Çıkmaya başladığın kızı telefonla aramak zorunlu mu ?

Bi kız arkadaş edindim gibi. O da benden hoşlanıyor anlıyorum. Saatler nasıl geçiyor anlamıyoruz. Beden dilide öyle gösteriyor. Geçen haftasonu buluştuk 5 saat beraber geçirdik, sürekli bir gülümseme var yüzünde çok mutlu...İlk buluşmaydı bu, bir önceki haftada tanışma. Herneyse bunlar ayrıntıydı...

Esas sorum şudur: Telefonla iletişimde sorun yaşıyoruz. Aradığımda çok güzel sohbet edemiyoruz, sen nasılsın bugün naaptın vs daha öteye geçemedik. Bugun dedim ki en iyisi ben hiç aramayım sadece haftada bir gün görüşmeye yapalım yüzyüze. Belki arada mesaj atarım falan... Böyle başlasami sorki buluşmada kıza da böle sölesem biraz zaman geçsin sonra telefonlarşırız böle aramak zorunluluğunu olmasın aramadızda falan desen sizce nasıl anlar bunu ve yorumlar? Eksi mi puanlar yoksa çözüm ürettiğim için ve onu da rahatlattım için minnettar mı kalır?

(Belli ki arandığında o da çevresindekilerden utanıyor ve konuşamıyor. Hiç açmıyor sonra dönüyor bana, o arıyor yani.)
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkürler yorumlaır için. Sonraki buluşmada açıcam bu telefon konusunu usturuplu biçimde konuşucam mesaj atalım aramak isteyen arzulyan arasın diycem, aramayana aranmayan kızmasın. Zamanla belki telefon elimizden düşmez diycem, eskiden telefon mu varmışı da araya sıkıştırıcam...

Yardımcı olan arkadaşlara şükranlar.
Çıkmaya başladığın kızı telefonla aramak zorunlu mu ?