Eşim 101 kg. oldu boşanmalı mıyım, ne yapayım?

Karım evlendiğimizde 62 kg idi. Yani balık eti bir vücudu vardı. Evleneli 14 sene oluyor. Evlendikten sonra eşim sürekli kendini salmaya, devamlı abur cubur vemeğe alıştırdı. Zaten ben hiç istemediysem de kendi seçimi ile ev kadını oldu. Ben onun çalışmasını ve kendine bakmasını çok istemiştim ama o ev kadını olmayı kendi istedi ve ben de çok büyük bir ekonomik sorunumuz olmadığı için sesimi çıkartmadım. 10 sene önce hamile kaldığında 67 kg olmuştu. Ben onu uyarmayı ve kötü gittiğini söylemeyi hep sürdürdüm. Doğumdan sonra 78 kg oldu. Onu bir diyetisyene yolladım. Zorla 69 kg a düşmeyi başardı. Bir süre sonra diyetisyenin diyetlerini bırakıp tekrar şişmeye başladı. Kanser hastası olan annesinin acısına dayanamadığını ve çikolata bağımlısı olduğunu itiraf ettiğinde 90 kg. çoktan geçilmişti. Gel zaman git zaman çocuğumuz 10 yaşına geldi. Eşim şimdi 41 yaşında ve 101 kg. Ben ise erkek olarak 78 kg. ım. 44 yaşındayım ve artık yaşlandığımı hissediyorum. Karımla yatağa girdiğimizde bira göbekli erkekler gibi dev bir göbek ile bunun üzerine karnına kadar sarkmış dev memeleri ile tam bir sumo güreşçisi gibi bir hali var. Ben de bu dünyaya bir daha gelmeyeceğimi ve onu bu hale gelmeden önce senelerce uyardığımı, günahın benden gittiğini biliyorum. Artık yeni biri ile yepyeni bir hayat kurmak için yaşım geçmeye başladı. Cinsel hayatımız kalmadı. Ben ilk günden beri defalarca onu açıkça uyardım. Buna katlanamayacağımı, şişman bir kadına tahammülümün olmadığını binlerce kez söyledim. Bir de arada çocuk var. Aslında çocuk olmasa bu soruyu burada sormaz, arkama bile bakmazdım ama bir de arada 10 yaşında çocuk var. Ama zaman da hepimiz için akıp gidiyor. Bir daha ne bu yaşımı göreceğim, ne de geri dönebileceğim. Yaşlanıyorum. Öte yandan eşim ev kadını ve geliri sadece sahip olduğu bir evinden gelen kira geliri olan 800 TL., bir de boşanırsak vefat eden annesinin emekli maaşını alacak. Yani toplam 1500 tl ile geçinecek.. Ben ise boşanıp iki ev döndürecek kadar zengin değilim. Gelirim sadece bir evi geçindirebilecek kadar. Yani boşanırsak en büyük maddi ve manevi zararı çocuk görecek. Şimdi ben ne yapayım? 1, Evliliğimi çocuğumuz psikolojiik yönden etkilenmesin diye bitirmeden, gizli bir sevgili bulup mutluluğu böyle gizli gizli mi arayayım? 2. Çocuk ne olursa olsun deyip sonra da boşanıp kendime yeni bir hayat mı kurayım? 3. Çocuğun hatırı için ömrümün kalan günlerine şimdiden su içip kaderime mi küseyim?
Eşim 101 kg. oldu boşanmalı mıyım, ne yapayım?