Sizce de kırılmakta haklı değil miyim erkekler neden böylesiniz?

kızların çoğunun başına geldiğini gördüğüm için böyle yaptım soru başlığını en yakın erkek arkadaşım 4 yıldır arkadaşız kardeş gibiyiz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez birbirimizin kötü gün dostuyuz resmen her kötü anımızı beraber atlattık ama bu yıl sevgili yaptı, biz de 2 yıldır beraber yaşıyoruz ikimizinde ailevi problemleri olduğu için ayrı eve çıkma kararı almıştık beraber neyse sevgili yaptıktan sonra aniden bana hiçbir açıklama yapmadan ayrıldı evden evde bile değildim o zaman tek bıraktı beni en azından açıklama yapabilirdi bu kararı ortak almıştık sonuçta sorduğumda geçiştirdi neyse dedim sevgilisi rahatsız olmuştur üstüne düşmedim sonra hiçbir hatam yanlışım olmamasına rağmen aniden benimle iletişimi kesti uzak davranmaya başladı bana karşı öğrendim ki sevgilisi dolduruyormuş yine kinlenmedim arkadaşlığımız hatrına bozulmamaya çalıştım gittim düzgünce sordum açıklama bekledim benimle dalga geçti bana mı aşıksın neden bu kadar alındın hayırdır diye şoka girdim haliyle çok kırıldım engelledim her yerden ben de uzak durdum, bu ay sevgilisiyle ayrılmış her gün mesaj atıyor seni çok özledim sana çok ihtiyacım var çok kötü hissediyorum nolur konuşalım diye numarasını da engelledim yazmasın diye bu sefer kapımda sabahlıyor beni yalnız mı bırakacaksın bu kadar mıydı verdiğin değer kötü hissediyorum sen beni hiç sevmemişsin hani ne olursa olsun yanımdaydın diye ne sevgilisine ne ona karşı hiçbir yanlışım olmamasına rağmen kendi kendine triplenen uzak duran doldurulan oydu şimdi bana eski sevgili muamelesi yapanda o anlamadım gitti ve beni suçluyor manipüle etmeye çalışıyor haksız mıyım ben
Güncellemeler
+1 yıl
benimle dalga geçmeseydi 2. şansı verirdim arkadaşlığımız hatrına hep yanımda olmasının hatrına ama o dalga geçme olayı sınırımdı cidden çok kırıldım ve bir daha yapmayacağının garantisi yok güvenim kırıldı çoktan
Sizce de kırılmakta haklı değil miyim erkekler neden böylesiniz?