6 yillik evli ve bir bebek sahibiyim. Esimle uzun bir sevgililik doneminin ardindan evlendik. Esimin gayet iyi saygin bir isi var, maasi da iyi. Ancak ödemeleri (kira fatura kart) zamaninda yapmiyor. Borclar birikiyor, ben son asamada isler icinden cikilmaz haldeyken baskalari vasitasiyla durumdan haberdar oluyorum. Bana ödedigini soyledigi halde odemedigini ogreniyorum. Bu durum 3 kez yasandi. Her seferinde isleri toparliyorum. Kendisi de cok mutsuz oluyor, depresyona giriyor, kendisini beceriksiz hissediyor. Pskiyatriste gittik. Sorumsuzluk konusunda aile baskisi nedeniyle psikojik sorun yasadigini soyluyor doktor. Esimi cok seviyorum ancak sorumsuzlugu hem beni hem kendisini zor duruma dusuruyor. Bosanma konusunda tereddutteyim, hem onu sevdigim hem de bebegimiz oldugu icin elim varmiyor. Öneri ve yardim bekliyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılBazı insanlar yaşamlarını dağınık yaşarlar, sanırım eşinizde bu şekilde.
Boşanmak bence en son çare olmalı. Siz henüz o evrede değilsiniz sanıyorum.
Eşinize yardımcı olmalısınız, konuşun ve onu destekleyeceğinizi hissettirin ancak bir şeyi öğrenmesini sağlayın.
" Hayatta zor iş yoktur, zor iş kolay işlerin birikmesinden kaynaklanır "
Bu cümleyi ona öğretin, sizin desteğiniz onu güçlendirip normale dönmesini sağlayacaktır.
Boşansanız ne olacak? Bebeğinizin babasız büyümesi hiç olumlu sonuçlar üretmez, siz yeniden daha iyisini mi bulacaksınız? Çok zor.
Bence mevcudu iyileştirmek için çaba ve anlayış sunmak daha kolay gibi...04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim. Evet tam da soylediginiz gibi hayati daginik yasiyor. Herseyi toparliyorum odemelere maaslarimiza gore plan yapiyorum. Sonra bir bakiyorum eskiden kalma bir borc cikiyor. Bana söylenmemis. Aylarca kendi basina altindan kalkamamis. Yavas davraniyor. Birktirdikce bunaliyor, cok kibar biri olmasina ragmen aniden sinirleniyor. Depresyon atagi yasadi en son. Doktora devam ediyoruz. Kendisi de benden cok uzuluyor. Beceremiyorum diyor. İsi agir ve isinde gecmiste buyuk haksizliga ugradi bir kac kez. Yasadigi baskilara gore normal olmamasini anliyorum ama neden para konusunda beceriksizlik olarak ortaya cikiyor onu anlamiyorum. Doktorun soyledigi is stresi ve babasiyla olan sagliksiz iliskisi, babasindan hic takdir gormemis hep elestirilmis olmasi. Arkadasi olsam yaninda olup destek olmaktan baska bisey dusunmezdim ama ayni zamanda esiyim ve sorumsuzluklarindan dolayi ben birincil olarak zarar goren konundayim.
- +1 yıl
Onun durumunu siz düzeltebilirsiniz, onu takdir ettiğinizi hissettirin güçlendiğini göreceksiniz. İş hayatı onu olumsuz etkileyebilir, sizin anlayışlı bir şekilde kontrol etmeniz güçlendirecektir.
Onu beceriksiz, başarısız gördüğünüzü hissetmemeli, henüz gençsiniz insan öğrenen bir varlıktır, yardımcı olun siz...
Soran+1 yılOna kizmaktan cok üzülüyorum. Ben hep destek olurum da yillar sonra bebek kucukken bosansaydim keske der miyim diye korkuyorum.
- +1 yıl
Sizin düşünceleriniz de net değil. Boşansanız ne olacak ki? Yeni bir hayat kurmak zorunda hissedeceksiniz kendinizi.
Eşinize kızmayın, o zaten madem babasından anlayış ve takdir görmüyor, birde sizden öfke ve eleştiri görüyorsa o kişinin başarılı olması çok güç olur, siz onu kazanmaya ve onun hayat başarısına katkı yapmaya çalışmalısınız bence.
Çocuğunuzun babası ve seviyorsunuz.
Düşünceleriniz net olsun ve yuvanıza sahip çıkın...
En İyi Cevaplar
Konu sadece burada yer alan gerekçe olamaz. Bu sorun otomatik ödeme talimatıyla tamamen ortadan kallacak bir durum. Boşanmayı sorgulayacak, psikolojik destek alınacak (tabiki iyi birşey) kadar detayı yansıtmıyor sorunuz.
011 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik destek almasinin sebebi sorumsuzlugu sebebiyle kirayi biriktirmesi bana soylememesi sebebiyle isin icinden cikamayip ben sehir disindayken depresyon atagi gecirmesi. Daha önce de stres kaynakli bir atak daha gecirmisti.
- +1 yıl
Diğer görüşler altındaki yanıtlarınızı okudum. İlişkiye dair oradan okuduklarımla da birleştirince, eşinizin sizden çekindiğini, sizin baskınızı (boğuyorsunuz anlamında değil) hissettiğini o yüzden sizi üzmemek / tepkinizi almamak adına yalana başvurmayı tercih ettiğini, elbet bu yalanlarda gün gelip ortaya çıkınca yetişkin tepkisinden çok benzetme yanlış olmazsa çocukça bir tepki ortaya koyuyor. Buna ben şöyle anlam yüklerim. Sizin tepkinizin boyutundan çekindiği için tepkinizi hafifletici, sizin olay karşısında tepki vermek yerine, tepkinizi unutturacak ve ona destek olmanızı sağlayacak bir davranış modeli içine giriyor. Anladığım kadarıyla bu durumda sizi boğup onun sorumlulukları dahil herşeye ben mi koşturacağım sorusu ve yorgunluğuda boşanma konusunu size tarttırıyor. Bu yazdıklarım konuyu temsil edebilir nitelikte mi?
Soran+1 yılEvet buyük kismi bizim icin dogru tespitler. Ama beni yoran herseyi ben mi yapacagim fikri degil de yine ne sakliyor süphesi. Sadakat ya da baska bir sorunumuz kesinlikle olmadi. Saygilidir esitlikcidir kibardir. Yasadigimiz bu büyük sorunu bilmeyen yakinlarimiz daima esime gipta eder. Ama son yasananlarla özgüveni hem de benim ina güvenim buyuk yara aldi
- +1 yıl
Mizacınız biraz sert olabilir mi acaba? Çünkü yine sadece aktarılanlardan yola çıkarak ev içi işleyişi bir teraziye benzetirsek, bir denge unsuru ve güçler birliğinden çok, sizin tarafın biraz daha ağır bastığını veya eş tarafından bu yönde algilandığı söylemek yanıltıcı olmaz sanırım. Evet sizin şüpheye düşmeniz de normal. Acaba söylemediği eskiye yönelik şeyler var mı, yeni şeyler çıkacak mı vb. bunun beklentisini yaşamayı değil ilişkiyi ve hayatı yaşamayı arzu ediyorsunuz. Aslında paylaşım düzeyini biraz daha arttırarak ve geçmişle ilgili bu sorunu, ikimizde biraz abarttık tarzı uzlaşmacı bir yaklaşımla onun size kendini rahatlıkla ifade edebilir seviyeye gelmesi, ilişkinize pozitif anlamda katkı sağlayacaktır. Ben, kendini size ifade etmeye çekinen bir eş görüyorum. Bu çekinceler de yanlış davranışlara itiyor onu. Konunun sevgiyle, sadakatla ilgisi olmadığını zaten biliyorsunuz. Sadece ilişki yönetimi bakımından uyarlamayla keyifli bir birlikteliği sürdürebilirsiniz.
Soran+1 yılMizacim sert degil aslinda ama baskin karakterli biriyim. Esim bana da baska bir kimseye de sikintisini anlatmayan bir insan. Ailesiyle konusmalari bile dert paylasimi icermeyen yuzeysel konusmalar. Iletisim becerisi gelismemis biri. Bense iletisimi empatiye cok acik biriyim. Ama onunla iletisim kuramadikca aci cekiyorum sabrim tükeniyor.
- +1 yıl
Tüm sorunun, sorunun tam görünen yüzünün değil tam odak noktasının farkındasınız zaten. Eşiniz kendisiyle ilgili paylaşım yapamıyor. Ailesine yapamasın önemli değil. Size yapabilmeli. Bu koşulları siz ona sağlarsanız gerisi hem çorap söküğü gibi kolayca gelir, hem de ilişkiniz yorgunluğu değil, tazelenmeyi beraberinde getirir. İletişim tekniklerini kullanarak gayet güzel paylaşıma açabilirsiniz onu. Bu insan yalnız. Evli olabilir, çocuk olabilir, baba olabilir. Mühim değil. Ama bu insan "yalnız". En içten hislerini, düşüncelerini özgürce, yargılanmadan paylaşabileceği bir dost, eş, arkadaş vs. yok. Güvenmediğinden mi, sevmediğinden mi, benimsemediğinden mi? Hayır. Çekindiğinden ve kaygılarından bu paylaşıma imza atamıyor. Sonuç tabiki kimseye yaramıyor. Odak noktanız belli, biraz buna gayret edin, iş yine size düşüyor ama bu aşıldığında bu yorgunluk yerini güzelliklere bırakacaktır. Ha olmadı mı varsın olmasın. Onu sonra değerlendirirsiniz. Ama olma ihtimali bile buna değer.
Soran+1 yıl@furkanakk avukatım ben.
Soran+1 yıl@furkanakk sorulari iyi okumanizi oneriyorum.
+1 yılyalanda varsa yürümesi sıkıntı o evliliğin, sorumsuzluk 6 yıldır devam ediyorsa zaten bu saatten sonra değişmez ama dediğin gibi psikolojik bir sorunsa yanında olup destekle atlatabilirsiniz maddi olarak sıkıntıdaysa oda belki psikolojisini bozuyordur ama yinede sana bu konuda yalan söylememesi gerekir, yani senin söyleneceğinden falan mı çekiniyor acaba farklı bir gideri var mı bilmediğin yoksa sende çalış ya da çalışıyorsan ortak bütçe yapın ve ikiniz beraber psikoloğa gidin daha doğrusu evlilik danışmanına
00 Yorumla
Boşanmak için geçerli bir sebep değil ki hatta hiç değil. Otomatik ödeme yoluyla bu hallolur ama eşinin desteğe ihtiyacı var. Böyle durumlarda çevrenin ve eşin davranışsal etkisi çok fazladır. Ona yanında olduğunu hissettir destek ol. Eğer üzerine giderseniz her şeyi koparacaktır içinden ve büyük bir depresyona girer
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
21Cevap
+1 yılbu ciddi manada sorun..
şu anda imkan var.. ödeyebiliyorsunuz..
ya ekonomik anlamda zor bir dönemde iken günü gününe ödenmeyen faturalar altından kalkılmaz bir hal alırsa
o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz..
her şeye siz yetemezsiniz eşiniz biraz sorumsuz bir insan sanırım
sorumluk almakta zorlanıyor
ya fatura işlerine siz bakacaksınız tamamen
ya da yolları ayırmanız gerekiyor00 YorumlaŞu aşamada sorunu da çok iyi bildiğinize göre boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin.. Yapmanız gereken tek şey artık ikinizde bir elmanın yarısını oluşturduğunuzu elmanın bir tarafının çürüyünce diğer tarafınında çürüyebileceğini hatırlatmalısınız. Ve bu konuda en büyük destekçisi siz olacaksınız. Fazla üzerine gitmeden, sıkmadan bunaltmadan sonucu ne olursa olsun en büyük destekçisinin siz olduğunu her fırsatta hissettirin ona...
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak icin bahane ariyorsunuz. Boşanirsan hayatinin en büyük hatasini yaparsin. Böyle sacma bir sebeple boşanir mı insan? Evliliklerde hiç mi zor dönemler olmayacak? Biraz sabretmeyi ögrenin.
Akilli olun yahu kafaniza kim sokuyor böyle seyleri anlamiyorum.00 Yorumla
+1 yılbenim bir yakın arkadaşım vardı aynen sizin kocanız gibi sorumsuz eşi baya bir bu konuyu kafasına takmıştı hatta evlenirken bile kocasının sorumsuzluğu yüzünden kiralık evi kendisi bulmuştu sevdiği için yaptı ama neticede evlenınce değişmedi hala şimdi elektrik su kira doğalgaz hepsinin arkasına düşüyor kucagında çocukla ama o biraz hani şey cazgır bağıra çağıra hallettiriyordu
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak en son dusunceniz olsun. eşinize bu durumdan dolayi destek gösterebilirseniz çözüm sağlanmış olacak. borçlari ödeyemez tek es calisip giderleri saglayamiosa evlilik halde olabilir bu gibi durumlar sabretmek lazım varsa halinz gucunuz siz de calisip bu duruma son verebilirsiniz. boşanmak kolay önemli olan bu zorluklara karşı baş göstermek cabalamak sabretmek gerek. orta da çocuk var ve de seviomussunuz sakin bu yuvayi bu nedenden dolayi bozmayin cozulemiyecek bir durum değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöncelikle benzer bir evlilik geçirdiğimi söyleyeyim. Benim bosanma sebebim başkaydı. Sadece aklıma takılan neden ödemiyor eşiniz? sorumsuxluktanmi? öyleyse bu huyunu yenmede yardımcı olun. Yuva kolay kurulmuyor elbette çok sıkıntı çekmişsiniz ama bira daha sabır edin. Pskolojik yardım alan biri değişmeye gönüllü dur çocuğunuza acele davranıp bu haksızlığı yapmayın. Banada dua edin olurmu içinizden gelirse
00 Yorumla
+1 yılya bu durumu kabulleneceksin.. çünkü can çıkar huy çıkmaz genelde.. ya da mali durumu tamamen sana bırakacak.. maaşı sana yatacak ve her şeyi sen idare edeceksin..
Bu ikiside olmuyor ise kabullenemiyor isen yapacak bir şey yok00 Yorumla
+1 yılhesapları ele alma zamanın gelmiş konuşacaksın maaşı alıp sana getirecek ya da maaş kartını alacaksın sen yönlendireceksin borç harç ev giderleride sana ait olacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha once de benzer seyler yasadigimiz ivin Zaten sadece kirayi o yatiriyordu. Kira ve bir kisim para disinda bana eft yapiyordu ben oduyordum her seyi. Son olarak kirayi da aylardir yatirmasigini ögrenince yikildim. Simdi maas kartini tamamen bana verdi. Tasinmistik zaten yeni kira sozlesmesi bende tum faturalar ve kira otomatik odemede.
Soran+1 yılEvet haklisiniz. Zaten biz de böyle yaptik. Yeni eve tasindik. Her seyi ben hallediyorum artik. Maas kartini verdi. Ama yasananlar guvenimi sarsti. Gecmisi nasil unutalim
- +1 yıl
tamam şimdi dik durup toparlama zamanı zoru görüp kaçma zamanı değil boşanmayı unut çocugunuz var ve sevdiğin adamla evlisin herşeyide teslim ettiğine görede idare etmekte sana kalıyor.
+1 yılbir insan ödemesi gerektiğini kirayı unutamaz, fatura v. s. kredi kartınız vardır herhalde otomatiğe bağlayın , kirayı sen bizzat yatır , bu boşanması ne bitirmesi yahu. enteresan
06 Yorumla
Soran+1 yılFatura kira hersey bende. Daha once odemeleri aksattigi icin maasin buyuk kismini bana eft yapiyordu. Sadece kirayi o oduyordu, onu da odememis. Simdi yeni eve tasindik yeni kontrat hersey benim ustumde. Maas kartini verdi. Otomatik odeme talimati verdim hersey icin.
- +1 yıl
Harikasın ozaman sorun yok :) daha ne istersin ki boşanmak falan ne alaka?
Soran+1 yılHerseyi ben hallederim sen isine git gel bebegimizle ilgilen diyorum. Zaten ben de calisiyorum. Sorun bana yalan söylemis olmasi, para degil.
- +1 yıl
bilerek isteyerek mi yaptı diyorsun , bilerek isteyerek yapmış olsa amacı neydi ? para var ortada başkasına mı yediriyor demek istiyorsun
Soran+1 yılHayir istemeyerek yaptigindan eminim. Baskasina yedirmediginden de eminim. Ama hayatim boyunca istemeyerek yapilan sorumsuzluklarla mi yasayacagim?
- +1 yıl
çok basit bir şey bu ya bunun için boşanmayı düşünmek bence haksızlık olur eşine karşı.
aldatma yok , rencide edici bir şey yok.
hayat boyu sende hata yapabilirsin. ki bu kişi kocan eşin :) yardımcı olacaksınız birbirinize yahu , valla çok basit bir sebep :D ben anlatsam neler neler görüyorum etrafımda şaşırıp kalırsın.
Bu sebepten bosanilirmi yaninda olman gereken zamanda birakip gidecenmi iyi gunde kitu gunde demedinmi hastalikta saglikta demedinmi baska sorun varsa soyle ama ben maddiyat yuzunden bosanmak isteyen kadina kadin demem
00 Yorumla
+1 yılSakin boşanma ya bu yuzden boşanilirmi sacmalamayin bide cocuk var. Biraz gayret etmeye cozumlemeye calisin hemennpes etmeyin ya bir yuva o kadar. kolay kurulmuyor
00 Yorumla
+1 yılGöz dagı ver ayrılık olmaz senın onu terk edecegını kesın bılmelı evı terk et bır sure ailenın yanına gıt kendısıyle basbasa kalıp yanlıslarını anlayacakdır secim yapacakdır emin ol den ve cocugun agır basacakdır kendıne cekı duzen verecektır
00 YorumlaMesela banka karti sende olsun odemeleri sen yap yani biseyler denemeden mucadele etmeden ayrilma derim elinden gelen herseyi yaparsin hala olmuyosa ayrilirsin ve sonunda pismanlik yasamazsin
00 Yorumla
+1 yılher ay sana belli bit miktar para versin fatura olayını kendin hallet.
02 Yorumla
Soran+1 yılSimdi maas karti bile bende. Zaten 2 senedir sadece kirayi ona birakmistim digerlerini bem hallediyordum.
- +1 yıl
tamam paranız varsa sen hallet paralı işleri kocan çalışsın para kazansın. herşeyin bir çözümü vardır boşanmaya bu kadar kolay itilmeyin.
Bunlar aşılamayacak şeyler değil. Mesela kira-fatura vs ödemeleri sen yapabilirsin. Maaşı iyi demişsin maaşını aldığı zaman bir miktarını sen al. Ödemeleri sen yap olmaz mı? Hem onu bunca işin arasında büyük bir yükten kurtarmış olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten mali islere tamamen el koydum. Kendisi maas kartini verdi herseyi sen yap ben beceremiyorum dedi artik.
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Sevıyorum , bebegımız var , bu iki şeyden daha mı onemli yaşadığınız bır kaç sorun? Hakıkaten bazen ınsanları anlamakta güçlük çekiyorum
00 YorumlaBunda boşanaçak bir durum yok gözün götin dışarıda ise bilemeyiz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAh cok seviyorum bosanmamak icin sebep ariyorum. Ama guvenim sarsildi bu yasananlar yuzunden.
+1 yılHemen bosanin zaten sen kafanda bitirmissin kalip yardim etceksin ne oyle isine gelmedimi bosan ohhh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Nereye kadar boyle olacak konus onla bir daha olmuyorsa bosan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma yapma bunu. Eşinin yanında ol. Sende gidersen eşin daha kötü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam kirayı ödemedi diemi boşanıcan. ? manyakmısnz nesiniz ya
00 YorumlaZor zamanda bırakıp gitmek , sevgi mi , vefa mı?
00 Yorumlaparayı kimle yiyor siz ona bakın sorumluluk kolay
00 Yorumla
+1 yılboşanmayı düşünme eşinin yanında ol
00 Yorumla
+1 yılBoşanınca mutlu olacagına inanıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum. Bebegimiz var. Cok seviyorum. Okul askim o benim.
- +1 yıl
Ozaman yanında ol muhakkak bilmediğins ana anlatamadığı bşr sorunu var sevkatle yaklaş ve ya ında olduğunu hısettir ona
+1 yılParayi baska yerde yiyiyor olmasin
00 Yorumlaseni seviyor mu ya da sen onu seviyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılCok seviyorum. O da beni cok seviyor. Agliyor, ayrilmak istemedigini soyluyor. Maas kartini verdi sen yap herseyi kal diyor.
+1 yılönemsiz şeyler al karşına konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzenli b ir geliri var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi var yüksek düzey kamu görevlisi. Maasi da iyi.
Cevap sahibi+1 yılparayı ne yapıyor
+1 yılfazla bile
00 Yorumla
+1 yılYeterli
00 Yorumlaparalari ne yapiyor?
00 Yorumla
+1 yılyeterlii
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı