merhaba arkadaşlar ben 13 yaşındayken birine aşık oldum biz çıktık sonra ayrıldık bugün 20 yaşındayım ve onu hala ilk günkü gibi çok seviyorum naptıysam unutamadım şimdi o uzakta napıyor bilmiyorum ama hergün her saat aklımda stalk yoluyla resimlerine bakıyorum her gece aglıyorum onu cok seviyorum ama onun umrunda bile degil unutmak için napmalıyım :(
Cevabın nedir?
Bu takıntı olmus kanki normal değil bu kadar uzun süre sevmen yani üstelik 13 yasındaymıssın o zamanlar
Anladıgım kadarıyla cevrende etkileşim kuracağın insanlar yok ya da az
Biraz sosyalleş arkadas grupları edin eminim hoşlanacagın kişiler cıkacaktır karsına
Son olarak çok secicide olma önyargısız bir şekilde insanlarla kaynaş gerisi gelecektir.03 Yorumla
Soran+1 yılaslında gerçekten dostluguna inandıgım bikaç kişi var ama artık onlar bu konu açılınca bana kızıyorlar o yüzden kimseye anlatmayıp kendi içimde yaşıyorum herşeyi ve dogru düzgün dışarı çıktıgımda yok çalışıyorum Şu an cumartesi dahil olmak üzere akşam 7 ye kadar ancak pazar günleri çıkabiliyorum bir kafeye filan..
- +1 yıl
bak onlarda kızıyorlarmıs bu duruma haklılar olsun senin iyiliğini istiyorlar onlarda
kendi içine atman pek iyi değil çünkü insan kendi kafasında kurunca kafasında aslında asık oldugu kişi değilde yepyeni bir insan yaratıyor ona asık oluyor hergün düşünerek içine atarak o düşünceleri besliyorsun ve maalsef üzülüyorsun
Zamanın azmış maalsef ama arkadas ortamları yaptıgında bu durum bitecektir kendini bu kadar üzme
Soran+1 yılÇok teşekkürler bir kez daha unutmayı denicem bakalım.. :(
En İyi Cevaplar
7 değil 20 yıl da geçse bu kafayla unutamazsın. Çünkü kalbinde yerini dolduracak birini bulamıyorsun. Senin açından daha iyi biri olduğuna dair bir inancın olursa ve bunu kalbine kabul ettirebilirsen, onu unutursun yoksa aynen böyle sızlanmaya devam edersin.
011 Yorumla
Soran+1 yılben onu unutmaya çalıştım bu 7 yıl içinde geçen mayıs ayında ilk defa birini hayatıma aldım tam unutuyorum gibi oldu ama baktım inst'dan takip istegi göndermiş ve sanırım yanlışlıkla gönderdi 10 gün sonra geri çıktı çünkü ve ben yine bir umut deyip başa sardım hayatıma aldıgım kişiye olmuyor dedim o bitti :(
Soran+1 yılbaşkası olmuyor işte denedim model boşuna şarkısında demiyor ne yaparsam olmuyor olmuyor eskisi gibi güldürmüyor aglatmıyor kimse senin gibi..
- +1 yıl
Belli ki karakterin buna müsait değil. Kalbine hakimiyet kuramıyorsun. Seçimlerini kendin yapamıyorsun. Aklını devreye sokup süratle yaptıklarını sorgulamak durumundasın. Mesela şöyle bir soru sor kendine; Neden ben karşılığını almadığım birini hala sevebiliyorum? Beni sevmeyen birini sevmem doğru mudur? bundan hayır gelir mi? tarzında kendini sorgulayıcı sorular sorman lazım. Yaptığının farkında olursan, kalbini ikinci plana atarsan, unutma yolunda büyük bir engeli aşmış olursun.
Soran+1 yılya bak ben herşeyin farkındayım beni sevmiyor filan biliyorum olmicak onu da biliyorum neden seviyorum sorusunu 7 milyon kez sordum kendime bak biz ilk 2009 da çıkmıştık ayrıldık sonra 1 mayıs 2012 de tekrar cıktık tabi yine ayrıldık geçen 1 mayıs 2016 dan bir gece önce ben emre aydının tam 4 yıl olmuş dün şarkısını dinleyip aglıyordum neyse 1 mayıs sabahı uyandım baktım bana instagramdan takip istegi gmndermiş gözlerime inanamadım ama sanırım yanlışlıkla göndermişti 10 gün sonra takipten geri çıktı :(
- +1 yıl
Tekrar geri dönse tekrar ayrılacaksın. Hala kendini kandırıyorsun. Olmayan şeyde ısrar etmek ahmaklıktır. Bunun sebebi de kendi iradenin kontrolünü ele alamamanla ilgili. Senin mesela biraz egoist olmaya ihtiyacın var. Kendini değerli hissetmen gerek. Ne kadar kendini bu konuda değerli hissedersen o oranda bu adamı sevmekten vazgeçersin.
Soran+1 yıldogru haklısın nasıl yapıcam peki nerden başlicam..
Soran+1 yılpeki bişey sorcam bir kız seni 7 yıl boyunca sevse beklese sen napardın?
Soran+1 yılbiz iki defa çıktık ayrıldık ayrıldıktan bir süre sonra tamamen baglarımız koptu zannederken mesajlaşmaya başladık bir defa ilk mesajı o atmıştı sonra bir şekilde yine konuşmayı bıraktık aradan 1 yıl gecti dayanamadım ben mesaj attım tekrar mesajlaştık konuştuk geçen 23 kasım 2013 de gizli gizli buluştuk o tarihten sonra onu görmedim ama mesajlaşma vardı arada kopukluk olmasına ragmen en son 24 eylül 2015 te mesaj attım aralık ayına kadar mesajlaştık ama o da bitti şimdi konuşmuyoruz..
- +1 yıl
Olsaydı zaten hiç ayrılmazdın. Burada ilişkiyi bozan nedir? Biliyormusun? Senin o adama gerektiğinden fazla değer vermen ve adamın seni, senin sevdiğin kadar sevmemesi, bu arada sana geri dönme çabası da alternatif arayıp bulamayınca bari yenisini bulana kadar bununla ilgileneyim tarzında ayak oyunlarına girmesi, diyebilirim.
+1 yılgercekten unutmak istiyorsan öncelikle takıbi bırak , bakma resimlerine falan acı cektirme kendine , boşa kürek çekme , hayatına odaklan , yeni ortamın olsun onun adını dahi gecirme , anma.
zmanla hersey yoluna girer emin olabilirsin.16 Yorumla
Soran+1 yılzaten hiçbir sosyal platformda arkadaş degiliz çıkardı beni ama hep aklımda..
- +1 yıl
Sende onu çıkar aklından yeter bu erkeklerin biz kızlara çekdirdiği. Kötü yönlerini düşün sosyal medyada engelle hiç karşına çıkmasın. Aklına gelince şu duayı oku "allahım ya onu benim kalbimden çıkar ya da beni onun kalbine yerleştir. Bana güç ver sen hakkımızdan hayırlısını nasip et"
Soran+1 yıl@KadınGüçtür ayy vallahi ben bu duayı günde 1 milyon defa söylüyorum ama ne öylesi nede böylesi oluyor olan sadece bana oluyor o kendi keyfinde umrunda bile degişlim hayır madem sevmiyorsun instagramdan takip istegi neden gönderiyorsun yanlışlıkla olsa bile.. sonra geri çıkıyo
- +1 yıl
Bence bilerek yapmış olabilir sana acı çektirmek için. Bu insanın nesini seviyorsun ukala resmen duygularınla oynuyor umursama içinden "ben onu sevmiyorum, neden seveyimki beni umursamıyor vs." De bilinçaltını yönlendirerek unutmaya çalış
Soran+1 yıl@KadınGüçtür nesini seviyorum biliyor musun bak ben onu küçüklügümden beri tanıyorum yani bir bakışından bana ne söylemek istedigini anlayabilirim herşeyini biliyorum evet şu an bana acı çektiriyor ama ben onun içini biliyorum çok iyi niyetli biri aslında sadece beni sevmedi o kadar gerçi o da bana beni sev demedi onunda sucu yok ben naptıysam kendime yaptım.
- +1 yıl
arkadasım gidin baska yerde konusun hey allahım.
+1 yılUnutma onunla iletisme gec. Sevgdini söyle. Bu kadar zaman unutulmmk onunda hoşuna gider. Tabi kibirli dglse seni anlar ama dalga gecme olsiligida var. Eger takmicksan sana kotu bisey derse konus
113 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim ben defalarca gururumu hiçe saydım kız halimle ama anlatamadım ya da anlamak istemedi biliyor onu sevdigimi geçen yıl 24 eylülde mesaj attım aralık ayına kadar konuştuk sonra konuşmayı kesmek zorunda kaldım nedeni çok uzun büyük hayal kırıklıgı yaşadım :(
- +1 yıl
Canım. Onun tüm olumsuz yanlarni düşün. Ve sogumya calis. Baskalryla konusmyi dene. İlla sevgili ol demiyorum. Ama hoşlanacgn ilk gordgnde tatli birisidyebilicgn biryle tanis mesela. Samimi ol biraz.. :-) faydasi olur. Tabi knkada olabilirsin. Knkalarn etkisi buyuk. Hele de seni gerrcktn seviyo ve yardm etmk istyosalr zaten guldurler seni. Mutlu edp. Onun eksikligni daha azaltrlar ve zamnla unutrsun. :-) :-)
- +1 yıl
Tabi tanistgn kisiyi iyce tani yoksa yine üzülürsün. Sana ters düşn bir görusu varsa uzak dur. Tanisma hatta konusma. Daha sonra o konuda anidn sogursun. Veya seni uzer. Ama tanidgn kisi kalbnde bir hareketlilik yapmali
Soran+1 yılbiz ilk 2009 da çıktık sonra 2012 de çıktık geçen 1 mayısta 2012 den hesaplarsan 4 yıl olcaktı ben 1 mayıs gecesi öncesinde emre aydının tam 4 yıl olmuş dün şarkısını dinleyip agladım dua ettim sabah bana instagramdan takip istegi göndermişti gözlerime inanamadım ama sanırım yanlışlıkla göndermiş 10 gün sonra takipten geri çıktı
- +1 yıl
Ağlam yaa:-( :-( gercktn değmz. Seni üzen birsi yani zaten seni hak etse yaninda olur. Bazilari bazi insanlarn kiymetini bilmz
Soran+1 yılhak etmedigini biliyorum hatta beni bu hale sokmasına izin verdigim için en cok kendime kızıyorum dedim ya en başta küçüktüm bilemedim amaaan unuturum gider dedim ama aradan 7 yıl geçti ve ben 20 yaşındayım duygularım hala ilk günki gibi ama
- +1 yıl
Onu kndine aşik ettrmeye çaliş. Gerçkten. Yakinina gir. Arkadaslaryla arkadas ol
Soran+1 yılaslında onun lisedeki sınıf arkadaşı beni sosyal hesaplardan ekledi ama sorarsan kızı tanımıyorum bir defa konuşmuşlugum yok ama kızda bana bişey söylemiyor bende gidip ona söyler diye kıza mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Himm. İlk onla samimi ol mesela hemn soyleme tabi bir ogren ne yapiyo kimle caktrrmdn ogren tabi bu birz zamn alir zaten bir sure sonra konusrkn soylersin
Soran+1 yılonu nasıl yapıcam kız beni geçen sene ekledi ve bu sene üniversite sınavıyla başka bir ilde okuma gibi bir seçenek var kızın benimle bir samimiyeti yok onun ise kankası ben kız mesaj atsam gel buluşalım tanışalım filan dersem direk ona söyler bence
- +1 yıl
Ben konusmi senin için ☺
Soran+1 yılHahahh ayy :) çok teşekkür ederim çok sagol ama işe yarayacagını sanmıyorum yani sonuçta ben en başta direk kendisine söyledim olmadı arkadaşı filan işe yarayacagını düşünmüyorum
- +1 yıl
Himm peki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
+1 yılGeç Kalma Bence Yaşınızı Almıssınız Daha Çok Üzülmeden Konus 7 yıl dile kolay
https://www.youtube.com/watch?v=5ICZ94ctqH811 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum söyledim açıkça ama istemiyor onu zorlayamam ki..
yenı bır ask yenı arkadaslıklar ve saglam bır dosluk lazım sana ok kendını ona yogunlastırma dusunkı senı cok uzdu kı uzuyo zaten senı umursamayan bırınle ısın olmasn tamam
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ben zaten bunları düşünüyorum beni sevmiyor takmıyor önmesemiyor bunca yıldır bunlara ragmen ben neden böyleyim diyip kendime kızıyorum
Soran+1 yıltamam
Bir Uzmana kendini emanet et. Hayatın tadını çıkar. Seni sevenlerin yanında ol. Onunla iletişime geçme. Ben de 5 yıl sevdim birini karşılıksız. Ama şimdi artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı.
03 Yorumla
Soran+1 yılbu yazdıklarını mı yaptın sen unuttun mu gerçekten?
Soran+1 yılne mutlu sana o zaman darısı benim başıma duygusal açıdan o kadar yorgunum ki...
yaz gitsin bir daha mı gelcen dünyaya en azından ne tepki vericeği nasıl karşilağı aklında kalmamış olur ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyazdım yazdım denemedim mi zannediyorsun onu ne kadar çok sevdigimi biliyor hatta kendisi bana dedi ben senin sevgini hak etmiyorum filan biliyor yani o çılgınlıgı yaptım bir kere
+1 yılne yaptın be ben 7 yılda böyle sevsem kendimi unuturdum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaşk bir defa yaşanıyormuş ben bunu her hücremle anladım çok erken tanıştım o duyguyla hala cefasını çekiyorum ne kadar daha sürecek belli degil işte :(
- +1 yıl
bence onu hatırlatacak her şeyi hayatından çıkar kendini de değiştir biraz mesela çekingen biri isen bu sefer de çekingenliği bir tarafa bırak dene bence yararını göreceksin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHenuz beni tanımamışsın demek. Bir çırpıda unuttururum. ;)
00 YorumlaHayatına yeni birini sokmayı dene. Ondan daha iyi biriyle karşılaşırsın belki ve bu seni daha mutlu eder
01 Yorumla
Soran+1 yılonu da denedim 1 defa olmadı sevmedigim belliydi sürekli sen beni sevmiyorsun diyip duruyordu rol yapamıyorum maalesef :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka bir hayat başka bir çizgi çekmelisin kendine anca öyle unutabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıldenedim belki unuturum gözümün önunde olmasın diye üniversiteyi başka bir ilde okudum yepyeni bir hayatım ve çevrem oldu ama ben hep aynı kaldım degişirim ümidiyle gittim hayatım yaşam tarzım çevrem herşey degişti ben aynı kaldım
Mesaj at benim de aynı durum
08 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamıyorumm
Soran+1 yılyeni üyeyim ondanmış
Soran+1 yılyanlış anlamışım pardon o konuya gelince de ben ona defalarca mesaj attım söyledim anlattım ama istemedi en son geçen kurban bayramında ( 24 eylül) mesaj attım o derece yani önce bayramını kutladım sonra yazdım işte eger konuşmak istersen sende mesaj atabilirsin filan baktım konuştugumuz günün gecesi mesaj attı konuşmaya başladık aralık ayına kafar konuştuk ama yine bitti.. :'(
- +1 yıl
Bak sana şunu soyliyim ben de yıllardır aynı kişi için çok uğraştım, gururunu ayak altına aldım kaç defa seni seviyorum dedim. Aradim mesaj attım olmadı. Dün de karar verdim daha da üstüne gitmenin mantığı yok geleceği varsa gelirdi şimdiye -o kadar açık kapı bıraktım sonuçta- ama olmadı. En iyisi akışına bırakmak
Soran+1 yılsen kaç yıldır böylesin peki şu an aranız nasıl ne diyor sana ve sana karşı davranışları nasıl? ve aynı ilde misiniz?
Oha be uf 7 yil 🙄🤐
13 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle keşke o da beni sevseydi :(
Soran+1 yılya dalga geçme inan çok zor defalarca unutmaya çalıştım ama naptıysam olmadı ilk zamanlar aman daha küçügüm geçer gider diyordum ama geçmedi işte ve ben çok yoruldum onu böyle sevmekten
Platonik te sıkıntı ya aman uzaakkk
01 Yorumla
Soran+1 yıluzak olması sorun degil benim için sevseydi uzakları aşardım elimden geldigince
- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılbende öyle bekliyoe kalpte
10 Yorumla
+1 yılkelin ilacı olsa kendi başına sürerdi
10 YorumlaKarsina biri cikinca unutursun
04 Yorumla
Soran+1 yılya bak ben onu iki defa unuttugumu hissettin ikisinde de bana gelir gibi oldu öyle olunca yok yere umutlandım dogal olarak en basitini söylüyorum geçen Şubat ayında biriyle çıkmaya başladım biz onunla 1 mayıs 2012 de çıkmaya başlamıştık neyse 2016 yılının 1 mayısından bir gece önce ben emre aydının tam 4 yıl olmuş şarkısını dinleyip agladım sonra 1 mayıs 2016 sabahı kalktım baktım ki bana intagramdan takip istegi göndermiş gözlerime inanamadım ama sanırım yanlışlıkla göndermişti 10 gün sonra takipten çıktı :(
Soran+1 yılkafamı karıştırmaya çalıştıgının farkındayım anlamadıgım nokta sevmiyorsa neden yapıyor empati kurmaya çalışıyorum mesela ben sevmedigim biriyle hiç ugraşmam umrumda bile olmaz
dua et
04 Yorumla
Soran+1 yılçok dua ediyorum anlatamam sana ama olmuyor
- +1 yıl
hayatına başka birilerini almaya çalış o aklına geldiğinde başka şeyle ilgilen hareketli bir müzik aç mesela. başka birinilerini düşün yeni birileriyle tanış ve onu kimsenin senin kadar sevemeyeceğini aslında onun kaybettiğini kendine hissettir öyle düşün ki öyle ama bunu kendin iyice anlaman gerel
Soran+1 yılbu 7 yıl içinde hayatıma sadece 1 kişi aldım belki unuturum diye ama olmadı inan bana
+1 yılKaldımı böyle aşklar
11 Yorumla
Soran+1 yılevet çok az olsa da var ama inan çok yorucu her gece aglamak her gece olmayacagını bildigin bişey için dualar etmek hiç ümidim yok ama beni sevsin istiyorum işte
+1 yılVay ber
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih