Merhabalar.. İhanet derken hayatımdaki insana asla ihanet etmedim ben ama beni sırtımdan bıçaklamaya çalışanları yakalayıp o bıçağı tam kalplerine vurduğum olmuştur.. Yalan söylemek bana yakışmaz, evet bana ihanet etmeye çalışan bazı insanları ben onlardan önce hançerledim.. Sussan olmuyor, konuşsan olmaz.. Dil dursa hakim bey tende can durmaz.. Nefsi müdafaa dersiniz.. Keyifli geceler..
Hayır böyle bir şey yaşamadım ama kendimde bu potansiyeli görüyorum. Bu yüzden de hiç kimseyle ciddi düşünmeden devam ediyorum hayatıma. Çünkü birilerini üzmeyi istemem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha önce ilişkim olmadığı için ne ihanete uğradım, ne de ihanet ettim. İhanete uğramaya hazırlanmak lazım bu devirde daha çok, çünkü ihanet edecek birisi hiç değilim.
evet uğradım... tanımaya çalıştığım veya birbirimizi tanımaya çalıştıgım bir kız tarafından baska bir erkekle aynı anda görüştüğünü aylar sonra öğrendim ve bir tülü de kabul edemiyorum secilmediğim gibi aynı anda secenek arasına alındgım zoruma gidiyor
Sevgili anlamında uğramadım hiç sevgilim olmadı. Ama iş anlamında uğradım. Çeviriyi 3 günde hallederim diyen bir çocuk beni 1 hafta peşinde koşturmuştu. Patron bebek dizisinin çevirisiydi. Zar zor yetiştirmiştik çeviriyi.
Eski sevgilim tarafından aldatıldım. Karşı karşıya geldik konuştuk ama asla evet aldattım cevabı alamadım. Kaç saat tartıştık bağırdım ama asla evet dedirtemedim. Kızlar erkeklere güvenmeyin beeeeğğ güvenecekseniz de asla hemen kanmayın bağlı olun ama bağımlı olmayın yapmaz demeyin her iki cinste herşeyi yaparrr...
Tek bi uzun ilişkim olmuştu ondan uğramadım, onun dışındakiler zaman geçirmek içindi olduysa da pek umrumda olmadi kısa vadeliydi zaten. Bende geçmişte bikac kere aldatmış olabilirim.
1 ay önce ihanete uğradım ve ayrıldım. Canım çok yanıyor. Çok kötü bir şey ihanet nasıl böyle bir şey düşünebiliyorlar anlamıyorum. Başımdan aşağı kaynak sular döküldü.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İhanete uğradım mı bilmiyorum yakalamadım hiç Ama hiç ihanet etmedim
İhanet asla etmedim fakat uğradım benim beş senelik sevdiğim insandı üç senede sevgili olduk nişanlanacaktık tam o arafede beni aldattığını öğrendim Umarım hiçkimse yaşamaz