Ben onu özlüyorum da belki o da beni özlüyordur.
Ne dersiniz? Yoksa fındık mı kırıyordur?
Ne dersiniz? Yoksa fındık mı kırıyordur?
Erkekler ilk başta özlemezler. Bazı erkekler gerçekten iş işten geçince özler değerini anlarlar, bazıları ise umursamazlar bile. Ama eğer eski sevgilinse ve ilişkiniz çok ciddi bir mertebeye taşınmadıysa birdaha barışma derim. Peşinden gidiceksen bile gerçekten seni sevdiğini bildiğin bir erkeğin git. Yoksa öbür türlüsü o ilişki birdaha tekrar bir araya gelmez gelsede uzatmaları oynarsınız. bir kova suyla 2 kez yıkanılmaz neticede. Yinede karar senin tabii inşallah mutlu olursun.
Kanka ben sadece konuşmak istiyorum, seviyorum ama yeniden olmak istemiyorum çünkü yapamayız biliyorum. Sadece konuşmak istiyorum ya fazla bir şey değil, değil mi?
Bebeğim bak barışırsak yapamayız diyosan konuşursan da üzer seni. Sevgi tabiki güzel ama kuru kuru da sevgi karın doyurmuyo açık konuşalım. Sen onu seviyorsun da o seni gerçekten seviyormu? Gerçekten seviyorsa neden senle konuşmuyor? Bunları iyi düşün üzülmemek istiyosan her yönüyle değerlendir bende şahsen üzülmeni istemem zaten
Arada konuşuyoruz, o kadar umutsuz değiliz bence.
Sen bilirsin tabii ben yinede üzülmeyesin diye tavsiye vermek istedim. Belki de ben yanılıyorumdur tanımıyorum sonuçta. Hakkında hayırlısı olsun canım
İnşallah herkesin
Bunu telepati yoluyla bilemezsin olduğun yerde sayıcağına harekete geç öğren
Zaten bahane arıyorum sen de yangına körükle gitme 😂
Hemen kahinlik becerilerimi devreye sokuyorum Loading... %35
%99
Bazen yazıyor ama ben şimdi yazmasını istiyorum :/
Öylesine havadan sudan muhabbet işte
Ben söylemeden o soruyor zaten. Bu da bir işaret midir?
Özledin mi diye soruyor, hoşlanıyorsun falan diyor ama laf kendine gelince yok daha neler diyor. Bu bana pas mı atmış oluyor yani?
Hmm. Ama benim anlamadığım şey, mesela bu konularda konuşuyoruz hani özlemek, sevmek, yaşananlar falan ama dünya üzerindeki herhangi başka bir konudan konuşmaya gelince kısa kesiyor. Nedendir ki?
Dedim zaten özledim dedim sorduğunda, ben seni özlemedim dedi, sonra da şaka yaptım özledim dedi. Laf çarpıtmasa iyi çocuk aslında.
Peki şey, beni buluşmaya davet etmesini nasıl sağlayabilirim? Yoksa bir mesaj atıp ben mi sorayım?
Aynen öyle de işte bazen de böyle konuşmak istemiyor gibi davranınca ben kırılıyorum ona, o yüzden de bir adım atasım gelmiyor. Ondan bekliyorum, o da atmıyor. Of of.
Denerim denemesine de şey, bu adımı ben atmak istemiyorum çünkü her konuştuğumuzda daha fazla bağlandığımı hissediyorum. Kabul etmezse de önüme bakarım ama bu sadece 2 gün falan sürer. Ben onu bir türlü bırakamıyorum. Oha şu an fark ettim de sevgiyi geçmişim ben, aşığım oha bana 😂
İnşallah almam ve inşallah yakın zamanda mesaj atıp o sorar da ben de bunları boşa düşünmüş olurum. 😂 Çok teşekkür ederim. 😇
Cevap
11Cevap
Her findigi kiramayabilir disi kirilabilir
Kırılsa mı iyi, kırılmasa mı?
Ceviz kırıyordur bence senin cevizi kırdımı hic
O ne bee 😂
Anlaşıldı tamam😂
Bunun sorumla ne alakası var 😂
İnsan kırdığını özler mi de? Bence kırmadığını özler.
Bu seni ne kadar ilgilendirir Gardaşım 😂
Aha valla öyle nerden bildin 😂
Başkasıyla mutluysa orada kalsın yapacak bir şeyim yok benim ona karşı
Unuturum inşallah 👍
Şş bunlar buradan konuşulmaz 😂
Fındık fıstık ceviz ne bulursa
Yok be sen de 😂
Adı üstünde eski sevgili
Eski sevgili özlenmek içindir mi diyorsun yani?
Aynen öyle:)
Neden yazmıyor ki?
Kızın teki aazıma sıctı bildiğin muhtemelen birisi var hayatında ama insan yinede istiyor be özlüyor
İnat ediyordur, sende inat etme, yazzzzz
Yok inat olduğunu sanmam, canı istemiyor galiba
Kendi fındığını kırar o ancak 😁😁
O kadar da değil
Senden başka ne bulacak ya 🙄😒
Ee ben varken başkasına ne hacet yaa benimki de laf yani 😂😂
Bence de 🙄 Minyon musun 👿😍
Ceviz kırıyordur ceviz 😂
Kırar mı kırar yav güven olmaz kimseye 😂
Seni kirmadi mi sevgiliyken😂
Kalbimi kırdı sayılıyor mu 😂
Ayıp etmiş aranızda bir şey geçti mi
fındık kırıyordur
Yok o yapmaz öyle şeyler.
seninkini kırmışsa evet
Kalbimi kırdı sadece.
seninkini isteyrek mi kırdı
özlese yazar bence
Yoğundur belki işi vardır ondan yazmıyordur :/
Konuşacak bir şeyimiz kalmadı ondandır belki ha?
Hayir
Nerden biliyorsun?
Sen de başkasıyla mutlu ol
Çıkar be usta
Düzgün birini seç yav belalı mı buldun bula bula
Sen verdin mi ona
😂😂😂
Verdin dimi
🤣🤣🤣
Bulsa niye kırmasın
Bulmuş mudur ki acep?
Nerden biliyim ben? Onu tanıyan da ona veren de sensin
Şş bilip bilmeden boş yapma
Vermediysen de vereceksin. Yalan mı ? Kuzum eski eskide kalsın önüne bak. Yanında geleceğinde olmak istese şu an pesinde olurdu.
Aslında peşimde gibi ama değil de gibi. Of of, onun da sevip sevmediğini bilsem, özlediğinden emin olsam beklemem de işte. Buluşmaya davet etsem çok mu abartmış olurum?
Zütünü kaldırmış olursun. Seni istediğini bile sana hkssettirememişse boşver.
Haklısın deneyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar