Sevgilim bana aşırı hakaret ediyor?

1 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var kendisi ilk aylarda aşırı anlayışlıydı ağzından cıkan her kelimeye dikkat ederdi. Son 2 aydır aşırı değişti belli bir kaç kavgamızdan ayrılığımızdan sonra aşırı agresif biri oldu yani önceden bana agresif oldugunu söylerdi gülerdim o kadar yumusaktı ki o zaman öyle oldugunu söyledigi halde öyle davranmazdı bana ama simdi o tarafını aşırı göstermeye başladı en sonunda dayanamadım karşında arkadaşın yok böyle konuşmaya devam edersen ayrılırım dedim o da edicem ayrıl hadi dedi bende ayrılmak istemediğim için sinirlenirsin küfür edersin ama dozunda edersin dedim bende ediyorum arada ama senin kadar ağır değil dedim sonuçta bir erkek bir kıza küfür hakaret edince çok ağır oluyor sürekli s. git diyor beyinsiz diyor mal diyor bana karşı sabrının kalmadığını söylüyor en ufak şeyde s*ktiri çekiyor bana onceden takmazdım ama son 2 gundur çok ağırıma gitmeye başladı. hakaretleri yüzünden uyardım ben etmeye devam edicem sen edemezsin dedi bende ayrıldım 5 dk sonra mesaj attı fazla abarttığını söyledi hatalıyım dedi ama çok ağırıma gitti ne yapmalıyım?
Sevgilim bana aşırı hakaret ediyor?