Kızlar, Hizmetci gibi kullaniliyorum bana akil verin?

Esim Geceleri uyumadigi icin sabaha kadar bekliyor ben uyaninca kahvalti hazirla hadi diyor. Cogu zmn huzursuzluk cikmasin diye hazirliyorum ama bazen insan bende canim istemiyor ya da yorgun oluyorum. Kizim cok huysuz gece günduz agliyr biyandan ona bakiyorum biyandan evin isi biyandan esimin derdi. Devamli morelimi bozuyor. kavga cikacak diye korkar oldum evden cikinca geri döndügumde yine huzursuzluk olacak diye artik hrp evde duruyorum. kahvalti istiyor bende hazirlamak istemedigim zaman acayip bicimde bagatiyor. Sende orda dur senin kariliginnda orda dursun. amina koyayim senin Kizimiz 2 yasinda bir kez olsun uyutmadi onu ben dusa bile girerken ya da lavaboya kizim kucagimda giriyorum. Cocuk dogdu dogali rahatca uyku cekmis degilim esim geceleri uyanik 15 yildir uyuyamiyormus gecekeri daha bekarkenden beri. Hafta sonlari sabah 7 de isten gelip bir yatiyor gece 12 ye kadar yani toplam 17 ila 20 saat arasinda ve hala uykumu alamamism yorgunum bilmem ne. bana diyorki benim bir pazarim var halbuki cumartesi pazar evde pazartesi gece gidiyor ise needeyse 3 gün. Cogu o zaman oyle birbirimize giriyoruzki vuruyoruz. Sen kimsinki bdn erkegim ben yaparim lar. Gecen 2yasindaki kizimiz dolaptan birsey istedigi icin aglafi ve kendini yere atti. Tabi bunjn gozü dondü cocugu doversem terbiyeli olur gibi cahilce dusünüykr. Cocugu tuttu büyük insan vuracak gibi el kalkar ya o sekilde yapti cocuk korkusundan daha cok agladi ve kizimi aldim hemen. Ertesi gün bende cocugu ondan uzak tuttum o cagardikca ben birakmadim cocugu yanina bjseferde bana diyorki kemiklerini kirarim busefer oyle bir yaparimki acimam kemiklerin parcalanir. Bende dedim yapamayacagin seyi soyleme. Erkeksen kalk hadi bir dene yapamazsin dedim kesti senini. Bana kizdigi zaman sündük diyor. Kansiz serefsiz. ailem arkamda durmuyor. Kendin ettin kendin buldun. habire ayrilirim ceker giderim, ben pisman olmam kizim deyip duruyor. Neyapmam gerek yardim edin
Kızlar, Hizmetci gibi kullaniliyorum bana akil verin?