Sevdiğim biri vardı ayrılınca en yakın arkadaşı beni çağırdı bende gittim bana dokunmaya çalışti biraz birşeyler yaşadık. Sonra başka bir arkadaşı daha ayni gün aynı şeyi yaptı. Ben engel olamadım. Şmdi sevdiğim öğrendi ve çok ağır laflar etti bdaha karşıma bile cikma yoksa dayak yiceksin hatta git buralardan falan dedi affetmiyeck beni napicam lütfen yardim? 😢
Cevabın nedir?
+1 yılArtık seni Affetmez belki O da arkadaşlarıyla haberlidir bu durumdan bilemeyiz. Eğer gerçekten adam sa onlardan da hesap sorar arkadaş arkadaşın sevgilisine karısına bakmaz bakamaz bunların yaptıklarına rağmen onlarla ha la arkadaş kalıyorsa demekki kendisi onlardan daha şerefsiz. Konuş de ki arkadaşlarına da söyle sağda solda konuşmasınlar Allahınızdan bulun ne arayın ne sorun Sende tövbe et kendine çeki düzen ve hayatına yeni bir yön ver yaşamak direnmektir ölmeyi düşünme. Geçmiş olsun.
116 Yorumla
Soran+1 yılben gidiyorum zaten ama her zaman beni öyle bilecek belki oyundu bilmiyorum sonuç her neyse de gerekten kaldırılabilecek bişey değil ardımda piss bir geçmiş bırakıcam tek koyan bu. her türlü suçluyum her türlü hatalıyım ınsanlar düşünmeden yargılyorlr kmsye anlatamadm buraya döktm derdimi ama daha beter oldum lanet olsun :(
- +1 yıl
Ben seni anlamaya çalıştım durumun karışık evet linç edildin ama zaten başka türlüsünüde bekleme nereye gidiyorsun sakın bir delilik yapmaaaaa
- +1 yıl
Nerdesin? Ordaysan cevap ver
Soran+1 yılburdaym. bu şehirden gidiyorum demek istedm. o yzdn son kez görşcz. ama affetse gtmem bile.
- +1 yıl
Tamam kendine zarar verme yeter hakkinda hayirlisi olsun inşallah.
Soran+1 yılarkadaşımı arayp cagırmıs etr onu knuscm demş. nye mllete beni rezl edyr demş
Soran+1 yılhatta eski svglm bile dyemem ona ben dms.
- +1 yıl
Kendi yaptıklarına ve arkadaşlarına baksın istiyorsa onlarıda çağırsın ondan sonra rezilliği görsün konuşsun kim rezil kim değil.
Soran+1 yılevet herkesi cagırdı kafede toplancaz dökecez herseyi
- +1 yıl
Hadi bakalim en iyisi orda konuşulsun ordabitsin.
Soran+1 yılya 5 dk bile kalmadı. acelesi vardı gtmesi gerekyrdu sadeece arkdsların sana yanlş yaptı ben değil dedm tamam dedi gtti bişi de demedi. he bide ordan görştğü kız var o kafede çalışıyor kızla kesn olcklr. kız kalkp ne knstnz dye hesap sordu bldgn. ben btle iişe sıçaym.
- +1 yıl
Saçma bir konuşma olmuş herkes orda ya da başka bir yerde toplanıp yüzleşmeliydi 5 dakikalık mevzu değilki bu
Soran+1 yılAZ ÖNCE MESAJ ATTİ YUZ YUZE GUZELCE KONUSALİM BİRBİRİMİZİ KÖTÜ HATRLAMAYALM KALBİNİ KİRDİM OZUR DİLERİM DEDİ BARİSTİK. KYAMYCGNİ BLİYODM
- +1 yıl
👏Sevindim senin adına bak dedim hemen kötü düşüncelere salma kendini sabret elbet sonu selamet. İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN HERŞEY :)
Soran+1 yılAynen çok duygusal biri zaten bidaha kim olursa olsun kötü şeyler yapma kimse için herkese ggüvenme icin temiz dedi işte adam bu ya çok teşekkür ederim herkese..
- +1 yıl
Arkadaş dediğin çok değil az olmalı seni herzaman heryerde koruyup kollamalı kullanmamalı. İyi insanlar çıksın karşına...:)
En İyi Cevaplar
bu arakdaslarının karaktersızlıgı ama sende bunu ona sölemelıydın ben bızı barıstırmak ııcn cagrdıklarını dusunerek gıttım bana böyle böyle yaptılar dıye sölemedıgın kotu olmus ıkısıde senı denemıs belkıde o gonderdı bılemezsınkı neyse sallama bosver bence tamam takma kafana afetmez zatenn senı bu saaten sonra cunku sana guvense once senı dınler sorardı
06 Yorumla
Soran+1 yılbrzdn buluşcaz dnleyecek son kez.
- +1 yıl
ozaman ona kendını anlatmalısın tum saflıgınla masumlugunla ve gerekırse karsılastırmasını ıste ben sıze yanlıs hareket ettımı sız bana böyle yaklasmadınızmı de ve bence yakın cevrenden bırılerı olsun etrafta nolur ne olmaz bu sana bıseyde yapabılır dovucem demıs cunku hırsını alabılır dıkkat et tamam
Soran+1 yıldövmedi sadece dinledi tersledi ve eski sevglm bile olamazsın kalkpp ortmda dımı kullanma dedi gitti..
Soran+1 yıldinledi de inanmak istediğine inandı. başka kızla çıkacak bence çnkü konuştuğu biri var. kız ben istemiyorum diyor ama istiyor belli.
+1 yılsevgilinin haberi vardır. yoksa yapamazlardı. kolay mı bir erkeğin kadınını kaldırmak adamın g. tünden kan alırlar kan. hepsi sana oynamış. kendi becerdi sonra da arkadaşlarını sebeplendirdi. bak şurdan anla. bu olay benim dediğim gibi olmasaydı sevgilin hangi karakterde olursa olsun yani kılıbıkta olsa maçoda olsa seni de arkadaşlarını da bu olay yüzünden hastanelik etmeden bırakmazdı. karşıma çıkma dayak yiyceksin demezdi döverdi. bu olay danışıklı...
19 Yorumla
Soran+1 yılherkes başka bişey dıyor. hepsi oynadı ama onun en baştan haberi yoktu ben yaptktan snra öğrendi. blmıyor gbi dvrndı beni kullandı snra tekmeyii basstı. bugun görşcz herşeyi dıcem isterse öldrsn kaldıramyrm artık zaten.
- +1 yıl
bu çocuk korkak bir çocuk muydu light bir ey miydi. yani böyle geçimli kavga etmeyen, saf bir çocukmuydu seninki?
Soran+1 yılhayır öyle deildi
- +1 yıl
emin misin. kendini sana cesur gösteriyor olmasın.
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum..
- +1 yıl
bak gerçekten cesur ve kabadayı bir çocuksa ve seni seviyorsa o arkadaşlarının sana o hareketleri yapması ölüm fermanlarını imzalamaları demekti. hatta seni sevmese bile maço bir adam kabadayı bir adam kendi yanından çıkan kadını yanındakine yöresindekine uyedirmez onlarda buna cesaret edemez. senin çocuk ya p. çin şerefsizin önde gideni bayrak tutanı ya da saftirik, hımbıl sümsük, korkak ( ki korkaklık bile bu olayın olması için tek başına yetmiyor ) geçimli ve bir çocuksa bu çocuk seni sevse bile küçük bir ihtimal arkadaşları sana bunu yapabilir. ama yine de yapmazlar. bu çocuk şerefsizin bayrak tutanı bence. onun herşeyden en başından beri haberi vardı.
Soran+1 yılmadem haberri vardı neden dün arayıp öyle laflar etti. beni iyi boynuzladın teşekkr edyrm dedi. snra baya saydrdı haberi olsaydı bu kadar sinirli bir şeklde saydrmazdı karşıma çkma kötü syler olck dmezdi hiç aramzdı tekmeyi basardı istediğini aldı zaten heryerden engellerdi.
- +1 yıl
bence git bunları dava et. kim napmış ortaya çıkar. hem de bir daha böyle bir şerefsizliği hiç kimseye yapamazlar hemde gencecik yaşlarında hapislerde çürürler. vakit kaybetmeden şikayetçi ol. belki de bunlar bir fuhuş şebekesinin kızları kandırmakla görevli elemanıdır. çok yakışıklılardsa falan. bilemezsin. hani bu manukyan var ya eski milli p. zevenk bir kadın. genç ve yakışıklı oğlanlar tutarmış para verirmiş kızları kandırıp kötü yola düşürsünler diye. bu kişiler böye birileri bile olabilir kardeşim. başın ağrımadan polise git.
Soran+1 yılyok değiller eminim biri uzaktan akrabam oluyor. işleri bile olmaz byle şeylerle benmki de uğraşmaz öyle şeylerle
+1 yılAllahın sopası yok birileri ile birşeyler yaşayabilirsin ama bu kişi hayatında yeri olan birisi olmalı Sevdiğim vardı yazmışsın sen kendini kandırıyorsun seven sevdiğini düşünceleriyle bile aldatmaz kandırma kendini seninki heves o çocuğunda karşısına çıkma çünkü senden hoşlandığını hiç zannetmiyorum seni görmek dahi istemiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. son kez görmeme izin verdi. bidaha asla karşısına cıkmayacam:(
- +1 yıl
Bu kadar güçsüz olma yorumları okudum zorla demişsin ilişkiye girerken elin bağlı değildi ağzın bantlı değildi sende içinde bir yerlerde istiyordun yoksa kimse izin vermez kendisine zorla birşeyler yapılmasına eski sevgilinin sana söylediği sözler ağır geliyor Pişmanlığın bir sebebide bu geçmişinde ne olursa olsun daha gururlu daha dik ol ve hayatına devam et kimseyde kendini kullandırma
Soran+1 yılhayata nasıl devam edilir ki şu saatten sonra.
- +1 yıl
Ohhoo sen kendi dünyanı karartıyorsun çok dışarıya gez bu psikolojiden çık devam edersin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
61Cevap
mahallenın orta malısın sanırım gelen gıden ellemıs ya da nıyetlenmıs sende cıddı karakter sıkıntısı var. sevgılın adına sevındım kurtulmuş senden. her çağrılan yere gitmek neyın kafasıdır. tv lerde haberlede hep denk gelırız böyle garıp olaylar senın gıbı kızalr olmasa bu haberlerın kaynağını nereden bulacaklar
10 Yorumla
+1 yılInsansin hata yapabilirsin, bence o eski erkek arkadasin bir donsun kendi arkadaslarina baksin... Hemen ayrilmisiniz sana yurumusler... Sonucta Sen ayrildiktan Sonra yaptin onunla bir alakan olmadan ama onun arkadaslari bile bile Sen onun eski sevgilisi oldugun halde yapmislar... Yani bence sende ona Boyle de --- acikcasi senin lafinla ulkeyi terk edicek halim yok, farkindaysan biz ayrilmistik yani biz Sen Ben diye bisey yoktu, Sen once etrafina bir bak, kim gercek dost Kim degil
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen burası doğru bir beni suçluyor herkes o arkadaşları çok mu adam hepsi oynadı bana bedelini öded, m zaten daha ne kdr canımı actcklar bu agır knusanlar.
- +1 yıl
O Adam olsa ilk senden degil arkadaslarindan hesap sorar, sadece sunu unutma hata yapmis olabilirsin ama ozaman senin sevgilin yoktu ve Sen istedigini yapmak ile ozgursun... Hic bir zamanda dusunme yok gecmisim kotu olucakta felan filan cunki unutmaki seven insan gecmise takilip kalmaz, gecmisi siler ve ileriye bakar... Yani her ne yapmis olursan ol eger seni gercekten seviyorsa seni donup de sen boyle yapmisin demez
Sevgilin artık seni adamlara nasıl anlattıysa hepsi harekete geçmiş. Bu olayın içinde kim varsa alayı karakter yoksunu
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen. sevglm öpşmeyi blmediğimi iddia etişş dalga geçmiş bunlrda hadi blıyomsn bakalım dediler olan oldu snra.
+1 yılKotu bişey yapmişsin ama seni yargilamaya hakkim yok. Umatim herşey iyi olur
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet kotu birşey yaptım ama zorla oldu ben kendi isteğimle yanasmadimki. Şimdi sonkez goruselm dedim zar zor kabul etti bugün son kez dinleyck beni napicam..
- +1 yıl
Üzgün oldugu söyle. Kabul ederse barişin ve dikkatli ol. Eger Kabul etmezse hayatindan cik. Başka şeyler yap. Yoksa dovebiliri seni
Soran+1 yılkabul etmez belki ama son kez sarılacm en azndan ölsem bile bu bana yetecek
sende de kusur var.
zorlama varsa polise git.
erkek arkadaşın bir nevi intikam için yapmış olabilir.
tüm ihtimallerde ise sevdiğin kişi bu saatten sonra sana sadece cinsel obje olarak bakar.
uzak dur.
Kendine çeki düzen ver.00 Yorumladuaette halısaha maçından çıkmamışlar topluca. her arkadaşına ellettirmişsin sonra beni affetmeyecek diyorsun. hadi biri olsa o zaorladı kurtulamadım diye uydurursunda 2. ney :D sen kaşınmış ve kaşındığını hak etmişsin...
00 Yorumla
+1 yılKardeş kusura bakma ama haklı. engel olmak istesen olabilirdin. böyle olmasaydı keşke ama birazda iradeye bağlı bir olay ona böyle buraya anlattığın gibi anlattınmı?
03 Yorumla
Soran+1 yılbugun görşecz burdaki gbi anltcm telde knusamdm pek bşey ama bgn dökcm içiimi
- +1 yıl
iyi şanslar :)
Soran+1 yılteşekkür ederim..
- https://www.youtube.com/watch?v=MobKweEsA5E
durumun özeti :)))
00 Yorumla
+1 yılKadına şiddete kesinlikle karşıyım!
Suçu her ne olursa olsun!
Ama sende 1 değil 2 değil yani zorla kaşınmışsın.
Bnce çıkmamaya dikkat et bir süre en azından.04 Yorumla
Soran+1 yılbugün görüşecez onunla öldürmmesine razıyım
- +1 yıl
Ne razı olacaksın!
Ayrılmışsınız, ayrılınca yapmışsın!
En azından bunu söyle.
Yaptığın etik değil ama yinede ayrılmışdınız iş bitmiş.
Sen razıyım dersen döverde söverde
Soran+1 yıltamam dicem zaten kendisi öldürmese ben öldrcem yeter gerçekten herkes haklı suçlu benm ölmeyi hak ediyorum.
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon!
+1 yılAynısını bana yaptı sözlümle çocukluk arkadaşım çocuğu yoğun bakıma kızıda acile postaladım bence yüzüne kezzap atsa haktır sana
05 Yorumla
Soran+1 yılbak o arkdsını afffeti beni affetmedi. tek suçlu benmişim gibi. en azndan sen tek taraflı dvranmamışsın.
- +1 yıl
Ben hala kinliyim gördüğüm yerde saldırıyorum çocuk karaktersizmiş demekki ama sende az değilsin valla ben kezzap atmayı çok düşündüm beni zor vazgeçirdiler
Soran+1 yılbugun gidicem onun yanına. ama bana dedi kötüşeyler olack falan yıne de gdcem ölmeye razıyım hakettım. sözlnde haketmş allah canımızı alsın.
- +1 yıl
Ben demiyorum dört dörtlüğüm diye ama arkadaşla aldatılmaz
Soran+1 yılo adamlar adam olsaydı ayrılığın ertesi bana gelmezlerdi. tek suç kzlarda değil anlayın...
+1 yılOlan olmuş hayat devam ediyor başka bir erkek arkadaş bulursun ilerde.
15 Yorumla
Soran+1 yılbana tek dediği şey vcdanın seni rahat brakmayack.. .. başkasıyla da mtlu olamam bunun ahından snra.
- +1 yıl
Aman unutursun belli zaman sonra klasik laf onlar boşver.
Soran+1 yılunutamam bu vcdan azabyla yasarken hiç bşey unutamam
- +1 yıl
Ya ufak tefek şeyler yaptın tam ilişki yok, sevişme yok.
Soran+1 yılaynen ileri gidilcek bşey olmadı kmseyle
Borsaya bildirseydin kendini bari.. halka açılıyorum diye.
Şunu demeden de olmaz :D
ni yipicim litfin yirdim.. hadi ordan ya.00 YorumlaGit aynaya bunları kendi yüzüne anlat ve insanlığını baştan gözden geçir sevgiyi sevgili geç senin durumun vahim önce bunu hallet
00 YorumlaÖstrijen tavan yapınca ah uh oh. Herşey bitince pişmanlık ne güzel aferin 👏 erkekse kabul etmez.
02 Yorumla
Soran+1 yıletmedi zaten tamam ama o kardeşim dediği adamlar da hiç mi suç yok. ben zorla gittim zorla oldu herşey biraz kardeşim dediklerinin ne mal olduğunu bilseydi keşke.
- +1 yıl
Heee sen tecavüze mi uradin iffet oldu gazoza ilaç ya saçmalama oldu bitti sen istemesen sana hiç bir allahın kulu yapamazdı ve sen kesinlikle derdin demek ki içinde vardı diyemiyorsun kimseye az bir düşün istemeseydin asla olmazdı kızma bana lütfen senin üstüne gelmiyorum. . s
+1 yılNabalım şimdi konuşalım çocukla da seni affetsin mi? Ne istiyorsun anlamadım?
03 Yorumla
Soran+1 yılbugun onunla görscm nasl affetreblrm onu düsünyrm ve fikr alıyorum.
- +1 yıl
Affetse ne değişecekki. Aklından bu olay hiçbir zaman çıkmayacak. Gerçekten , kalben affeden insan çok azdır. Affedenlerin çoğu sadece dillerinde söylerler. Tam bilemem ama affetse bile ilişkiniz eskisi gibi olmayacaktır. En ufak hatanda suratına bu hatanı vurabilir de. Bende demesi abicim...
Soran+1 yılbugun 5 dk tek gttm yanına dnledi beni tamam dedi sadece affetmedi evet hatta şimdi başka kızla çıkma ihtimali bile var. beni istemiyor istemeyecek ama o arkadaşlarında masum değil dedim ona. allah görüyor artık denecek bşey kalmadı.
+1 yılNasıl bu kadar iğreçleşebiliyorsunuz? Mideniz nasıl kaldırıyor? Hiç utanma duygunuz yok mu? Çocuk az bile demiş
00 YorumlaEngel olsaydın hadi birinciye olamadın ikinciye engel olsaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılaptalm ben işte allah canımı alsın gerçekten dayanamıyorum.
Sevgilini seviyosan izin vermemeliydin bence ki bir de en yakın arkadaşıysa zor affeder
10 Yorumla
+1 yılayın kaşarı yazılı vibrat. r u kazandın doya doya kullanman dileği ile
31 Yorumla
Soran+1 yılYa isteyerek olmadı. Arkadaşını niye kimse suclamiyorr hala onu seviyorum ve kaybeddemem:(
vizdanını rahatlatmak için affedilmek istiyosun ama nekadar üstüne gidersen okadar kaçar
00 YorumlaBu ne saçmalık mk. Ne hallere düştü millet, ne günlere kaldık.
00 YorumlaBabasıyla dayısıyla amcasıyla ne bileyim dedesiyle falan tikiş o zaman birşey yapamaz
10 Yorumla
+1 yılCanım sen ıkı arkadaşiylada şevişmisin birde o cocuhun yüzüne nasıl bakcaksın nedemek canım başka iki erkekle aynı gün normalmi engel olsaydın ama zevkini yasadın cocuk haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılo p. çler nasıl onun yüzüne bakıyorsa bende baktım tüm suç bende değil.
- +1 yıl
Sen öpüşmedinmi
+1 yılnasıl affetmesini bekliyorsun ki..
sen bildiğin..
neyse..02 Yorumla
Soran+1 yılaffettircem ben. isteyerek bişey olmadı. eger bildiğin kaşar olsaydım burda aglaypp yanmazdım bu kaadar anladn mı.
aynı günde 2 erkek 2 side sevdiğin adamın arkadaşları ölemi? affetse bile seni yarın öbürgün gruba dökerler işi
02 Yorumla
Soran+1 yılaffetmez biliyorum ama bu kadar kötü bir şekilde bitmek istemiyrum. grubu da dusunduler emınm cagrdı çnkü ama kıyamadı yapmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılElden geçtin yani, artık ne namus kaldı ne şeref... İğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır elden geçmek derken ne demek istedin bilmiyorum ama bakireyım allaha şükürr. ters ilşki bile olmadı sadece seviştkk.
+1 yılKeşke haberim olsaydı o gün bizde arada kaynardık çok üzüldüm şimdi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yaapcaksın mı?
Yapacağını yapmışsın ki bize neden soruyorsun?
Seni kesinlikle suçlamıyorum, ama şu an yaşadıkların kendi seçimin.
Pişmanlıkta kendi seçimin.09 Yorumla
Soran+1 yılçok pşmanım ya cok çaresiizm tamam hata yaptm bir insanı bu kdr suçlamak fazla değil mi. intikam aldı zaten benden. olan bana oldu
Cevap sahibi+1 yılTamam , artık orada asla değerli olamazsın, bunun ihtimali yok, kendine daha doğru bir yol seç, o yolda ilerle, geçmişi bir kenara bırak.
Artık o ellerde sadece kullanılırsın.
Soran+1 yıltek çare ölüm. başka da bişey yok :(
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama, herkesin hayata sıfırdan başlama hakkı vardır. Herkesin yaşam hakkı vardır.
Cevap sahibi+1 yılAnlaştık mı?
Soran+1 yılyemin ederim dayanamıyorum son kez görücem onu sonra nolcaksa olsun yaşayamıyorum aldığım nefes fazla gelmeye başladı ben yaşamı hak etmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama, beni takip et , ben sana yazacağım , aklını başına getiririm. Takip et bakim bir
Soran+1 yılettm mesaj at
Cevap sahibi+1 yılxper1 im atamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman oldu bu olay git polise şikayet et zorla diyorsun yorumunda hakkini ara
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşın ve diğer 2 arkadaşını al grup yapın bende
01 Yorumla- +1 yıl
bende değil bence diyecektim ama isterseniz bende yapın grubu ben izlerim bak bu da güzel fikirmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılo gün kabul günün müydü?
90 Yorumla Sende önüne gelene vermişsin mall mısın kızım sen cocuk musun
00 Yorumlao cocugun arkadasiyim benim eve gelsene bise konusacam axjsjsj
00 YorumlaBen de seni evime çağırmak istiyorum gelebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılmadalyamı verelim sıkılmadan anlatıyon birde
çooook genişsin sen04 Yorumla
Soran+1 yılhayır çok çaresizim nasıl affettreblrm kendiimi biraz fikir önerin.
- +1 yıl
çok büyük hata yapmışsın tövbe et
Soran+1 yılediyorum da vıcdanım susmuyor ya artık dayanamıyorum en sevdgmi böyle bşeyle kaybettm o kdr canım acıyorki
- +1 yıl
o acı zor diner ama hayat devam ediyor
evlendiyindede çok çekersin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen önüne gelene vermışsın napıcak çoccuk olsun ya onlar arkadaşım ıyı yapmışsın hatta evlenıncede onların gönlünü hoş edersınmı dıcek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Seni Tebrik ediyoruz :)
10 Yorumla
+1 yılağzı boş adamlara ne diye teslim olursunuz 5 dk zevk için mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Zorla yaptıysa aldatma sayılmaz
110 Yorumla
Soran+1 yılzorlaydı hepsinin kanı bozuksa ben napayım tamam kandırıldm zorladılar polise sikayet etsem kan dökülr hala beni suçlayanlar var
Soran+1 yıl@Sansarius olayı iyi anla bir . zorla oldu evet ve ben dayanmyrm bu kdr oyuna
Soran+1 yıl@Sansarius ulan ya. ben arkdslarını böyle blseydm gder mydm yenge dyorlrdı ne blym böyle bı oyun olduğunu. anlamazsınız bacınızın basına gelince anlarsınz belkide
- +1 yıl
@Sansarius saf olmak suç değil kızı suçlama zaten üzgün biraz insaflı olun sadece bu kız değil çoğu kız böyle hatalara düşüyor o şerefsizlerin hiç mi suçu yok?
- +1 yıl
başlıkta kullandığı kelimeyle sonradan bahsedilen kelime birbiriyle uyuşmuyor. Bilinçaltına bakılmalı önce. Saflık ayrı şey her telden çalmak ayrı. Olağan üstü durumları normalleştirmeyin.
soran kişi, sevgilinin seni affetmiyeceğini söylüyorsun da ''en yakın'' arkadaşları bunu yaptıysa o da onlarla birlikte değil midir sence?
Hr zaman derim karakter nadir bulunan bir kumasdir
02 Yorumla
Soran+1 yıltek çare ölüm mü söyleyın karaktersz de olduk vay be. ne olsa hak bana haklısınız
+1 yılAsla affetmez onu arkadaşlarına rezil etmissin
03 Yorumla
Soran+1 yılewet dedi başımı önüme eğdirdin diye. arkadaşlarını hepsini çağırıp konuşsam özür dilesem affetmezler mi yine..
- +1 yıl
Hayır umudunu kes
Soran+1 yıllanet olsun :(
+1 yılAffetmesin zaten, şımarıklar sizi
10 YorumlaBaşka bir arkadaşını daha bul
00 Yorumla
+1 yılyollusun yollllllu
gun motor00 YorumlaSanırım biraz meraktan olmuş
00 Yorumla
+1 yılEn yakin binadan at kendini
00 Yorumla
+1 yılİyi yirtmissin okadar yaptigina az bile
00 Yorumla
+1 yılDalgamı geçiyosun sen?
00 Yorumla
+1 yılAffetsede seni kullanir. Ciddi düşünmez asla
13 Yorumla
Soran+1 yılkullandı zaten yeterince. bıde başka sehire gidiyorum affetmesi sadece vcdanımı rahatlatır brlikte olamayz
- +1 yıl
Sende biraz iradeli ol. Yaptığın şeyler cinayet sebebi biliyosun demi
Soran+1 yılkeşke öldürse kurtulsam.
+1 yılSeni Allah affetsin...
00 Yorumlaafferim sana başka naptın
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım bişey !
Hata çocukta motor sevmiş.
016 Yorumla
Soran+1 yılsevmemiş belkide. sevse affederdi.
Soran+1 yılemin ol sonum ölüm olacak affetmese dayanamıcagımı biliyor. büyüklük insanlık onda kalsa son bir şans verse.. :(
- +1 yıl
Bence de affetmemeli
Soran+1 yılzevkten inlemedim mk. yapmasın dıye yalvardım. ağladım ama 5 dk istedgm olsn brakcm dedi evet ellerimi tutmuştu neyse kmse anlatılanı yasamadan anlamaz. ama yınede allah kmsye gstermesn bana da sabır verssn yksa gücüm takatm tükeniyor
Soran+1 yılYakes kendisi özür diledi işte BARİSTİK dayanamadi aglaypp uzulmeme. Beni çok iyi bilir o burda kimse kimsenin noldgmu çözemez. Neyse Allah gosterdj herşeyi rabbimesukurler olsun
Soran+1 yılGerçekleri gördü. 😉 Rabbim e dua ettim ben oldu işte kendi ozur diledi ben değil herşeye rağmen kabul etmişse gerçekten biseyler farketmş demek
Soran+1 yılbaglamaz seni hc bisey hadi yol al :D ben mtluym yya gerisi önemli değil 😉
Soran+1 yılSende kuyruk acısı mi kaldi yasanane oğlum
Soran+1 yıl:D salak ya :D. D
sanırım sperm bankası olmaya karar verdin
19 Yorumla
Soran+1 yılama yeter ya
Soran+1 yılyapmıyorum o gün bitti benm için o şeylerden nefrt edıyorum. sadece onu sevyrdm aldılar benden koparmak için oyun oynandı bana be anlamıyosnz.
- +1 yıl
Hshshshd 😂😂
- +1 yıl
Knkk bence bu kızın sevgiliside oynatmış bunu
- +1 yıl
Yani baksana arkadaslarına anlatıyormuş hep kızı kesin öyle
+1 yılyav neyine yardım edelim bunu adam haklı
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklı ama intikam aldı suçlu ben oldum olan bana oldu yeter artık nasıl bir hayattır bu
- +1 yıl
hadi sevgilinin en yakın arkadaşı kansız bir şeyler yapmaya çalıştı sende ses çıkarmamışın uzaklaş git sevgiline söyle
Soran+1 yılöyle bir yerdeydim ki bagrsm hayvanlar duymayacktı
- +1 yıl
anlattaysın sevgilene hadi birincisini anladık ikincisi
Soran+1 yılbugün anlatıcam işte güzelce herşeyi. son bir şans verse keşke :(
- +1 yıl
sen olsan verirmiydin
+1 yılBu kafaya da bayılıyorum ya 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirşey yapamazsın o çocuk affetmez seni.
04 Yorumla
Soran+1 yılyine herseye rağmen bir ihtiyacın varsa söyle dedi. sadee görşmek istedm kabul etti dnlycm ama değişen bşy olmicak dedii. yıne de affetrrm belkii..:(
Cevap sahibi+1 yılO çocukta biraz beyin varsa affetmez seni.
Soran+1 yıletmiyor zaten o cmleleri hala kulagmda çınlıyor. sırf dövmemek için bluşmayı iptal etti dün ama o cmleleri dyktan agr oldu ztn affetmez ama bende kendmi affetmycem
Cevap sahibi+1 yılAffetmede zaten , bunu burda anlatmanda çok saçma.
As kendini
12 Yorumla
Soran+1 yıltek çare bu zaten.
+1 yılNe yüzle konusabildin
00 YorumlaÇocuk haklı icine etmissin sansını zorlamıssın
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi