@Cembursa hiç de bile siz namusunuz bozulmuyo sanıp kızlık zarınız yok diye önüne gelenle yatıp yatıp duruyorsunuz. Bizde sizin gibi ahlak... lara namuslu namuslu varmak için kendimizi sizin gibi şer... sizlere veriyoruz. Asıl siz ihanet etmekte bir numarasınız !!! ( şerefliler alınmasın ( tabi varsa ) ).(gizliye almamın nedeni bir takım kendine yediremeyenlerin şikayetine maruz kalmamak için )
Bir düşünsene; en yakın arkadaşın senin sevdiğin insanı seviyor. Berbat ve iğrenç bir durum dimi? İşte ben bunun ta kendisini yaşadım. İhanetin en ağır darbesi bu olsa gerek.
Hemen anlatıyım kimi sevdiysem ihanete uğradım. 20 gün once 3 yıllık ilişkim bitti üstelik ben sözleşmeli olarak askere yazıldım onun ile evlenebileyim diye yaşım 22 onun 27 idi ailesi istemiyordu ablasıda beynini yedi yedi yedi ve sonunda yazlıkta tanıştığı boynuna zincir takan bir barzoya aşık etti beni askere gitmeden bıraktı şimdi kasımda kısmet ise gidicem 4 sene doğuda görev yapıcam...
6 yıl bir birlikteligim olmustu. İhanete ugradigimi dusunmuyorum ama ihanet te etmedim. Yakismaz bize. Karakter meselesidir. Karakter yoksunlari anlamaz..
En İyi Cevaplar