Bugün eşim ile tartışırken birden birbirimize hakaret etmeye başladık. Sonra birden bana p*ç dedi bende doğru konuş dedim yine p*ç dedi bende o çocuğu dedim geldi şaplak attı bende tabi ona bir kaç tane indirirdim. Evi terk ettim sonra namaz kılmak için yine geldiğimde özür diledi fakat affedemiyorum içimde bir kin oluşmaya başladı. O çocuğu ile pi* arasında ne fark var?
Cevabın nedir?
+1 yılP*ç: babası olmayan ya da babasız büyüyen demek. Aslında bu kelime küfürden çok aşşağılama ya da dalga geçmede kullanılır. Ama bizim toplumda bunu küfür olarak algılıyorlar.
-İkinizdede suç var. Suçun büyüğü bana göre sende. Ama o vurduğu için suç dengede. İkinizde barışmak için adım atmalısınız.04 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ya benim bildiğim arkadaşım babası belli olmayana denir. Öyle demekse o zaman gerçekten hak etmiş attığım dayağı çünki baban yok?
- +1 yıl
Babası belli olmayan manasınada girebilir. Ama gerçek manası bu dediğim. Bence ikinizde konuşma tarzınıza dikkat etmelisiniz. asker arkadaşı değilsiniz sonuçta.
- +1 yıl
suç mu onda bu ülkede kendine arkadaşım denilince evlilik bitiren kendine küfür edilince adam öldüren insanlar var siz kadınları nasıl görüyorsunuz böyle kesin islamcısındır. beyin yoksunları. Bu kız statüsü yüksek tatlı hoş ailesi çok düzgün bir insan o olsa. O Orspu cocugu bunların birini bile yapamaz... emin ol.. Hal böyleyken simdi yapması alcaklk degıldır nedir?
- +1 yıl
@Aylakadammm Hiçbirşey anlamadım. Keşke klavyeye oturmak yerine beynini kullanarak yazsaydın.
En İyi Cevaplar
+1 yıl#Yeşilçamdan Örnek Vereyim.
www.vahdetgazetesi.com/images/haberler/32699.jpg
Bu P*ç..
https://i.ytimg.com/vi/CjwhePYkrAo/hqdefault.jpg
Bu da Or*sbu Çocuğu20 Yorumla
+1 yılbu tarz kelimelerin girdigi diyaloglarda ve iliskilerde saygi bitmistir. o saygi ortadan kalkarsa zaten hersey bitmis sayilir benim gozumde. ona göre o senin sahsina sen ise onun annesine direkt bir sekilde küfür etmps olmussun.
pfffff cok cirkin seyler :(11 Yorumla
Soran+1 yılİki birbirinden salak insan evlilik yolunda ilerlemeye çalışıyor. Zaten saygı olsa hiç tartıştığımız şeyler yüzünden tartışmazdık. Kalbim sogudu
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılSende de var ondada suç iki taraflıdır
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
47Cevap
bir aile psikoloğuna görünün bence. ilişkide en önemli şey saygıdır, sen ne kadar kırıldıysan o da o kadar kırgın. hakaret vari konuşmak da el kaldırmak da ikiniz adına çok yanlış. böyle yürütmeniz mümkün değil. ya eşini karşına al; sorunlarınızı ses yükseltmeden hakaret etmeden konuşarak halletmeniz gerektiğini, böyle çok kırıldığını anlat ya da direk bir psikolağa gidin
10 Yorumla
+1 yılyaw o adamdan adam olmaz kocasına kardeşim dıyendende kadın olmaz. nerde lan saygınız sana vurana tekme at ayrıl hemen. kadına vurmak ne ayak lan nıkahına aldın dıye sen yaratmadın o kadını senden buyuk allah var bu turkıyedekı kadın dayagına ayar oluyorum lan
06 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim diyenden derken?
- +1 yıl
kardesm ne alaka la harbıden :D :D kocasına pqççç diyenden olcak o :D
Soran+1 yılO bana arkadaşım dedi bende onun anasına sövdüm
- +1 yıl
sövün anasını satym takılın yaw ne saygı kalır ne sevgı. hayır cınsellık ıcın sovsenız haz alsanız gulucem falanda anaya babaya gıydırmek neyın kafası olmuyosa bırakın olanlarla olsun
Soran+1 yılSen hiç mi kızgın halinde sövmedim düşünmeden? Gerçekten dürüst ol. Bu da aynen öyle oldu. Fakat ben küfürde değilim kalkıp kimse kimseyi dövemez. O kadar şerefsizlik yaptıysam çıkıp gitseydi hayatımdan. Şimdi gelip sarılmaya çalışmalar uyurken öpmeye çalışmalar demekki suçlu ben değilmişim dimi.
- +1 yıl
:D ben sövmem. neden bılıo musun sovecek kadar saygıyı yıtırdıysem vuracak kadar sıldıysem onu gozum onu kadın olarak gormuyordur. ben bı kadına el kaldırma ısıne tavım zaten o herıfı dovmek keyf verır eger adamı aldatmadıysan. durduk yere kufretmek dovmek nıkahlı es de olsa senın malın senın kulun degıl o ınsan sınırlenıyorum boyle seylere. sen evlılıgın ıcın dayanırsın yarın tekrarlar yıne sonunda s... ceker yoluna bakmak durumunda kalırsın saygı onemlıdır
Pic demek babasiz demektir kufur sayilmaz bile ama o. c demek annesine fahişe sıfatı yapıştırmaktır suç onda ama kufur konusunda sizde k. bakmayin dayağı hakettiniz mi asla ve asla bir erkeğin bir bayaana el kaldirmasi asla kabul edilebilir bisey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam olmüş denir mi böyle birşey? O manada dediyse gerçekten tam pisliğin teki
+1 yılSen Allah'a dus et her ne kadar bunların bir sınav olduğunu bilsekte bazı şeyler kolay hazmedilmiyo inşallah Allah sana güzel bir kapı açar
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin cümlemize
- +1 yıl
İnşallah ama buna sessiz kalma yaşın daha genç önünde uzun bir ömür var ileriyi düşün
+1 yılO çocuğu daha ağır bir hakaret anasına küfredersin binevi ama sana ilkten arkadaşım deyip vurmussa hakaretler savurmussa onun suçu senin bir kabahitin yok merak etme tabi anllatığın gibyse ama o çocuğu demen ağır üzer adamı neyse olur böyle seyler bence onu affet sende özür dile o cocugu dedigin icin olsun bitsin
00 YorumlaDemekki odunun onde gideni ahlak kurallarindan nasipini almamis.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kendi ablam ile 5 yıl konuşmadım eşinden dayak yiyip sustuğu için. Yemin ederim düşündükçe gururuma yediremiyorum. Adam olarak saymıyorum.
Ikisi de cok kotu. sebebp ne olursa olsun hic bir insan bir baskasina fiziki bir mudahalede bulunmamali
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri mesleginden dolayı çocugu kardeşim oluyor. Diğeride yine mesleğinden dolayı babası belli değil girmiş bir ilişkiye p. ç oluyor. Bunu neden açıkladım bilmiyorum ama dmem o ki aynı bokun laciverti.
10 YorumlaEşin hatalı. Tabi oyle birine eş dedigin icin sende hatalısın. Ve ben bilmiyorum boyle bir durumda senin yaptigini yapmazdim.
O senin karsında küçülmüş , sende onunla aynı düzeye getirmissin kendini.
Yine de affedilecek bir durum degil affetme.00 Yorumla
+1 yılhiç bir fark yok ikiside aynı b. okun kahverengisi ama dayak işi olmamış
10 Yorumla
+1 yılsizin evliliğiniz de saygı yok sen kadın olarak edebini bilmemişsin yerini bilmemişsin böyle devam et boşanmanız an meselesi inşallah çocuk yoktur olan sabi sübyana olacak iki pisliğin evladı olduğu için
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah sana aynısını yaşatmaz inşallah.
- +1 yıl
senin ağzında inşallah var namaz kıldığını söylüyorsun kuran damı okumadın eşine saygı göstermiyorsun ne yaptın da küfür etti o hatalı adam adam olacak ki kadın kadın olsun adam adam değilse o adam rezil olur ve rezil olacak kadın kadınlığını yapmayacak belli
Soran+1 yılSen herşeyi çok iyi biliyorsun.
- +1 yıl
bilmeme gerek yok reklam sahibi iyi anlatmış
Kötü olmuş, bu olayın üstünü kapatmayın konuşun ve aranızda ki sorunları halledin, iki kelime de aynı yere çıkıyor
10 Yorumla
+1 yıliyi etmişsin. Namazına koyayım yalvarıp ozur dıleyene kadar gitmicektin ve bidaha böyle yaparsan ceker giderim diyecektin
013 Yorumla
Soran+1 yılGitmeseydim şu an cenazesini kılıyorduk muhtemelen. Cinnet geçirdim
- +1 yıl
geri gitmeseydin diyorum bak bende nısanlıma vurdum yanı ıktırdım dusmustu bırkere ve cok duygusal bırıdır aılesınden hıc sıddet namına bısy gormemıs 22 yasında hostes ozel bır sırkette. ama inan ki birdaha oyle bırsey yapsam bidaha barısmaz benımle dusuncesını ıyıce bır yerlestırdı 3 senede. Sende yerlestır en kotu olayda bile yapma giderim diye. Yaparsa da git. ve geri dönme yalvaracaktır sözler verecektir. Bu kabul edilebilir birşey değil. en azından edepli insanlar için
- +1 yıl
sende tek bir hata yok. O küfür edince küsmeliydin hatta öyle bir küseceksin ki 15 20 gün yalvarsa bile süründüreceksin ki birdaha diyemez. nitekim vurmak eylemıde boyledır
Soran+1 yılBen ailemden şiddet gördüm çok fakat bu yüzden büyüdüğümde babam ile ilişkimi tamamen kestim. Kendisi öldü malesef bana böyle bir laf diyip affedecegimi sanıyorsa yanılıyor. şu an çok korkuyor. Korkusunu gözlerinden okuyorum. Fakat ne konuşacağın ne de ilgi göstereceğim çünki gerçekten içimden gelmiyor. Bugün bilerekten ilk defa gece 3e kadar dışarıdayım. İki yakın arkadaşım ile dertleştik. Normalde evi yıkan adam bir kere bile aramaya cesaret edemedi
- +1 yıl
Devam ettir inan bende çok öfkeli biriyim.. belki eşinden 10 kat öfkeliyim. ama en azından laptobu fırlatabılırım telefonu kırabılırım ve bu bile verdiğim zararı anlamama yol açar 3 laptoptan fazlasını fırlatamaz 3 telefondan fazlasını kıramam.. Ama insan sevdiğine vurunca verdiği hasarı bilmiyor oysa ne bilgisayar ne telefon bu zararın yanında bir hiç aslında. Sen tutumunda çok kalıcı ol. çekilmez derecede sessiz ol. Gülmemeye bile özen göster
- +1 yıl
2 laptop kırdım hafif 2 de telefon. inan ondan sonra atacak olunca bile bişey atamaz oldum sonra insan pişman oluyor neden biliyor musun? parasından değil aslında. Öyle bir manyak gibi gözükmek istemiyor insan. Sonra o tartışma konusu açılınca mahçup oluyor vs
- +1 yıl
inan bunu basarırsan sonra kesilecektir. Kırılan herşey hemen tamir edilmiyor unutuluyor dolaba yumruk atsa çatlasa orayı ne zaman görse hatırlayacak ve kendinden nefret etmeye baslayacak telefonun mu kırıldı? catladı mı? haporlor mu bozuldu? her fırsatta hatırlayacak ve nefret edıcek kendınden sızde abartmadan bu hasarları gosterdıgınız de daha cok nefret edecektir... inanın cozumu yoksa ofkelenınce baska seyden cıkarsın gerekirse siz önerin
Soran+1 yılAnlıyorum seni bende öyleyim cinnet geçiriyorum arada. Benim eşim okadar öfkeli değil aslında. Bugün sadece beni "yola getirme" gösterisi yaptı kendince. Fakat kendinden utandı eminim, ki utanmalida. Ben dayak yiyip susacak kızlardan değilim. Eğer affedilmek istiyorsa ilk önce doğduğuna pişman edeceğim onu.
- +1 yıl
ay şimdide korktum benim hatunda böyleyse diye. hep karşıya yüklenme birazda. Sende biraz çirkef olmaktan vazgeç tatlı tatlı yaşamak en iyisidir :)
Soran+1 yılBak yemin ederim sana kötü huylarım çok duygusal olmam ve sabırsız olmam. Yoksa bir erkeğin istediği her şey var benim eş olarak. Bugün tartışmamızın sebebi bana verdiği sözü tutmaması. Bugün birlikte vakit geçirecektik tatil diye. Alış veriş yapıp eve geldim ve arabanın anahtarını istedi. Nereye gideceksin dedim bugün arkadaşlar ile takılacagiz dedi. Bende tabi çok üzüldüm. Küstüm. Kendi kendime boş ver dedim benimle vakit geçirmek istemiyorsa neden ben isteyeyim ki diye. Sonra güya gönlümü almak için abuk subuk şakalar yaptı. Bir gün de elbet sana da zamanım olur gibi şeyler söyledi. Bende gerçekten onunla evlendiğim için kendime acıdığımı söyledim. O da tabi herzaman yaptığı gibi eski nişanlımı karıştırdı işin içine. Küfür etmeye başladı bende ona derken bugün onunla geçirmek istediğim gün böyle geçti.
- +1 yıl
4 yıllık ılıskım var gıtmedıgımız sehir kalmadı ünide. sımdı o hostes oldu 8 aya kadar evlenıcez. yemın edıyorum 4 yılda 1 kısıyle bıle bır olup 3 kısıyle bıyere gıtmedık toplasan 10 defa anca o arkadasıyla gorustu bende öyle ama bırbırımızden ayrıyken uzakken oda. bence cıftler bırbırını ozlemelı hayatta bırbırınle zevk almalı. yemegı beraber yapmalı sonra beraber oturmalılar beraber. temızlıgı beraber yapıp beraber zaman gecırmelıler ne arkadası yahu? arkadas nedır? soz nasıl tutulmaz? bunun ıcın soz mu verılır? bız 2 ay baska sehıre 3-5 gunlugune gıtmessek nutkumuz tutuluyor.. evlenınce bu baska ulke olacak. . yaptıgı cok yanlıs nasıl tepkı vermelısın onu bılmıyorum. bence soyledıgım gıbı beraber zaman gecırmekten seven ınsanların boyle yaptıgından bahset eger uygulamıyorsa. kendıne arkadaslar edın senın gıbı bos olsun4-5 tane. o gıdınce sende gıder ya da cagırırsın. kızarsa madem bnımle ol dersın...
Soran+1 yılZaten arkadaş çevrem bayağı geniş. Daha bir yıllık evliyiz ilk başlarda çok takıyordum benimle vakit geçirmiyor diye. Sonra ben arkadaşlar ile çok zaman geçirmeye başladım. Bir baktı soğuk davranıyorum. İşteyken aşk mesajları yazmaya başladı. Sonra bende arkadaşlara biraz eşim ile ilgilenmek istediğimi söyledim iki haftada bu hale geldik. Demekki çok yüz vermeyeceksin. Ve malesef senin gibi düşünen ADAM bu dünyada çok nadir. Allah sizin huzurunuzu asla bozmasın inşallah. Eminim çok mutlu bir evliliginiz olacaktır
- +1 yıl
keşke benim hatunda senin gibi düşünseydi. Biraz o da bıkmış durumda hiç bir arkadaşım yok diye şikayetler eder ara ara :) Bozacak şeyler olsada her daim göğüs görmeye çalışıyorum sanıyorum biraz daha güçlü geliyorum ona oranla. Ama yapacak birşey yok her ilişkide sorunlar mevcut. iyi dileklerin için teşekkür ederim yine de :) Umarım sen de mutlu olursun güzel güzel uyar bence zamanla oturacaktır desem bazı şeyler hiç oturmuyor. Umarım gerçeği görür o da.
Ha bide nemaz kilan insanlarsiniz :)) ne guzel lan kafaya bak
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye namaz kılan insan insanlıktan çıkıp hatasız mi oluyor? Keşke sende kalsan ve bunun böyle olmadığını öğrensen
Soran+1 yılSaldırmadim yorumuna göre cevap yazdım. Namaz ile hiç bir alakası yok bu saçma kavgamızın. Her insanın başına gelecek kavga fakat dövülmek normal değil. O yüzden hor görme senin de başına gelir
Soran+1 yılHer insanin saygılı olması gerek. Bir insan müslüman değil diye kötü oluyorsa demekki islam doğru yol oluyor. Fakat bu senin düşüncen bence her insan aynı
+1 yılPic babası belli olmayana o. c ise anası kötü yolda anlamında. O. c biraz daha ağır gibi. D
02 Yorumla
Soran+1 yılBabası belli olmayan. Yani anne kiminle yatıp kalktığını bilmiyor. Bence ıkiside aynı
- +1 yıl
Orası da var demi. Orantısız güç yok. İkisi de aynı. Haklısın. D
iyi vursaydın bacım ellerin dert görmesin... ama hiç hoş bir durum değil tabi ikinizde pek masum değilsiniz affedin birbirini bu seferlik
00 Yorumla
+1 yılSuç eşinde sanırım.
Anlamını bilerek etmemişsin, seni tanıdığı için fark etmesi gerekirdi.08 Yorumla
Soran+1 yılYa kadın çağıza ne sanki. Kızgınlık ile ağzımdan çıkan bir kelime. Benim babam olmuş onun dediği daha kötü değil mi. Bende mi onun gibi yok babam öldü diye dedin gibi kişisel algılayım kızgınlık halinde söylenen bir kelimeyi
- +1 yıl
Aynen. Küfür ağıza bulaşmış bir kere sinir anında çıkıveriyor. Sert mi vurdu
Soran+1 yılAğzım kanadı:(
- +1 yıl
Oha 😱😱😱😱😱😱
Soran+1 yılCanım sinirden yanmadı gözüm döndü zaten o an. Kınadığını abdest alırken fark ettim.
- +1 yıl
Ya çok kaba şimdi bu acıyı nasıl unutup aynı mekan içinde bulunacaksın😒😒😞
Soran+1 yılZaten zor duruyorum. Bogazlayasim var
- +1 yıl
Öyle şeyler düşünme hayır 😐
İkinizde birbirinize terbiyesizlik yapmıssınız ama ne olursa olsun bir erkeğe vurma hakkını vermez bu
10 YorumlaKüfür başladıysa saygı bekleme artık hele şiddet...
10 Yorumla
+1 yılO söyleyince.. İyi ama karşılık verince kötü olmuş.. Barış son bir şans ver kardeşim Allah yolunu bahtını acık etsin
00 Yorumlabuyuk fark var birincisi zaten bu kelimeler esler arasında asla kullanılmamalı bunlar varsa saygı sevgi bitmiştir ikinciside evliliginiz için affedin buyukluk yapın bence ama gerekten pişmansa
00 Yorumla
+1 yılikinizde olgunlaşmamış tartışmanın nasıl olduğundan bir haber cahil ve alt tabaka insanlarsınız.
10 Yorumla
+1 yıliyi yapmışsın, ellerine sağlık. o çocuğu olmasaydı, kendi eşine p*ç demezdi zaten...
20 YorumlaNe saygısız bir evlilik bu ya :/ aman evlerden ırak.
00 Yorumlasaygının bittiği yerde sevgide biter. birbirinize hakaret edecek noktaya gelmişsiniz artık ikinizde hatalısınız.
00 Yorumla
+1 yılDayak atması kötü olmuş ama ikinizde de suç var. Saygı kalmamış. :/
00 Yorumlabence barışın , özür dilemiş işte deymez üç günlük dünyada
00 YorumlaGayet güzel gitmeyen ve saygısızlık üzerine kurduğunuz bir evliliğiniz varmış. Hadi o bir hata yapmış da sana p. ç demiş. Senin dediğin ne peki? Söylediğinle ikiniz de haksız duruma düşmüşsünüz.
00 Yorumla
+1 yılDetayı okumaya gerek yok , şiddette hata uygulayanındır her zaman
10 Yorumlaİkinizde birbirimizden beterseniz. Pc babası belli olmaya. O. c. fahiseden meydana gelen
03 Yorumla
Soran+1 yılMalesef saygı denen şey kalmadı aramızda haklısın
Biri anneye diğeri hem anneye hem babaya dokunuyor. Uzatmayın olayı öpüşün barışın
00 YorumlaSuç sende
Öyle bir adamla ne işin var niye evlendin01 Yorumla
Soran+1 yılAsla böyle birşey olacağını aklımın ucundan geçirmedim. Yok ne işim olurdu
+1 yılOnun ben mk. Yahu kadına ve çocuğa eziyet eden adamlar niye evlenir hiç anlamıyorum. harbiden o.. çocuğu bunlar
00 Yorumla
+1 yılSaygınin olmadığı yerde, sevgi olmaz. Sen de her şeye neden cevap veriyorsun? Biriniz alttan almayi öğrenin
00 YorumlaP! c, babası belli olmayan
O çocuğu: anası or.. olan00 YorumlaEşin kusura bakmasın ama haksız sen haklısın ama o kavganın çıkış sebebi ne
06 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık.
Soran+1 yılTartışmayı ben çıkardım açıkçası. Fakat kendimce çok haklıyım.
Soran+1 yılAblacım bence şu an saçmalıyorsun. İnsanca tartışmayicak miyiz karı koca olarak. Ben bir şeyden çok sıkılınca bunu tartışmak isteyince sonunda dayak mi yemem lazım? Ozaman herşeye göz yumayim mal gibi hayatı yaşamaya çalışayım. Ben böyle bir hayatı yaşamak için dünyaya gelmedim. Dayak yiyip susan kadınlardan nefret ediyorum.
Babasi olmus birine pic denirmi ya? dovup
Bosasaydin 😐00 Yorumla
+1 yılarkadaşım daha masumm bence sen anasını ne karıstıyorsunn ısın ıcınee
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım aynı şey değil mi o da anamı karıştırdı
- +1 yıl
o dolaylı yoldan karıstırmıs ama sen dumduz gıtmısınn :) olur boyle seyeler koca bu hem dover hem sever hem sover :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiniriniz gecince sakinken konusun.. saygi bittigi an sıkıntı basliyor
10 Yorumla
+1 yılİkinizde de hata var pampa
#inciheryerde20 Yorumlafark yok, ikiside aynı kapıya çıkıyor.
10 Yorumlabirbirinize küfür yerine baska bir kelime kullanın ikinizde kırılmazsınz
00 Yorumla
+1 yılannesine küfretmişsin
06 Yorumla
Soran+1 yılOda benim anneme etti?
- +1 yıl
ama erkek ya kaldıramaz sende kaldıramazsın tabi ama onlar bu konuda daha hassas
Soran+1 yılVallahi erkek kadın ayrımı yok benim gözümde onur gurur meselesi olursa.
- +1 yıl
haklısın öyle tabiki ama o gözle bakmamış o
Soran+1 yılArtık bakacak inan bana
- +1 yıl
neden
+1 yılKedi köepk gibi yiyin birbirinizi
06 Yorumla
Soran+1 yılSeni yesin köpekler
- +1 yıl
Sen bu çeneyle daha çok dayak yersin
Soran+1 yılSende saygınlığından yersin gibime geliyor
- +1 yıl
Ben sizin gibi değilim sevdiklerime saygısızlık etmem
Soran+1 yılSevdiğin sana saygısızlık etmez ozaman insallah. Çünki emin ol benim olduğum durumdan bende memnun değilim.
- +1 yıl
İnşallah alttan almayı dene böye sözler etme olur böyle şeyler biriniz alttan alsın uzatma insan kızgınken her sözü söyler. Bunlar iyi değil kötü olur
ep tartışır mısınız bu şekilde?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır 4 yıldır beraberiz 2. ci kez ve yine eski nişanlım yüzünden
Soran+1 yılMalesef açan o. Eski nişanlım dan kıskanması çok anormal. Gönlüm olsaydı eski olmazdı
İkinizde hak etmişsiniz işte
04 Yorumla
Soran+1 yılYazık
Soran+1 yılBir kadının dayak yiyipte hak etmişsin diyebilecek fakir beynine acıyorum senin. Çok yazık
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılArada fark yok saygisizlik diz boyu
10 Yorumla
+1 yılikiside aynı sonuca çıkıyo
00 Yorumlaikiside yanlış ama o özür dilemesini bilmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılÖzür ile bitecek işmi yahu. Neden kavga ettiğimizi açıklasam hak vrrirsiniz fakat artık yoruldum
Soran+1 yılAbartma mı? Kusura bakmada kimse kimseye şiddet uygulayıp altta üstte kalacağını sanmasın bu dünyada veya ahirette. Kendi babamdan hergün demir sopa ile dayak yemiş çocuğum. Kendi babamın cenazesine gitmedim bana yaşattığı çocukluk yüzünden. Elin oğlu gelip bana varamaz anladın mı! Allah kadına kalkan elleri taş etsin helak etsin inşallah
Soran+1 yılKocam veya babam diye dayak atmak serbest mi.
- +1 yıl
o yüzden özür diliyor küfürden dolayı dilemesi lazım sende ona küfür etmişsin dah anlayışlı biri olmalısın ve bu kadar gururlu olma hemen şimdi özür dilemese bile bundan rahatsızlık duyacaktı hata yapsa bile bunun farkında olan bir eşe sahipsin ve seni önemsediğinden dolayı gelip gönlünü almaya çalışıyor daha ne istiyorsun yahu bütün bunlara rağmen bunu bu kadar büyütecek misin yani
+1 yılSuç dayakta.
10 Yorumlasonra döndüm ve dedim ki : o çocugu !!! :D:D:
00 YorumlaGereksizce.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarı koca birbirinizi bulmuşsunuz
10 Yorumlaevi terk ettign de nereye gittim peki
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneme gidiyorum diye çıktım boş araziye girdim bir güzel ağladım çığlık attım baktım namaz kaçıyor şu adam için namaz bırakılmaz diye eve döndüm. Anneme anlatsam asla eve döndürmezdi
+1 yılaffet bacım affet uzatmayın böyle şeyleri
00 YorumlaAyni anlama çıkıyor sanırım
00 Yorumla
+1 yılAyni bir fark yok sacmalamisiniz
00 Yorumla
+1 yılyazıklar olsun öyle erkeğe
00 Yorumlasevisin kavgadan sonra...
00 Yorumla
+1 yılbir sabah Seksi yapın bişeyiniz kalmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında