Nişanlım konusunda şüpheliyim

Merhaba sevgili üyeler

Ben yaklaşık 2 ay önce nişanlandım nişanlımla önceden birbirimizi tanıorduk ama samimi değildik. Beni istemesi ve herşey 3 hafta içinde oldu herşey aniden olunca aklımda ki sorulara cevap bulamadım.çevremizdeki insanlar beni görünce sürekli çok şanslışın dünyada böyle bir insan yok diyorlar herkes ondan çok memnun herkes çok iyi biri diyor ailem nişanlıma bayılıyor. O kendi isteğiyle beni istedi ailesine söyledi. Ben bilmiyorum kafam karışık aklımda hep ayrılık var hep ayıralaşım geliyor bana karşı çok nazik her fırsatta beni ne kadar sevdiğini anlatıyor şiirler şarkılar vesaire ama bilmiyorum durup dururken güvenim gidiyor hep ayrılığı düşünüyorum seneye düğünümüz olacak ama benim kafam çok karışık sanki beni sevmiyor bilmiyorum işte .bu tür şeyler normal mi o da farkında hep güvenini kazanacağım diyor içimde bu kadar şüphe varken ayrılmalımıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Aileler birbirlerini taniyorlar ve iki tarafda birbirini cok seviyor biz nisanlandigimizdan bu yana aileler tam ic ice oldu herkes iyikide bu is oldu diyor simdi ben ne yapacam ya guvenim gelmezse nasil ayrilacam... herkes cok mutlu ama benim kafam karisik o yanimdayken ona asik gibiyim o yokken sanki iki yabanci bu arada o baska bir sehirde yasiyor 2-3 haftada bir gorusuyoruz
Nişanlım konusunda şüpheliyim