araftaki sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılÜzdün be abi. Ayrılık değil, evlilik sebebi olmalı bunlar. Ama tabi ki de, her insan ulaşılmazın peşindedir. Kız/erkek ayrım yapmaksızın. Böyle bir milletiz.
157 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle tabi de. İnsan egosu bu hani. Nasıl muamele görüyorsan, aynı şekilde göstermen gerekiyor...
- +1 yıl
Abi terslendikçe, tersleki kendilerini bir şey zannetmesinler. Ego kasmaktan başka bir işe yaramaz o.
- +1 yıl
Evet öyle oluyor malesef. Bende senin hatana düştüm. Ama daha farklı bir taktikti bu. İlgiyi verdi sonuna kadar sonra bir kesti. Afalladım hani. Neye uğradığımı şaşırdım. Şuanda düzelmeye çalışıyorum. Güzel taktik ama denersin bunu başkasında 😄
- +1 yıl
Kendine bağlamak istiyorsan birini, bu taktik işe yarıyor açık ve net. Deneme zaten, şakasına dedim onu.
- +1 yıl
Sorun değil. Hayattan soğutunca millet, normaldir.
- +1 yıl
Zamanla kendine gelirsin tekrar, merak etme. Alışıyorsun zamanla. Geçmiyor acın ama olsun.
- +1 yıl
O zaman alışma, hiçbir şey yaşamadın farzet.
- +1 yıl
Denesene o zaman. Etkinliklere falan katıl. Onu hatırlatacak her şeyi, ortadan kaldır mesela. Şizofren olduğunu varsay 😆
- +1 yıl
O zaman uyu. Komik filmler izle. Anladığım kadarıyla sosyal bir insansın, insanlarla konuşmaya devam et.
- +1 yıl
Açılırsın zamanla. Sosyal ol o zaman. Onu düşünecek vaktin olmasın. Hoş aklından hiç çıkmıyordur zaten de. Yapıcak bir şey yok :)
- +1 yıl
Niye yok ki çevrende hiç kimse.
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun. Çalıştığın yerde de mi arkadaşın yok ki?
- +1 yıl
Ama kız arkadaşın olmuş sonuçta hani. Onunla nasıl tanıştınız ki?
- +1 yıl
Peki o zaman konuyu kapatalım. Liseden falan arkadaşların yok mu peki yani Üniversite vb veya
- +1 yıl
Anladım netten konuşursun o zaman ya hani mecbur. Atlatmak lazım sonuçta
- +1 yıl
İçme iyi değil bünyeye zarar. Git bir psikolog ile görüş :)
- +1 yıl
Ben ciddiyim rakı içeceğine kendini düzelt. Hiçbir kız için değemez. Kimse senden değerli olmamalı. Acından değilde, zevkinden içmelisin o rakıyıda. Düzelmeye çalış. İllaki kısmetin çıkar.
- +1 yıl
O zaman bilemem tabi ama yinede dayanamazsan doktora gitmen iyi olur.
- +1 yıl
Kendi kendini tedavi edebiliyor musun?
- +1 yıl
Umarım başarırsın ama olmazsa git hani, bir şey kaybetmezsin.
- +1 yıl
Saçma bir sebep mi? Tıpta bu acının insanı öldürdüğü bile yazıyor.
- +1 yıl
Doğrudur ama günaha giriyorsun. Dua et. Sabır dile. Gerisi zaten hallolur. Derdi veren, dermanını da verir. Zamanı vardır mutluluğunun da ama sabretmesini bil. Yağmur yağmadan, gökküşağı bile olmaz.
- +1 yıl
Vardır vardır. Farkında değilsindir.
- +1 yıl
Anlat o zaman
- +1 yıl
Soru sorayım mı? :D
- +1 yıl
Nerde sorulacak ki başka :/
- +1 yıl
Sorulmuyor
- +1 yıl
Dene olmuyor
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır. Bakış açısı ile alakalı ben bir ilişki yaşıyorum. Aşırı kıskanç ya da çok ama çok seviyorum ve o adamı sıkıyorum. Tamm karşımdaki kişi benden dolayı rahatsız olabilir. Ama bana güzel bir dille izah etmeli kızım dur yeter artık demeli. Soğuduğunu ya da bozucu şeyler söyler ise adam ben daha çok bozulurum
Ama benim de anlayışlı ve empati yapmayı bilmem gerekiyor. Adamı sıkmam ve soğutmam için ultra canım olmalıyım bu sebeplerden11 Yorumla
Evet oyledir asiri kizkaniyorsa oraya gitme buraya gitme 24 saat benimle kalcan yanliz gitmicen benimle gidecn ise gittiginde seninle gelip seni biraktiginda fazla bunlar asirisi iyi olmuyor tabiki kizkanilmak guzel bir duyvudur ve karsindakinin sana ilgi duydugunu seni sevdigini sahiplendigini goruyorsun ama asiri olmicak
15 Yorumla
Cok seversen cabuk kaybedersin biraz mesafeli ol
13 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
+1 yılO karşı tarafla alakali bence senin bu sucun yok bir benzerini yasadim ama senin gibi yoğun deildi tabi ama kizin kafasinda nevardi nasil hissettide byle yapti bilemem ama senin anlatisina göre o haksiz
182 Yorumla- +1 yıl
Tama bir zaman vermek dogru olmaz ama 3 aya gibi olabilir
- +1 yıl
Haklısın baxen insan okadar cok severki uzulsen bile onun uzulmesini istemezsin
- +1 yıl
Cok daraldiysan sylicek sozlerin varsa uugun bizamanda syle syliyemrdigin seylerin kalmasi igrecbsey
- +1 yıl
Senin tercihin
- +1 yıl
Pisman olacaksan hic deneme oyle icine at at nereye kadar
- +1 yıl
Pisman olacaksan atma icine
- +1 yıl
Syliceklerini syliyememrk kotu oyuzden kalbini dnle
- +1 yıl
Pisman olursun brn hep kalbimi dinledim ve pisman olmadim
- +1 yıl
Naptindan pisman oldun
- +1 yıl
Korkyugun icin oyle casaretin kirilmis o cesareti topla icinden geleni yap
- +1 yıl
Bikkinlik gelmis sana bir sure sonra gecer
- +1 yıl
Zamanla anlarsn
- +1 yıl
Anliyorum seni
- +1 yıl
Aynen nekadar olduki
- +1 yıl
Daha yeni anlıyorum bnmde ole daha yeni kimseye duygularını anlatamiyosun daraliyosun
- +1 yıl
Yeni ayrıldığın icin oyle
- +1 yıl
Onu gorunce kotu oluyo insan ben bunu yasiyorum
- +1 yıl
Aynen mic mic dip dibe herkes sanki sen ayrildin da onlar sevgili yapmis gbi
- +1 yıl
Hergunumm oyle olduicin zamanla alışıyor insan
- +1 yıl
Bendw bugun ogrendime gore kafasi karisik mis zamana ihtiyaci oldu icin byle yapmis belkide o unutcak ben sevcem demis zamanla olcak galiba
- +1 yıl
Bana 8 gun once sogudunu syledi bnde bitti dedim kacgundr kimse haber alamiyodu bna arkadasim onu yalniz brakma kötü insanlarla olmasin dedi bende istesem ulasirim ama değmez dedim o deger dedi oyle deyince ortak 2 arkadasa syledim biriyle konusmus. Kafam karisik belkide o unutcak ben sevecem demis iyi degilim bu ara demis arkadasta ona bir ara verin bir sure sonra konusursunuz demis oda olur demis zamana bagli nolcaksa
- +1 yıl
Insallah
- +1 yıl
Ben kimseye byle deger vermedim normalde en gec 1 haftada onume bakardim ama olmadi bu sefer onun kafasinda nevar bilmiyorum en iyisi zamana brakmak galiba ilk adimi o atmali ben değil gecen onu gorunce gözüm doldu oyuzden o gelcek ilk ben değil
- +1 yıl
Soguyan oydu ben değil
- +1 yıl
Bilmiyorum dedi arkadaşa da oyledemis
- +1 yıl
Neolmus olabilirki
- +1 yıl
Umarim duzelir
- +1 yıl
Olursa olur olmazsa olmaz zaten yeterince uzuluyorum dahada uzulememki
- +1 yıl
Zaman herseyin ilaci
- +1 yıl
Basta zor oluyo bide ben ayni okuldayim o daha zor oluyo
- +1 yıl
Canin ozaman daha cok yaniyo
- +1 yıl
Ben ayni okulda 1 gundede siniflar yan yana bide bu daha beter oluyo ve benim kankim onunda kankisi ortak cevremizde cok
- +1 yıl
Ve oba olan hislerimde gecmiyo en kötüsü bu
- +1 yıl
Cok uzuluyo insan allahtan atkadas vasitasyla haber aliyom
- +1 yıl
Ben oyle yapamam
- +1 yıl
Cok zor oluyo
- +1 yıl
Tip desen yok caliskan değil ama nasil olduysa onu cok seviyorum
- +1 yıl
Tip onemli değil deriz inanmazlar inkar ederler ama asil erkekler guzellige bakiyo ama biz ortalama tiptik boyu muz bile yakin dururdu yani onu ben beğeniyordum gerek tipi gerek karakteri cok iyiydi
- +1 yıl
Benimde pek normal deilde barisirsak olur inşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim ufakta olsa umut var
- +1 yıl
Umarim sen seni hakeden birini bulursun
- +1 yıl
Bsey değil
+1 yılVallahi keske senin gibi kocam olsaydi bravo be. evliyim ama adam odun gibi kiymetmi veriyor. helal olsun hep bole devam et birak utanan utansin. adam gibi adamsin
11 Yorumla
+1 yılkıskanmak için kıskanmak değilde gerçekten kıskanmak sevdaya dahil.. :)
çok sevenin sevildiği nerde görülmüş ki?193 Yorumla- +1 yıl
hakettiği kadar seviceksin herkesi..
bak günler geçer aylar geçer belki yıllar geçer bir ömür geçer bu acı da geçer geçicek emin ol.. Düşeni kimse kaldırmıyor hayırlı değilmiş ki Allah bunu göstermiş sana böyle düşün - +1 yıl
sana kötü şeyler yaşatan şu an da bu durumda olmana neden olan insan için genel bir yargılama yapmamalısın.. hem belki karşındaki insanı çok seviceksin? belki o çok daha iyi olucak?
- +1 yıl
büyük konuşma bence.. hakediyorsan güzel günleri yaşarsın..
- +1 yıl
böyle yaşayamazsın ama.. hangimiz mutluyuz herzaman? onlar kırıp dökmeyi bilirler sevmeyi değil.. bence biran önce toparlanmalısın hayat kısa
- +1 yıl
olurmu öyle daha güzel günlerin var :) bak ben görüyorum sen göremyosun
- +1 yıl
olmicak bence..
- +1 yıl
değişicek.. inatımdır :D
- +1 yıl
bu zamana kadar görmen gerekenleri yaşadın demekki bundan sonrasına bak :)
- +1 yıl
:D Olmaz öyle.. o gemi birgün gelicek diyor bak ismail abi :)
- +1 yıl
özlenmez mi.. :/
- +1 yıl
inanmyosun ama bak oda söylüyor :)
- +1 yıl
yaa hayıır ağlaman için değil :( ümit hep var bazı şeyleri değiştiren bizleriz unutma
- +1 yıl
sende olabilirsin olucaksın olmak zorundasın en başında kendin için
- +1 yıl
kaldı ben görebliyorum :)
- +1 yıl
evet eminim gücün var
- +1 yıl
hissetmek istemiyosun yaşadıkların seni karamsarlığa itiyo
- +1 yıl
öyle geçmez ama kuşlarda mutluluktan uçmuyor ki :) kahverengi daldan pembe çiçek açıyorsa bize bişey demek düşmez Allah büyük
- +1 yıl
valla yanlış yapıyosun tek bildiğim bu insan tabi acı çeker ama bu kadar kendinin üstüne gelmemeli
- +1 yıl
olmuyor demeyi bırakmalısın.. olmak zorunda..
- +1 yıl
çünkü bunun için sen çabalamıyorsun.. olmamasına odaklanmışsın..
- +1 yıl
böyle karamsar olunca geçiyomu zaman? Zevk alıyomusun yaşamaktaan? sana faydası nedir? Hayır zaten polyanna yaşam tarzııyla yaşanmaz hayatta herşey iyi değil ama sana getirisi ne böyle yaşamanın? mutlu ediyomu seni?
- +1 yıl
sen böyle baktığın için mutlu olamıyosun yoksa herkes mutlu değil dünyada.. mutsuz olmak için değil mutlu olmak için nedenlere ihtiyacmız var
- +1 yıl
en iyisi artık birşey söylemiym sen epey kararlısın böyle yaşamaya
- +1 yıl
sen ne istiyosun? hiç sordunmu kendine ben ne istiyorum diye
- +1 yıl
bence büyük boşluktasın.. oturup düşün.. zaten belli bir kararın oluşur isteklerinle ilgili..
- +1 yıl
arabanla mutlu mesut :) e bu isteğin için çabala o zaman başka bişeye ihtiyacın yokmuş ki
- +1 yıl
ayy beynim error vermeye başladı :D siteye soralım sayın ks halkı sizce @araftaki ne yapmak istiyor :D :D
- +1 yıl
çok ümitsizsin
- +1 yıl
bu hale kendin sokuyosun kendini.. kim mutluki kim memnun herşeyden
- +1 yıl
bence kendi kendine terapi yap sen.. dışardan sözler değiştirmiyo bakış açını
- +1 yıl
inşallah düzelir ne diyim
- +1 yıl
inşallah
- +1 yıl
ahahahh :D sen kendine bak diyosun saol ya
- +1 yıl
tamam gidiyorum başını şişirdim kusura bakma
- +1 yıl
tamam problem yok
- +1 yıl
bende artık insanları anlamakta
- +1 yıl
aynen durum ciddi
- +1 yıl
ben doğuştan sıkıntıyım :D
- +1 yıl
belkide :D
- +1 yıl
neyse çok konuştum :) o gemi gelicek bigün unutma :)
- +1 yıl
ne dedysem değiştirmiyosun düşünceni gelince inanırsın artık :)
- +1 yıl
bir ara bir gelir gibi oldu ama gelecek :)
- +1 yıl
gelicek
- +1 yıl
gelicek ve pişman olucaksın tüm söylediklerine
- +1 yıl
tamam anlaştık :)
bu kadar fazla bağlanman kötü bişey her güzel şeyinde bir sonu var unutma
11 YorumlaAşırı kıskanmak
Sevginden bıktırmak
Kısıtlamak
Senden kaçma nedeni ola bilir156 Yorumla- +1 yıl
Hemde evlenene kadar kişiler arasında pul konusunun geçmesini doğru bulmuyorum. Yani. Evine, ailesine düşgün bir kızı tercih et. Paranıda evliliğine biriktir. Bara getmekde ne demek? Yarın hamile kalıncada mı kullanacak alkol, sigara? Sende varsan hayatında ciddi düşünüyorsanız, sosyal medyadakı hesaplarını yavaş yavaş kapatması gerekiyor, yani artık reel bir hayatınız olucak.
- +1 yıl
Şimdi bazı sporçu ve ya ressam, aşçı, pastaçı ve s kızlar var, evlide olsa instigram hesapları var ve takipçileri ile paylaşıyorlar. Ama hiç bir amac güdmeyen kızların fotolarını paylaşmasını anlamıyorum.
Sende kendin gibi birini bulucan. Yani doğru yerde, doğru şekilde arasan bulursun - +1 yıl
Nasılı şudur:
Her milletin kendi yaşam tarzı var. Kendi yaşam tarzını benimsemiş, dış etkenlerden kendini koruyan, ama bu benimseme ve korumayı Bilinçsizce, korktuğu için değil, Okuduğu, eğtimlendiği ve kendi milli Kimliğini benimsediği için olmalı. Yani bizlerde bakarsın bir ünlünün çoçğu yurt dışında okuyor. Şimi o okuyor, eğtimli, ama onun yaşam tarzının aşağı alt sınıf engilizle alakası yok. Neden engiliz demedim? Çünki zengin olduğu için hayat tarzı kötü yollarda geçmeyende engilizler var. Aynı iyi Müslüman gibi hayır yapan, topluma fayda veren engilizler çok. Bizde malesef bu yok. Yurt dışında yaşayan çoğu Türk özünü kayb ediyor. Kesinlikle yaşam tarzının seninle aynı değil.
- +1 yıl
Diğer tarafta da fakir sınıf var. Kadınlar oturar apartmanın Bahçesinde sigara, kuru yemiş çay, dedi kodu. Bu kısımda Bilinçsizce topluma ayak uyduran sınıf. Şimdi bunlarda cahil Grup'u. Kesinlike kaçman gereken kadınlar.
bir sınıfda Dindarlar. Onlara bişey diyeceğim yok, en azından Türk toplumunu sağlıklı bir şekilde ayakta tutuyor. Tabi aralarında eğtimi zayıf olan ve bundan dolayı cahil olanlar var, ama bunu tüm Dindarlar adına Şamil edemem - +1 yıl
bir küçük kısımda var, Kimliğini benimsemiş, kültürlü, hayatta ne istediğini bilen. Birazcık moderin, birazcık din yaşam tarzı olan inançlı, eğtim düzeyi yüksek olan kimseler ki, bu insanlar iyi bişekilde kendilerini bozmadan her topluma ayak sağlaya bilir. Sağlayamadığı şeylerde de karışmaz çekilir bir yerde oturur, eleştiri, savaş vermez. Böyle insanlarla çok karşılaştım, ama hiç bir zaman hangi mesleğe sahip olduklarını bilemedim. Sende böyle sınıftan evlenecen
- +1 yıl
Nasılı şudur:
Her milletin kendi yaşam tarzı var. Kendi yaşam tarzını benimsemiş, dış etkenlerden kendini koruyan, ama bu benimseme ve korumayı Bilinçsizce, korktuğu için değil, Okuduğu, eğtimlendiği ve kendi milli Kimliğini benimsediği için olmalı. Yani bizlerde bakarsın bir ünlünün çoçğu yurt dışında okuyor. Şimi o okuyor, eğtimli, ama onun yaşam tarzının aşağı alt sınıf engilizle alakası yok. Neden engiliz demedim? Çünki zengin olduğu için hayat tarzı kötü yollarda geçmeyende engilizler var. Aynı iyi Müslüman gibi hayır yapan, topluma fayda veren engilizler çok. Bizde malesef bu yok. Yurt dışında yaşayan çoğu Türk özünü kayb ediyor. Kesinlikle yaşam tarzının seninle aynı değil. - +1 yıl
Ya işte dediğim gibi Avrupa toplumu bar diskoteyk, uyuşturucu, seks kültüründen oluşmaz ki? Yani o toplumda da üst düzey zengin kişiler var ki, iyi Müslüman gibi hayır işleri yapar, ilmi Buluş yapar, kendisini doğaya adar. Yani üst sınıf insanlar bunlar.
Alt Sınıfta aynen bizim magazin programlarındakı Ünlüler gibi, gece mekanı, kaçamak sevgilisi, üstündeki elbisenin fiyatı. Yani hiç bunlarda o gösterişte yok, bizde daha rezil durum
Kıskanmak ve kısıtlamak ayrı şeyler kıskanmaktan kastın onu giyme buraya gitme gibi kızın özgürlüğünü kısıtlayacak şeyler ise ayrılık sebebi olabilir
113 Yorumla- +1 yıl
Zaten kaybeden herkes haddinden fazla değer verdiği için kaybetti sana kabaca gelebilir ama ne zaman başım dara düşe şu sözü hatırlarım "şu yaşadıklarınızı yaşayan ne ilk ne son insan sizsiniz" herkes bir şekilde ittire kaktırada olsa devam etti yoluna demmeki herşey geçiyor zamanla
ne guzel iste onu kiskanman
ve ona diyer vermen ve onun icin hersey yapman
aslinda senin kiymetini bilmyor ve senin Kadar cok sevmiyordur seni13 Yorumla
+1 yılkızlar hep kendini yoran erkekleri seviyor, neden bilmem biriside benim.
11 Yorumla
+1 yılKızı çok sıkıyosun o da özgür olmak istiyor
11 Yorumla
+1 yılasiriya kacinca ayrilik sebebi olabiliyor
11 Yorumla
+1 yılEvet çok kiskanc olmak ayrılık sebebidir.
15 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmak demek o kişiyi kimseyle paylasamamak onu kısıtlamak demektir. Ama fazlası zarar. Oraya gitme şuraya gitme okuma otur evinde pencereden bakma kuzenin dahi olsa onunla konuşma okuldan direk eve ön koltuğa oturma dikkat çeker. bn taniyorum birini adam karısını evden dışarı bırakmıyor eve tv almiyor neymiş bakma erkeklere. Bazen çok skiliyoruz
- +1 yıl
Haa o başka bnde olsam bnde kisitlarim o konuda
+1 yılBende üzüldüm şimdi :/
11 YorumlaKarşılıksız aşk. Başka açıklaması yok bence :/
13 Yorumlabence ayrılık sebebi olmamalı
113 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzülme lan dayak yersin
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüzülme degmezz. bir gün anlar kıymetini. ama çok geç olur
Cevap sahibi+1 yılgeçmio bnmde geçmedi
Cevap sahibi+1 yılişine konsantre ol iyi geliyor
Cevap sahibi+1 yılhaftasonları kötü geçio dmi
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllıktı ilişkin
Cevap sahibi+1 yılbnmde öleydi. ne kdardır ayrısınz
Cevap sahibi+1 yıldaha çok yeni normal bu yaşadıkların
Cevap sahibi+1 yıl1 sene oldu hala kafamda mesela
Cevap sahibi+1 yılevlense bile mutlu olmucaklar ya şiddet görecek seninkisi ya da benmkisi aldatılacak
Cevap sahibi+1 yılAgla acilirsn. icine atma
Cevap sahibi+1 yıltamam rahatlarsin
+1 yılhayır
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDegisebilir
11 Yorumla
+1 yılBurcun
15 Yorumla- +1 yıl
Burcun ne sorFn
- +1 yıl
Onun
Detaylı bilgi