Sevgilim bana hakaret ediyor?

Başlangıçta arkadaşlığımız çık iyiydi kafamız çok uyuşuyor diye yakın olduk sevgili olduk. İlk başlarda bi anda aşırı ilgi göstermeye başladı o da rahatsız ediyordu gerçi ama beş ay oldu şu an sürekli kavga ediyoruz. Ben ona tane tane sakince açıklama yapıyorum açıklamama cevap bile vermeden bana laf sokmaya çalışıyor açıklamalarımı anlamıyor bariz bi hatası varken bile kabul etmiyor yoruldum diyorum demek benden yoruldun deyip küsüyor arıyorum açmıyor yani inanılmaz bir şeyin içindeyiz. Geziyoruz bence çok eğlenceli zaman geçirirken bi anda diyor ki gülerek ben konuşmadan da konuşmuyosun 😃 e tabiki sonra kırılıyorum sonra diyor ki seni çok sevdiğimi bilmiyor musun aramızda bunlar neden kavga sebebi oluyor anlayamıyorum şaka yaptım ciddi değildim diyor ama iki gönül almıyor o haklı yani heee şaka deyip kapatmalıyım konuyu. En son bana kavga ederken küfür etti onu aldatacağım îmâsı yapmışım güya ondan etmiş bir şeyler sürekli açıklıyor ama ben ne düşüneceğimi şaşırdım içten içe affedemiyorum hazmedemiyorum söylediklerini. Ama barışınca da başlıyor ben seni çok sevşyorum Birbirimizi kırmayalım seninle mutlu olmak istiyorum diyor OOOOF bir fikir verin dostlar ne yapacağım ben

Sevgilim bana hakaret ediyor?