Eski sevgilim çok melankolik biriydi, eskiden sevip de kavuşamadığı bir kız olmuştu. Hep efkarlıydı ve gönül işlerine uzaktı. Hiç ilişkisi olmamıştı bu olaydan sonra. İlk kez ben oldum iki sene sürdü. Arada ben seni üzüyorum falan diyodu ama ben ayrılmadım hep devam ettim. Sonra dayanamadım ve ayrıldık geçen sene. Ama arkadaş kaldık aynı işyerindeyiz karşılaşınca selamlaşıyoruz konuşuyoruz falan. Ekliyiz sosyal medyada da. Ama onu çok özlüyorum bazen. O da arkamdan çok iyi bir kız olduğumu ve bana hep değer vereceğini yerimin ayrı olacağını söylüyormuş. Beni özlüyor mudur sizce? Ben onla öylesine bile görüşüp oturup sohbet etmek istiyorum. Mesaj atsam nasıl karşılar?
Eski sevgilim beni özlüyor mudur?

Selamlar,
ICF - Uluslararası Koçluk Federasyonu’na bağlı çalıştığım için senin gibi genç bir papatyanın bu kıymetli sorusuna büyük bir özenle yanıt vereceğimi en başta ve öncelikle belirtmek isterim.
Arkandan böyle konuştuğuna göre seni özlüyor, seviyor ve saygı duyuyor aksi halde arkandan tek laf etmezdi yani ağzını bile açmazdı.
Erkek dünyasında ayrılık sonrası bir kötü konuşulan kadınlar vardır, bir iyi konuşulan bir de hakkında hiç laf bile edilmeyenler vardır yani sen iyi durumdasın. Belli ki bu çocuk adım atamıyor sen tekrar sohbete çağırırsan evet şansın olabilir alevlendirirsin ve onu özlediğini ima edersin bakarsın yeniden başlarsınız.
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz. Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır.