Esin baska bir kadinla telefonda uzun uzun konusmasi?

Esim bir magazada magaza sorumlusu olarak calisiyor. Yaninda bir kiz calisiyodu, kiz baska kardes-magazaya transfer oldu. Ama is nedeniyle, zirt birt kocami arar. 1 dakika iki dakika konusurlar.. yanimda hic denk gelmedi ama is yerinde kocami ariyor. Kocamin telefon listesine baktim haftada bir gun en az 30 dakika konusuyolar. Bende biyle seylerden hoslanmam. Esime dedim bu nedir diye ne konusuyosunuz 30 dakika, o da isle alakali konusuyoruz kiz dedikodu felan yapiyor dedi. Bu arada kiz bekar. Benim boyle seylerden hoslanmadigimi biliyor esim. Onu uyardim dedim biyle uzun uzun benimle konusmuyosun, benim erkeginle hic bir kadin 30 dakika konusamaz! Sahiplenici bir karakterindir.. ve esimi sevdigim icin kiskaniyorumda tabii ki. Bazi kizlar vardir sinsidir.. isi misi bahane eder, vallah ben hickimseye guvenmem. Ben rahatsiz oluyorum. Simdi esim kiza beni arama diyemiyor. O yuzden ben kiza mesaj aticam ve bir guzel uyaricam. Sizce bunu yapiyimmi? Sizide rahatsiz etmezmiydi boyle bir durum? Esime söyledim uyaricam diye. Bana " her b*ka burnunu sokma" dedi. YORUM SIZIN ARKADASLAR
Esin baska bir kadinla telefonda uzun uzun konusmasi?