. Sonra anne ve babasıyla. Bir akşam yemeğine evlerine gittik anne ve babasıyla tanışmak için. Benim babam giresun, annem elazığlı. Konya'da yaşıyoruz. Memur çocuğuyum. Ben gittikten sonra yöre farkı var demişler. Elektrik alamadık demişler, annemle babam ayrı olduğu için bunuda bahane etmişler ve beni istemediler. Muhtemelen konyalı bir gelin istiyorlar. Ben bunu öğrenince çok üzüldüm, kırıldım. Çok ağladım. Fakat Benim anlamadığım şu bana hiçbir açıklama yapmadı ve yanıma bile gelmedi ogünden sonra hiç görüşmedik. Bu kişi evlense bile mutlu olur mu? Bu ah almak kul hakkına girmek ve sevenleri ayırmak değil midir? Beni istemeyeni ben hiç istemem diye engelledim numarasını. Konuşmak istemedim. Uzatmak da istemedim. İstenmemek çok kötü birşeymiş. Anneme de demişki; ben bu yaştan sonra görücü usulü evlenemem, huyunu suyunu bilmem demiş. Ama Tanımadan yargıladı ailesi beni. Sizce bunun sonu ne olur, bu insan ilerde ne Yaşar? Mutlu olur mu
Mutsuz edip giden mutlu olur mu?