AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
çocuk istemediğim için ayrılmam ama ne olursa olsun çocum olcak ya da olmicak diye eşim den boşanmazdım
Haksız. Eşim çocuğum olmuyor diye benden ayrılsa psikolojik çöküntü yaşardım heralde. Böyle durumda karşı tarafı yıkmak yerine destek olmak gerekir. Evlat edinebilirsiniz.
Şerefsizliğe luzum yok. Allah nasip ederse çocuk oluyor. Tamam ayriliriz de, ayrilirsan da salla seni bu yüzden birakiyorsa yaşlanınca sana bakar mi diye sor kendine!
Haksız tabi. Çocuk olmaması senin suçun değil. Sırf çocuk için mi evlenmiş seninle. Evlat da edinebilirdiniz bence.
Haksız başta senle evlenirken deseydi o zaman sen de evlilik şartını sana sevgiye değil çocuğa bağlayan adamla evlenmezdin hem ya kendi kısır olsaydi...
bencede haksız seni sevdiği için seninle evlenmedi mi? çocuk olmadıgı için seni sevmekten vazmı geçecek vaz gececekse bırak geçsin kendisi kaybeder hiiiç uğraşma
Gururuna yedirebiliyor musun gercekten? O sozu soyledikten sonra asil ben ayriliyorum demeliydin
Yuvayi yıkmak o kadar basit ve kolay değil malesef
Ama o yikmaya hazir bekliyor..
Galiba ewet😟
Çok saçma olmuyosa olmuyo bir çocuk evlat edinirsiniz çok büyük Sevap
Onada karşı çok ilgisiz 😟
Bilemiyorum o zmn eğer çocuk içinse bir evlilik hiç olmasın
Hazır çocukta ortada yok iken ayrılmanı tavsiye ederim.
Ne demekmiş çocuk olmaz ise ayrılırım. Demek yarın bir gün rahatsızlansan yatağa düşsen üstüne birisini getirecek.
Boşanma davasını senin açmanı tavsiye ediyorum.
senle çocuk içinmi evlenmiş seven insan böyle birşey asla demez bence senin o kalpazandan boşanman lazım ayrıl gitsin
Çocuğunuz diyelim ki olmadı tedavi ile de olabilirsiniz tüp bebek işe yarıyor bence eşin ayrılmaya bahane arıyor haksız eşin kusura bakma
Senin esinin bu dunyada yatacak yeri yok allah yardimcin olsun eger ki imkanin ve durumun varsa sen tekmeyi bas gitsin bu karektersiz herife
Sana destek olması gerekirdi bence kusura bakma ama ayrılalım diyosa sana çok da bir sevgisi yokmuş demek ki 😏
Eşin seni bu psikolojiye sokarak zaten senin çocuk sahibi olmanı engeller. Öyle bir kocadan da çocuk yapılmaz yolun başındayken dön.
Eşin de haklı sen de... Sanırım aşk evliliği değil sizinkisi.
Ne alalka be af seni sevmiyorsa öyle der benim esim olsa ben kesinlikle çocuk olmuyor diye değil bunu sorun yaprsa bende sorun yaparım sevgim asla degismeZ
boşa hemen ssni herseyinle kabullenecek hayırlı bir aslan çıkar merak etme. sen bir adamla evlenmemişsin karaktersz ile evlenmişssn bırde o adamla hala yaşıyorsn allah sabr versn sana.
eşin seni sevmemiş onun için çocuk olmadan boşan bence seven kimleri gördüm ayrılmadılar çocuk özlemi ile yandılar ama ayrılmadılar bence ayrıl git başkası ile evlen
Kesinlikle esin haksız. Öyle birşey diyorsa yanlış konuşmak istemiyorum yuvanizin bozulmasında etken olmak istemem ama öyle diyen adamdan bir bok Hayır gelmez
Ayrılık kıstasım bu olmaz bunu dese eşim boşar ne halt ediyorsa etsin diye bakarım
Nikah masasında ne deniliyo? İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta. Sanırım eşin o kısmı duymamış!
Öyle diyen bir Adamla çocuk yapmak için uğraşmazdım
Inanamiyorum sen kulucka makinesi misin sadece?
Allah kimseye boyle bir es vermesin cok zor
Böyle bir akıl, böyle bir mantık yok. Yol yakınken dönün, bu adam ile ömür mü geçer be.
Sabah sabah kullaklarını çınlattım eşinin haberin olsun..
Gerçeği söylemek gerekirse çocuk sevmem. Severek evlendiysek dert etmem lakin görücü usulü evlilikte bana göre muhayene olup evlenmek daha mantıklı
Hastalıkta sağlıkta dediniz.. laf olsun diye söylemiş.
Hayır hayır.. Evlatlık alırız. Minnoş bir çocuk anne babası oluruz, o bizim olur..
Ben olsam bende ayrılırdım. Çocuk evin neşesi, geleceğin temennisi.
Bence eksik seçenek bırakmışsın çocuk olmuyor diye boşanıyorsa o zaten dize göre biri olamaz boşan
Haksız ben seviyorsam o seviyorsa çocuk olmaması çokta problem etmem sevgi büyükse tabi seçmeden evlendiysem ayrılırdım 😉
O ayrılmadan sen ayrıl. Senin gururun yokmu? Böyle yapması çok adi
çocuk için beraber olduğu aranızda duygusal bişey olmadığı çıkıyor
çocuk iyidir hoştur ama ayrılık sebebi değildir aa aleykümselam bu arada :)
eşin sağlıkta mutlulukta sözünü çok yanlış anlamış olmalı..
Olmuyorsa oluyor. Var ya o adam dan cocuk falan yapilmaz bence sen ayril ne o öyle pis herif
Ben asla ayrılmazdım ve seni damızlık koyun gibi gören bu adamdan ayrılmalısın eğer birazcık gururun varsa.
ya bence bu haklı haksız meselesi değil bir tercih:(((
yoo ne ayrılcam be ne güzel koca bulmuşum :D hahaha
İlk evlendiğinde çocuk istemiyorum demiş, peki şimdi ne hakla çocuk olmazsa ayrılalım diyor?
Haksız böyle birşey olmuyor diye ayrılacaksa hiç durmasın
Düz mantıkla bakarsak eşin haksız.
Ama elbet kendine göre haklı yanları vardır.
Çocuk evlilikte çok sağlam bir bağdır. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşaallah
Haksız çocuk olmuyor diye ayrinilmaz. Çocuğu veren Allâh'tır. Vermezsede sabretmek zorundasınız ya da evlatlik alırsınız ve daha cok sevabiniz olur 👍
o itten ne koca olur ne baba. çocuk falan yapma sakın boşan o maldan
Öyle bir adamla hala evlisin öyle mi? Haksız tabii ki
Bence ayrınılmamalı. Ama çocuk yapmak için evlenenler var orası başka. Seviyorsa ayrılmamalı
ona eş değil leş derim ben ancak. Çocuk olmazsa ayrılırız demek neyin kafası?
Çocuk tabiki evlilikte bir mühürdür ama olmayınca olmuyor illa boşanmak gerekmez tabiki eşin sadece çocuk için evlendiyse senle büsürü taşıyıcı anneler var parayı veriyon 9 ay sonra sana cocugu veriyor gitsin öyle yapsın
Bu durumda ayrılmam inşallah. Büyük konuşmak istemem. Allahın izniyle ayrılmam
Ayrıldığı için sevinmelisin öyle bir hıyardan kurtulursun
Bide eşim hakklımı diyosun ne haklısı ya bırak boşasın altındaki donuna kadar al.
yaw bıktyım bee herkes bebek yapar ben ergen gibi dolanırım :(
Sen sığır mısın? Soruya bak verdiğin cevaba bak.
@-_-Rıdvan sanane be
Kes sesini.
@-_-Rıdvan kesmiyorum be
Çok ağır bir durum. Benim eşim olsaydı böyle deseydi kaldıramazdım.
Ben olsam boşanırım seni sen olduğun için sevmiyor çocuk için sevitor
Haksiz gozukuyor.. ama tamamiyle insiyatif bencillik ve dahasi cocuk oldu farzet ya senin tahrip olmus duyvularin ne olacak
Basimiza gelmeden bir sey soyleyemeyiz ki, oyle beylik laflar edip basimiza gelince tam tersini yapmamiz da mumkun
Ama sizin icin uzuldum..
Senin hormon hastası olduğunu biliyor muydu
Çocuğunuzun geç belki hiç olmayacağını biliyor muydu
Bunlari cvpla haksız mi değil mi bakalım
Evlatlık alın. Yeterince seven adam çocuk için ayrılmaz.
Ewlatlık almak ona ve ailesine ters
Mutsuz bir cocugun mutluluk sebebi olmayi ters gorene insan diyemiyorum ne yazikki
ben çocuk isterken o istemezse bile bile bu yüzden ayrılık olabilir ama sağlık açısından sorun varsa hayat arkadaşımı yolda bırakamam kaderimiz derim sevdiğimi yanımdan ayırmam.
Bunun için seni bırakacağını söyleyebilen birinden hamile kalmak istemen bile ilginç geliyo neden siz kadınlar kendini bu kadar önemsiz görür bu kadar aşağlıycak erkeklerle olursunuz ki sanki :/
9 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!