Sizden sürekli ayrılıp duran ama sevdiğiniz ve onunda sizi sevdiğini bildiğiniz biri için neler hissettiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an içinde bulunduğum durum bazen sinirlenip küfür ediyorsun bazen özlüyorsun bazen ararsa bu sefer açık kapı yok diyorsun falan filan zor bir durum sonunda vazgeçilir yani kimse vazgeçilmez değildir
2110 Yorumla
Soran+1 yılBende sürekli ayrılan tarafım bende bazen bu sefer dönmiycem kesin bitti diyorum bazen yaptığı şeyleri görüp sövüyorum sonra ayrılmasaydım bunlarda olmazdı diyorum sonra onun yüzünden ayrıldım ama diyip tekrar sövüyorum sonra pismanlıkla özlemek arası gidip geliyorum zor durum cidden her iki taraf içinde
Soran+1 yılHep merak etmişimdir ayrıldığımda onun nasıl bir ruh hali içinde olduğunu :D hatta bazen anlam veremem çünkü senin gibi o da bazen sövüyor bazen özleyip mesaj atiyor bazen vazgecmekle ilgili sözler paylasıyor. Ama ne zaman yazarsamda hep orda oluyor
Cevap sahibi+1 yılErkek için daha zordur son bir yıldır ayrıldık ayrılacaz gibi bişeydi o benim için çok mücadele etmişti 4 aydır ay oldu hiç aramadım bitirrdim bende derken bir ay önce aradı ve gittim tektar konuştuk kaç gün evlenmek üzerine derken yine aramadı aradım dönmeyince bende vazgeçtim 3 yıl oldu ve artık yordu beni bu saatten sonra dönersede ben istemem sanırım
Soran+1 yılBende çok mücadele ettim birşeyler olsun diye düzeltelim diye sonra olmadığını görünce ayrılıyorum ayrıldığım için pişman oluyorum sonra mücadelelerim aklıma gelince içim rahat oluyor bir öyle bir böyle hissede hissede çıkmaza girdim yani
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır birliktesiniz
Soran+1 yıl1.5 yıldır
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum seni sevdiğini düşüniyorsan sende kendinden eminsen al karşına ciddi ciddi konuş işide cidiiye bağlayın böyle git geller yorar bıktırır bir süreden sonra sevsende olmaz artık
Cevap sahibi+1 yılSizinde az değilmiş
Soran+1 yılBen ayrıldıktan sonra genelde peşimden koşsun hatasını anlasın diye bekliyorum ama artık yorulduğu içinmi neyden bilmiyorum tam tersini yapıyor mesela kızları takip ediyor bende ben hatasını anlasın diye ayrıldım o gitti bunu yaptı diye iyice uzaklaşıyorum
Soran+1 yıleskiden böyle değildi o eskisi gibi olmadığı içinde sürekli bir eksiklik hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılBenimde kız arkadaşım eskisi gibi değil onın yüzünden sosyal medya hesaplaımı kapadım kullanmıyorum görüyorum takipçi falan hoşlanmıyorum en son konuştuğumuzda inadına kullanacam dedi ne yaparsan yap dedim geçen baharda çiçek yolllamıştım silmiş die düşünmüştüm son konulştuğumuzda bir ay oldu daha duruyor dedi istgramda facede ama bir arayada gelemiyoruz kafası karışık sanırım dönecek ama geç olacak
Cevap sahibi+1 yılEvet biz eski hallerini arıyoruz ama şuda araya soğukluk girdimi uzaklşırsanız eskisi gibi olmaz yol yakınken bir araya gelin bence bizim olmuyor mesela
Soran+1 yılEvet araya sogukluk girdimi bir kere cidden eskisi gibi olunmuyor. Benlik bir durum değil ben ayrıldıktan 1 hafta sonra mesaj attım barısmak icin cevap vermedi o da beni pesinden kosturtmaya calisti sanirim anlamadım. mesaj attıgım halde cevap vermeyip üstüne kız takip etti delireceğimi bile bile. Ayrılsamda ben geri dönüyorum hep ama zamanla o yolumuza taş koydu hep mesela o kızları takip etmeseydi ben yine mesaj atardım ama şimdi içimden gelmiyor sonra sosyal medya hesaplarını actı geri onu görünce yine icimden gelmedi falan
Cevap sahibi+1 yılBende yanlış son aradığında herşey unutmuş gibi yaptım oysa bana çok yanlış yaptı unutalım dedim açık kapı bıraktım iyi hoş kaç gün konuştuk bak yine gitti nasıl olsa beni af eder yine düşüncesiyle bu sefer zor içimden gelmiyor. Bilmiyorum kalbinin sesini dinle seni sevdiğinden eminsen sende seviyorsan bir şans daha verin birbirinize yok olmayacağını düşünüyorsan arama takipte etme ben takip etmemek için kapadım tümünü ve yaklaşık 6 aydır tek bir kere olsun bakmadım çünkü deli olacam biliyorum
Soran+1 yılSeninde sanırım sürekli o gittiğinde nasıl olsa affedeceğimi bildiği için geri gelse kabul edeceğimi düşündüğünü bildigin icin kendine yediremeyip içinden gelmiyor. Çünkü benim erkek arkadaşımda nasıl olsa ayrılamayacağımı bildigin icin sürekli bunu yapıyosun demişti ve sanırım yine o yüzden ne kadar kararlı olduğunu bilmemi istediği için cevap vermedi. Bizimki sadece ayrıl barıs olayıda değil ben cok kısıtlayıcıyım şimdi barışsak ayrıldığım icin cezalandırma yoluna gidicek bidaha aynılarını yapmıyım diye bana karısamazsın artık moduna giricek bunu bildigim icin yazamıyorum o da ben yazarsam yıne ayrılır rahata alır diye kendine yediremeyip yazamıyor. Çıkmaza girdik yani
Cevap sahibi+1 yılEvet bizimkide aynı çıkmaz en son geldiğinde unutmadım dei bende unutmadım dedi unutamaZsın diyor o kadar şey yaşandı falan bizim çok b ok bişey oldu afedersin birbirimize karşı saygımız kalmamıştı kötü şeyler yaşandı aramıZda olay büyüdü nerdeyse aileleere intikal edecekti sanırım olmayacağını biliyor o yüzdeen dönmüyor dönemiyor sizin ilişkiniz ne boyutta bilmiyorumda kısıtlamaya gelince o eskiden rehberimdeki kuzenlerimi bile sildirmişyi nefes aldırmazdı bende giyimine kuşamını arklarına takıktım dikkat ediyordu Allah var ama artık zor sanırım bilmiyorum seviyorum özlüyorum sövüyorum o arayınca cvp veriyorum ben arayınca dönmuüyor yaptıklarıma aklıma geliyor nefret ediyorum işte tuhaf bir pskolojideyim kaç oldu çıkamadım kurtulamıyorım başka birinide istemiyorum yalan yok içimden gelmiyor
Soran+1 yılYeminle aynı durumdayız ya. Herşeyine karışırdım önceden o da benim karışırdı nefes aldırmazdım sonra ayrıl barış olayı olduktan sonra bunalttığımı söyledi bende önceden daha fazla bunaltırdım sesi çıkmazdı şimdi sevgisimi azaldı diye düşünüyorum sonra yaptığı şeyler aklıma geliyor sevgisinden tam emin oluyorum. Beni dinlemiyor eskisi gibi diye ayrılıp duruyorum sonra onu bunalttığımı düsününce pisman oluyorum sonra seven insan katlanırdı bunaltılmaya diyorum sinir oluyorum. Kavga ediyoruz ayrılıyoruz tek ben mesaj atıyorum o kendini geri çekiyor kendini geri çektiğindede bende haklı olduğum için tek taraflı çaba göstermek istemiyorum o da fedakarlıklar yapsın istiyorum ama oda ayrıldığım için kırgın oldugu icin böyle diye bişey diyemiyorum. Ona kızıyorum isteseydi beni bunaltmalarıma ses etmezdi diyorum sonra ayrılmasaydım hala o şekilde devam ediyo olurduk diye kendimi sucluyorum sürekli düşünüyorum nerde yanlış yapıyorum diye 7 aydır gel git sürecindeyiz
Soran+1 yılçok aşırı bir çıkmazdayız yani hem o haklı hem ben ama ikimizde geri çektik kendimizi
Cevap sahibi+1 yılBizde yedi sekiz ay öyleydik en sonra ben yoruldum vAzgeçtim 4 ay araamadım o aradı bir gece gittim konuştuk iyi hoş sonra yine vazgeçti sinirlendim büyük yemin ettim bir sene içinde evlenecem diye inat evliliği yapma falan dedi durdu sonra yine konuştuk kaç gün aramadı yine bilmiyorum yordu beni bıktım belirsiz bir durum içerisinde benim için yaptıkları geliyot aklkma seviyorum kahr ettiği günler geliyor nefret ediyorum bende kararsızım dik kafalı hemde aşırı anlaşamıyoruz bu yüzden içinde olduğum durum b ok gibi gerçekten seni yanlış yönlendirmek istemem o yüzden bişeyde diyemiyorum ama böylesi de doğru değil haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum bende çoğı yerde ona hal veriyordum ama haksız olduğu durumlarda var ve bigün pişman olup ağlayarak aramıştı özür dilemiş yarını yine bildiğini okımuştu :)
Soran+1 yılbende memnun değilim içinde bulunduğum durumdan bir parçam unut yüzüne bakma birdaha diyor bir parçamda bırakma diyor. Unutabilsem unutucam çünkü 7 ay boyunca hergün boş boş oturup neden böyleyiz diye düşünmekten gına geldi ama düşünmeden duramıyorum veya başkasıyla da yapamıyorum sadece o olsun istiyorum ne kadar daha böyle sürücek bilmiyorum. İşin komik tarafıda bu düşünceler yüzünden barışsak bile rahat edemiyorum yaptığı şeyler yüzünden hep bir yanım eksik kalıyor barisincada. ama ayrilincada olmuyor. Ne onunla ne onsuz yapabiliyorum kısacası. Eskisi gibide değiliz cunku saygı kalmadı elinde tutmak icin herseyi yapan insan gitti yerine kafasına gore takılan insan geldi ama ayrılamıyosunda ayrılınca bu duygular sarıyor yine seni suclu goruyor ama ilişki icinde oluncada mutsuz oluyorum dinlemediği için sürekli gecmisle kıyaslıyorum ayrılsan suclusun ayrılmasan mutsuzsun iki türlüde aynı sanki ben adım atmasam ugrasmasam o hicbisey yapmayacak gibi iliskinin tüm yükü bende resmen
Soran+1 yılİşte asıl durum bu bir ilişkide bir taraf haklı bir taraf haksız olur özür dilenir barısılır ama iki tarafta hem haklı hem haksız olunca böyle çıkmaza giriyor unutmaya calissan suclu hissediyosun unutmasan mutsuz
Cevap sahibi+1 yılBak benimkide aynı durum sosyal bir insandır nerdedir şimdi metak ediyorum sosayl medyadanda bakamıyorım hırslıdır dik kafalıdır 26 yaşında o kadar yok dememe rağmen gidip ünv okuyacam dedi sözde bu ayın 1 gidecekti gidip gitmediğini bilmiyorum arayamıyorumda cvp vermez dönmez diye bir yıl olacak nerdeyse koptu aramızdaki bağ bir türlü bir araya gelemedik olmuyor denedik bişey oluypr suçluyoruz birbirimizi yine aramıyoruz
Cevap sahibi+1 yılUnutabilmek çok güzeldir nerde bir başkasını istemiyorum öylr olunca gece onunla yatıyorsun sabah onu düşünerek uyanıyorsun unutamıyorsun yani
Soran+1 yılbenimkide çok sosyal arkadaş çevresi falan çok geniş sürekli dışarda fotoğraflar atıyor vs vs takip etmiycem diyorum cunku deliriyorum milleti takip ettigini gorunce ama belki bana ithafen birşeyler yazar diye bakıyorum sırf en son doğru olanı yaptıgmda kaybettiğim kim varsa yolu acı k olsun diye bisey paylasmıs profilini bir gizliyor bir açıyor bana inat bişeyler yapıyor normal bir şekilde ayrılsak şu an 50 kere unutmuştum ama belirsizlikten dolayı insan unutamıyor bir umut bekliyor. Bizde seninki gibi dik kafalıyız inatçıyız ikimizde böyle olunca daha zor oluyor önceden bu kadar dik kafalı inatcı degildi zamanla gösterdi bu yanınıda önceden sakindi şimdi çok agresiflesti tükendi o da çünkü böyle olunca daha da karmaşıklaştı. Ve benim geçmişte cinsel ilişkim olmuştu biriyle bunuda biliyordu bu da çok yük oldu ilişkimize gurur yaptı falan bununda çok büyük etkisi oldu en son ki konu buydu mesela ben onu engellerdim o hiç numaramı bile silmezdi ama en son
Soran+1 yılo da engelledi numaramı 2 haftadır da açmıyor iyice çıkmaza girdik. Mesela ben ayrılır ayrılmaz daha ilk ayrılışımızda herşeyini sildim ama bütün mesajlarımızı vs saklamış bana sildim dedi ama sonra silmediğini itiraf etti. Hem böyle yapıyor hem de mesaj atmıyor diye iyice kafam karıştı madem bu kadar seviyosun neden boşveriyosun diye
Cevap sahibi+1 yılBir ilişki ancak bu kadar birbirine benzer şaşırdım şu an bende sesiz sakin sabırlı biriydim ama yaptıklarıyla beni deli etti ve onunda bir cinsel birlikteliği olmuştu sevgiliai rahmet etmişti gösterdi anlattı analdım konuyu açmamaya çalıştım üzülmsin üZülmeyelim die ama sonra beni çıldırtırken söyledim çok taktı her seferinde söyledi bunu bana yüzüme vurdun die falan ben ne paylaşıyor kim takip ediyor dedimya kapadım bakmamak için çünkü görür dayanamaz arar bağırıım çağırırım diye bu arada bende onda engeliyim
Soran+1 yılO da ilk başta kabullendi bu durumu ses etmedi sonra onu deli ettikce hep o taraftan vurdu beni en sonundada patladı baya. Sen yine mesaj falan atarım düsüncesindesin ben onun gözüne gözüne neler soktum kılını dahi kıpırdatmadı bu yüzden de aklımı karıştırdı benim. İlk sevgilisiyim bide onun o yüzdende biraz tecrübesiz ilişki konularında herşeyi benimle öğrendi ilk başta bu tecrübesizliğin getirdiği durumlar sorun çıkardı ama o zamanlar kaybetmekten korktuğu için bir şekilde çabalayıp barışmamı sağlardı şimdi çabada olmayınca hem boşlukta hissediyorum hemde bağlandığım için unutamadığım için yine ona mahkum hissediyorum.
Soran+1 yılBen ayrıldığımızda ilk 5 ay boyunca sosyal medya hesaplarımı bile açmadım bişeyimi görürde soğur benden diye korktum ama o ayrılır ayrılmaz açtı diyorum sonra da bende ayrılır ayrılmaz fotolarını mesajlarını sildim o silmedi diyorum falan ne onu suçlayabiliyorum ne kendimde suç bulabiliyorum cok garip bir durum ya:D
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyi düşünüyormuydunuz yani erkekler biraz sorun eder biliyorsundur o durumu ben vefat etmiş olmasına rağmen içim içimi yiyordu falan bilmiyorum büyük sıkıntı yaşadım o yüzdende neyse tamam dedim sonra bu baktım değişmiş eskisi gibi değil seviyor ama eskisi gibi değil sabahın 5 inde kapıma gelen kız gece telefonlarına bakmadım die geceleri biraz daha fazla kpnuşayım diye uğraşan kız sonra beni engelledi insan şaşırıyor 2 deftere bişeyler yazmış bana okuturmadan yırttı aldığım kolyeyi çıkardı atım dedi ama o gece gittiğimde gösterdi atmamıştı atmam dedi falan bizde herşeyi yaşadık yaşıyorduk
Soran+1 yılAslında sizin durum az biraz daha farklı yani seninki aslında istemem yan cebime koy olayı yapmış üstüne düştüğün için ama bıraktığındada zaten tükendiniz diye kendi hayatına bakmış gibime geliyor. Yani bizim durum şöyleydi ayrı şehirlerdeydik internet üzerinden tanıştık evlenmeyi benden daha fazla istiyordu yanıma gelmek icin üniversitede tercih yapacaktı burayı ama sınava calısmak yerıne benımle ilgilendigi icin kazanamadı istese ordada bir okula giderdi ama yanıma gelmek icin 1 yıl erteledi okulunu tekrar giricekti sınava hatta sınavdan 1 gün önce ayrıldım o moralle soktum onu sınava o yüzdende sürekli sucluluk hissediyorum. Ailelerimiz biliyordu cevremiz herkes biliyordu bizi. Bizim durumumuz ilişki icindeyken üstüme titrer çabalar 2 haftada toplam 3 kere ayrılıcam dedim yine tuttu beni ilişki icinde sürekli iltifat eder onca işinin arasında arar ilgilenmeye çalışır attıgı her adımı haber verir ama ayrılıncada tam tersi oluyor benimde kafam karışıyor hangisi gerçek diye.
Soran+1 yılO duruma gelincede en son içim içimi yiyor dedi aklıma geliyor artık yapamıyorum dedi 3 gün yalvardım çocuğun yüzünü bile hatırlamıyordum çünkü o yüzden ayrılmak anlamsız gelmişti seni hergun daha fazla seviyorum her gecen gun daha da fazla koyuyor dedi ben empati bile kuramıyorum aynısı benım basıma gelseydı napardım diye ben empati bile yapamazken onun bunu yasaması benide cok üzüyor. tüm bu olanlara ragmen üstüne bu olayda dahilken hala vazgecmiyor diye alıp bas tacı yapasım gelıyor ama yaptıgı kötülükleride unutamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamada onu çok sorun yapmışsa sanırım kullanıldın ilk başta neden yapmıyordu madem öyle empati kur diyor sana sen empati kur öyle yaklaş deseydin bence arama sana alışmışsa seni seviyorsa dönecektir oturur konuşursun ciddi bir şekilde ilerisi olursa devam edersin yoks hayatına bak böylr yaparal vakit kaybedersin benim kız arkadaşım için söylediklerine katılmıyorum bilmediğin bazı şeyler var ne olursa olsun ne zaman arar yardım isterse giderim onun bana çok iyliği dokundu beni çok hastaneye götürdü anaç bir kızdı sahiplenir korur kollardı bazı şeyler için pişmanım olan oldu artık
Soran+1 yılHayır o empati kur demedi ben kendim kendimi onun yerine koymaya calistigimda delirdim. İlk başta kabul etti ama ben ona anlatırken biraz abartarak anlattım yani anlatış şeklim çok yanlıştı o yüzden olaydan çok yazdığım cümleler aklında kaldı. Ve ilk başta bazı detaylarıda anlatmadım doğal olarak daha en son ayrıldığımızda öğrendi herşeyi çok ağır konuştu bilmiyorum bu noktadan sonra toparlayabilirmiyiz önceden aramamak icin tutardım kendimi şimdi içimden gelmiyor. 1 ay sonra doğum günüm var o güne kadar bekliycem mesaj atarsa hazır bahaneside varken atar atmazsa da kendi bilir artık
Cevap sahibi+1 yılBenimkiyle doğum günlerimizin arasında 5 gün vardı önce benimkiydi ararsa arayacaktım bende aramadı bende aramadım 2 yıl birbirimizin kutladık yanlız bir çok yerde alışmıştım ona ailelerde biliyrdu onun ailesinden özelikle biizimkilerde bilirdi ama işte olmayıncada olmuyor dedim ona birbirimizin kaderiysek bigün birbirimizin yüzüne bakabilecekse yine olur son konuşmamızda bu satten sonra ne olur bilemem aama zor gibi imkansız gibi bişey aramamanı öneririm bekle dediğin gibi yap ararsa görüşürsün aramazsa hayatına bakarsın ama düzgün bak hayatına
Soran+1 yılbizimkide 10 gün arayla o benımkını kutlarsa bende onunkini kutlıycam işte..
Cevap sahibi+1 yılÖyle yap evet
Cevap sahibi+1 yılArama bekliyorsun dimi :)
Soran+1 yılBekliyorum ama benim gösterdiğim gibi bir çaba gösterene kadar da mesajına cevap vermiycem öylede bir karar aldım :)
Cevap sahibi+1 yılİnternet üzerinden tanıştım dedin farklı şehirlerdr zor olmuyormuydu yakınmı git gel yapıyordu
Soran+1 yıl12 saatti aramız ayda yılda bir buluşabiliyorduk çok zor oluyordu zten
Cevap sahibi+1 yılBiz aynı şehirde zor yürüttük o kadar nasıl becerebildiniz yaşlarınız kaç
Soran+1 yılben 18 o 19 . Beceremedik ya işte anlattım :D
Cevap sahibi+1 yılÇok gençmişsiniz becermişsiniz 1.5 sene daha ne olsun :))
Soran+1 yılişte kuru kuru sevgiyle de bir yere kadar oluyormuş demek :)
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirde olsanız neysede farklı şehirler olunca zor kendini üzme karşına düzgün biri çıkar umarım
Soran+1 yılumarım :)
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençsin dikkatli ol güvenme hemen sende biliyorsundurki her erkek çıktığı kız ile sevdiği için evlenme düşüncesiyle çıkmyor
Soran+1 yılEvet ama bizim iliskimizde ciddiydi o yüzden unutamadık ya bu kadar süre sende umarım dogru olanı bulur en kısa sürede kurtulursun icinde bulundugun cikmazdan :)
Cevap sahibi+1 yılBizimde öyleydi ya bakalım çıkarsa biri evlenirim ama senın durumunu merak ederim eğer hesabımı kapatmazsam bir ay sonra görüşün altına yorum yaparım ne oldu die
Soran+1 yılhaha bende barisirsak yazarım buraya sende yaz bişey olursa barısırsanız ya da baskası olursa falan :)
Cevap sahibi+1 yılTamam yazarım sende bişey olursa eklersin benımki zor ama :)) kendine bak iyi küçük
Soran+1 yılsende :)
Cevap sahibi+1 yılİyi bak olacaktı :)
Soran+1 yılanladım anladım :D
Cevap sahibi+1 yıl3 saat olmuş yazıyorum vay anasını satim :))
Soran+1 yılahhah vallaha bana iyi geldi baya şu çıkmazda olan bir benim sanıyodum kendimi mal gibi hissediyodum akıl sağlığımdan süphe duymaya baslamıstım :D birinin daha böyle oldugunu bilmek rahatlattı :D
Cevap sahibi+1 yılYa bide bana sor :D bir manyak daha ben gibi seni görünce boşverlim ikisinide hak etmiyorlar :)₺
Cevap sahibi+1 yılVarrr
Soran+1 yılkeşke yazıldığı kadar kolay olsa boşvermek :)
Cevap sahibi+1 yılSeni zerre hak etmiyor benimki de hak etmiyor belkide yanlış insanlar eğer aksi olsaydı şu an yanımızda olurdular dimi
Soran+1 yılBende öyle diyorum öyle olsaydı yanımda olurdu diye sonra ayrılan taraf benim diyorum kendimi sucluyorum dediğim çıkmaz durum bu oluyor işte haha:D
Cevap sahibi+1 yılBir ilişki bitmişse kimin ayrıldığının ne önemi varki bu tarafından bak keyfinden ayrılmadığın ortada en aZından deminden beri yazıyosun okudum demekki bir sıkıntı var ortada ki ayrılmışsın :))
Soran+1 yılona göre ayrılma sebebi olmayacak konular yüzünden işte dediğim gibi insanı suclu psikolojisine sokuyor :D
Cevap sahibi+1 yılE sen farklı değerlendiriyorsun o farklı :D zaman gösterecek ne olduğunu takipteyim :))
Soran+1 yıltamam :)
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler :)
Soran+1 yıliyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyon ufaklık
Cevap sahibi+1 yılsistemdeysen bakarmısın
Cevap sahibi+1 yılGelişme vardı neyse bakmadın az önceki sensen eğer mesaj at :)
Soran+1 yılKusura bakma siteye girmiyordum evet gelisme var baristik gecen gun dogum gunumdu o zaman cok icip ona mesaj atmisim tabi sonra attigima bin pisman etti beni o ayrı :) bana üni sınavlarına hazırlandıgını benımle ılgılenemeyecegını (ünide yanıma gelıcek) sınavları bıttıgınde zaten yanımda olacagını buraya tasınacagını o zaman herşeyi aşacağımızı o süre icindede ara vermemizi istedi. tabi bende kabul etmedim sonucta 1-2 ay yok en az 4 ay var zaten yeterınce uzak kaldık diye istemedim. sonrasında barıstık ama cok mesafeli ve soguktu hala gecmisim yüzünden tavırlı beni sevdiğini söylüyor ama ilgilenmiyor , çaba göstermiyor mesela kavga ediyoruz ben kocaman yazı yazıyorum şöyle böyle diye o gecistirme cevaplar veriyor artık kendimi degersiz hissediyorum onceden onu kısıtlamamı ıstemediginden dolayı ayrılıp barısıyoduk sımdı onu bıle gectım tek kelime etmiyorum hic kısıtlamıyorum tek bekledigim sey ilgi onu bile yapmıyor artık cidden kendimi asırı degersiz hissediyorum. Senin durumlar ne :)
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni hiç bişey eskisi gibi olmuyor ufaklık, bizde en son geçen hafta konuştuk evelki hafta her gece konuşurduk sinemaya falan gidecez die sözlendik vb şeyler evliliğe dair falan herşeyi unutmuş gibi davrandım oda duygulanıp herşeyi konuşuyorduk sabahı değişiyordu bu durum en son yine olmayacağını söyledi aramadım geçen hafta aradı 4 saat konuştuk olmayacağını anladık beni arama dedim bidha sonra ben aradım cvp vermedi aramadım bidaha oda aramadı arar biliyorum ama artık ben gerçekten istemiyorum
Soran+1 yılEvet gercekten eskisi gibi olmuyor ya. Sanırım unutmak en iyisi aslında ben hayatta böyle biriyle devam etmezdım ama benım tek arkadasım oydu okulum isim vs hicbiseyim yok bütün hayatım o o yüzden zaten baglandıgın bırını unutmak cok zorken bırde hayatın tümüyle o olunca insan kendını ona muhtac hıssedıyor. onun cok asırı cevresı ve arkadasları var dershaneye gıdıyor ise gidiyor düzenli maça gidiyor bir yandanda sınavlarına calısıyor yanı ask acısı cekecek bıle vaktı yok benı unutması daha kolay bende bundan korkuyorum her seferinde cunku benım bı aktivitem yok evde bos bos oturuyorum butun gun arkadasım bıle yok. Mesela benım sosyal medya hesabım yok kendımı o derece kapattım dısarıya onun facesi snapi instagramı herseyi var sürekli foto vs atıyor bunları gordukcede üzülüyor insan bensızde yapıyormus dıye.
Soran+1 yılve hic böyle biri degildim yani bir erkek diycek bana sunu bunu yapmıycam dırek yol verırdım ilk aylardada verıyordum hep o da ayrılabılecegımı bıldıgı ıcın o zamanlar cok korkardı ve ne desem yapardı sımdı onsuz yapamadıgımın bılıncınde oldugu ıcın böyle kabul et diyip geciyor resmen kullanıyor benı. Şu an kısıtlamaktan bıle vazgectım tek bekledıgım sey ilgisi o derece düsürdüm kendimi donup suankı halıme baktıgımda kendıme acıyorum nasıl bı ınsana donusturdu karakterımı bıle degıstırdı dıye
Cevap sahibi+1 yılLan kız sen aynı bensin ha :)) benımde tek bir hesabım yoktur onun hepsi var geçen diyorum zaten ona bir sürü var evet kapatmam evlenirsek ortak kullanırız falan lazım değil dedim senin durumun varya aynı ben anasını satim sosyal medya yok 2 yıl onla çıktım bütün ark çevremden resmen soyutladım kendimi arkların yanında da pek keyf almıyorum eskisi arkım dostum sevgilim eşim gibiydi imansız ama eskiden şimdi anladımki olmuyor onunla artık soğukluk girdi ona dokunmak bile istemiyorum öyle bişey oldu işte
Cevap sahibi+1 yılValla benim kız sözümden çıkmazdı beni sevdiği zamanlar bütün yazı gömlekle geçirdiği olmuştır o derece dinlerdi beni ki çok özgür rahat biri olarak yetiştirilmişti boşver canım sana bir iki tafsiyem olacak
Soran+1 yılahahah harbiden aynıyız yaa :) sen yine neyse dıyıp gecmıssın benımkı bana dedı kı sen kapatıcaksın sosyal medya hesabını benımkı acık kalıcak benım hesaba gırersın yan yana gelıncede ortak kullanırız dedı bende kabul ettım ksljdslfsjkhdsj ama en azından facesını snapini kapattı sadece instagram kullandı ondada kızları sılıp sıfresını verdı yıne ordan kurtardım ben :D ondan once cevrem vardı arkadaslarım vardı onla tanısınca senın gıbı soyutladım kendımı herseyden o da benım esim gibiydi tek arkadasımı o yapmıstım sureklı ne yaptıgımızdan vs haberdardık 7/24 konusurduk kız arkadaslarımla bıle konusmaktan keyıf almıyorum artık bı tek onla konusayım ıstıyorum :) sanırım artık bu haldeyız dıye eskısı kadar yakın hıssetmıyorum senın gıbı soguk hıssedıyorum. bir tamam demeyı bılmıyorlar degil mi oysa ki tamam diyip sosyal medya hesaplarını vs kapatsalar onlarda birseyleri oldurmaya calissalar hersey duzelıcek ama sürekli yokusa suruyorlar amacları ne anlamadım ya
Cevap sahibi+1 yılCanım benim sevmeyene bahane çoktur.
Soran+1 yılbenım asıl takıldığım yer orası sevmediğini görsem anında gider bidahada geri dönmem ama o bu davranıslarının sebebının benım gecmisimle ilgili oldugunu zorlandıgını ve sürekli ayrıldıgım ıcın bu halde oldugumuzu söyleyip beni suclu goruyor. Su tavırlarına baktıgım zaman sevmiyor diyorum ama sonra onun tarafından bakıyorum sevmeyen erkek neden sureklı gıdıp gıdıp aylar sonra gerı gelen kızı kabul etsin diyorum 1 olur 2 olur ama ben sureklı hayatından cıkıp cıkıp gerı gırıyorum ve her seferındede kabul edıyor. 2 lafından biri seni seviyorum falan hatta ayrıldıgımızda bile üniye nereye gıdıceksın dıye soranlara buraya gelecegını soylemıs belkı o zaman duzelırız dıye. daha 2 gun once barıstık barısmadan once dedıkı benım sınavlara hazırlanmam gerekıyor dershanem vs cok yogunum senınle ılgılenemem gecen yıl kazanamadıgım ıcın bu yıl daha cok calısmam gerekıyor cunku yanında kalıcı olmak ıstıyorum dıyıp ara verelım yanına gelınce herseyı duzeltırız dedı yanı bakıncada benım ıcın
Soran+1 yılailesinden o kadar cevresınden uzak kalmayı goze alıyor bunu cok az erkek yapar dıyorum sevmese yapmazdı dıyorum ama bıde tavırlarına bakıyorum olursa olur olmazsa olmaz gıbı davranıyor neye ınanacagımı sasırdım
Cevap sahibi+1 yılSeni hiç cinsel anlamda kullandığını düşündün mü?
Soran+1 yılhayır cinsellik konusu acmıyor bile
Cevap sahibi+1 yılÇıktığınız zamanlar yani bak sonuçta bir erkek ve bu sebeplede seni her defasında af edip konuşuyor olabilir
Soran+1 yılcıktıgımız zamanlar elbet konusuyorduk ama ondada ben acmadan acmazdı yani zorlamazdıda üstelik bu gecmis konusunu ogrendıgınden berı konusmuyor bıle
Cevap sahibi+1 yılSen onu seviyormusun?
Soran+1 yıltabiki seviyorum
Cevap sahibi+1 yılOnunda seni sevdiğine bir gelecek kurmak istediğine inanıyorsan devam et
Soran+1 yılevet benımle gelecek kurmak ıstıyor sureklı zaten gelecegimizi dusunuyor dershaneye vs gıdıyor ders calisiyor calismam okumam lazım ki ilerde senı mutlu edebıleyım asgarı ucretle ev gecındırmeye calısmıyım senı rahat ettırebıleyım falan demıstı. Yanı bakıyorumda evet gelecek kurmak ıstıyor aramız ne kadar soguk olursa olsun hıcbır zaman ayrılmak ıstemedı ayrılalım dedıgımdede durum ne kadar kotu olursa olsun tuttu sadece tripleri kaprisleri vs cekilecek kıvamda degil. Ve baktigimdada gecmısım hakkında cok sey bılıyor yanı ben onun gecmısınde bı kızla sınemaya gıttıgını ogrendıgımde bıle cok üzülmüstüm o benım hakkımda neler neler ogrendı ustelık erkek oldugu ıcın o psikolojiden cıkması cok daha zor diye böyle yapıyor dıyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın yedirememiş olabilir kendisine yanında olmaya çalış güven ver onun tek ihtiyacı olan şey bu
Soran+1 yılbarısmadan once onunda benı ozledıgını ozlemenın bıseyı degıstırmeyecegını sevdıgını ama elınden bısey gelmedıgını hem cok sevdıgını hemde nefret ettıgını onu hissizlestirdigimi söyledi. çaba göstermiyosun dedıgımdede Şu an öyle gözüksede zamanında senın ıcın cok cabaladım dedi. Normal konusurken sorun yok sürekli kalpler atar sevdigini söyler ama benım sınır olacagım seylerı bılerek yapıyor gıbı onume getırıyor sınırlenecegım ne varsa konusunu acıyor o yüzden bende kötü oluyorum kavga cikiyor sonra böyle aramız kötülesiyor damarıma basıyor hep mesela dun tuttu bana snapchatdekı bı fotosunu attı sınırlenecegımı bıle bıle. ya da kıskanmıyor artık eskısı kadar bısey dıyorum gayet normal tepkı verıyor. Umursamasa sevmese bunların hıcbırını yapmak ıcın bıle çaba sarfetmez dırek sıler hayatından gecer dıyorum sanırım onun yapmaya calıstıgı sey bilerek biseylerin degıstıgını gozume sokup acı cektırıp pisman olmamı saglamak
Cevap sahibi+1 yılYa valla bilmiyorumda eğer sevgisinin değiştimediğine inanıyorsan seni sevdiğini düşünüyorsan bundan sonra biraz daha dikkat et sende aklınızı başınıza alıp önünüze bakın
Soran+1 yılsevgisinin değiştiğine inanıyorum aslında Şu an cok sevsede eskısı kadar olmadıgının farkındayım
Cevap sahibi+1 yılEskisi gibi olmayı bekleme emin ol olmuyor
Soran+1 yılevet sanırım olmuyor..
Cevap sahibi+1 yılKendi ilişkimden biliyorum :)
Soran+1 yılAcaba yanlis taktik mi uyguladım su ana kadar diye dusunuyorum. Hep ardına dusen pesinde kosan ben oldum acaba o yüzden mi istemem yan cebıme koy olayı oldu yoksa yasadıgı seyler yuzunden mı kendını gerı cektı bılemedım :) kacan taraf olsam zaten yeterınce acı cektı dıye kosmaz pesımden dıye dusunup denıyemıyorum bıle :)
Cevap sahibi+1 yılşu an görüşüyormusunuz
Soran+1 yılEvet iliskideyiz Şu an . Ama Şu an konusmuyoruz dun benı sınır ettı sonra hıcbısey olmamıs gıbı trip attigimi vs gordugu halde senı sevıyorum yatıyorum ben dıyıp cıktı. gün icindede mesaj atmis 3-4 tane taa aksam cevap verdım sormadı bıle nerdeydın neden cevap vermedın dıye sonra mesajına cevap verdim bu sefer o goruldu attı sonra arkadas grubumuzla grubumuz vardı wpde ordan cıktım gerı ekleyıp cevap vermis
Cevap sahibi+1 yılYani senin istediğin düzeyde değil ilişkin beklentin ne sadece ilgi göstermesi mi?
Soran+1 yılŞöyle söyliyim dedım ya hani trip atiyorum anlamıyor gormemezlıkten gelıyor dıye o olay şuydu dershaneden cok gec gelıyor eve sonra 2-3 saat konusup uyuyor bende aksam üstü kalkmistim sırf konusalım dıye yemek bıle yemedım yemek yemediğimi bile biliyor sırf konusabılmek ıcın o bunu bıle bıle once dedıkı oyuna gırelım beraber oynadıgımız bı online oyun vardı oyunu oynarkende yazamıyoruz konusamıyoruz diye girmeyelim dedim zaten az konusuyoruz ondada konusarak gecırelım ısrar ettı falan ordan bı olay cıktı zaten. Dedim ya yemek bile yemedigimi biliyor bunu bile bile bana uyuycam dedi daha erkendi saat dedim uyuma biraz daha dur dedi ki dershaneden gelır gelmez uyuycaktımda yine durdum bende dedım sen her dershaneden geldıgınde uyuycakmısın böyle evet dedi ne demek evet dedim sacma bir emoji atti bildigin dalga gecti ben soru soruyorum o nediyo. Ben onun icin yemek yememisim konusmak icin o böyle yapip üstüne kırıldıgımı görüp düzeltmiyor sadece verdigim degerin aynısını gorememek koyuyor.
Cevap sahibi+1 yılSende biraz ağırdan ilgi gösterme bide böyle dene mesela arama yazma o yazdkkça cvpla
Soran+1 yılbıde oyle denıycem mecbur :)
Cevap sahibi+1 yılEvet cane öyle yap :)
Soran+1 yılNaber? :) gelişme oldu yazayım dedim inş burdasındır :p 2 gundur konusmuyorduk oncelikle anlattım sanada zaten. Bugun mesaj atmıs ıste uyuyordum aksam cevap verdım konustuk falan dısarda oldugunu maca gıttıgını soyledı. Bende delirdim tabi ben evde oturmus aramız bozuk duzeltme yolu ararken o gezıyor dıye takmadı benı hic bende onu takmıycaktım ama işte seven insanı bilirsin dayanamaz. Baktım hala takmıyor agzıma gelenı saydım 50 satır yazdıysam bana 3 cumle cevap verıp iplemedi. Bende hoscakal diyip engelledim kaldıramadım daha fazla. Sonra kız arkadasıma anlattım durumu kız arkadasımda dur bide ben konusayım dedi hani nasıl desem arkadasım yazıyor ona kız şöyle hissediyor böyle hissediyor özür dile falan o konuyu nasıl çeviriyor varya cok sacma seylerden bahsedıyor gulsemmı aglasammı bılemedım o derece normalde seven insan hazır fırsat bulmusken bu elınde olan fırsatı tepti bildigin o an.
Soran+1 yılsonra engelimi acsın falan dedı actım konustuk biraz anlattım tabi yine anlamamaya kendını haklı gormeye devam etti. Sonra bı baktım instagramdan kızın tekını takıp etmıs dedım sen ne ıssın benımleyken baskalarını takıp edıyosun o da ben yapmadım kuzenımdeydı telefon dedi dunyam basıma yıkıldı resmen cunku telefonunu asla vermez baska bırıne bu bir ikinciside kuzenının kendı ınstagramı varken neden bunun hesabından kız takıp etsin yanı dupeduz yalan söyledigi belliydi sonra bide kendini haklı görüp sıkıldım bu muhabbetlerden dedi bende dedim ki annem babam ölsün ki sana o derece büyük konusuyorum bu senın son sansın dedım ya o hesaplarını tek tek kapatırsın ya da cidden biter dedim engel yedim.. Bunun ustune bende hattımı falan kırdım iki dunya bir araya gelse artık yine olmaz. Hani diyecek laf bulamıyorum ben artık hem yalan söyledi hem duygularımla oynadı. Düzeltmek icin yapacagı tek bir sey vardı onu elinin tersiyle itti bende en ufak bir umut arıyordum düzeltmek icin ama o rahatmış
Soran+1 yılbirde 2 gundur ayrılık sarkıları dınlıyorum dıyor oraya gelıyım zaten hep birlikte olucaz dıyor madem bu kadar dertlisin bu kadar istiyosun benımle olmayı neden duzeltmek ıcın kılını kıpırdatmıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarını okudum ufaklık ben sana dün sordum seni sevdiğine inanıyormusun diye evet dedin. Bence bunu bidaha düşün derim
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuşalım mı?
En İyi Cevaplar
Seviyosa surekli ayrilip durmaz.. kendini geri cek ot gibi kalsin kossun pesinden yuz verme
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
18
kesin yalan söylüyordur abartıyordur kız bunları yapıyorsa
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılhayır aslında kızın sürekli ayrılmak istemesi erkeğin rahat tavırlarından kaynaklanıyor sonra ayrıldığı icin pisman olup tekrar ona dönüyor böylede çıkmaza giriyor.
Soran+1 yılPeki herşeyi yıkan taraf erkekse kızın çırpınışlarını görmeyip kızı ayrılığa zorluyorsa
+1 yılSinirlerine hakim olamıyordur ben gibi biranlık ağızdan çıkıyor 3-4 kere oldu daha temkinliyim
10 Yorumla
+1 yılSürekli ayrılamaz bir kere ayrılma hakkı var bir dahada ömrünce birlesemez benle 😉
10 Yorumla
+1 yılbenimle oyun oynuyor, dalga geçiyor veya bana zarar vermek için tuzak kuruyor üstüne çekmeye çalışıyor, üstüne çekince de kesin zarar verecek veya verdirecek derdim.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman bırakıp gidemedim ki 8 yıl oldu şimdi dönse koşa koşa giderim yine ona...
10 YorumlaSol tarafım oyun parkı değil.
Sevip sevildiğim den emin olsam dahi yol veririm.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYedekte tutuyor seni. basks yer den. Istedini alinca temelli sitar uzak dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Ayrılık bir kez olur.. " sürekli" de ne demek...
00 YorumlaAcı sadece acı çok fazla acı
10 YorumlaKovalamaç oynamak istiyor dur.
10 YorumlaÖyle bir dengesizle nasıl sevgili olmuşum derim
12 Yorumla
Soran+1 yılAma asıl dengesiz olan sensen ilişkide ilk başlardaki gibi değilsen ve o da bundan rahatsızlık duyduğu için bişeylerin eksik olduğunu düşündüğü için ayrılıyorsa ama sana baglı da oldugu icin sensiz yapamayıp sürekli geri dönüyorsa?
Nedeni mi ogrenmeye calisirim
10 Yorumla
+1 yılAyrıl bir daha barışma
00 Yorumla
+1 yılasdasdasdasdasasdasdasda
00 Yorumlayol verdim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkar belli bir zaman sonra
00 YorumlaAyrildik 😂
00 Yorumla
+1 yılhayal kırıklığı
00 Yorumla