Nedir bu sen daha iyilerine layıksın benden bir halt olmaz diyen erkekler?

Merhaba arkadaşlar. ben biriyle tanıştım çok mutlu çok güzel gitmiyordu. çünkü çok Melankolik bir adam. anlamıyordum normalde gayet neşeli görünen ne istediğini bilen biri iken daha ilk konuşmada beni alıştırma sende gidersin bilmem ne diyen bir adam çıktı karşıma beraber 1 aydan fazla ALLAH'in hergünü nerdeyse beraber geziyoruz 5 6 saat gün sonunda ayrılmak istemiyoruz hiç sıkılmadigimizi birbirimize söylüyoruz üstüne bir de telefonla konuşuyoruz derken adam bir anda gariplesiyor. durduk yere ansızın neden benimle konuştuğunu falan sorguluyor. karşıma aldım konuştuk. kimseyle konuşmadığını yalnız kalmayı sevdiğini biri ile konuşmaya alışık olmadığını hiç sevgilisi olmadığını kızlarla sadece 1 2 gün takılıp yatıp bıraktığını falan söyledi. bana değer verdiğini ama ne istediğini bilmediğini söyledi birbirimizi daha iyi tanıyalım dedik bunun için sık sık görüşelim konuşalım dedik. bana daha farklı davranmaya başladı derkeeeeen ta ki dün beyimiz ben sana layık değilim sen çok iyisi ben haketmiyorum moduna girdi
Not olarak arkadaşlar çocuğun ailesi eskiden çok zenginmis iflas etmiş baya zor zamanlar geçirdiğini söyledi bende hersey düzelir üzülme falan dedim benim babamda öyle zengin bir adam değil ama bu çocuğa nasıl göründü bilmiyorum benim araba var çalışıyorum az biraz para alıyorum kendime marka şeyler alıyorum ondan midir nedir beni zengin sanıyor herhalde çünkü sen zengin doktor mühendis biriyle even mutlu ol zengin olsun benim param yok senin yanına gelirken bile falan dedi ama benim umrumda değil ki para benimde yanımda olmuyor çoğu zaman ama belli etmemeye çalışıyorum çok dolmusum kafam karışık bir fikri olan
Nedir bu sen daha iyilerine layıksın benden bir halt olmaz diyen erkekler?