AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Beyefendi sizi gayeeet iyi anlıyorum. Türk kadınında şu vardır, çocuk dogurunca kendini salmak...Siz bu zor gunlerınde karınızı yalnız bırakmayın o na destek olun ortada cocuk var malum. Karınızı tekrar ikna edin diyetisyene gidin ama o da istemeli gitmeyi. Kendinizi onun yerine koyun. Yok gene olmadı karınıza boyle devam ettikce kendisinden sogudugunuzu dile getirin. Olmadı bosanacaksınız yani. Para konusunda ALLAH yardım etsin size...
esinin yaninda degilsin bikere.aranizda duygusal hicbisey yok ki bunlari buraya yazabilmissin. ikinize de yazik etme bosan. cocuga cok sorun olmaz birsuru tanidigim var ailesi ayri..
sevsen bunlar sorun olmazdi. bosansan mutlu olcaginn garantisi yok ama en azindan omrunun sonuna geldiginde neden deneyip gormedim demezsin..
kilo aldığı için insan karısını boşar mı? sen kendini karının yerine koy. yaptığın çok saçma. resmen azmışsın bu yüzden kiloyu miloyu bahane ediyosun.
olaya değişik bir açıdan bekmişsınnnnnn güzel bir yaklaşımm..
bunun başka bi açıklaması olamaz ki.
azmış mı? bir insan acıktığında "sen azgın acıkmıssın" ya da bırı uzun sure uyudugunda "sen azgın uyumussun" tarzında asagılıyormuyuz hıc..Sex bir ihtiyaçtır hanımefendi.2014 Türkiyesinin kafa yapısı bu olamaz ya.Avrupalılar güzel bakımlı karısını guzel sez yapamıyor dıye boşuyor sen burada neyden bahsedıyosun..Kardeşımız "azmış" felan deıl.Hakkı olan ıhtıyacını dıle getıremedıgını belırtıyor.
Ben 22 yaşında bir bayanım 3 yıllık evliyim ikinci üniversiteyi okuyorum aynı zaman da çalışıyorum 64 kilo ile evlendim bir aldım bir verdim derken 78 geldim. eşim 80 olursa boşancam diyor evlendiğimiz günden beri. fakat çok mutluyuz. senden ayrılmak istemiyorum dedi. ben de allah ın izni ile spor a başladım. ben 50 günde 10 kilo vermiştim şimdi yavaş yavaş tekrar vermeye başladım. hedefim 54 allah ın izni ile 1 yılda ucunda ölüm bile olsa vericem eşinize çok üzüldüm
O nasıl bir eş ya?80 kilo olursan boşarım da ne demek?
bırak karını yenisini al.tabii eğer aldığın kadının iki gün sonra çok daha büyük bir problemi olmayacağını garanti ediyorsan.yazık..çok yazık...
Peki evlilik yapmak demek karşındaki her ne yaparsa yapsın kabullenmek demek midir? Onu hiç aldatmadım. Evden işe işten eve bir insanım. Sağlık sebebi ile falan da bu hale gelmedi. kendi kendini bilerek, isteklerini tatmin etmek uğruna bu hale getirdi. Gözümün içine baka baka şimdi de tuzlu çekirdek çıtlatıyor. Su tutar, kilo alırsın diyorum ama dinlemiyor. Peki o beni çikolata ile aldatmış olmadı mı? Bir imza atıldı diye buna katlanmak bana işkence değil mi? Benim ne günahım var? Suçum ne?
kusura bakma ama cok sacma bısey bu. madem esinin bazı durumlarından memnun degılsın bunu onunla acıkca onu kırmadan konusabılırsın. sonucta ortada cocugunuz var ve annesını kaybetmıs hıc kolay bısey degıl bu. ayrıca esının kı bır hastalıkta olabılır karsı konulamaz yeme ıstegı. esınle hastalıkta saglıkta dıyee söz vermedın mı? bence sen bosanmaya yer arıyosun.
seni anlıyorum ve boşanmanın en mantıklısı olacağını karar kılıyorum. psikolojin bozulacağına, hep mutsuz olacağına boşan daha iyi. o kilodaki kadını bende kabullenemezdim. evlat olsa sevilmez. kendine dikkat etmemiş karakteri zayıfmış.
Şişman sever erkekler var siz boşayın veya aldatin o şişman kadın seven erkeklerde gelsin karınızı sksn çocuğunuz o ortamda büyüsün ohhh mis gibi bir hayati olur cocugunuzuzun önemli olan sizin zevkiniz 14 15 yaşına gelince artık onunda bir zevk istediği olur her önüne gelenle olursa bir hastalik kapar kızsa hamile kalır sizde sknzn zevkine devam edersiniz kolay gelsin
Sen esinle birdaha konussan nasil olur? Bunun yüzünden esinden bosanmayi düsünüyorsan cok yanlis bence...
Ya sen kilo almis olsan, esin seni biraksa hosuna gidermiydi?
Senelerdir konuşmadım mı sanıyorsunuz. Son on senedir hemen her gün tatlı konuştum olmadı, sert konuştum olmadı. Şimdi de o kilosu ile gözümün içine baka baka tuzlu çekirdek çıtlatıyor TV karşısında. Tuz su tutar kilo alırsın diyorum, cevap olarak ne yapayım benim de tek eğlencem bu diyor. Gözümün içine baka baka şişmanlamaya devam ediyor.
neden tek eğlencesi o.içinde kocaman bir boşluk var.belkide bu boşluğu siz yarattınız.neden onu anlamaya çalışmıyorsunuz
hüzünkovan bende katılıyorum sana.
Aslında bir ihtimal daha var. ikinci evlilik. Boşanmadan ilk eşinizinde rızasını alarak ikinci bir eşiniz olsun. Ne oğlunuz annesiz nede siz mutsuz olun. Eğer Allah ikinci eşe belli kurallar koyarak izin vermişse aslında bu tip durumlar içindir.
Biz doğulu değiliz. Ayrıca ikinci eş denilen şey METRES tutmaya ahlaki ve dini kılıf oluşturma çabasıdır. Kur'an 4 eş konusundaki ayetlerde 2. eşin alınabilmesi için gerekli koşullardan söz ediyor bu bölümü iyi okuyun. Öyle canım istedi diye, birinci eşe çeşitli baskılar yaparak ikinci eş alamazsınız. Bu iş ahlaksızlığa kılıf aramaktır. Biz batı insanıyız, bize uymaz.
1 - Bende doğulu değilim ki doğulu olmak yada batılı olmak aşağılık yada büyüklük taslayacak birşey değildir. Önemli olan insan olabilmektir.
2 - Kesinlikle Allah ikinci eş için önce ilk eşin onayı, sonrada adil olabilmeyi şart koşar. Bu iki koşul varsa metresin ile zina yapmaktan farklıdır ikinci eş ile birliktelik.
3 - İlk eşi boşayıp kurtulmak, ...
Yaşı biraz genç olanların sizi dede olarak görmeleri normal :) 44 yaş çok genç bir yaş mutsuzluk yaşamak yerine boşanıp yoldan çıkmadan güzel bir kadınla evlen, kadınlar ne kadar iyi olursa olsun güzel değillerse erkeklerin ilgisini çekmiyor, seks hayatın bir parçası taviz verilemeyecek kadar önemli bir konu hiç vakit kaybetmeden boşan dostum.
Esini biraz anlamaya calissaydin keske. O kadar kilo aldigi icin mi bu kadar dert? Yazik, gercekten. Ben de esine yardim etmeye calistigini dusunup okudum. Sen bu dert ettigin seyi cekmeye degiyorsun. 44 yasindasin, uzgunum ama olgunlasamamissin.
Ben onu 13 yıllık evliliğimiz boyunca aldatmadım. Gözü dışarıda biri olmadım. Yıllardır hemen her gün uyardım. Tatlı konuştum olmadı, sert konuştum olmadı. Şimdi bir de tuzlu çekirdek çıtlatma başladı. Tuz su tutar diyorum yine olmuyor. Ama ben olgunlaşamamışım öyle mi? İnsan gibi yıllardır uyarırken sevgi ile söylerken ben hatalıyım öyle mi sizce? Eşim beni çikolata ile aldatıyor.
Tamam, esin kendine bakmiyor gercekten. Ama daha cok ugrasman gerek. Bu zamana kadar gozun disarida olmadi diye simdi olmasi gerek mi? Karsina alip detayina kadar konustun mu? Onu kirmadan ama gercekci bir sekilde konusman gerek bence. Sonra diyetisyen, spor vs yardimiyla asmaniz gerek ikiniz de bu sorunu. Ayrilma nedeni olarak goremiyorum bunu
bulacağın kişide belki kilo problemi olmaz ama başka sorunlar çıkabilir..
ben olsam boşanmam onca yıllık eşim sonuçta..
psikodestek ve diyetle sorunu çözmeye çalışırdım yapmazsa da canı sagolsun..
siz baya bir sacmalamissiniz sanirim. birak birak, sevgin bitti hersey bahane.. o kadin, o anne cok cok guzel olsa bile bir bahhane bulurdun kesin. sinir oluyorum boyle erkeklere
Karınıza saygınız yok resmen... Boyle bir soru soruyor olmanız çok korkunç bence. Eşinizle konusarak halledin sunu.
kadın anlamıyor. Adamcağız ne yapsın kaç kere uyarmış neler yapmış... Korkunç olan eşinin ona verdiği değer..
konuşarak 40 kilo veren bi kadın var mı
Burda adam sorcak derde derman bulacak. Karısını tanımıyoruz sonuçta. Ismini cismini bilmiyoruz
Son 10 senedir konuşmadığım tek bir gün bile olmadı neredeyse? Evlendiğimiz andaki koşullar yok şu anda. Değişen ben değilim eşim.
Bayanların kendisine dikkat etmesi gerekir, bayların da... Ancak karşılıklı anlayış göstermeli, bir dietisyenden yardım almalısınız, ve sen de eşinin aynında olmalısın...
helal olsun kardeşim buda sana yakışırdı zaten boşa boşa oğlum ne duruyorsun durdugun kabahat . küfür edicem şimdi haysiyetine şerefine utanması allanmasıda yok hiç ya . sizin delikanlılıgınıza tükiriyim ben erkekliğinize yüzlerce kez tükiriyim ya .
erkekler neden aldatır sorusunun ,cevapları arasındaki örneklere ,senin derdin de eşlik ediyor
ben ailem olmadan buyudm o sebeble 2 diyorum cocuk hayatı ogrenir hem haatını zehir etme cocuk basının caresine bakmak istiyosa bakar ben 5 yasından sonra yanlızdım hep
Boşama kesinlikle çocuklarını düşün eşine destek ol, eve ekmek alma. aç bırak.
çocuk da aç kalacak senin yüzünden
O dişarda yer.
o kadını boşarsan sen adam değilsin.ona yardımcı ol ve sonrasını düşün.boşandıkdan sonra hergün adriana limayla s.x yapmayacaksın
Eşinle samimi bir şekilde konuşup halletmelisin bence .. Afedersin ama 44 yaşına gelmişsin hala seks diyosun ..Aileni kurtar uçkurunu diil ..
aynen katılıyorum 45 yaşına gelmişssin senin yaşında millet dede oluyor artık,
tamam sex de olacak tabiki ama bu yaştan sonrada o derecede olmaz
açıkçası ben sizi haklı buldum defalarca anlatmışsınız ama nasıl bir yol izlemen konusunda bir fikrim yok kimsenin zarar görmemesi gerekiyor.
hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde sözlerini unutmuşsun anca sen eşinin nasıl göründüğünü düşün ve sexi düşün
o hristiyan öğretisi
yaw ne ugrasiyorsunuz nefsin tatmin olmuyorsa o karidan üstüne 2. ala bilirsin ama bosanmican ilkinden
çok detay yapmışsın okuyamadım hepsini de...101 kg mı? oyyyyyyyy
Zor bir durum sağlık açısından onu güzel bir dille ikna et unutma en yakınındaki yani sen destek olmadıkça bu iş olmaz psikolog'da şart
bence çok saçma . tam tersi olsaydı eşin senden fazla kilolarn sebebiyle boşanmak isteseydi hoş karşılarmıydın? bence bu soru çok bencil düşüncelerle yazılmışşş..
eşinin psikolojik sorunları var ve onu bu şekilde terk edersen canına kıyabilir söyleyim öte yandan haksız da değilsin ama eski halinede döndürebilirsin
Karınla konuş o ne düşünüyor bu konuda ? eğer isterse zayıflamasına destek ol.istemezsede olacaklara katlanır artık.O zmn aldatma evresine geçersin.
Son 10 senedir konuşmadığım uyarmadığım tek bir gün bile olmadı.
Aklına ilk ne geldiyse onu yap abi ama bu kadar düşünmen onu sevdiğini gösterir bence devam
Adam ol adam!
Spora teşvik et.Beraber gezin yürüyüş yapın.
Diyetiseyene götür yeni gibi olur
Çok Uzun ,
Özet Geçer misin ?
sana bir önerim var ama yapar mısın bilmem..
cevap kesinlikle 1 :)
Evliliğini bozma çocuk varsa
bence bosanın ki eşiniz böyle düşünen bir zavallıyla hayatını gecırmesın.
:D vinç al kapıları genıslet
Abi şu an be durumdasın?
isterse zayıflar şans ver olmadı ayır boşan
ne desem bilemiyorum, üzüldüm arkadaşım...
zor karar olmalı çocuk olduğu için
Aldatma , boşan.
Size birşey sorabilir miyim?
2 !
ne halin varsa gör
Boşanma
Karinizin boyu kaç