Eski sevgilim de beni özlüyor mudur?

Gizli Üye
Eski sevgilimle ayrılalı nerdeyse 1 sene oluyor..birbirimizi çok sevmiştik benim için gerçek anlamda ilk aşık olduğum insandı ve çok güzel bir aşk yaşadık.beni deliler gibi seviyordu bende onu.. 1 sene kadar çıktık ilk defa o öpmüştü beni aynı şekilde bende onun için bir ilktim..Çok güzel bir aşk yaşıyorduk o herkese benden aşkımızdan bahsediyordu herkes bizi konuşuyor ve kıskanıyordu onlayken çok ama çok mutluydum. Aşkın ne demek olduğunu onla anladım.Ve o bana hep senin kadar kimseyi sevmedim kimseyide sevmedim ve sevcegimide düşünmüyorum bigün olurda ayrılırsak kalbimde hep yerin olcak diyordu..Sonra bazı nedenler dolayı ayrıldık..ondan sonra hayatımdan 1-2 kişi daha geçti ama hiç biri onunki kadar eşsiz ve güzel olmadı.onunda hayatında biri var ben biriyle çıkınca o da biriyle çıkmaya başladı ve hala devam ediyor..Benim hayatımdada biri var ama ben onu çok özlüyorum aklıma hep geliyor ve bu yüzden kendimi çok suçlu hissediyorum..ben hala onun hala arkdaşlarıyla görüşürüm o da benim arkdaşlarımla görüşür.. Acaba benim hissettiğimi o da hissediyormudur ? O da beni özlüyormudur ? Sonuçta ne kadar o benim için ilkse bende onun için ilktim yoksa çoktan unutmuşmudur ? çok uzun ve dolu dolu bir ilişkiydi silmişmidir herşeyi ? Arkdaşımın facebookta ekliydi baktım hep hüzünlü şeyler paylaşıyor mutlu değil gibi hep bir üzüntü var.. ama benle çıkarken duvarına hep aşk dolu şeyler yazardı şimdi gördüğüm ve arkdaşlarımın anlatması kadarıyla hep bir sitemkarlı hayata isyanı var gibi bir hali var.. Hep mutsuz şeyler paylaşıyormuş..
Eski sevgilim de beni özlüyor mudur?
19 Cevap