kızların çoğunun başına geldiğini gördüğüm için böyle yaptım soru başlığını en yakın erkek arkadaşım 4 yıldır arkadaşız kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez birbirimizin kötü gün dostuyuz resmen her kötü anımızı beraber atlattık ama bu yıl sevgili yaptı, biz de 2 yıldır beraber yaşıyoruz ikimizinde ailevi problemleri olduğu için ayrı eve çıkma kararı almıştık beraber neyse sevgili yaptıktan sonra aniden bana hiçbir açıklama yapmadan ayrıldı evden evde bile değildim o zaman tek bıraktı beni en azından açıklama yapabilirdi bu kararı ortak almıştık sonuçta sorduğumda geçiştirdi neyse dedim sevgilisi rahatsız olmuştur üstüne düşmedim sonra hiçbir hatam yanlışım olmamasına rağmen aniden benimle iletişimi kesti uzak davranmaya başladı bana karşı öğrendim ki sevgilisi dolduruyormuş yine kinlenmedim arkadaşlığımız hatrına bozulmamaya çalıştım gittim düzgünce sordum açıklama bekledim benimle dalga geçti bana mı aşıksın neden bu kadar alındın hayırdır diye şoka girdim haliyle çok kırıldım engelledim her yerden ben de uzak durdum, bu ay sevgilisiyle ayrılmış her gün mesaj atıyor seni çok özledim sana çok ihtiyacım var çok kötü hissediyorum nolur konuşalım diye numarasını da engelledim yazmasın diye bu sefer kapımda sabahlıyor beni yalnız mı bırakacaksın bu kadar mıydı verdiğin değer kötü hissediyorum sen beni hiç sevmemişsin hani ne olursa olsun yanımdaydın diye ne sevgilisine ne ona karşı hiçbir yanlışım olmamasına rağmen kendi kendine triplenen uzak duran doldurulan oydu şimdi bana eski sevgili muamelesi yapanda o anlamadım gitti ve beni suçluyor manipüle etmeye çalışıyor haksız mıyım ben
Güncellemeler
+1 yıl
benimle dalga geçmeseydi 2. şansı verirdim arkadaşlığımız hatrına hep yanımda olmasının hatrına ama o dalga geçme olayı sınırımdı cidden çok kırıldım ve bir daha yapmayacağının garantisi yok güvenim kırıldı çoktan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Manipüle etmeye çalışan bir kanser diyorum
Affedersen yine canını yakar
Bir kez yapan yine yapar
Bencil birisi olmasaydi
Özür diler ve giderdi
Rahat siz etmekten bile çekinirdi senj
evet evet bende farkindayim bunlarin daha birkac ay once dalga gecen o degilmis gibi gelip manipüle etmeye calisiyo gercekten egosunu kenara cekerek pisman olan birisi ozur dileyip giderdi pismansa bile su an pisman olmaktan ziyade ego tatmini yapmaya calisiyo akli sira
İnandırıcı gelmedi bana bu olay. Hatalı varsa arkadaşın ve barışma sakın.
ney inandırıcı gelmedi?
barışmayındüşünmüyorum zaten
Kız ile erkek eve çıkacak. Çok nadir olan bir durum. Hele burada trol soru soranların bol olduğu yer ise. Eğer diyelim doğru, kesinlikle konuşma onunla. Karaktersiz birisiymiş. Yine yapar bunu emin ol.
benim cevremde cok var kiz erkek eve cikan cevrenizle alakali bence durum...
İş yaptığım çevrede görmedim, kendi çevremde hiç görmedim. Gördüm dersen yalan olur.
Klasik,. adam karaktersizmiş 😂
neden böylesiniz ya😔
Şey görünce dayanamıyor bir kısmımız 😂
sonra da böyle pişman olup sürünüyolar kaç gündür sabahın 5inde kapının önünde buluyorum gözleri mosmor ağzı yüzü kaymış şekilde
Salla eşekliğinin cezasını çeksin sevgilinin yeri ayrı senin yerin ayrı bunu ayırt edemeyip hayatına yeni giren birinin ağzının içine bakıyorsa
evet cok haklisin takmicam artik istedigi kadar suclasin beni hakli olan benim
Sevgilim var rahatsiz olur senden diyeceksin ki empati yapabilsin
gerçekten harika fikir gördüğüm zaman diyeceğim bunu
Erkeklerin empati yeteneği buna çalışıyor zaten sadece
evet yaşattıklarını yaşamadan anlamıyolar
O onun kaypakkliğı