AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Çocuğunun olup olmaması senin suçun değil ki. Belkide sizin sınavınız bu. Her şeyin bir yolu, çaresi var. Ben böyle bir sebepten beni terk etse bir daha bKmazdım yüzüne
Defolp gitsin çocuk olmuyor diye nerde görülmüş utanmdan nikah memurna bile yaln söylemiş hastalkta saglkta iyi günde kötü günde diye ewet demişti hani
Benim de çocuğum olmadığı için, esim ve ailesi istemedi, 2.5 yil evli kaldık, ayrildi cocuk yüzünden. Hamile kaldim düşük yaptim. Tup bebek yaptik olmadi. rabbim kime ne yaptıysa yaşatacak. Iyi ki ahiret inancimiz var..
Haksız demekki seni hiç sevmiyor
Hiç tedavi falan olmam ayrilirim
Çok agir öyle demesi
Çocuk olmuyorsa olmuyor zorlamanin bir anlamı yok bunun için ayrilmak bence çok kötü bir durum
Üzüldüm böyle bir eşe sahip olduğun için,,
Ayrılmam ben böyle bir sebepten
Cinsel yaşamınız iyimi mesela haftada kaç defa ilişki yaşıyorsunuz?
haksız tabikide bu lafı ediyosa ondan önce sen ayrıl
Tıp her gecen gün ilerliyor bu gün olmaz 10 yıl sonra olur. Şahsen ben bu sebepten ayrılmazdım
Eşini bilmem de bence sen ayrıl böyle bir adamda hala evli kalabiliyorsan ilginççççç
çocuğun olursa sen ayrıl ondan karaktersiz herif ya
Senin yerinde olsam ben ayrildim esas o yobazdan. Demekki sevmemis köle bulmus kendine
Başlarim ben oyle adama abi o zaman hic evlenmeseydi senle. olmazsa ayrilirim ne ya. Allahalla ne bicim insanlar var
Haksız sonuçta bu senin elinde olan bir şey değil ki ne olursa olsun eşin olan insan kadın erkek fark etmez her zaman arkada durmalı
Haksız tabiki. bu tarz durum bizde de var hamileyim şuanda 3. hamileliğim ama ilk çocuğumuz olacak bir kere bile eşimin ağızındam boşanırız lafı duymadım benim aklımdan geçti zor bir durum ama eminim isteyerek söylememiştir
Haksız, Ondan önce sen ayrıl, Seni sevmiyor, Sadece çocuk için öyle davranıyor... Aklın varsa ayrılırsın
Asil soru su siz sevdiginiz icin evlendiniz cocuk yapmak icin digil
O zaman herkesle evlenilir o mantikla
Kesinlikle haksız. Niye kadın sadece cocuk doğurmak icin mi var, kadın cinsel bir obje degil. Ne olur kendini ezdirme!!
Bari bekle belki cocugun olacak niye kiriyorsun insani kendisine boyle konusulsa ne dusunur herkes anne baba olmak ister ama daha tedavi asamasinda soylenirmi bunlar ayip
Haksız tabiki sen çocuk makinesi misin ki çocuğun olmayınca bu bozuk diyip geri verecek bak arkadaşım ya
erkek çocuk vermedın dıye de boşayabılır senı , tedbırlı olmalısın !!!
Haksiz bence
Evlat cok baska bir sey ama bu sebepten ayrilik cok bencil ve acimasizca
Evlat çok başka doğru ama bu sebebden boşanırım diyen adamı ben boşarım
Ben senin yerinde olsam saten böyle dediği için ayrılırım
Haksız. Ne demek çocuk olmazsa ayrılırım. Bu laftan sonra asıl ben ayrılırdım ondan. Hödük.
Böyle bir durumda ben ayrılmam. Herşey çocuk demek değil.
Kesinlikle haksız. Bence zaten bunu dediği gibi sen terketmeliydin o şerefsizi.
eşin haksız tabi ki öyle eş mi olur be yazıklar olsun
Çocuğunuz olmazsa evlatlık alırsıniz hem sevabada girersiniz
nası insan bunlar ben anlamıyorum. çocuk yapmak için mi evleniyorlar ya?
Haksız ! Boyle bir adamdan baba ve eş olunmaz ayrıl gitsin
Çocuk yapmak için ve seninle öylesine evlendiyse evet
demek onun tek amacı buymuş... üzüldüm senin adına... Allah şifa versin... senin yerin de olsam hamile kalırım doğururum boşanırım
Haksız tabiki adama bak ne kadar sevimsiz bir hareket iticilikte yeni bir çığır onda da sorun olabilirdi bunu hiç düşünmüş mu
Eşin seni sevmiyor seninle çocuk için evlenmiş körsün sanırım bence öyle bir adamdan ayrılmalısın başta nasıl evlendin şaşıyorum yazık.
Haksız damızlık hayvan almış sanki bu yüzden boşanıyorsa bırak boşansın ondan sana hayır gelmez zaten
Benim de çocuğum olmayacak. O yüzden evlenmeyi düşünmüyorum ama eğer biriyle evlendikten sonra bu ortaya çıkıyorsa ve o kişiyi bırakıyorsa karşısındaki günahını bu dünyada bile ödeyemez
Rabbim öncelikle hayırlı eş ve ewlatlatlarından nasip etsin sana kardeşim senin sorunun Neden olmacak cocugun
Fonsiyon ölü
*Fonksiyon
Çocuk olmadan ayrıl hayatını kur. Demek ki hastalanıp yataklara düşsen terk edecek. Öyle adamdan koca da olmaz baba da olmaz.
Esimin cocugu olmuyo diye ayrilmam hernekadr cocuklaari sevsemde
Bu sebepten ayrılık olur mu hiç?
Rabbim size çocuk nasip etmemiş ise ( İnşallah eder ) esirgeme kurumların da anne babaya muhtaç yüzlerce bebek, çocuk var..
Yanlış kişiyle evlenmişsin, çocuğun olmadığı isabet olmuş
Ben ayrılmazdım. Zaten çocuk istemiyodum sevinirim.
kendısı aynı durumda olsa sen ayrılmak ıstesen ne dıyecektı acaba merak etmedım değil
Olur mu öyle şey? Dünyanın en haksız en gereksiz adamı olur gözümde
Bu lafi diyen biriyle daha fazla kalma belkide allah böylr bir insan oldugunj bildigi icin nasip etmiyordur ayril ve seni herturlu kabul eden birini bul..
ayrılmazdım bunu diyen adamdan hayır gelmez ben olsam cocukmocuk yapmam
böyle bir düşünceye sahipse sen dünyanın en cahil insalarından birisiyle evlenmişsin
Bence sen direk ayrıl yaptığı şeref szilik sen fabrika mısın çocuk olmuyor diye terkedikecek.
Ayrilmam. Aklimin ucundan bile gecmez boyle bir dusunce.
Ne dmek ayrılacaz? Ne erkekler var ya. Bence çocuk olmadan sen ayrıl o Ada'mdan.
oyle diyerek ayip etmis cocukda onemli ama evlilikte
Ben sevmiş evlenmişim çocuğum olmamış denedik denedik olmadı kısmet böyleymiş derim yani evlatlık alınır en kötü
Ne desem bilemedim haksizuda diyemeyeceğim ama çocuk istemek herkesin hakkıdır olmuyorsa ayrılmaya anlam veremedim tabi. Hayirlisi olsun..
Eşin haksız çocuk olmuyor diye aşkım dan vazgeçmem ki
senin icin üzücü bir durum allah yardımcın olsun ama baskasıda olur üzülme sen bence
Hayır evlatlık alırız ne olacak veren Allah vermeye bilirde.
ayrilmam cocuk istemiyorum olmassa işime gelir :D evlatlk istiyorm
Çocuk isterim fakat böyle bir durum varsa Tabiki yaptığı çok yanlış
Öyle iş mi olurmuş seviyorsa seni ömür boyu sever yoksa seni çocuk için araç olarak kullanıyormuş
Oyle esiniin beynine S0kim affedersin.
Bu nasil seviyor seni? Seven hic oyle der mi?
9 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!