• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Eşim 101 kg. oldu boşanmalı mıyım, ne yapayım? (Sayfa 2)

denizap
denizap Takip Et
Xper 2 Yaş: 56
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Eşim 101 kg. oldu boşanmalı mıyım, ne yapayım?
Doğum Soruları Hamilelik Soruları Maaş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

45

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • ask-melegi
    ask-melegi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Beyefendi sizi gayeeet iyi anlıyorum. Türk kadınında şu vardır, çocuk dogurunca kendini salmak...Siz bu zor gunlerınde karınızı yalnız bırakmayın o na destek olun ortada cocuk var malum. Karınızı tekrar ikna edin diyetisyene gidin ama o da istemeli gitmeyi. Kendinizi onun yerine koyun. Yok gene olmadı karınıza boyle devam ettikce kendisinden sogudugunuzu dile getirin. Olmadı bosanacaksınız yani. Para konusunda ALLAH yardım etsin size...

1
    0 Yorumla
  • tynichole
    tynichole Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

esinin yaninda degilsin bikere.aranizda duygusal hicbisey yok ki bunlari buraya yazabilmissin. ikinize de yazik etme bosan. cocuga cok sorun olmaz birsuru tanidigim var ailesi ayri..

sevsen bunlar sorun olmazdi. bosansan mutlu olcaginn garantisi yok ama en azindan omrunun sonuna geldiginde neden deneyip gormedim demezsin..

0
    0 Yorumla
  • asosyal987
    asosyal987 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

kilo aldığı için insan karısını boşar mı? sen kendini karının yerine koy. yaptığın çok saçma. resmen azmışsın bu yüzden kiloyu miloyu bahane ediyosun.

4
    3 Yorumla
    • cyanblue
      cyanblue
      +1 yıl

olaya değişik bir açıdan bekmişsınnnnnn güzel bir yaklaşımm..

Yorumla
    • asosyal987
      asosyal987
      +1 yıl

bunun başka bi açıklaması olamaz ki.

Yorumla
    • kepecan
      kepecan
      +1 yıl

azmış mı? bir insan acıktığında "sen azgın acıkmıssın" ya da bırı uzun sure uyudugunda "sen azgın uyumussun" tarzında asagılıyormuyuz hıc..Sex bir ihtiyaçtır hanımefendi.2014 Türkiyesinin kafa yapısı bu olamaz ya.Avrupalılar güzel bakımlı karısını guzel sez yapamıyor dıye boşuyor sen burada neyden bahsedıyosun..Kardeşımız "azmış" felan deıl.Hakkı olan ıhtıyacını dıle getıremedıgını belırtıyor.

Yorumla
  • abuhayat
    abuhayat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben 22 yaşında bir bayanım 3 yıllık evliyim ikinci üniversiteyi okuyorum aynı zaman da çalışıyorum 64 kilo ile evlendim bir aldım bir verdim derken 78 geldim. eşim 80 olursa boşancam diyor evlendiğimiz günden beri. fakat çok mutluyuz. senden ayrılmak istemiyorum dedi. ben de allah ın izni ile spor a başladım. ben 50 günde 10 kilo vermiştim şimdi yavaş yavaş tekrar vermeye başladım. hedefim 54 allah ın izni ile 1 yılda ucunda ölüm bile olsa vericem eşinize çok üzüldüm

2
    1 Yorumla
    • Deniz_uysal_67
      Deniz_uysal_67
      +1 yıl

O nasıl bir eş ya?80 kilo olursan boşarım da ne demek?

Yorumla
  • huzunkovan
    huzunkovan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl

bırak karını yenisini al.tabii eğer aldığın kadının iki gün sonra çok daha büyük bir problemi olmayacağını garanti ediyorsan.yazık..çok yazık...

2
    1 Yorumla
    • denizap
      denizap
      +1 yıl

Peki evlilik yapmak demek karşındaki her ne yaparsa yapsın kabullenmek demek midir? Onu hiç aldatmadım. Evden işe işten eve bir insanım. Sağlık sebebi ile falan da bu hale gelmedi. kendi kendini bilerek, isteklerini tatmin etmek uğruna bu hale getirdi. Gözümün içine baka baka şimdi de tuzlu çekirdek çıtlatıyor. Su tutar, kilo alırsın diyorum ama dinlemiyor. Peki o beni çikolata ile aldatmış olmadı mı? Bir imza atıldı diye buna katlanmak bana işkence değil mi? Benim ne günahım var? Suçum ne?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kusura bakma ama cok sacma bısey bu. madem esinin bazı durumlarından memnun degılsın bunu onunla acıkca onu kırmadan konusabılırsın. sonucta ortada cocugunuz var ve annesını kaybetmıs hıc kolay bısey degıl bu. ayrıca esının kı bır hastalıkta olabılır karsı konulamaz yeme ıstegı. esınle hastalıkta saglıkta dıyee söz vermedın mı? bence sen bosanmaya yer arıyosun.

1
    0 Yorumla
  • pastil
    pastil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

seni anlıyorum ve boşanmanın en mantıklısı olacağını karar kılıyorum. psikolojin bozulacağına, hep mutsuz olacağına boşan daha iyi. o kilodaki kadını bende kabullenemezdim. evlat olsa sevilmez. kendine dikkat etmemiş karakteri zayıfmış.

0
    0 Yorumla
  • Ozgecelik1986
    Ozgecelik1986 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Şişman sever erkekler var siz boşayın veya aldatin o şişman kadın seven erkeklerde gelsin karınızı sksn çocuğunuz o ortamda büyüsün ohhh mis gibi bir hayati olur cocugunuzuzun önemli olan sizin zevkiniz 14 15 yaşına gelince artık onunda bir zevk istediği olur her önüne gelenle olursa bir hastalik kapar kızsa hamile kalır sizde sknzn zevkine devam edersiniz kolay gelsin

1
    0 Yorumla
  • günes86
    günes86 Takip Et
    +1 yıl

Sen esinle birdaha konussan nasil olur? Bunun yüzünden esinden bosanmayi düsünüyorsan cok yanlis bence...

Ya sen kilo almis olsan, esin seni biraksa hosuna gidermiydi?

2
    3 Yorumla
    • denizap
      denizap
      +1 yıl

Senelerdir konuşmadım mı sanıyorsunuz. Son on senedir hemen her gün tatlı konuştum olmadı, sert konuştum olmadı. Şimdi de o kilosu ile gözümün içine baka baka tuzlu çekirdek çıtlatıyor TV karşısında. Tuz su tutar kilo alırsın diyorum, cevap olarak ne yapayım benim de tek eğlencem bu diyor. Gözümün içine baka baka şişmanlamaya devam ediyor.

Yorumla
    • huzunkovan
      huzunkovan
      +1 yıl

neden tek eğlencesi o.içinde kocaman bir boşluk var.belkide bu boşluğu siz yarattınız.neden onu anlamaya çalışmıyorsunuz

Yorumla
    • loverdose
      loverdose
      +1 yıl

hüzünkovan bende katılıyorum sana.

Yorumla
  • akifakif
    akifakif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50
    +1 yıl

Aslında bir ihtimal daha var. ikinci evlilik. Boşanmadan ilk eşinizinde rızasını alarak ikinci bir eşiniz olsun. Ne oğlunuz annesiz nede siz mutsuz olun. Eğer Allah ikinci eşe belli kurallar koyarak izin vermişse aslında bu tip durumlar içindir.

0
    2 Yorumla
    • denizap
      denizap
      +1 yıl

Biz doğulu değiliz. Ayrıca ikinci eş denilen şey METRES tutmaya ahlaki ve dini kılıf oluşturma çabasıdır. Kur'an 4 eş konusundaki ayetlerde 2. eşin alınabilmesi için gerekli koşullardan söz ediyor bu bölümü iyi okuyun. Öyle canım istedi diye, birinci eşe çeşitli baskılar yaparak ikinci eş alamazsınız. Bu iş ahlaksızlığa kılıf aramaktır. Biz batı insanıyız, bize uymaz.

Yorumla
    • akifakif
      akifakif
      +1 yıl

1 - Bende doğulu değilim ki doğulu olmak yada batılı olmak aşağılık yada büyüklük taslayacak birşey değildir. Önemli olan insan olabilmektir.

2 - Kesinlikle Allah ikinci eş için önce ilk eşin onayı, sonrada adil olabilmeyi şart koşar. Bu iki koşul varsa metresin ile zina yapmaktan farklıdır ikinci eş ile birliktelik.

3 - İlk eşi boşayıp kurtulmak, ...

Yorumla
  • ilkayımben
    ilkayımben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Yaşı biraz genç olanların sizi dede olarak görmeleri normal :) 44 yaş çok genç bir yaş mutsuzluk yaşamak yerine boşanıp yoldan çıkmadan güzel bir kadınla evlen, kadınlar ne kadar iyi olursa olsun güzel değillerse erkeklerin ilgisini çekmiyor, seks hayatın bir parçası taviz verilemeyecek kadar önemli bir konu hiç vakit kaybetmeden boşan dostum.

0
    0 Yorumla
  • Stanislava
    Stanislava Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Esini biraz anlamaya calissaydin keske. O kadar kilo aldigi icin mi bu kadar dert? Yazik, gercekten. Ben de esine yardim etmeye calistigini dusunup okudum. Sen bu dert ettigin seyi cekmeye degiyorsun. 44 yasindasin, uzgunum ama olgunlasamamissin.

1
    2 Yorumla
    • denizap
      denizap
      +1 yıl

Ben onu 13 yıllık evliliğimiz boyunca aldatmadım. Gözü dışarıda biri olmadım. Yıllardır hemen her gün uyardım. Tatlı konuştum olmadı, sert konuştum olmadı. Şimdi bir de tuzlu çekirdek çıtlatma başladı. Tuz su tutar diyorum yine olmuyor. Ama ben olgunlaşamamışım öyle mi? İnsan gibi yıllardır uyarırken sevgi ile söylerken ben hatalıyım öyle mi sizce? Eşim beni çikolata ile aldatıyor.

Yorumla
    • Stanislava
      Stanislava
      +1 yıl

Tamam, esin kendine bakmiyor gercekten. Ama daha cok ugrasman gerek. Bu zamana kadar gozun disarida olmadi diye simdi olmasi gerek mi? Karsina alip detayina kadar konustun mu? Onu kirmadan ama gercekci bir sekilde konusman gerek bence. Sonra diyetisyen, spor vs yardimiyla asmaniz gerek ikiniz de bu sorunu. Ayrilma nedeni olarak goremiyorum bunu

Yorumla
  • ahmet290
    ahmet290 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

bulacağın kişide belki kilo problemi olmaz ama başka sorunlar çıkabilir..

ben olsam boşanmam onca yıllık eşim sonuçta..

psikodestek ve diyetle sorunu çözmeye çalışırdım yapmazsa da canı sagolsun..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

siz baya bir sacmalamissiniz sanirim. birak birak, sevgin bitti hersey bahane.. o kadin, o anne cok cok guzel olsa bile bir bahhane bulurdun kesin. sinir oluyorum boyle erkeklere

2
    0 Yorumla
  • Ceylan04
    Ceylan04 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Karınıza saygınız yok resmen... Boyle bir soru soruyor olmanız çok korkunç bence. Eşinizle konusarak halledin sunu.

2
    4 Yorumla
    • eren_kiev
      eren_kiev
      +1 yıl

kadın anlamıyor. Adamcağız ne yapsın kaç kere uyarmış neler yapmış... Korkunç olan eşinin ona verdiği değer..

Yorumla
    • JoKeR
      JoKeR
      +1 yıl

konuşarak 40 kilo veren bi kadın var mı

Yorumla
    • Numberone
      Numberone
      +1 yıl

Burda adam sorcak derde derman bulacak. Karısını tanımıyoruz sonuçta. Ismini cismini bilmiyoruz

Yorumla
    • denizap
      denizap
      +1 yıl

Son 10 senedir konuşmadığım tek bir gün bile olmadı neredeyse? Evlendiğimiz andaki koşullar yok şu anda. Değişen ben değilim eşim.

Yorumla
  • Numberone
    Numberone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Bayanların kendisine dikkat etmesi gerekir, bayların da... Ancak karşılıklı anlayış göstermeli, bir dietisyenden yardım almalısınız, ve sen de eşinin aynında olmalısın...

0
    0 Yorumla
  • Revolution21
    Revolution21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

helal olsun kardeşim buda sana yakışırdı zaten boşa boşa oğlum ne duruyorsun durdugun kabahat . küfür edicem şimdi haysiyetine şerefine utanması allanmasıda yok hiç ya . sizin delikanlılıgınıza tükiriyim ben erkekliğinize yüzlerce kez tükiriyim ya .

2
    0 Yorumla
  • nickinick
    nickinick Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

erkekler neden aldatır sorusunun ,cevapları arasındaki örneklere ,senin derdin de eşlik ediyor

1
    0 Yorumla
  • darkmen35
    darkmen35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

ben ailem olmadan buyudm o sebeble 2 diyorum cocuk hayatı ogrenir hem haatını zehir etme cocuk basının caresine bakmak istiyosa bakar ben 5 yasından sonra yanlızdım hep

0
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Boşama kesinlikle çocuklarını düşün eşine destek ol, eve ekmek alma. aç bırak.

3
    2 Yorumla
    • JoKeR
      JoKeR
      +1 yıl

çocuk da aç kalacak senin yüzünden

Yorumla
    • Titero
      Titero
      +1 yıl

O dişarda yer.

Yorumla
  • _OnLyGoDCaNJudGeMe_
    _OnLyGoDCaNJudGeMe_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

o kadını boşarsan sen adam değilsin.ona yardımcı ol ve sonrasını düşün.boşandıkdan sonra hergün adriana limayla s.x yapmayacaksın

3
    0 Yorumla
  • qedyy
    qedyy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Eşinle samimi bir şekilde konuşup halletmelisin bence .. Afedersin ama 44 yaşına gelmişsin hala seks diyosun ..Aileni kurtar uçkurunu diil ..

3
    1 Yorumla
    • delifisek2
      delifisek2
      +1 yıl

aynen katılıyorum 45 yaşına gelmişssin senin yaşında millet dede oluyor artık,

tamam sex de olacak tabiki ama bu yaştan sonrada o derecede olmaz

Yorumla
  • baddreamist
    baddreamist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

açıkçası ben sizi haklı buldum defalarca anlatmışsınız ama nasıl bir yol izlemen konusunda bir fikrim yok kimsenin zarar görmemesi gerekiyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde sözlerini unutmuşsun anca sen eşinin nasıl göründüğünü düşün ve sexi düşün

2
    1 Yorumla
    • JoKeR
      JoKeR
      +1 yıl

o hristiyan öğretisi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yaw ne ugrasiyorsunuz nefsin tatmin olmuyorsa o karidan üstüne 2. ala bilirsin ama bosanmican ilkinden

1
    0 Yorumla
  • marlasinger
    marlasinger Takip Et
    Xper 7 Yaş: 53
    +1 yıl

çok detay yapmışsın okuyamadım hepsini de...101 kg mı? oyyyyyyyy

0
    0 Yorumla
  • Samuray
    Samuray Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Zor bir durum sağlık açısından onu güzel bir dille ikna et unutma en yakınındaki yani sen destek olmadıkça bu iş olmaz psikolog'da şart

0
    0 Yorumla
  • agresifçilek
    agresifçilek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bence çok saçma . tam tersi olsaydı eşin senden fazla kilolarn sebebiyle boşanmak isteseydi hoş karşılarmıydın? bence bu soru çok bencil düşüncelerle yazılmışşş..

2
    0 Yorumla
  • ŞizofrenikDüşler
    ŞizofrenikDüşler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

eşinin psikolojik sorunları var ve onu bu şekilde terk edersen canına kıyabilir söyleyim öte yandan haksız da değilsin ama eski halinede döndürebilirsin

0
    0 Yorumla
  • tuttufırlattıkalbimi
    tuttufırlattıkalbimi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Karınla konuş o ne düşünüyor bu konuda ? eğer isterse zayıflamasına destek ol.istemezsede olacaklara katlanır artık.O zmn aldatma evresine geçersin.

0
    1 Yorumla
    • denizap
      denizap
      +1 yıl

Son 10 senedir konuşmadığım uyarmadığım tek bir gün bile olmadı.

Yorumla
  • egemenLee
    egemenLee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57
    +1 yıl

Aklına ilk ne geldiyse onu yap abi ama bu kadar düşünmen onu sevdiğini gösterir bence devam

0
    0 Yorumla
  • Sonerr-Demirerr
    Sonerr-Demirerr Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

Adam ol adam!

2
    0 Yorumla
  • XAmorin
    XAmorin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Spora teşvik et.Beraber gezin yürüyüş yapın.

2
    0 Yorumla
  • SüperAşık2
    SüperAşık2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 43%
    +1 yıl

Diyetiseyene götür yeni gibi olur

0
    0 Yorumla
  • SmtSvm
    SmtSvm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 53%
    +1 yıl

Çok Uzun ,

Özet Geçer misin ?

0
    0 Yorumla
  • çaresizimyardımedin
    çaresizimyardımedin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

sana bir önerim var ama yapar mısın bilmem..

0
    0 Yorumla
  • cooby
    cooby Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

cevap kesinlikle 1 :)

0
    0 Yorumla
  • backdoor
    backdoor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Evliliğini bozma çocuk varsa

1
    1 Yorumla
    • doghat
      doghat
      +1 yıl

bence bosanın ki eşiniz böyle düşünen bir zavallıyla hayatını gecırmesın.

Yorumla
  • rifatozkancomtr
    rifatozkancomtr Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

:D vinç al kapıları genıslet

0
    0 Yorumla
  • ufukyy
    ufukyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Abi şu an be durumdasın?

0
    0 Yorumla
  • scoşkun
    scoşkun Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

isterse zayıflar şans ver olmadı ayır boşan

0
    0 Yorumla
  • shiftdelete
    shiftdelete Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

ne desem bilemiyorum, üzüldüm arkadaşım...

0
    0 Yorumla
  • scoşkun
    scoşkun Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

zor karar olmalı çocuk olduğu için

0
    0 Yorumla
  • lrsm9
    lrsm9 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Aldatma , boşan.

1
    0 Yorumla
  • MeryemReis
    MeryemReis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Size birşey sorabilir miyim?

0
    0 Yorumla
  • microcan
    microcan Takip Et
    +1 yıl

2 !

0
    0 Yorumla
  • Alien
    Alien Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

ne halin varsa gör

2
    0 Yorumla
  • Ayşenurrr1996
    Ayşenurrr1996 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Boşanma

0
    0 Yorumla
  • güzell789
    güzell789 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Karinizin boyu kaç

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim 101 kg. oldu boşanmalı mıyım, ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşim bakımsız ve kilolu olduğu için ayrılmalımıyım? 19 cevap verildi
Eşim kilom yüzünden benden boşanmak istiyor. Sizce haklı mı? 15 cevap verildi
Evlendikten sonra çok kilo aldım, eşim dalga geçiyor. Ne yapacağım? 98 cevap verildi
Karım sal4k çıktı boşanmalı mıyım ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
35 yaşındayım kilo aldığım için eşim terk etti ne yapmalıyım? 24 cevap verildi
Eşim evlendikten sonra çok kilo aldı, artık sevgim de kalmadı ne yapmalıyım sizce? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨