Karım evlendiğimizde 62 kg idi. Yani balık eti bir vücudu vardı. Evleneli 14 sene oluyor. Evlendikten sonra eşim sürekli kendini salmaya, devamlı abur cubur vemeğe alıştırdı. Zaten ben hiç istemediysem de kendi seçimi ile ev kadını oldu. Ben onun çalışmasını ve kendine bakmasını çok istemiştim ama o ev kadını olmayı kendi istedi ve ben de çok büyük bir ekonomik sorunumuz olmadığı için sesimi çıkartmadım. 10 sene önce hamile kaldığında 67 kg olmuştu. Ben onu uyarmayı ve kötü gittiğini söylemeyi hep sürdürdüm. Doğumdan sonra 78 kg oldu. Onu bir diyetisyene yolladım. Zorla 69 kg a düşmeyi başardı. Bir süre sonra diyetisyenin diyetlerini bırakıp tekrar şişmeye başladı. Kanser hastası olan annesinin acısına dayanamadığını ve çikolata bağımlısı olduğunu itiraf ettiğinde 90 kg. çoktan geçilmişti. Gel zaman git zaman çocuğumuz 10 yaşına geldi. Eşim şimdi 41 yaşında ve 101 kg. Ben ise erkek olarak 78 kg. ım. 44 yaşındayım ve artık yaşlandığımı hissediyorum. Karımla yatağa girdiğimizde bira göbekli erkekler gibi dev bir göbek ile bunun üzerine karnına kadar sarkmış dev memeleri ile tam bir sumo güreşçisi gibi bir hali var. Ben de bu dünyaya bir daha gelmeyeceğimi ve onu bu hale gelmeden önce senelerce uyardığımı, günahın benden gittiğini biliyorum. Artık yeni biri ile yepyeni bir hayat kurmak için yaşım geçmeye başladı. Cinsel hayatımız kalmadı. Ben ilk günden beri defalarca onu açıkça uyardım. Buna katlanamayacağımı, şişman bir kadına tahammülümün olmadığını binlerce kez söyledim. Bir de arada çocuk var. Aslında çocuk olmasa bu soruyu burada sormaz, arkama bile bakmazdım ama bir de arada 10 yaşında çocuk var. Ama zaman da hepimiz için akıp gidiyor. Bir daha ne bu yaşımı göreceğim, ne de geri dönebileceğim. Yaşlanıyorum. Öte yandan eşim ev kadını ve geliri sadece sahip olduğu bir evinden gelen kira geliri olan 800 TL., bir de boşanırsak vefat eden annesinin emekli maaşını alacak. Yani toplam 1500 tl ile geçinecek.. Ben ise boşanıp iki ev döndürecek kadar zengin değilim. Gelirim sadece bir evi geçindirebilecek kadar. Yani boşanırsak en büyük maddi ve manevi zararı çocuk görecek. Şimdi ben ne yapayım? 1, Evliliğimi çocuğumuz psikolojiik yönden etkilenmesin diye bitirmeden, gizli bir sevgili bulup mutluluğu böyle gizli gizli mi arayayım? 2. Çocuk ne olursa olsun deyip sonra da boşanıp kendime yeni bir hayat mı kurayım? 3. Çocuğun hatırı için ömrümün kalan günlerine şimdiden su içip kaderime mi küseyim?
Cevabın nedir?
Bugüne kadar KS de sorulmuş en güzel soru bu belki de diyenilri. Milletin kakara kikiri yaptığı sorulardan değil..
şimdi buradakiler. " evliliği ömr boyu sürece bir aşk zannettiğinden"
seviyorsan kilonun ne önemi var
o senin karın
ay çocuklarının annesi vs. diyecekler..
ulen bunları bizde biliyoruz da. karşında da insan var. üstelik seni uyarıyor..
ha kilo almanın geçerli bi mazereti olur anlarım...
4 hamilelik - kortizon tedavisi vs..
yok.. keyfine gırtlak işte.
erkek adam bilir. eğer kilolu kadınlara karşı özel bir fetişizmi yoksa bir erkeğin o kilodaki bir kadın zerre çekici gelmez insana..
---
şimdi gelelim konunun evilik boşanma kısmına..
eğer karınla ilgili sıkıntın sadece kilosu ise.. ( ki başka çeyler de var gibi hissetim be) boşanma..
çocuk evde huzurluysa sende seks dışında sıkıntın yoksa böyle yaşa gitsin.
ama benim sana vereceğim tavsiyeye küfür edecek - verecek bir sürü insan da olsa..
GÖZÜNÜ AÇ kardeşim.
kendine bir sek partneri bul. sadakat vs.. demeyeceksin.
kadınların anlaması gereken bir şey var.
seks yoksa erkek yok..
seks olmadan erlkeği elde tutmazsın
kocası ile 4 ay seks yapmayıp aldatıldığına şaşıran üzülen bana bunu basıl yapar diyen kadın var.
ne yapacak peki erkek?
aaa kadın nasıl yapıyor demeyeceksin. okuyacaksın öreneceksin.
hormon denen bir şey var..
testesteron östrojen..
hiç acıma kardeşim..
msajdır bilmemenedir. bu kendine birini seks hayatını renklendir.
karınde çocuğa baksın.. zaten çalışmaya yanaşmamaış devirmiş yatmış kaç sene..
sende insansın be birader..
köle misin..
boşveeer..
SONUNA KADAR HAKKINDIR
( ben eksileyenlere kafam girsin ) :))))))6627 Yorumla- +1 yıl
Artıladım
- +1 yıl
yazık şu yorumu okudumda allah senin gibilerinden uzak etsin aynı şekilde kadın kocasından şikayetci olsaydı aynı yorumu yapabilcekmiydiniz utanmadan haram helal demeden hemen kendine bir partner bul ne güzel sanki hersey yoluna girecek peki bu adam evine geldiğinde hiç vicdan azabı çekmeyecekmi çocuğunun eşinin yüzüne nasıl bakacak soruyu soranda bi zahmet karısına ilgi göstersin diyetisyene gitsinler beraber bu sorunun üstesinden gelsin adam olun biraz adam...
- +1 yıl
Ayrıca benim gibilerden uzak olmasına gerek yok. ben en baştan söylüyorum zaten sevgililerime..
hamilelik ya da hastalık gibi bir sebep dışında...
kilon boyunu aştımı ben kaçar giderim diyorum..
165 boyundaki kadının fıstık gibi olacağı kilo 48-52 dir.. hadi biz 65 e kadar eyvallah dedik.
66 oldun muu.. yolcudur abbas bağlasan durmaz. kurallar belli baştan dikkat edecek..
ha hamilelik olur hastalık olur o zaman amenna başımın tacı... - +1 yıl
Dikkat et de o dombililerin yerinde sen olma neyi ayiplarsan yasamadan olmezmissin bunu da unutma
- +1 yıl
sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladın...hem hayat süprizlerle dolu...bugün olmaz yarın olur...
- +1 yıl
ben sana girrim mi ?
- +1 yıl
Joker sana yazının belli bir kısmında katılıyorum, ama bence kendine bir partner bulmasındansa, boşanması daha mantıklı olur, eşine taakati kalmadıysa.. Ama bir yandan düsünüyorum kocasının seks partneri buldugunu ögrenen bir kadın hırs yapıp 50 kiloya bile düşer mi.. Müstahak mı.. Çelişki içinde kaldım ama aldatılmayı kimse hak etmez bence.
- +1 yıl
Sana da seni artılayanlara da Allah sizin zihniyetinizde eşler nasip etsin inşallah. Keyfine göre yemiş de şişmişmiş! Sen önce okuduğunu anla, kadının annesi kansermiş bunalıma girmiş de yemiş. Nasıl bir vicdan sendeki ya.. Gerçi sen vicdan ne onu da bilmiyorsundur şimdi yenen bişey falan sanıyorsundur. İnşallah bi gün biri yedirir okkalı bi şekilde o kadar diyorum başka sözüm yok çok bile konuştum senin gibi birine. Anlamayacaksın nasıl olsa.
- +1 yıl
Aslına bakarsan bi bakıma haklısın ama kadında sek* kölesi değildir. Tabiki iki tarafında tatmin olması gerekir. Ama kadın sek* istemediğini söylemiyor ki adam keyfinden onunla olmak istemiyorum diyor.
Biraz daha yanında olmayı dene tabi baya bi zaman geçmiş sonucu merak ediyorum açıkcası.
- +1 yıl
Hayatımda bu kadar sığ düşünceli ve şuursuz bir yorum daha görmedim. KS tarihinin en yüz karası olarak sizi atasalar eminim çoğu kimse bu durumu yadırgamaz. Sizin hormon dediğiniz şeyi başka şekilde gidermenin yolları da var ama en alçak olanını seçip adama partner bulmayı önererek ne kadar doygunluktan yoksun olduğunuzu gösteriyorsunuz. Seks bir duygu işidir ve bir şeyler paylaşılır ve bunun kiloyla ya da diğer şeylerle alakası yoktur, paylaşımlarla haz alınır. Ayrıca hem siz hem soruyu yönelten aynaya bakıyor mu? Siz insan değil misiniz kilo alıp vermiyor musunuz? İster 101 ister 201 olsun sağlığı için teşvik etmek başka bunu evliliğinde sorun gösterip boşanmak için bir bahane aramak başka. Bizim gözümüz dışarda, uğursuzun tekiyiz demiyorsunuz da hormonları onu bunu bahane ediyorsunuz. Ayrıca diyelim ki o kadın veya başkaları ideal fiziklerine döndü pardon da sizi seçmeleri için siz ne yapıyorsunuz? Allah bilir aynı lifle duşta her yerini keseleyen bakımsız, yemeyi içmeyi bilmeyen kültürsüz ne seks ne aşk ve evlilikle alakası olan insanlarsınız da burada sanki padişah torunu olup yanınızdakinin sizin aptal kalıplarınıza uymasını bekliyorsunuz. Adam ne demiş 2 evi geçindirecek zengin değilim demiş dışarda tonla parası olanlar var o zaman o 44 yaşına kadar ne yapmış boşansın ve eşek gibi de afedersiniz o kadının çocuğun teminatını sağlasın yok öyle beyni kan olup yeni yetme ergenler gibi partner bulup gününü gün edip akşam eşinden yemek temizlik beklemek. Allah tepenizden baksın sizin
- +1 yıl
- +1 yıl
İlahi ya😄
- 1 yıl
@yeterartık_ya vallaha kaç yıl önce yazdınız bilmiyorum ama ellerinize sağlık bravo 👏 helal olsun
En İyi Cevaplar
Güzel abim yenge anlaşılan bu zamana kadar ritime gelmediyse bugünden sonra da onu değiştirebileceğini sanmam.. Bazen hoş sohbet muhabbet önemlidir bence. Eşinizle oturup muhabbet edebiliyorsanız ve karakter ayrımcılığı yoksa bitirmeyin bence.. Cinsel hayatınızı ise başka birinin canını yakarak değilde daha uygun bir şekilde sürdürebilirsiniz.. Çocuğu ortada bırakmak yakışmaz size.. ŞUNU DA ÖNEMLE ANLAYIN. ÇOCUĞUNUZUN MADDİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEYİN ÖNCELİKLE ONU ANNESİZ YADA BABASIZ BIRAKACAKSINIZ.. bu herşeyden önemli. Bir çocuktan alabileceğiniz en son şey..
00 Yorumla
Sen evliliğini madem seks üzerine kuracaktın o zaman neden evlendin ki kendine birini bulsaydın vakti zamanında onunla yaşasaydın nikahsız, imzasız en önemlisi de ÇOCUKSUZ! Sözlerimi hakaret olarak algılama kırmak veya rencide etmek için de konuşmuyorum ama senin yapında insanlar bence evlenmemeliler. Yani hadi bi hata yaptın ya da heves ettin evlendin diyelim o zaman çocuk niye yapıyorsun? Bi kendini tanı koca olarak nasıl birisin, eşin sana karşı nasıl onun gidişatı nedir ya da senin gidişatın daha doğrusu ikinizin gidişatı nedir? Bunları görüp ona göre çocuk yapsaydın şu an bunların ceremesini çekiyor olmazdın. Ama bana kalırsa ortaya koyduğun seçeneklerden anladığım kadarıyla senin yapacakların çok da hayırlı şeyler olacak gibi gelmiyor bana. Bir kere çocuk ne olursa olsun deyip boşanıp kendime yeni bir hayat mı kurayım gibi bir seçenek koymuşsun bunu vicdanına sığdırabilmişsin. Ne yani çoğunluk bunu burda okeylese bunu yapabilecek misin? Öyleyse zaten neyin vicdan muhasebesini yapıyorsun ki? Olmayan şeyin muhasebesi yapılmaz.. Olmayan diyorum çünkü bunu içine sindirebilecek kapasitede olduğunu kanıtlıyorsun seçenek olarak sununca. Allah karına ve çocuğuna yardım etsin başka diyecek söz bulamıyorum.
166 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Bir insan bir şey yaptığında bulunan koşullar sürekli aynı olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi. Ama insanların koşulları sürekli değişiyor. Bu durumda bana kimse 15 sene önceki koşullarda aldığım kararlar yüzünden, yapmasaydın o zaman diyemez. O zaman şöyle diyebiliriz, ben 62 kg. bir kadına evet dedim. O tarihte 101 kg olsaydı demezdim. Değişen ben miyim hayır. O zaman tüm uyarılarıma rağmen hiç bir zaman evet demiyeceğim kilodaki biri ile ömrümün kalan günlerini neden geçirmek zorundayım ?
- +1 yıl
Bahsettiğiniz olay çözümü imkansız bişey değil. Diyetisyenler bu tür durumlar için var. Kaldı ki şu kısma ben çok takıldım. Eşiniz size annesi kanserli olduğu için bunalımdan kendini çikolataya vurduğunu söylemiş. Siz bu durumda onu bir psikoloğa götürüp tedavisine bu şekilde yardımcı olsaydınız şayet ve buna rağmen durum aynı şekilde devam etseydi haklı olabilirdiniz uyarmış olduğunuz ve bunun yanı sıra elinizden geleni yapmış olduğunuz için. Ama ben burada salt buyuran birini görüyorum.
bu hoşunuza gitmeyen görüntüsü altında aynı zamanda size karşı çok sevgisiz ve nemrutsa ve şu anki tiksinme boyutunda görünen hislerinize bunlar da sebepse bir şey diyemem. ancak sıkıntı kilo nedeniyle oluşmussa sadece bunu halletmek çok basit. sizi sevdiğine inandığınız bir eşiniz varsa şayet, unutmayın ki yaşlandığınızda heyecan veya seks değil elini omzunuza koyup '' neler yaşadık be seninle'' diyecek biriyle ancak huzur bulabilirsiniz. seks olayına gelince , kadınlar hislidir. sizin onlara nasıl baktığınızı görürler. hoşlanmadığınızın farkında olduğu için çekmiştir kendini büyük ihtimalle. ''44yaşında şu an ama benimle sevgilim nasıl cicim heyecanıyla aşıkşak birbirimize annemle babamda öyle.'' demiş bir arkadaş. ne güzel söylemiş. biraz çözün bakalım o bu halinden memnun mu ? içinde nelerle boğusuyor? ilişkiniz sürekli kavga , hakaret huzursuzluk boyutunda değilse, lütfen gözden geçirin ve ona karşı dürüst olun. 14 yıl herkesle paylaşılmıyor. umarım çözersiniz. umarım sevgiyle birbirinize destek çıkarsınız. ben iletişiminizde sorun olabilir diye düşündüm. siz hislerinizi açıklayın ki o da anlatsın. sonra belki bir çözüm bulunur.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
43Cevap
+1 yılBak kardeşim herkes empati kur demiş ya biraz da biz empati kuralım. Bu paylaşımı sen değilde karın yapmış olsa ve bu durumu anlatıyor olsa ne yazardı. Görelim. Sonra bu yorumun altına seni suçlayanlar da gelsin kadının dusuncelerine pollanna usulü yaklassinlar bakalım. Not sayilara takılmayın lütfen
1. 42 yaşındayim. Evlendiğimde 60 kiloydum. Eşim evlenmeden önce kilolu bir kadınla evlenmem demişti. Ben tam onun istediği kilodaydim.
2. Evliliğimizin ilk yılları çok güzeldi seks evliliğin vazgecilmeziydi. seks yaptığımızda çok keyifaliyoduk ve bu da bizemutlu bir evlilik ve bı çocuk kazandırdı.
3. Ancak dogumdan sonra kilo aldım. Tabiki bir tek doğum yapıp kilo alan kadın ben değilim. Doğumdan sonra çoğu kadın kilo verir. Ancak ben bunu. İçin bir çaba harcamadan. Eşim beni defalarca uyardı. Evliliğimizi tehlikeye soktuğunu söyledi çok üzüldüm. Sonra annemi kaybettim ve daha fazla kilo aldım çünkü depresyona girmiştim. Eşim bu süreçte hep yanımda oldu. Annemin üzüntüsü bana kilo aldirabilirdi. Ama ben bu üzüntüyü biraz abarttım tam 10 seneboyunca devam ettim kilo almaya. Eşimin bakışları değişti artık beni begenmiyordu. Ama çocuğumuz var bu yüzden bosanamiyor. Kötü bişey bu biliyorum ama kilo vermek istemiyorum. Eşim bana Spor yaptirmak istedi diyetisyene tekrar gittik. Defalarca bu konu yüzünden kavga ettik. Ama ısrarla kilo vermek istemediğimi söyledim. Beni anlayışla karşılaması gerekiyor. Bosanamaz çünkü çocuğumuz var bosanamaz çünkü ben annesini kaybetmiş bir kadınım bu silahları çok iyi kullanıyorum. Eşimin vicdanıyla oynuyorum. Oda buna boyun eğmek zorunda kalıyor. Hem boşanacak yeni bir kadınla evlenecek kadar parası da yok. Bu yüzden rahatım tembellik çok güzel bişey. İstediğimi yiyebilihorum istediğim kadar uyuyabiliyorum istediğim çikolataya istediğim anda ulasabiliyorum. Eşim mi nasıl olsa bosanamaz. Sevgili yapacak cesareti de yok parası da yok. Bu yüzden kilo vermek gibi zahmetli bir sürece girmeyeceğim. En büyük silahım olan annemi ve çocuğumu sonuna kadar kullanacağım. Eşim 44 yaşında 3 5 sene sonra zaten istesede evlenemez kim bakacak yüzüne.
Sorum şu ki sizce de doğru olanı yapmıyor muyum?
Adama çamur atan densizler halden anlamazlar sadece kendilerini dusunenen benciller cevap versinler hadi.90 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. --Bunu bir bayan soruyor olsaydı olay olurdu olayı hemen sevgiye döndürürlerdi insan severken herşeyiyle sevmeli önemli olan fikirlerin uyuşması vs.Ama bu durumu erkek söylediği zaman savunduğunuz sözler nerede peki? Ben bunu merak ediyorum işte.
--Yazık diyorum eşinizdede sizdede hatalar var öncelikle sizdeki hata eşinizi uyarmanıza rağmen eşinizin buna önce dikkat edip daha sonra dikkat etmemesi.Eşiniz dikkat etmedikçe sizin ona destek olmanız gereken yerde ksötek olmanız karşınızdaki insanıda çıkmaza sokmuş.
--Eşinizdeki hata ise çabuk cayması olmuş bu durumdan.Bir bayan aynaya baktığı zaman kendisini bakımlı görmek fit görmek ister.Doğumdan sonra kilo alması çok doğal tabiki ama eşiniz çok aşırı kilo almış bu demekki sağlık sorunları olduğunu gösteriyor sizin bu durumda eşinizden ayrılmak yerine ona destek olup yardımcı olmaya çalışmanız gerekiyor.
--Siz vazgeçerseniz eşinizde vazgeçer.Belkide kadın sizi başkalarıyla oluyordur ben ona yetemiyorum nasıl olsa diyip kendini koyuvermiş bile olabilir o bayanın içinde nelerle savaştığını siz bilemezsiniz.Olayı saptırıp işin içinden sıyrılmak yerine çözüm yolu bulmaya çalışın.
--Aynı duruma kendinizi koyun eminimki zorunuza giderdi.Bakın ayrılmayı aklınızdan dahi geçirmeyin benimde ailem ben küçükken ayrıldı sıkıntıları gerçekten zor oluyor herkes güçlü olmayabilir hayatta.Bunu önce çocuğunuzu düşünerek yapın.
--Bir haber okudum internette kadın obezmiş ama eşiyle bir anlaşma yapmışlar her gün cinsellik yaşamışlar ve kadın 90 kiloya kadar düşmüş en sonunda ise 67 kiloya ve gittikçede veriyormuş bunlar imkansız şeyler değil önemli olan irade bence.
-Beraber bir spor salonuna yazılabilirsiniz beraber yaptığınız aktiviteler sizi bribirnze daha çok bağlar.Çünkü ortada bir amaç var.56 Yorumla- +1 yıl
Cevap yerine yorum yazmış arkadaşımız. Bu onun ilk paylaşımı :))
- +1 yıl
İki cevap bir arada olduguna göre bir artı atmalı buraya :))
+
+1 yılsana bu anlattıklarından dolayı söyleyecek çok söz var ama neyse benim haddime değil babam yaşındasınız saygısızlık etmek istemem. içinde bulunduğunuz soruna gelirsek eğer; bence eşinize çok yanlış bir yönden yaklaşıyorsunuz. hayatta herşey seks değildir doğru ama sekssiz de hayat olmaz bu da bir gerçek. ve karşınızdaki 101 kglik bir partner varsa seks gün içinde isteyeceğiniz son şey olur bu konuda da haklısınız. ama eşinizin de psikolojik bakımdan bir boşlukta olduğu kesin. şimdi çok kilo aldı diye boşanırsanız siz başkasını bulup evleneceksiniz mutlu olacaksınız belki ama ya eşiniz o hem şişmanlamaya devam edecek hem de yalnız bir hayat sürecek.kadınları anlamak zordur beyfendi. ama siz karınıza sen kilo almışsın midemi bulandırıyorsun derseniz karınız kilo almaya devam edecektir. bunun yerine arada bir karıcığım canım sevgilim benim sanki kilo vermiş gibisin spor falan mı yapıyorsun benden habersiz fiziğinde bir değişme olmuş gibi pembe yalanlar söyleyerek onu zayıflamaya teşvik edebilirsiniz. bu bir.
57 Yorumla- +1 yıl
sonra karınla ilk evlilik yıllarınıza ait resimlerinizi çerçeletip asabilirsiniz ve hala güzelsin sevgilim ama o zaman daha bir başkaydın ben dahil herkes dönüp dönüp sana bakardı gibi özendirici cümleler işe yarayabilir. sonra eşinizi alın büyük beden giysi bulunmayan mağazalara alışverişe götürün orda giysi deneyen zayıf kadınları görmesini sağlayın ve mümkün olduğunca onun da giysiler deneyip aynada kendine bakmasını sağlayın. hatta kendine giysi bulamadığı için ağlayana kadar
- +1 yıl
mağazalarda gezdirin. ve hiç yorum yapmayın. bak şişmansın ondan hiç giysi bulamıyorsun falan demeyin kendi durumunun farkına varmasını sağlayın. ya da son çare mutfağı kilitleyip anahtarı yanınızda taşıyın akşam saat 6 dan sonra hiçbirşey yememesini sağlayın. ve onu aktif sekse teşvik edin gerekirse zorlayın. bari yatakta spor yapsın.a bir de dışarıya çıkıp spor yapıp koşmaktan çekiniyorsa eve koşu bandı vs kondisyon aletleri de alabilirsiniz. benden bu kadar gerisi size kalmış saygılarımla...
- +1 yıl
haklısın cobby de bi daha söylesin ne olacak yani. bunca yıllık karısı. azcık da özendirmeye çalışsın eğer böyle bişey denemediyse belki işe yarar. yaramazsa da bi laf vardır; nus ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. yapacak bişey yok sonrasında.ama benim adama kızdığım nokta sanki kadınla sadece seks için evliymiş gibi konuşmuş belki kendini ifade edememiştir bilemiyorum...
- +1 yıl
takma kafana songül doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar canım:)))
keşke biraz daha seviyeli ve kapalı sözlerle derdini anlatsaydın üslubun pek hoş olmamış yani yazıların biraz kontrolünden çıkmış gibi görünüyor. tamam haklısın sinirlerin bozulmuş belli ki. ama boşanmak çare değil ki. zamanında uyardım diyosun ama pes etmişsin etmemen lazım devam etmen lazım sonuçta o balık etli biri zayıflama şansı yüksek.. sen adam gibi karını uyarıcaksın kardeşim bıkmıcaksın zorlada olsa zayıflatıcaksın çocuk gibi sözünü dinlemiyosa kocasına itham etmiyosa bi sorun var demektir. hani korkmalı yani ben böyleyim diye kocamın gözü başkasına kayarmı diye korkmuyor sanırım.. biraz sesini yükseltmeyi biliceksin önce sen birşeyler yapmalısın yani elinden tut biraz birlikte spor yapın yürüyüşe gidin yani ne bileyim sonuçta maddi durumunda o kadar yüksek değilmiş otur oturduğun yerde bi zevkin için azıcık huzurun varken onuda kaybetme.. inanırmısın boşanmak için duyduğum en basit nedenlerden biri diyebilirim. bu sebepler yüzünden bu kadar aciz olma lütfen. belli ki sabırlı bi insansın. biraz daha gayret et şeytana uyma sakın. ama eşin bütün bu uğraşlarına rağmen hala seni takmıyosa o zaman direk boşama ama gözünü korkutcak şeyler yap. yine de sözünü tutmuyosa al karşına otur konuş.
14 YorumlaZor bir durum, yaşım itibariyle de karşılaşmadığım bir durum. Ben size biraz hak verdim açıkçası, çünkü eşinizi boşlamamışsınız, ona başından söylemişsiniz, ve imkanlar sunmuşsunuz. Yani eşinizin boşvermişliğiyle savaşmışsınız, ama çoğu erkek gibi siz de şimdi kolaya kaçıp ayrılmak istiyorsunuz. Herşeyden önce arada bir çocuk var ve tam karakterinin şekilleneceği yaşlarda, bilmiyorum ayrılık ne kadar doğru olur. Satır arasında birşey dikkatimi çekti, eşinizin kanser hastası annesi.. Bence bu boşvermişliğinin altında onun acısı yatıyor olabilir, kimseye belli etmeye bilir ama ruhu derin bir depresyon içinde olabilir, hiç bir kadın sanmıyorum ki 101 kilo ile kendisini hoş ve çekici bulsun ( özellikle günümüzde! ) Dışarıya güçsüzlüğünü vurmamak için öyle diyordur.. Artık bu sorun tek taraflı bir sorun değil, siz bir ailesiniz. Çok doğal olarak bu sorun evliliğin en büyük temel taşlarından cinsellige de yansıyor, ama eşinizin kendine bile itiraf edemediği ve büyük ihtimalle bunu yemek yiyerek kapatmaya calıstıgı bir psikolojik sorunu olsa gerek. Bunu eşinizi karşınıza alıp düzgünce anlatabilirsiniz, evlilik terapistlerine gidebilirsiniz. Açık açık yüzleşin. Çünkü bu sorunlar yüzleşmeden ve yardım almadan çözülmez diye düşünüyorum.. Ailenizi ayakta tutmaya calısın, kilo, depresyon bunlar çözülemeyecek dertler degil yeter ki eşinizin elinden tutun o size sağlıklı bir cinsel hayatından çok öte bir evlat vermiş, bir aile vermiş. Bunların değerini bilin. Çok daha büyük sorunlarınız olmasın .. Umarım ortayolu bulabilirsiniz..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanan baba cocugun babalıgından boşanmıyor
siz boşandıgınızda da cocugunuzun babası olarak kalacaksınız
gizli saklı işler ortaya cıkar bir gün, o zaman karınız size acımaz tazminat vs ister
elinizdekini alır zaten bu iş bitmiş bence
her halukarda ya bi ek iş yapıcaksınız ya da geliri olan veya geliri sizden fazla bi kadınla evlenirsiniz
sizin ona sevginiz saygınız, onun üstün çabası ile bitmiş
bu şekilde nereye kadar yasayacaksınız? en sonunda cocugunuzdan da nefret edersiniz
cünkü erkeksiniz bazı ihtiyaclar var, ve olayın bu hale gelmesinde sizin dahliniz yok
eşiniz bence saygısızca davranıyor
zaten bu kg mevzuu yüzünden dava acsanız hakim boşar diye biliyorum
bu yüzden boşnananlar olmustu avukatınız misal gösterir diger sonuclanan boşanmaları
1500 tl ile geçinir neden geçinmesin
tutsaydı boğazını ,siz ona acımaktan vazgecin bence
olan size oluyor
tükenen sonunda siz olursunuz
bence ayrılın maasınızın az oldugunu soyleyın
sadece cocugun giderleini üstlenirsiniz hakima eşinizin gelirleri oldugunu nafaka odeyemeyeceginizi anlatırsınız00 YorumlaSöyle bi baktımda hersey sex mi veya boy pos mu.Yani tamam kilosu fazla olabilir ama ona ''sisman bi kadına tahammülüm yok'' diyecegine ona kendi saglıgı icin zayıflamasını söyleseydin.Bakıyorumda yazık sana gercekten su itham ettigin cümlelere bakar mısın bi bu ne kadar duygusuzluk ne kadar boşbogazlık ''Karımla yatağa girdiğimizde bira göbekli erkekler gibi dev bir göbek ile bunun üzerine karnına kadar sarkmış dev memeleri ile tam bir sumo güreşçisi gibi bir hali var..'' Ben de bu dünyaya bir daha gelmeyeceğimi ve onu bu hale gelmeden önce senelerce uyardığımı, günahın benden gittiğini biliyorum.'' Kendi nefsinin pesine düsmüs Sadece sex duyguları icin buraya esini kücük düsürmek icin yazdıgın cümlelere bak.Güzellik belde degil dildedir.44 yasına gelmissin ama hala 18'lıkler gibi davranmayı ihmal etmiyosun
Bencede boşan ama karının kilolu oldugu icin degil senin gibi seviyesiz bi kocayı kendine eş saydıgı sevdigi icin.Cocugunun babası olarak gördügü icin.
Allah senin gibi eslerden uzak etsın..95 Yorumla- +1 yıl
Yani eşlerden biri diğerinin hoşuna gitmeyen birşeyi onun gözünün içine baka baka yapacak. Diğer eş buna yıllarca katlanacak. Aldatmayacak, evine ve eşine bağlı kalacak. Ama seviyesiz, seks düşkünü olarak suçlanacak öyle mi?
1. Eşimin adını vermedim doğal olarak küçük düşürmedim.
2. İçimden geçen duygularımı aynen yazdım onu aldatmadım ama o beni çikolata ile aldattı.
3.Onu bu hale sağlık sorunları getirmedi. Her türlü kan testi de yapıldı, diyetisyene de gidildi.
Ama ben kötüyüm öyle mi - +1 yıl
Ona karsı düsüncesiz olman en büyük kötülük zaten.Bak hala katlanma diyosun neden mücadele etmiyosun iş onu diyetisyene göndermekte degil elinden tutup beraber gitmekte.Adını vermek önemli mi bi erkegin esinin hakkında böyle konusması en kücük düsürücü hareket zaten.Ben onun saglık sorunundanda bahsetmedim sadece ona katlanamadıgın icin degil ilerde bi saglık sorunu cıkmasın diye (seker,kolestrol vs) uyarabilirdin dedim.Sen kadınının ruh halinden anlasaydın böyle konusmazdın
- +1 yıl
Dogumu yapan kadın,cocuguna annelik kocasına es olan kadın ama sırf kiloları yüzünden kocasının aldatılmayı düsünülen yine kadın.Bakın bi kadına kilosunun fazla oldugunu o dille söylerseniz o insan sıkıntıya girer ve daha cok yemeye baslar.Hadi bunuda gec o dogum yapmıs biri dogum yapan kadınlarının hormanları değişir ve yıllar gectıkce kılo almaya baslar bu en zayıfıda olsa böyledir vücudunun bi yerinde patlak verir.O yüzden..
Bence sen karını degil sevgini tarttır ((: - +1 yıl
Burada bu soruya 85 kişi cevap yazdı ama sizin kadar basit fikirleri olan, kapalı gözlüklerle düşünen olmadı. Lütfen diğer yorumları okuyun. Neden meselelere tek taraflı bakıyorsunuz anlamıyorum ki. Yani evlilik bir sözleşmedir akittir. Bu imza atıldığında eşimin bana sunduğu koşullar değişti. Koşullar Allah taarafından gelen musibetler yüzünden de değişmedi, eşimin kendi kafasızlığı yüzünden değişti. Zaten arada çocuk olmasa bu soruyu burada sormazdım hiç? Bir de lütfen bana hakaret etmeyin.
- +1 yıl
Ben size hak vermıyor degılım.Ama neden ya, düzgün bi dille anlatmak varken hakaret dolu seyler yazıyosun karın hakkında ? Yanı onları söyleyınce bız senı daha mı ıyı anlcaz yada yazık ya baksana adam ne halde mı dıcez.YA güzelce yazabilirdin ve ınan her trlu teselliyide verırdım.Ama bı erkegın karısı hakkında böyle düsünmesi her zaman sinir bozucu bi durumdur.Ben sadece ve sadece kac senelık karın hakkında böyle düsündügün icin bu sekilde yazdım.Ve pismanda degilim.Dogru olanda bu benım ıcın
+1 yılSırf şuraya yazmak için üyelik açtım.. Yok beni çikolata ile aldattı falan demişsin utanmadan bir de umarım seni gerçekten aldatır da o zaman görürsün…Ben eşinin yerinde olsam şöyle zayıflar bir işe girer sonra sana tekmeyi basardım …Sen asıl şöyle aldatan kadınlara denk gelmemişsin senin gibi hanzolara hep iyiler denk gelir zaten … Eşin mide ameliyatı da olabilir hiç veremiyorsa öyle de bir seçenek var ama kim bilir sen onun psikolojisini ne kadar boZdun o kadın zaten hissediyordur onu sumo güreşçisi olarak gördüğünü kendini beğenmiyor sevmiyor daha çok yemeye kendini veriyordur …Allah korusun eşin kanser olsa memesi alınsa kaza geçirse sakat kalsa yine sana cinsel olarak çekici gelmeyecek.. … Sen diyorsun ki çikolata yemesin o zaman geçer yeme bağımlılığı da bir hastalık ama sen onu eleştirerek kalbini kırarak değil de seni çok seviyorum beğeniyorum gel bunun çözümünü bulalım desen eminim o da istiyordur zayıflamayı… Evlilik hele ki 14 yıldır süren bir evlilik ve sadece kilo aldı çekici gelmedi diye bitirmeyi istemek umarım o kadın zayıflar bir de başka sevgili bulup sana tekmeyi basar…. Not :Seni destekleyen erkekler aynı şeyi bir kadın yazsa kocam çok kilo aldı göbek yaptı başka biriyle olmak istiyorum cinsellik yaşamak istiyorum dese ona demediğiniz hakaret kalmaz….
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli değilim, hiç 101 kilo sevgilim olmadı, ben de 101 kilo olmadım, ama önümde örnekler var. bazı öneriler sunabilirim sanırım.
eşin fazlasıyla rehavette şu an. bu çok bariz. ve muhtemelen yalan söylüyor, kendini böyle güzel bulduğuna inanmıyorum, ciddi bir depresyonda olabilir. diyetisyenden önce psikolojik yardım şart. ve bence en önemlisi bu.
evliliğinizi biraz renklendirmeyi deneyin. başbaşa bişeyler yapın. heyecan kat biraz hayatınıza. değişiklik herkese iyi gelir. flört etmeyi dene. eşine kadın olduğunu yalan da olsa hissettirmen gerek.
spora yazılın, ama birlikte. teşvik etmelisin. o gelmezse bile sen gitmeye devam et. ısrarcı ol.
diyetisyene birlikte gidin. yanında olduğunu hissetsin. onunla tekrar mutlu olmak istediğini hissetsin. o ne yiyorsa sen de onu ye.
boşanmak en son tercih olmalı. farklı partnerler de sondan bir önceki seçenek. haklısın kesinlikle, katılıyorum sana ama doğrudan eleştirmeden, aksiyon alarak, yani çaktırmadan, sorun çözülebilir diye düşünüyorum. umarım başarırsınız.40 YorumlaBen sizin evliliğinizi kurtarmak için bir çaba gösterdiğinizi göremedim. bana yansıyan ayrılmak istediğiniz ama gereksiz ve nefsi bir sebepten bunu düşündüğünüz için vicdanen rahatlatacak bir bahane duymak istiyorsunuz
öncelikle eşinizle açıkca tartışmadan sadece ona yardımcı olmak adına bu durumu konuşun. evlilik terapistine gitmeyi deneyin. eşiniz çalışmayı istememekle hata yapmış ve artık geç.ama ona dışarıda bir uğraş hobi sağlayın. bu eğer spor olursa kilo vermesine de yardmcı olur. hatta birlkte bir salona giderseniz hem birlkte bir aktiviteniz olur hem de kilo vermesi açısndan ona destek olmuş olursunuz. spor yaparak kendinize de iyilik yaparsınız. sizin iş saatlerinize denk gelecek şekilde düzenli gittiği başka bir hobi de bulabilir. mesela ebru kursuna gitsin. ya da dil kursuna gitsin.31 Yorumla- +1 yıl
Bu durum bir günde oluşmadı ki. Yıllardır hemen her gün uyarmadım mı sanıyorsunuz. Yıllardır karşıma alıp konuşmadım mı sanıyorsunuz. Diyetisyenlere kendi ellerimle taşımadım mı sanıyorsunuz. Ne yapsam olmadı. Şimdi de çocuğu kendi için hayat sigortası olarak görüyor sanırım. Eşimi kötüleyecek değilim ama çok çabaladım bu konuda ama hiç bir müspet yanıt alamıyorum. Ama benim de yaşayacak bir tek hayatımın olduğu gerçeğini de görecek yaşa geldim. Ama inanın sağlık konusunda her şeyi yaptım.
Siz defalarca uyarmissiniz... Siz emek göstermissiniz diyetisyene göndermissiniz ama hanfendi hep bahanesi varmis belli o sizin gösterdiginizi özeni emegi göstermemis ve haklisiniz dogal olarak bu dünyaya 1 defa geliyoruz... Baskalari yüzünden yaslarimizin en güzel zamanlarini bosa gitmesini sagliyoruz... Kendinize seks kölesi bulsaniz ne olacak mutlu olacakmisiniz? Bence gizli gizli bir hayat bir mutluluk yasayacaginiza herseyi göze alip güzel mutlu bir hayat sürdürün... Cocugunuza her sekilde babaliginizi yine yapin... Bende esimden ayrildim 2 cocugum var... Evet hayat cok basit kolay degil ama en azindan istemedigim bir insanla ayni evde yasamaktan daha güzel hersey... Bende hamileligimde 95 kilo idim ama eski kiloma 63`e düstüm... Yani kilolu olmak dogustan degil Allah bizi öyle yaratmiyor... insanlarin kendi secenekleri ve bir kadin bir erkek esine karsi bakimli temiz olmali diye düsünüyorum... UmARIM hakkinizda hayirisi olur...
32 YorumlaKadın psikolojik çöküntü içine girmiş yalnız oraya da ayrıca dikkatini çekerim. Annesinin kanser olması dolayısıyla kendini yemeğe vurmuş. Keşke kocası olarak siz de yeme yeme diyene kadar onu bir psikoloğa götürüp yanında destek olmayı deneseydiniz de işler bu raddeye varmasaydı. Hem Allah muhafaza anne gibi değerli bi varlığın kansere yakalanması çok da kolay atlatılabilir bir hadise değil öyle değil mi? Biz burda eften püften sebeplerle bile depresyona girişimizi ilan edip kendimizi yemeğe vururken burda çok daha ciddi bir mesele söz konusu. Empati yapalım lütfen.
30 Yorumla
+1 yıl1. Evliliğinize hele de çocuğunuza yapıcağınız en büyük ihanet eşinizi geçtim bunu yaptıktan sonra oğlunuzun yüzüne nasıl bakıcaksınız ? Yakalarsa nafaka ve tazminat ödersiniz
imkanınız varsa çocuğunuzu 1 haftalığına annenize bırakın bir yerlere kaçın konuşun (ciddi) hala birşey yapmamakta diretiyosa bazı merkezler var hani kilo sorunu yüzünden sağlık sorunu yaşayanlar var tedavi olmaya gidiyorlar işte onlarla eşinizi konuşturun belki sağlığı için huyundan vazgeçer
2. Evlilik için çabalayın uzamana görünün yine fayda etmese SAKIN ALDATMAYIN pişman olursunuz boşanırsınız istediğiniz hayatı sürersiniz
3. Çok mutsuzsanız bir kaç gün eşinize ceza niyetine konuşmayın pek çocuğunuzla ilgilenin herşeyin çaresi var dua edin02 Yorumla- +1 yıl
o zaman boşanın aldatmayın boşandıktan sonra çocuğunuz için yaşarsınız bir de kendiniz için
+1 yılbu olaydaki hiç bir olaya yorum yapamam hiçbirini yaşamadım için ama anne babası ayrı bir insanım ve bununla büyümek hiç kolay değil birşeylere karar vermeden önce lütfen çocugunuzu 1 değil 3 -5 kez düşünün sadece onun maddi ihtiyaçlarını değil psikolojisinide düşünün... eğer gerçekten babaysanız ömrümün geride kalan günlerine su mu dökeyim diye bir zihniyet taşımamalısınız bence.. o çocugu siz eşinizle isteyerek yapmadınızmı? dünyaya gelirken sizi yada annesini sahip olucağı aileyi o seçmedi cocugunuzu yaptınız dünyaya geldi ee ben babayım ama benimde hayatım var demek ne kadar doğru.. artık sizinde eşinizinde kendi nefsinden önce çocuğunu düşünmesi gerekiyor kusura bakmayın.. ben 44 yaşımdayım demenizde biraz garip sanki ben daha 20lerimdeyim der gibi lanse etmişsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk olmasaydı zaten bu soruyu burada sormazdım. Çoktan boşanmıştım. Ya da eşimi terk etmiştim. Ben daha evlenmeden önce flçrt dönemimizde bunu ona söyledim. Ben kilolu biri ile yapamam dedim. bunu bile bile gözümün içine baka baka bu hale geldi. Çocuk olmasa burada bu soru olmazdı. Sırf çocuk için bocalıyorum ve karar veremiyorum zaten.
evde huzurlu bir ortamınız yoksa çocuğa huzurlu bir aile ortamı sağlayamayıp çocuk kavga ve huzursuzluk içinde büyüyorsa bu çocuk için zaten zarar verici birşey evde yabancı olarak yaşayan 2 kişiyseniz çocuk için aile olmanızın pek de bir anlamı yok.
boşandığınız takdirde ben 2 ev geçindirecek maddi gücüm yok diyemezsiniz şu an çocuğun sahip olduğu maddiyatı boşandıktan sonrada sağlamak zorundasınız. gerekirseniz boşandıktan sonra siz sıkıntı çekeceksiniz ama bunu çocuğa yaşatmaya hakkınız yok.
karınıza son bir şans verip belli süre içinde zayıflayamazsa boşanacağınızı iletin eğer ki o ailesini kurtarmak için bu fedakarlıkta bulunmuyorsa sizin de aileniz için haz etmediğiniz bir kadınla bir ömür geçirme fedakarlığında bulunmanız beklenemez.
gizli sevgili konusuna gelince ben onaylamam olmuyorsa evliliğiniz yürümüyorsa ayrılık kararı alınır sonuçlarına katlanılır. sonuçta gizli sevgiliniz çocuk için huzurlu bir aile ortamı yaratmayacak.10 YorumlaYaşım itibariyle evlilik konularında akıl verecek biri değilim ama size hak verdim. Keşke eşinizi sumo güreşçisi olarak nitelendirmeseydiniz, o ayrı. Haklısınız, biz Türk kadınları (annem de dahil ve genelliyorum) evlendik mi kendimizi salmaya bayılırız. Adamın tapusu bende mantığı vardır. Eşiniz de zevklerinden vazgeçmemek uğruna kendi bedenine hiç saygı duymamış ve habire yemiş. Sizi de sinir etmiş. Gizli sevgilinin faydası olacağına inanmıyorum, işler daha da kötüye gidebilir. Bence ona çok ciddi ve etkili bir konuşma yapın bu konuda. Biraz kendisinden utanmasını sağlayın, ama aşağılamayın. Gerçekleri görsün ve kendine saygı duysun.
14 Yorumla- +1 yıl
Kadın psikolojik çöküntü içine girmiş yalnız oraya dikkatini çekerim. Annesinin kanser olması dolayısıyla kendini yemeğe vurmuş. Keşke kocası olarak beyefendi de yeme yeme diyene kadar onu bir psikoloğa götürüp yanında destek olsaydı da işler bu raddeye varmasaydı. Hem Allah muhafaza anne gibi değerli bi varlığın kansere yakalanması çok da kolay atlatılabilir bir hadise değil öyle değil mi?
- +1 yıl
Bence bu durum bu bayanın yemesi için biraz vesile olmuş ve ben bunu ucuz bir mazeret olarak görüyorum. Genelde üzüntüden insan kilo kaybeder, kendini yemeğe vermez. Hem okuduğum kadarıyla adam karısının zaten daha önce de yemeğe meyilli olduğunu söylüyor. Anlaşılan bu bayan yemek yemeyi seviyor ve bunu onun için suçlayamam ama insanın her şeyden önce kendisine saygısı olmalı.
bence üçüncü seçenek. abicim sen bu dünyaya sadece sex yapmak içinmi geldin. yazıklarından anladığım kadarıyla sexi amaç edinmişsin. Bence yanlış düşünüyosun. Sen karını sevmiyosun.çocuğuda alel acele,istemeden yapmışsın gibi cümleler kurmuşsun. 44 yaşımdayım diyosun da o çocuğuna hiç mi acımıyosun. biyolojik yaşın 44 olabilir ama düşünce yaşın liseli bir gençten farksız.
karınla derdini paylaş o senin hayat arkadaşın kimseye anlatamadığını ona anlatabilirsin. o da istemez heralde boşanmayı kendine dikkat eder biraz.Evliliğin bir sex sevdası yüzünden bitmeyi haketmiyor.20 Yorumla
+1 yılEşinizle karşı yaşadığınız o tiksintiyi o kadar iyi anlıyorum ki ama sadece bunun için boşanmak doğru mu bilmiyorum sonuçta sadece seks için evlenmiyoruz. Ama arada sevgi saygı bitmişse karşılıklı sürdürmenin de pek bir anlamı yok sanirim. Ben de eşinizin tam tersi bir insan olmak , kendi ayaklarının üzerinde durmak , okuyup kendini geliştirmek , çalışmak , aktif olmak isterken eşim buna müsaade etmiyor genç yaşımda içimdeki bitmek bilmeyen azimle hırsla zekayla köreliyorum. Ama benimde sizin ki gibi sabretmem gereken bir sebebim var.. Oğlum için herşeye değer diyorum ve sabrediyorum şimdilik..
00 Yorumla
+1 yılBence ona bunu tatlı dille anlat..Eski resimleri göster ağabey , bak eskiden ne kadar fitdin yaşlanıyoruz artık kilolardan kurtulmamız lazım..Bak 10 yaşında bir çocuğumuz var bu kilolar yüzünden hayatımızı riske atamayız düşünmemiz gereken bir çocuğumuz var felan de damardan gir ağabey.
Sonra gel beraber spor salonuna felan yazılalım de..2 nizde diyet yapın
Böylece ona gaz vererek kg vermesini sağla ve eski halinden daha çok hoşlandığını onu kırmadan anlatmaya bak ..
KOLAY GELSİN
Ne yaparsan yap 1 Kere değil 3 Kere değil 10 KERE DÜŞÜN DE YAP AMA00 Yorumla4 yıllık bir ilişkim sırasında 92 kiloya kadar çıkmıştım ki boyum 1.87 buna ragmen kendimi mutsuz hissetmiyordum iri yarı oldugumu düsünmüşümdür hep lakin tanıstıgımızda ben 78 kilo ve oldukça fit bir adamdım bu 14 kilo 4. yılın ortalarından itibaren alınmıs kilolar ve kız arkadasım yüzüme artık kendine bakmıyorsun iyice saldın dedigin anda anladım ki bu iş böyle gitmeyecek spora başladım ve 2 ay sonra eski halimden daha iyi hale geldim.Şimdilerde ne kadar haklı oldugunu hep düşünürüm =) ama senin durumun farklı bugüne kadar neredeydin ?
00 YorumlaÇocuk var yazık etme evliliğine pişman olursun.Daha 10 yaşında bırakın büyüsün,onunda çocukları olsun beraber yaşlanın.La ben bu genç yaşımda dayanıom cinselliğe sen nası dayanamıon.Çok kötüsen al bi brazzers şifresi işine bak ne diyim.git 1000 liraya şişme kadın al :D ama bence yapma
Şimdi kendini çocuğun yerine koymak lazım.10 yaşındasınız ve aile hayatınız sona eriyor.Baba ve annenizin hergün içinde olduğu ev artık yok.Artık yalnızsınız.Bunun sebebi ise babanın cinsel isteklerinin annenin yediği çikolatalar nedeniyle karşılanamaması.Çocuk için trajikomik ve üzücü bir durum.
Bu durumda eşini aldatman yanlış
Bu durumda eşinden cinsel faktörler yüzünden çocuğunu düşünmeden ayrılman yanlış
Ben derim ki kilo vermesi için elinden geleni yap o kadar çok üstüne git ki isterse o boşansın..azimle 40 kilo bile verebilir ve makyaj ve bakımla biçok kadın ummadığın kadr değişebilir.10 Yorumlabir erkek olarak sana hak vermemek elde değil...kadınlar nedense erkeklerin şişko veya obez kadınalra bayıldıklarını sanıyorlar yada işlerine öylr geliyor..maalesef sonuç işte bu...
çaresi olacağını sanmam ama son bir defa daha konuş ve boşanmaktan bahset derim...
bu saatten sonra onun düzene gireceğini filan hiç sanmam..
yani birlerini kaybetmiş olması kıtlık var gibi beslenmesini gerektirmez...bizlerde çok yakınlarımızı kaybettik..onun gibi semirdikmi yani?
kızınıda düşünme..çünkü bu gün 10 yaşında 10 yıl sonrada kendi evinde..yaşayan herkes büyüyüp kendisini kurtarır..ayrıca sen kızını bırakmıyorsun ki... ne olursa olsun sen yine onun babasısın..neyi doğru biliyorsan onu yap...ama sevgili filan düşünme..her şey kanuni olsun...
mahrem olan herşey seni bu yaştan sonra yıpratacaktır...30 Yorumla
+1 yılGüzel abicim sonuna kadar haklısın. Kadınlar "Nasıl olsa çocuk var ayrılamaz" yada "Ben onun karısıyım iyi günde kötü günde demiştik" gibi kisvelerin altına saklanarak kendilerine bakmıyor ve ondan sonra kendilerini haklı görüyorlar. Kendilerine olan ve kocalarına olan saygılarını kaybederek hominigırtlak yiye yiye 110 kilo oluyorlar. Eğer adam memnun değilse kadının birşeyler yapması gerek. Ondan sonra neden terkedildim neden aldatıldım diyerek ağlıyorlar.
Kendine bakmak insanın sevgilisi için mecburi bir hediyedir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sizin de eşinizin de iyi bir psikolojik yardıma ihtiyacınız var...eşiniz annesine üzülüyor çünkü annesi çok hasta...sizse eşinizin ilgisizliğinden yakınıyorsunuz ve bence aynı ilgisizlik hem sizde hem eşinizde çocuğunuza karşı da mevcut...siz ne kadar görmesenizde çocuğunuz bunu hissediyordur...ayrıca eşinizde insülin direnci karaciğer yağlanması tip 2 diyabet gibi sorunlar mevcut olabilir bence bunları bir deneyin...erkekler ne yazık ki işin kolay yanını seçerler probleminiz belli bunu gözünüzde büyütüp kaçış yolu arayacağınıza çözüme odaklansanız elinizden gelenin en iyisini yapsanız evliliğiniz birgün biterse ben onlar için herşeyi yaptım der vicdan azabı çekmezsiniz...
36 Yorumla- +1 yıl
katılıorum
- +1 yıl
Annesi vefat edeli 5 sene oldu. Ayrıca düzenli olarak kan tahlili yaptıran bir aileyiz. Eşimin bu durumu kesinlikle sağlıksal bir şey değil. Arkamı ona her döndüğümde ( Evde olmadığımda), işe gittiğimde yanlız kaldığında çikolata ve abur cubur yiyor ama bana yemiyorum diyor. Yıllardır onu sürekli uyarıyorum tatlı konuşuyorum olmuyor, sert konuşuyorum olmuyor hiç bir şey fayda etmiyor. Bir de akşamları TV karşısında çekirdek çıtlatma başladı son iki senedir. Yıllardır aynı yalanlarla uyutuluyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman psikolog seçeneğini denemelisiniz eşinizin ruh sağlığı ne derecede iyi bunu biliyor musunuz annesinden nasıl etkilendi bilinç altında ne var bunları hiç düşündünüz mü? eğer bilinç altındaki sorunlar halledilmezse eşiniz zaten sağlıklı düşünemez bu yeme işi de onun dışa vurumu bence...
Cevap sahibi+1 yıleşiniz sağlıklı düşünemiyor bence bu son seçeneği de bi kullanın sonuçta çocuğunuzun da annesi o...annesi nasıl yetiştirirse çocuk da öyle olur hani diyelim boşandınız çocuk zaten bundan etkilenicek...eşinizin nasıl bir ruh sağlığı olduğunu bilmiyorsunuz o çocuk psikolojisi bozuk bir anneyle nasıl yetişcek?bunları da düşünün
Cevap sahibi+1 yılya bide söylemezsem olmicak...sizin burda cevap arama niyetiniz çözüm aramak filan değil siz aslında çoktan bırakmayı kafanıza koymuşsunuz ama millet de beni onaylasın haklı olduğumu görsün arayışı var sizde...bu kolaycılıktan başka birşey değil...aynı eşiniz nasıl "ben böyle güzelim"deyip kendini kandırıyorsa sizde bu şekilde kendinizi kandırıyorsunuz vicdanınız rahat değil çünkü...
- +1 yıl
Hayır eşim kendisi için estetik kaygılar taşımıyor. YIllardır konuşuyorum. Yıllardır "Bak bu benim için önemli bir durum, bu halin evliliğimizin bitmesine neden olacak, dikkat et kendine..." diyorum. ama olmuyor olmuyor. Sorun şu o kendini böyle de güzel hissediyor ama ben öyle düşünmüyorum. Tipik bir anadolu kafası "Çocuk yaparak kendini sigortalamış".. olarak görüyor sanki. Aslında ben de anlayamıyorum bir kadına eşi bu kadar önemsediği bir konuyu yıllardır söyleyecek ama kadın tınmayacak.
+1 yılabi birde benim annem bende 15 kardeşimde 10kilo almış bide kardeşim sağlık sorunları olarak doğdu annem psikolojik sorunlar yaşadı babamla araları açıldı annenin psikolojisi o sıralar normal değildi kendini sakinleştirici ilaçlar ve yemeye verdi. Kardeşim büyüdü su an Allah'ima binlerce kez şükürler olsun ilk doğduğunda tahmin bile edemeyeceğimiz kadar iyi dışarıdan bakan birisi konuşmadan farkedemez. Annemin psikolojisi düzeldi. Bana sarılınca bazen ağlıyo ama ben sana çocukluğunu yaşatmadim diye ben hatırlamıyorum ama o zamanları. 5senedir çok şükür çok iyiyiz 5sene öncesinde annem 116kiloydu. Ama babam hep sanki ilk kez aşık olmus gibi bakıyordu hep anneme. O kavga zamanlarında bile hep babam beni tembihlerdi anneni sinirlendirme diye. Şimdi annem 85kilo gayet sağlıklı kilo verdi boyu da 1.70. Yüzü zaten güzeldi benim cefakar annemin daha da güzelleşti. 44yaşında şu an ama benimle sevgilim nasıl cicim heyecanıyla aşıkşak birbirimize annemle babamda öyle.
20 YorumlaKadinin adama sexi gorunme cabasi yok..neden?
Cunku adam sexi is gibi yapiyo.sevgiyok
Onu gectim saygi bile yok.adamin biri bi bizonla sevismek zor yazmis
Mesela.hakaret ettigi yetmiyo gibi ettiriyorda baskalarina
Yazik walla.bosan en o.kadini haketmiyosun
Bide kadina sormali,kadn hic tatmin olmuyodukr eminim.tek tarafli dinliyosunuz tabi
1500lira glirle bi kisi gayet iyi yasar..sen sefillik cekersin
O kadinda seni aldatabilir.ama yamiuo.senin begenmedigin kadinin
Pesine kosacak adamlar var.eger ona gercekten sevginiverseydin inadina yemezdi13 YorumlaEşinizi alıp karşınıza konuşun kilo ver değil kendine bakmalısın hayatım kilo aldın eskiden ne güzeldin topla kendini bu zamanda kendindeki değişim sanada moral olur gibi konuşun kilo yüzünden kadın mı bırakılır. hem çocuk var gizli aşk yaşamakda neymiş onaylamıyorum ben şahsi fikrim. karınızı motive edin eski halinde daha güzel olduğunu daha çok beğendiğinizi belli edin. onu spor merkezine siz yazdırın ben sana hediye edicem gibi.. ne biliyim işte ama yaşınız olmş 44 çocuğunuz var. kendinizi 22 gibi hissedip aşk meşk demeyin.
00 Yorumla
+1 yılBu işin sen dahil kimseyi küstürmeden yapılabilecek bir yolu var. Eşine bu niyetini açacaksın. Beni kaybetmek üzeresin diyeceksin. Sana bu konuda yardım edebilmek adına bütün imkanlarımı ortaya koyuyorum diyeceksin. Gerekirse bunu psikolog, evlilik danışmanı vb. bir profesyonel eşliğinde söyleceksin. Eşinin boyunu yazmamışsın fakat tahminen 165 170 civarlarındadır. Bu durumda 40 -45 kg fazlası var demektir. Ameliyat masasına yatmadan bu kiloların diyet ve rejimle verilmesi yaklaşık iki sene alır. Büyük irade gerektirir. Aynı zamanda o kiloya gelindiğinde de devamlılık kısmı da var tabi ki. Belki bir daha tatlılara eskisi gibi yaklaşamayacak bu yola girerse ama karşılığında evliliğini geri kazanacak. Bu arada eşini sumo güreşçilerine benzetmeden yakışık almamış. Ne olursa olsun çocuğunun annesi o.
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun abi kendini çocuğunun yerine koy öyle düşün abi.. Birde babasın anlarsn kızin olduğunu düşün kızınin eşinin düştüğü duruma düştüğünü düşün derim abi. Herkes için zor bi durum eşinizle her gün düzenli yürüyüşe çıksanız beraber gezseniz ona hediye kıyafet alsanız sevgiyle yaklaşsnz kendine dikkat edeceğini düşünüyorum. Eşinizde o kiloyla şeker vardir mesala sizde de kolestrol var diyelim artık ne rahatsızlığınız varsa. ona desenizki yaşımiz ilerliyo ama ben seninle geçirdiğim zamana doyamiyorum sağlığımız için artık ben yağdan uzak durayim sende şekerden ben tutamazsam kendimi beni uyar karıçim gibisine deseniz ona belki etkili olur abi.
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası eşini seviyorsan herşeye katlanmalısın. Öyle günah benden gitti vs. diye bir şey yok. Ben onu uyarmıştım, şimdi gönül rahatlığıyla aldatabilirim diye de birşey yok.
Kendisiyle durumu açık açık konuş. Bu saatten sonra kendini toplaması çok zor ancak kiloyu kafana çok fazla takma.12 Yorumla- +1 yıl
Ya sonuçta konuşmaktan konuşmaya farklar var. Onun anlayacağı dilden konuşman gerekecektir. Şiddetten bahsetmiyorum kesinlikle. İşin senin için ne kadar önemli olduğundan ve böyle giderse olabilecek şeyleri sadece ima et. Senin söylediğin ciddi bir şeyi ben şaka olarak algılarsam senin ciddiyetinin bir önemi kalmaz. Eğer burada gerçekten seni umursamayan bir durum varsa da en iyi sen bilirsin. Ama sen yinede ev hanımlığı yapıyor mu, seninle mutlu mu bu kriterlere de bir göz at.
+1 yılAllah korusun karın hastada olabilirdi ya da sende olabilirdin.bu yüzdende kilo alınabiliniyor.sen ben uyardım günah benden gitti diyorsunda yeni bir sevgili bulmak için bahane edip kılıf uydurmaya başlamışsın.hem gizli bir sevgilide seni bekliyordu.yazık değilmi gizli olacak kadına.o da yıllar yılı boşanmanı beklicek.bu soru kadına yönelik hakaretten başka bişey değildir.başatn düşünseydin bunlarıda hiç evlenmeseydin.şimdi otur oturduğun yerde.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇift olarak bir danışmana gitmelisin. belki eşin hatasını anlar. Zaten onun psikolojık olarak tedavıye ıhtıyacı var. Eşini karşına sakınce konuşarak ıkınız açısından da bunun ıyı olacagını konuş.
ben san da hak verdim fakat. Sonuçta enn için denecek tek şey karısı kılo aldı dıye bıraktı aılesını çocuklarını düşünmedi nankör guvenılmez adam olacaksın. geç olmadan beraber bır psıkolaga gıtmenız yerınde olacaktır.20 Yorumla bence siz hissettiklerinizi eşinize açıkca söylemeyip içten içe büyütmüş kurmuşsunuz ve eşininiz belkide konunun ciddiyetine vakıf degil. öncelikle dışarı çıkarın ve kararlı kendinden emin bir tavırla bu işin böyle gitmedigini böyle giderse sonuçlarını anlatın. ondan vazgeçme sürecinde oldugnuzu söyleyin bunu anladıgında yolunu çizicektir emin olun kilo vermek için çok fazla özveri göstericektir. kim ister evliligini bozmayı hele böyle bişey için hele bir kadın kesinlikle etkili olcak sadece açıkca konuşun kızmadan aşagılamadan tartışmadan anlıcaktır belki o gaflet uykusundan uyanıcaktır
00 Yorumlabenim halam 130 kiloydu ve karnı sarkıyordu, geçenlerde araştırma hastanesinde yağlarını aldırdı. şimdi genç kız gibi incecik ve dümdüz karnı var. sanırım aynı şey kalçalara da uygulanabilir. bir araştır istersen. sosyal güvenlik ödüyor mu bilmiyorum. gerekirse kredi çek öde karını şekle sok.
13 YorumlaHayata bir kere geliyorsunuz; boşanın. Erkeklerin ve kadınların birbirlerine karşı sorumlulukları vardır. Kişisel temizliğinizi yapmalı, fiziksel görünümünüze dikkat etmeli, eşinize yük olmayacak kadar para kazanıp; sosyal hayatın içinde yer olmayı da en azından denemelisiniz.
Tabii ki kimse kimseden model olmasını beklemiyor ama obez olmayacak kadar da en azından kendine saygısı olmalıydı.
Yine kimse ondan aşmış bir kariyer yapmasını beklemiyor ama en azından çalışmayı denemeli. Yoksa oksijen tüketmekten başka ne işe yararız şu dünyada?
44 insanların cinsel olarak aktif olduğu bir yaştır. Daha uzun yıllar da , uygun bir partnerle sağlıklı bir cinsel hayatınız olabilir.
Daha fazla beklemeden boşanın; hayatınızı ertelemeyin. Eşiniz 1.500 lira ile hayli hayli geçir. Ayrıca o da çalışmaya başlar belki bu sayede... Gece gündüz çalışıp, eşinizin havadan aldığı kadar para kazanamayan insanlar var.
Size mutluluklar.10 YorumlaBence ilgi istiyor eşiniz. Nasıl çocuklar babası ile yaptıklarından çok neşe alırlar, eşinizide öyle düşünün.Siz kendinize iyi bakın ve eşinize mesaj verin.Kadınlar mesajı zaten hemen alacaklardır, bir kıskançlık ateşi bile eşinizin kendisine aynada bakmasını sağlar. Buna emin olun. İnsan kıskandığı zaman yapmayacağı şey yok çünkü.
10 Yorumlaçok haklı buldum sizi gerçekten ...çocuğu bahane edip uzatmayın derim o zaten karınız olmaktan emekli olmuş gibi görünüyor otursun çocuğuna baksın ...bu kdarda salmaz insan kendini o salıosa sizde salın gitsin yaniii bulun bi sevgli yaşınız 44 daha neki... kimse için yaşamıyorsunuz ...gün geldiğinde o çocuk büyüdüğünde evlenip gittiğinde kendi yuvasını kurmuş olucak sizden bağımsız bi şeklde...ama o zaman sizin için çok geç olucak bence kendinizi heba etmeyin ...boşanın
15 Yorumla- +1 yıl
bu olaydaki hiç bir olaya yorum yapamam hiçbirini yaşamadım için ama anne babası ayrı bir insanım ve bununla büyümek hiç kolay değil birşeylere karar vermeden önce lütfen çoçugunuzu 1 değil 3 -5 kez düşünün sadece onun maddi ihtiyaçlarını değil psikolojisinide düşünün..
- +1 yıl
belli bi yaşa geldikten sonra pek bi önemi yok bence ...sonuçta 20-25 olunca evlenip gidecek ...evet çocukların psikolojisi hassstır doğru ama bu her anne babası ayrı çocuğun psikolojisi bozulacak anlamına gelmez ...beyfendinin anlattığına göre bence aile içi huzur diye bişey yok o evde...böyle bi durumda anne babasının arasındkai kopukluğu hissetmicek bu çocuk ama boşandıklarında psikolojisi bozulcak öylemi? lütfen yaa hayatınızı bişeyler için kurban etmeye bu kadar meraklı olmayın!
+1 yılÇocuğunuz var epey de olmuş evliliğiniz. Çözüm olarak bunlara değil de başka şeylere odaklanın. Hergün düzenli spor yapın beraber. Madem ev hanımı kadınlar lokaline gitsin orada da spor yapsın. Bu kilolarının onun kalp ve bil umum rahatsızlıklarını tetikleyeceği konusunda bilgi sahibi olmasını sağlayın.
10 YorumlaSen zaten hiç sevmemişsin boşa gitsin ikinciyi bulursun zayıfından haaâa ama kendine çok dikkat et aman ha kanser alzaymır felç beyin kanaması vs vs olursan k... tekmeyi yediğinde 101 kiloluk karını çok sayıklarsın yazıklar olsun sizin adamlığınıza evlat vermiş sana be ne değer bilmez insanlarsınız.
70 YorumlaBen birini aldatiyorum de tabiki aldatma sebebide sensin de boyle sismanladigin icin bende baskasina bakiyorum azcik kadinsi olsan seni aldatmazdim de baka bakalim 1 ayda 10 kilo vermiyor mu kadinlari en cok hirs kilo verdirir ondan neyim eksik dusuncesi olur tabi kisa sure sonra durumu aciklarsin ama kesinlikle aldatma serefsiz olursun
20 Yorumla
+1 yılnikahta iyi günde kötü günde diye söz vardır sen iyi gün adamısın anladğım kadarıyla eşin sadakatiyle senin utandırcak bi konuma da sokmamış ben ona söylemiştim yapmıştım bunlar kaçış mazeretleri seni haklı konuma sokmaz cinsel doyumu mutlaka yaşamalıyım diyosan 1 numaralı seçenek uygun olacaktır
10 Yorumla
+1 yıltürk kadınlarının evlilikten sonra kendini vazgeçilmez sanmasının en güzel örneği.
ya abi yanlış anlamada kimse bizonla çiftleşmek istemez. haklısın.
onunla konuş. baya bi sabırlı ol derim. şimdiye kadar ettiğin sabır kadar en azından. ha olmadı mı? o zaman yapacak bişey yok.11 Yorumlabir insan bagimli olup kilo aliyorsa duygusal boslugundandir. onu zorla diyetisyene gondermek ya da asagilamak yerine, farkli yaklasmayi denedin mi? birlikte spor ve diyet yapin, cift terapisine gidin
74 Yorumla- +1 yıl
zor ya ikisi içinde bi çözüm yolu yokki derken. Bu yorum tam ilaç oldu.
9 ayŞimdi yorumlara baktım da kimi boş konuşuyor kimi öğüt veriyor. Sevgili abim benim yaşım 33 ve seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ben de bu sorunun çözümünü arıyorum ama kimse bu derde derman olmuyor. Arkadaşlar bende en başta eşimi seviyordum ama doğumdan sonra daha fazla kilo aldı seks olmazsa evlilik te olmaz. Tabiki çocuk faktörü de var işin içinde ama ne çektiğimizi ancak bu durumu yaşayan bilir. Ben eşimi bir kadın olarak görmüyorum artık ve bende bir erkeğim ve doğal olarak bir kadınla beraber olmak istiyorum ve bu benim hakkım. Eşim ne hakla beni bundan mağdur edebilir. Ben insan değil miyim. Her gece ter kokusu ve kocaman bir et parçası ile yatmadiniz. Bilemezsiniz. Bu işin tek çözümü var. Ne günah nede ayıp ikinci eş almak. Ama türk kadınları buna karşı çıkıyor. Söylenecek söz yok. Biz bu dertle ölüp gideriz abi.
00 Yorumlasenin bu kilo yüzünden ondan boşanman onun psikolojisini iyice bozar çünkü onu bedenen önemsediğinizi yürekten önemsemediğinizi düşünür belki onunda yaptığı şey normal değildir ama sizinde haalarınız vardır ki bu kadar salmış kenisini aslında bu kadar kilo almanın normal olduğunu düşnmüyorum sağlık açısından sorunlu olabilir
00 Yorumlademek ki içine korku salmışsınız baştan beri gittikçe kilo alıyorsun demişsiniz oda telkininizi kabul etmiş ama gerçekten kabul etmiş ondan sonra bu korkuyla yaşamaya başlamış ve gititkçe kilo almış kilo almasının nedeni tamamen psikolojik eşinize ilgi göstermemişsiniz o da ilgiyi yiyecekte aramış.bence eşinizin bilinçaltı çöplüklerinden beynini temizlemesi lazım kilo yüzünden boşanılmaz.Bu tamamen psikolojik.Bence eşinizi bir hipnoterapiste gitmeli ve bu sorunun çözmelisiniz.
00 YorumlaÇok samimi konuşacağım. Bence boşan. Çocuk diyorsun ama bence bunu yapmalısın. Bu hayata bir daha ne zamna geleceksin. Karının sana çektirdikleri yeter daha da fazla onun kamburuyla yaşama. Sen yapmışsın yapacağını. Bundan sonrasını o düşünsün. Eminim ki senden boşandıktan sonra 60 kilo olur..Bunuda buraya yazıyorum. Ha şuda var ben yuva falan yıkmak istemem. Sadece insani yönden yaklaşıyorum olaya
11 Yorumla- +1 yıl
Cocuk 18 olana kadar dayanmaya çalışıyorum. Dayanabilirsem dayanacağım. Olmazsa olmaz. Çocuk 18 olduğu gün davamı açmaya karar verdim. Bu arada dışarıda arayışa da gireceğim. Sırf çocuk için 8 sene daha hayatımı feda edeceğim. Dışarıdaki arayışımda sevebileceğim birini bulursam o zaman daha erken boşanacağım. Son kararım bu.
belki birçok kez yaptınız ..yine yapın eşinizi karşınıza alın konuşun...
birlikte takip edeceğiniz uygulyacağınız bir diyet hatta spor yapmaya ikna edin...
bi akrabamda eşine eğer 80 kg yu geçersen seni boşarım kendine gel demişti...kadıncağız hırs yaptı 65 kg düştü...şimdi o eşini beğenmiyor =)00 YorumlaAile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. eşinin yerinde olamk istemezdimsenin böyle düşündüğünü bilse kahrolurdu .. ama bir yandan da haksız diilsin .. aldatma kısmına değinmek bile istemiyorum ! ama tekrar konuş uyar güzelce anlasın onu böyle istemediğini ve zayıflamak için gayret göstersin
00 Yorumlaesını al karsına konus ya ben sunu anlamıyorum dogum yaptım kılo aldım?eee aldıysan aldın gerı ver.kendıne bakıyorsan eger esıne mana bulmakta tamam sonuna kadar haklısın.kılo yuzunden bosanıcagını algılayamadım burda bence sen kendısı ıçın ve senın ıçın kendıne bakan bır bayan gormek ıstedıgınden bosanmak ıstıyosun.buda en dogal hakkın.ama bence bosanmaktan zıyade esını spora yazdırmalısın
00 Yorumla
+1 yılona onun sağlığı için endişe ettiğini anlatmalısın. belli ki inada bindirmiş. 1. sçeneği hiç dşünme zaten. 2. olabilecek bir durum. ama boşanmış ve 10 yaşında bir çocuğa sahip olmuş, orta yaşı geçmiş birini tercih edecek kadını bulman zor olabilir. 3. seçenek içinde bulunduğun durumu özetliyor. zaten bu seçenekteki gibisin. dediğim gibi zayıflaması için onun sağlığını gerekçe göster. kilodan başka sorununuz yoksa evliliği bitirmek yazık olur.
00 YorumlaSizi haklı buldum tabi bu sizin anlatışınız tek taraflı duydugumuz içinde böyle olabilir. Bence eşinizle bunu gidip ilişki psikiyatristi eşliğinde konuşun, eğer zayıflamak için birşey yapmazsa ve bunun için çabalamazsa boşanmak istediğinizi söyleyin. Eğer birşey yapmazsa boşanırsınız ama asla çocuğunuzu ihmal etmeyin. Yeni bulacağınız eşiniz çalışan biri olur ve çocuğunuza da yetebilirsiniz kesinlikle çocuğunuzu bu yüzden harcamayın!
00 YorumlaBence ona son bir sans ver annesini kaybetmiş kolay degil bir kadın için özellikle ona yardımcı ol psikolojik yardım alsın önce beraber seanslara katılın .sonra bir yasam kocu bulun kendisine eminim hersey düzelicek .Yasam kocu onu her anlamda yönlendiricek sonucta hem kadına yazık hemde ortada bir cocuk var ama buda sonuc vermezse gerisi sizin takdirinize kalmıs sonucta ben cabaladım dersiniz kimsede sizi suclayamaz
02 Yorumla- +1 yıl
Bu saydıklarınız için servet harcamam lazım. Yaşam koçu, diyetisyen, psikolog vs. Ben gelirimin neredeyse tamamını çobuğuma harcamak durumundayım. Eşim ise evin maddi durumu içim kılını bile kımıldatmıyor. Saydıklarınıza bütçe ayırabilmek için çocuğumdan kısmam gerekiyor. Yapayım mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkınayanlar
burada bir erkekten bahsediyoruz
adam istiyor, seks dürtüsü var allah nefis vermiş
karısı kendine bakmıyor napsın adamcagız siz kınayınca seks dürtüsü gidicekmi?
kendiniz durabiliyor musunuz öyle yapmadan?
bi kere kocanın yatagına gitmeyince melekler sabaha kadar lanet eder
e bu adamcagız yapamıyor bile, tiksinti gelmiş artık napsın?
bence hiç sucu yok10 YorumlaÇocuğun hatırı için ömrünün kalan günlerine küseyim demeyn bu sizin hayatınız, ancak çocuğunuzunda hiçbir suçu yok böyle bi hayatı kimse istemez ben tüm suçu annede gördüm kadın dediğin kendine bakmalı ama o sürelik yemiş maşallah..
Sizde böyle birini evlendiniz iyi günde kötü günde söz verdiniz diye çekmek zorunda değilsiniz sonuçta yemek yemekte irade meselesi pekala kendine engel olabilir de yapmamış, o yüzden 2. şıkkı çoktan haketmiş bence..00 YorumlaBoyle bir yazıyı ben yazsaydım saygımın bittigini düşünürdüm. Senin eşine hiç saygın kalmamışki. Boşanmayı kafana koymuşsun. Ekonomik durumun bile muhasebesini yapmışsın.
Çocuk olmasa boşanacaksın 20 kilo fark için.
Eşine bir spor merkezine ve diyetisyene gitmesi için öneride bulunabilirsin. Evlenirken iyi evlendikten sonra kötü. evliliğin çaba harca özellikle de çocuğunuz için.00 Yorumla
+1 yılBu soru da, ahlakına, inancına, ne için evlendine bakmadan, parası, işi , kariyeri olsun tamam deyip, önüne gelen her sığırla evlenirim gözüyle bakan kızlarımıza ibret olsun.. bir insan Allah için sevmemişse sizi ilk fırsatta yolda bırakır
20 Yorumla
+1 yılen başta çocuğun psikolojisi gelir.ayrılrsanız çocuğunuz çok mutsuz olacak üzülecek bir kere.eşinizin tek başına ayakta duracak durumu yok gibi görünüyor.bu en başta çocuğu etkiler.birlikte doktora gidin ve eşinizin zayıflaması için ona destek olun.evlenirken iyi günde kötü günde beraber olma sözünü unutmayın.sen kilo aldın çirkinleştin eyvallah ben gidiyorum diyemezsiniz.o çocuğunuzun annesi 10 yıldır ona emek veriyor gece gündüz.bence vicdanınızı dinleyin o size doğru cevabı verir.
01 Yorumla- +1 yıl
Acaba evde yanyana yaşarken artacak olan gerilim mi çocuk için daha azdır yoksa boşanmanın getireceği gerilim mi? Bunu hesaplayamıyorum. Ben henüz aseksüel yaşayabilecek yaşta değilim. Ama bu hali ile değil tahrik olmak, yanında bile yatmak gelmiyor içimden. Bu benim suçum değil ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede onu sevmiyosun demektir.Tedavi ettirebilir o güzel günlerinize geri dönebilirdin.Senin aklın başka yerde.Kilosu arttı diye insan boşanırmı hiç.Hadi bu sebepten eşini boşadın onun psikolojisi ayrıda,çocuğuda düşün be adam.Böyle saygısızlık görmedim daha ben.Sen sevgini saygını yitirmişsin.
00 Yorumla
+1 yılSırf eşin 101 kilo olduğu için cidden onu boşamayı mı düşünüyorsun? Sana yazıklar olsun! Ayrıca benim eşim o kadar kilo alacak vallaha dünyalar benim olur ben kilolu severim
30 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem