Herkes birbirine boynuz takıyor. Ne oluyor oğlum, bi kendinize gelin. Sonra o boynuz bir taraflarınıza batınca ağlıyorsunuz.😒💅🏻
1 ay
Herkes birbirine boynuz takıyor. Ne oluyor oğlum, bi kendinize gelin. Sonra o boynuz bir taraflarınıza batınca ağlıyorsunuz.😒💅🏻
Evet, ihanete uğradım. İlk başta inanmak istemedim, çünkü en güvendiğim insanın böyle bir şey yapabileceğini düşünmek bile ağır geldi. Ama gerçeklerden kaçmak mümkün değil. İhanet, insana kendini sorgulatıyor: “Yanlış yapan o mu, yoksa gözlerimi bu kadar kapatan ben miydim?” diye düşünüyorsun. Zamanla anladım ki, ihanet eden aslında kendi değerini kaybediyor; bana düşen ise bu acıdan bir güç yaratıp yoluma devam etmek.
Gereksiz insanlar için üzülmeye değmezdi zaten. En doğrusunu yapmışsın kuzum. 🙏🏻
🌸🌸
Cevap
24Cevap
Uğramadım dostlarım tarafından tabi her yerde ihanet edecek insan çok tabikide
Reeldekiler değil de sanaldaki arkadaşlar çok beter oluyor. Sanalda asosyal olmak gerekiyor sanırım. 🤷🏻♀️
Orasını bilemicem sanaldakiler tabiki tehlikeli ama kendilerine bana değil bana tehlikeli olamazlar
Sidik yarışına girmek istiyorlar. Onu söylüyorum. Seni rakip olarak görüyorlar ve entrikalar başlıyor. Valla ben onun rakibi olacak seviyedeysem kendimi uçurumdan atayım jejeje
Rakip entirka tehlikeli ne rakibiymis bu 😂
Rakip demek istemiyorum. O kim bana rakip olmak kim? Elmasla, çakıl taşını kıyaslamak gibi. Aman şimdi üstüne alınıp saldırıya geçenler olur. Uğraşamam dkkddk
Tamam tamam boş ver rakibi bırak şimdi mod hanım 😂
Hee yine mod olduk. Adminler yüksek başarı puanımdan ötürü ricada bulundular. Ay o kadar da şikayet etmiş birileri beni. Boşa gitti kekkedj
Senimi. sikayet etmişler şimdi sebep ne 😂
Fake moderasyon yapıyormuşum jdjdjjd
Seninle birlikte kastık. Sence fake miydi? 😎💅🏻
Yok değildi bak şimdi hepsi doğruydu fake olamaz kurallara uygundu 😂niye kız kafaya takıyon boş ver sen s ol 😂
Olacağım, über de olacağım. Kafaya takmıyorum da adminlerin incelemesinden sapasağlam çıktım ya, işte bu iftira atanlara kapak olsun. Oh sefam olsun dkjddj
😂😂 s yakındır ozaman şahsi bende yakın 😂
Oluruz, adminler bizim moderatörlüğümüzü seviyor. İyi sapık şikayet ediyoruz kdkjdjs
İyi avliyorum diyosun sapiklari 😂 napiyon bakin hani fenoluk nerde
Yav bak yeminle benim mod olmam imkansız gibi bir şeydi. Çünkü ağzım çok bozuk, biliyosun. Onu bile oldum, aşk fenosu olamadım. Beni beğenmiyorlar jdjdjdj
O zor aşk fenosu ondan dolayı ama olursun 1-2 haftaya 😂
Soru sayım azmış. Ondan bir türlü olamıyorum kdkkd
İyi yükselt sende bol bol sor olursun adelina sor sor sen varya sen ama bir durumu yazdım. koseye ona göre 😂
Kaşınmıştın :D
Bak sen kasinmismis eminmisin 😂 iyi hadi bakalım öyle olsun 😂
Damarıma bastın. Huyumu biliyorsun aşkom 😎💅🏻
İyi başarım daha damarına bende bu inat var hiç bırakmam damara başarım ben bidaha 😂
Yok etmem de one kız bunu ederler ben kaldiriyim bana normal de de burada deme 😂
Düşmanım var diyon öyle paylaşırsan nolur 😂
Ahaha thanks kdkddk
Ben sana hala gıcığım, bunu da bil 😒
Bende sana gicigim sende onu bil 😂sen olamazsın ben olurum gıcık sana ☺️
Ya bak hala kdkdje
Adminler bu moderatör beni sinir ediyor kskekdk
Hahah kuru iftira kuru iftara sen varya sen çok fenasin bunu konuscaz seninle 😂
Bilirsin, ortalığı çok güzel karıştırırım kfkdjdjdj
Bilirim bilir seni iyi bilirim 😂 sen varya ne fenasin sen 😂
Evet ve çocuğa da söylüyordum hani hayatında başka biri varsa ayrılalım diye o saçmalama diyordu işte kızı onun ağzına tatlı falan veriyordu iğrençti onları görmek bide aynı okuldayız o kadar iğrenç biri ki hiç utanması yok arada bi istek atıyor geçen yazmıştı insanda biraz yüz olur özür diler pişman olur amaaaa yokkkk bıraktığım gibi.
Bunun sebebi ne bilmiyor musun? TV de yayınlanan saçma sapan diziler, elimizdeki telefonda kullanılan saçma sapan uygulamalar (Instagram, tiktok, bigo live, tumile, livu ) ara hediye karisligi kadın heryerini açıyor amaç ne müslümanları İslam'dan uzaklaştırmak türk aile yapısını bozmak , instagramdaki kızları görünce milletin aklı gidiyor evdeki öyle değil fizik kötü saç kötü vücut lazerli değil neler neler var.
Uğradım çok şaşırdım defalarca uğradım hatta bu sadece bir sevgili tarafından olmaz arkadaşın ailen tarafından da oluyor, sevgilim çalışıyorum diyip önümden başka bir kızla el ele geçti ki kızla başka şeylerde yapmış inanın hiç içim acımadı ama kardeşlerimin bana olan ihaneti bende tramva oluşturdu canımdan vazgeececek kadar, o yüzden siz siz olun hiç kimseye güvenmeyin
Güvenmiyoruz, güvenmeyeceğiz. Kendine yaslanan dik yürür. 💅🏻
Oldu geçti bitti. Bunların en belirgin özellikleri dönmek için de 40 takla atarlar😂
Tabiki kabul etmedim böyle rezaletin arkasından dönmek isteyeni de.
Helal girl 😎💅🏻
Şeref yoksunlarında utanma da olmaz. Geri dönmeyi istemek nasıl bir yüzsüzlüktür.
Sana da helal dobra kadın🩷
Öyle bacım valla bunlar yüzsüz oluyorlar. Baksan bir de yere bakan yürek yakan şiirli şarkılı bir erkekti😂😂
Arkadaşlarıma göz koyan bir şeref yoksunu da benim hayatımdan geçti. Onları çok iyi tanıyorum sjffg
Püü o da betermiş😠beter de olsun. Fıstık gibi kıza bir de bunlar🌸
Terk ettikten sonra yapıldı bir şeyler. Ben hayatındayken dötü yemezdi sjfg
Teşekkür ederim bebiş, o senin fıstıklığın 😌❤️
Ahaha benimki vicdana gelip kendi demişti😂😂
Rica ederim bebek. Cansın💜♥️
Boynuz bazılarınada yakışıyor ama hakediyolar 😂😂😂 kadın erkek ayırmaksızın
Yakışanların boynuzuna kurdele takacağım kdjdnd
Düşman başına😂😂😂
İhanete uğradım 1 sene önce benimle aynı anda konustugu kizla nisanlandi ve ben bilmiyordum
Allah kurtarmış seni diyelim balım...
Evet 🌸🖤
İhanet bazen en yakınından, en güvendiğin dost dediğin insandan da gelebiliyor. Diğer türlü aşk ilişkilerimde hiç aldatılmadım ama dost ihanetine uğradım.
Bilmiyorum bu sorunun cevabını genelde dürüst insanları hayatıma dahil ettim ama kimin ne zaman ne yapacağını kestirmek zor onların söylemlerine göre aldatılmadık diyoruz...
Bildiğim kadarıyla hayır 😬Hiç ihanet de etmişliğim yok. Ben sevdiğim kişiyi hayatımın merkezine koyarim. Yapabileceğim tüm fedakarlıkları da yaparım, karşımdaki bunu görememişse, yanlış yorumlamışsa bu da benim suçum olmaz diye düşünüyorum 🙂Ama kızlar çok uyanık bazen görmek istedikleri gibi görürler bir bahane yaratırlar. Yani maksat üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olunca en kotü karşı taraf oluverir 😬Sağlık olsun deriz en önemlisi sağlık çünkü herkes iyi olsun🤷♂️
Bilemiyorum, Aldatan aldanır.
Yani ihanet denir mi, emin değilim ama sevgime ve hissetiklerime nankörlük yapıldı evet..
İhanet hayatın her anında olabileceği gibi hayal kırıklığı boyutunda yaşadık
İnsanlar, akrabam tarafından evet. ÇOOOOOOK
evet uğradım maalesef
Herkese yapılır, sana yapılmaz Barış. Çok düzgün bir çocuksun. Ayıp edilmiş. 😡
Teşekkür ederim aşko maalesef karaktersiz insanlar çok. bu arada reklam mı var bilmiyorum ama mesaj yazılmıyor sitede şu an gönderemiyorum
Heee sorun değil aşkom 😌
🌸😌
Hayır bir o kalmıştır ama
Belki de olmuştur knk, bilinmez bu. Ben bir şey görmedim, duymadım ama bi kardeşim'lik arkamdan dönmüştür diye düşünüyorum ndnsjd
Bilemiyorum Ayşegül Hanım
Yani kısmen keenks
Uğramış olabilirim bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla hayır.
Uğrıyordum son anda yakaladım
Arkadaşlardan oldu genelde
Evet
Ohaa kız sen anne karnından estetikli doğmuş gibisin. Her şey orijinal di mi kuz? Seni aldatan habeş maymunu utansın...
Ay yerim seniii askimm doğal evet de asıl sen nasıl bu kadar mükemmelisinn
Oyş, ikimizde mükemmeliz 😎💅🏻
Hayıır
Ya peki boynuzladın mı len doğruyu söyle?
Valla ne yalan söyleyeyim sende bir şeyler var gibi. Çok sorry valla kdjfdk
Bu devirden var mı ugramayan
Uğramayan yoktur
Defalarca
Dibine kadar hem de.
Evet uğradım
Evet uğradım
Uğradık ya
İhanete uğradım evet
Uğradım
Hayır
Çooook