bu siteye bakarsak s*çtk :D
nefret ediyorum insanlardan😔😌
bu siteye bakarsak s*çtk :D
nefret ediyorum insanlardan😔😌
Sitede sahte profiller ve sorular çok fazla yani burayı çok fazla baz almaman daha doğru olur. İnsanlar bozuldular evet ama hala aklı başında kişilerde var.
kurgu sorulardan bahsetmiyorum ben
Ben yıllardır bu platformdayım, burayı çok iyi biliyorum.
Emin ol en gerçek gibi duran, hatta pembe profille modluk dahi yapan sahte hesaplar gördüm o yüzden dediğim gibi burayı baz almak çok mantıklı değil zaten bu platforma farklı amaçlarla gelen çok üye var e haliyle çoğu burada toplanıyor, burayı baz alırsan da herkes böyleymiş gibi algı oluşuyor.
isterse kurgu olsun sahte olsun. aldatma potansiyeli olan en azından fiziksel eyleme geçmese de o kafada olan çok insan var bu sitede
O dediğinden her yerde fazlasıyla var zaten, aslında hep vardı daha görünür oldu.
Cevap
6Cevap
maalesef var ama çok diyemeyiz. Milyonlarca insan evli sonuçta
sana tere olmasa sende fikren ya da bedenen bunu yaparsın, eminim.. o yüzden kimsenin ne yaptığına karışmasan iyi🤷♂️
çok emin olma. herkes benim gibi yapar eminim diyerek kendi vicdanını rahatlatmaya çalışma
bunu yapan sensin. vicdan rahatlatma.. adım gibi eminim, br dokunsalar bin dert dökülür.
ben niye vicdanımı rahatlatayım aw aldatan/aldatma potansiyeli olan ben miyim? sizi sorguluyorum ben
bak hata editosun.. ben yapanlardan değilim bikere.. ben senşn düşünceni sorguluyorum.. herkesin hayaı kendine, bunu senşn nasıl buldupun senş ilgilendirir.. insanlardan dedret etmen için bir sebep değil.. ama bir kızgınlığın var, o belli
insanların bu kadar şerefsiz oluşuna katlanamıyorum. isterse hiç tanımadığım rastgele bir insan aldatılsın bu aşağılıkça davranışa banane yaa beni ilgilendirmez diyip geçemiyorum. bu tepki ya ben de aldatılırsam korkusundan dolayı değil. kötü insanların varlığını kabullenmek istemiyorum
tamamda sen kendi kendine durup dururken sıkıntı yaratıyosun.. Bir travman var belliki.. bekarda olabilirsin amanyakın çevrenden bir örnek seni bu şekilde düşünmeye sebep vermişte olabilir.. yanş dediğim oki, sen kendine bak, herkes istediği gibi yaşar, ne senin ne benim ne bir başkasının ne yaptığını sorgulamak haddimiz değil.🤷♂️
öff çok biliyor gibi kendinden emin konuşmasan keşke eminim şöyle birisin böyle olmuştur vs diye. ne ben aldatıldım ne de yakın çevremde gördüm bu olayı. insanların ahlaksızlığını, karaktersizliğini, terbiyesizliği, vicdansızlığını istediğim gibi sorgularım kendi kafamın içinde. hayatlarına, yaşam tarzlarına müdahil olmuyorum sonuçta
oluyosun. düşünerek.. hem bana neden atarlanıyosunki.. aaaaa🤷♂️😒.. bırak.. kim naparsa yapsın.. sen evlimisin.. e ya da h cevabı yeter?
evli falan değilim, daha 21 yaşındayım. evet, 'atar yapıyorum' çünkü herbokolog gibi konuşuyorsun. yok travman var ondan böylesin, yok seni kızdırmışlar. bir şeyi eleştirmek, karşı çıkmak için illa o şeyin kendi başıma mı gelmesi gerekiyor. tartışmaya kapalı olacak ahlaksızca bir davranışı, düşünceyi eleştiririm tabii ki. bilmiyorum belki fazla hassas ve duyarlı bir yapım var ya da mükemmelliyetçiyim. en azından insanların asgari düzeyde ''düzgün'' bir insan olmasını istiyorum/bekliyorum. evet elimden bir şey gelmez, kimseyi 'düzeltecek' gücüm yok farkındayım ama kime yapılırsa yapılsın haksızlığa gelemiyorum
sükut ikrardan gelir , yani "e" demeki.😀neyse , vardır bi bildiğin 🤷♂️
aynı anda yazıştık demekki.. tamam bekar kız.. o kadar çarpıklık var sen buna taktın yani.. arada banada üzeri kapalı giydirip durmasan iyi olur.. atarlanmadan konuş.. konuşkş konuşulabilir biri olduğunu bilelim.. diretmeci ve inatçı tipsin. çok sıkıntı çekersin.. perfectsiyonist olmanda iyi bişiidir ya da değildir bilemem ama zorlanacağın kesin
bu soruyu sormam o kadar çarpıklık içinden sadece buna takıldığım anlamına mı geliyor :d
evet. öyle.
yok, değil. aynı şeyi yapıyorsun yine. üst üste aldatma temalı paylaşım görmem üzerine sordum bunu
çünkü sen düşünerekte olsa özel hayata müdahale ediyosun.. heee millet aç, nolucak halimiz desen.. onu anlarım.
yaa sanane mlletin tema'sından🤷♂️ sana uygun olan soruları cevapla.. yolda her kurala uygun araç sürmeyeni durdurup kavgamı ediyosun
demediğimi nereden çıkarıyorsun acaba? nasıl bir mantık bu? bu akşam bu sitede bu soruyu sordum diye ben sadece ''insanlar birbirini aldatıyor hüüğ :'( '' diye tüm gün bunu dert ediyorum sanki. yaptığın çıkarıma hayran kaldım
ben genel olarak böyle bir insanım diyorum nesini anlamadın acaba
dert editosunki ağır ifadelerle eleştiriyosun. SANANE? görme , geç. ya da senşn zevkie uygun olmayan giyinenleri eleştirmenle aynı.. sen eleştirmek, yermek için yaratılmışsın.. aslında seni irdelemek lazım. kim bu kız?
dert etmiyorum demedim zaten. ''sadece'' bunu dert etmiyorum dedim dfgs bu da içlerinden biri
bemde diyorumki, gnl olarak öylesin ama eleştiri sınırın bi yere kadar.. kşmsenin özel hayatına müdahale edemezsin, laf söyleyemezsin.. git tcvzcü sapık hacı hocaların yaptıklarını protesto eden gruplara katıl
yaaa bırak laf salatası yapıp durma.. okuyomusın sen, ev kızımısın?
OFF ALLAHIM. benim hayattaki en büyük düşmanım birbirini aldatan evli çiftler değil. bu sadece küçük bir örnek diyorum. bu denk geldi öylesine sordum. emin ol çok daha büyük iğrençlikleri dert ediyorum. bunun sorusunu sorduğuma göre dünyada olup biten hiçbir şey umrumda değil mi demek bu? nasıl bir mantığın var senin? okuyorum, laf salatası yapmayı da sen kes. saçma sapan konuşuyorsun, sus
hahaha.. asabi kızlara bayılırım.. hakaret etmedikleri sürece.. neyse.. sana iyi bir hafta dilerim
Çevremde çok fazla olmasada uzak cevremde var
Aynı şeyin farkındayım bu site yüzünden bekar kalıcamm
Çoğu yalan inanma buraya
kurgu sorular belki çok olabilir ama evli erkeklerin iğrenç yorumlarını çokça görüyorum
Onlar da trol bence
evli olup başka kadınlara sanaldan yürüyen, fotoğraflarına salya akıtan, sanal seks yapanlar vs troll mü :D
Ben çoğunun evli olduğuna bile inanmıyorum kadınlar olgun deneyimli tecrübeli erkek tercih ettiğin için yalan söylüyor bazıları bunu anlatmak istedim
Aferin güzel keşif 😂
Çok gibi insanın psikolojisini bozuyorlar
Harika be olum
harika olan ne
Evli misin peki
yo değilim
Tamam o zaman
Çok evet
Çok evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?