Sevgilim evli mi emin değilim?

Bir adama aşık oldum. Ben teklif ettim kabul etti. O da beni sevdiğini söyledi. İlişkimiz başladı. Bir hafta geçmeden beni evine götürdü ve kendimizi tutamadık ilişki yaşadık. Sonra buluşmak istediğinde hep evde buluşmak istedi. Sinemaya falan gitmek istediğimde işini bahane edip gelmedi. Dışarda pek yan yana görülmek istemiyor. Sosyal medyada ilişkimizi saklıyor. Bu adam daha önce boşanmış olduğunu ve çocukları olduğunu söyledi. Her izin gününde şehir dışına çocuklarının yanına gittiğini ve arkadaşının evinde kaldığını söylüyor. Bir gün bizim evde alttan ısıtma sistemi var diye ağzından o eski karısının evinde kaldığını kaçırdı üstüne gitmedim. Bir de gizlice cüzdanına baktım adamın nüfus cüzdanı eski tip idi ve evli yazıyordu. Çok uzun zaman önce boşandığını söylediği halde nüfus cüzdanını hala değiştirmemiş. Bir de ne zaman izine gitse bütün tüyleri alınmış şekilde geliyor sırtı falanda alınmış oluyor. kim aldı diye sorunca hamama gittim orada alanlar var dedi. Acaba evli midir aklıma takılıyor. Benimle evlenme konusunda bunun 3 5 yıl sonra olabileceğini çocuklarının üniversiteyi bitirmesini bekleyeceğini onların bu duruma çok karşı çıktıklarını söylüyor. Ne yapmalıyım?

Sevgilim evli mi emin değilim?