Sevgilim bana hakaret/küfür ediyor?

9 aydır beraberiz ilk aylarda beni kaybetmekten çok korkardı karışmazdı bana son 3-4 ay çok saldı böyle aşırı rahat her kavgamızda küfür ediyor, en ufak tartışmamızda *s*ktir git* diyor. onu uyardım tamam yapmayacağım dedi 1 haftaya tekrar yapmaya başladı bahanesi ise şu *çok sinirlendiriyorsun* bişey yapmıyorum bakın az önce de kavga ettik hatta kavga bile değil şöyle; o: ne oyunu oynuyorsun? Kesi... ben: ~oyun ismi~ oynuyorum o: bende kesin dandik bişey dicektim öyleymiş. Ben: ben o oyuna 119tl verdim o: yuh, mal mısın o oyuna o kadar para verilirmi salak gerizeklı mısın onla bana hediye alırdın ya mal ya gitmiş oyuna o kadar para veriyon canım ben: ayıp oluyor ama o: olsun ayıp olsun ya gitmişsin oyuna o kadar para vermişsin o parayla neler yapılır biliyon mu salak mısın ben: kalbimi kırıyorsun o: kırılırsa kırılsın dedi ve o an benim içim acıdı telefonu suratına kapattım bir kaç dk sonra tekrar arayınca aaa sen kapatmışmıydın yeni farkettim dedi sonra bb diyip kapattım. Yani kısacası en küçük şeyde bile baban hakaret ediyor ne yapmalıyım?
Sevgilim bana hakaret/küfür ediyor?