Yardımcı olan arkadaşlara şükranlar.
Çıkmaya başladığın kızı telefonla aramak zorunlu mu ?
Yardımcı olan arkadaşlara şükranlar.
bu durumda ilk önce aramama konusunu açmadan müsait olduğu zamanları bir şekilde öğrenmeye çalışıp siz aradığınızda cevap verememe nedenine göre yol çizer ve müsait olduğunda size ulaşmasını talep eder iseniz daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ayrıca samimiyetiniz ilerlediği takdirde sohbetlerinizde değişecek ve telefon görüşmelerinizin bitmek bilmeyeceğini göreceksiniz.
evet bende kesinlikle öyle düşünüyorum samimiyet ilerledikten sonra daha rahat oluruz ama o da öyle alıgılıyor mu acaba ? Yoksa aramıyor beni diye soğumasın kız... ne iyisi açıkca konuşmak, durumu anlatayım ne dersin ?
ben size zaten kıza ne şekilde bu telefon olayını açmanız gerektiği konusunda düşündüklerimi cevabımda belirttim. Müsait olmadığını hissettiğinizı onu rahatsız edecek bir durum oluşmaması için aramaktan çekindiğinizi sizinle konuşabilecek müsait ortamlar dahilinde sizi aramasının daha uygun olduğunu düşündüğünüzü bu şekilde kendinizi daha huzurlu hissedeceğinizi falan
kesinlikle hayir , hangi kitapta yaziyor...
diyetlim ki haftada 1 gün buluşuyoruz (diğer günler çalışıyoruz müsait değiliz) o zama kadar aramayınca da olmaz gibi geliyor bana bilmiyorum.
sevgili dostum , onemli olan ne hissettigin ve de nasil hissettigindir. Telefon yokken nasil yasaniyormus iliskiler o zaman. Ozlemek ve de o ozlemi bulusmaniza tasimak kadar guzel bir sey yokdur dunyada...
Kardeş öyle güzel bir vurgu yaptın ki ben burdan yürür kıza derdimi anlatırm, çok saol yardımcı oldun. Eskiden telefon yoktu falan burdan yürürüm ben.
en iyi cevap seceresen hatta daha da memnun olurum o zaman ;)
birkaç sefer de onun aramasını bekle qnq. baktın aramıyosa zaten senin de aramana gerek kalmaz söyleme derdinden de kurtulursun. ha arıyo da hala birbirinize ısınamıyosanız da, o şekilde değil de telefonda oldu mu samimiyet yok oluyo konuşamıyoz tıkanıyoz vs gibi şeyler dersen yanlış anlamaz herhalde
Ben olsam çözüm ürettiğin için minnettar kalırdım, şart değil. Haftada bir bile şart değil, anlatacak şeylerin, konuşacak konuların varsa ararsın yeter.
Umarım o da öyle düşünür teşekkür cesaret verdim.
Cevap
3Cevap
Bence müsait oldukca aramalısın mesajlaşmalısın ona yakınlıgını hissettir her an onun düşündüğünü hissetsin.Belkide müsait olmadığı için acamıyordur bide senin arayıpta konturün gitmesin diye kendi arıyordur.
Allah razı olsun, düşüncelerin için saol.
Bu arada önümüzdeki on yıllık kontür ihtiyacımı tek seferde yükleyecek gücüm var mamafih hattım faturalı :))
Ya doğrudur kardeş benimde öyle imkanlarım vardı sevgiliminde ama bir ton tartışırdık yok ben arıycam yok ben arıycam diye acmazdı telefonumu tabi en son açıyordu zorunlu :)
İlişkiyi başlamadan bitirirsin bu kızlar için çok önemlidir hoşlandığı insandan ilgi bekler sürekli nerde ne yaptığını bilmek ister sakın öyle bir hataya düşme müsait olduğu anlarda ara ya da mesaj at haberleş ki ayakta dursun ilişkiniz
ama daha çok baştayız. hemen yapışmış olmayım diyorum. zaten bazı sorularım karşısında kız apıştı daha ilk buluşmada böle sorularla karşılaşacağımı ummuyordum dedi daha önce böyle soruları kimse soramadı bana falan dedi. merak etmeyin beraket olayı değil, daha klas sorular.
Zamanla birbirinizi tanıdıkça alışır sorularına da sana da
Burada dediği gibi de ama cevabına uy bence.)
:) tamam
Konuşmayın mesajlaşın o zaman
konuşmaya cesareti yok diye damgalamasın beni... mesajlaşmada sorun yok.
o zaman sen 45 yasinda degilsin
45 yaşına gelenlerin işi bityo mu bu hayatta ? Sevmeye sevdirmeye hakkı var mı ? Her evlenen 80 sine kadar yaşıyor mu? Dul olamazmyım ? Sorunun yaşla ne ilgisi varki?
Sizde mesajlaşın
öle yapiim diyorum ...
seni kaybetmek istemiyorsa sıkıntı olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar