Erkeklerin yüzünden bende kötü biri oldum, hak etmiyorlarmı sizcede?

Seviyorum adam gibi bakıyor saf canım diyor dur kullanayım bende şimdi kendim o kafaya girdim biri bana ilgiyi kestimi diğerine gidiyorum mutluluğunu ön plana alıyorum maddi manevi sömürüyorum aslında hiçbir sey yapmadığımda her şey ayağıma seriliyor iyi dürüst oluncada tam tersi? Sorun ne anlamıyorum insanlar diyorum artık erkekleri geçtim niye böyleler?

Yani nasıl desemki ona değer vermeyince kul köpek ama değer verince üff git basımdan kafasında sorun aslında en bastan beri düzgün biri olmamdan mı kaynaklıydı yani?

şu an mutluyum çünkü onları kullanıyorum ahah

Güncellemeler
11 ay
Biriyle konuştum sevgin saf dedi tasıyamam dedi 3 gündür ektim o kadar sinirlendi ki şu an oda beni ekti hatta yüzüme kapattı sinirden telefonu ben geziyordum full şu an erkek profile koymayınca kimse sevgilim olmadığını düşünüyor erkekler gezdiriyor yiyip içiriyor karşılık beklemeden ve sadece keyfime odaklıyım ne kadar dürüst düzgün gelsem kalbim kırıldı ve şu an kalbimi koruyunca mutlu oldum
Güncellemeler
11 ay
Birde bu tavrı yapan kişide bu kadar sinire rağmen hırs yaptı yani bilmiyor erkekler gezdirdiğini ve bana programından yer ayarlıyor bulusma içinn. Birinden para yiyorum diğeri gezdiriyor ve hiçbir sey yapmıyorum yolda motorla gidip geliyorum birisi arabası falan
Erkeklerin yüzünden bende kötü biri oldum, hak etmiyorlarmı sizcede?