Bunun kız kardeşi falan yok annesinin zorlandığını söylüyor benimlede evlenmek istiyor ısrar ediyor ve ailesiyle yaşayacağız çünkü okuyor ama bende seviyorum napicam
Güncellemeler
+1 yıl
...,
Güncellemeler
+1 yıl
,,,,,,
Kızlar bu beni anasına hizmetçi diye mi almak istiyor?
Okulunu bitirdikten sonra sağlam bir iş bulsun bence ondan sonra gelsin istesinler seni benim sevgilim de 27 yaşında hala işi yok o yüzden evlenemiyorum
Tanımıyorum ki😂 İşte bende bu kadar acele ettiği için şüphelendim hizmetçilik yapıyım diye mi istiyor diye düşünmeye başladım annesini çok sevdiği de belli ama ya ana kuzusu çıkarsa
Şüphelenmende haklısın kuzum valla bende bilemedim şimdi senin ailen öyle birşeyi kabul eder mi etmemeli bence onun canı can da seninki patlıcan mı kız biraz nazlan bakalım ne diyecek 😃
Olmaz gibi bu iş çünkü bunu kabul edersen çok zorluk çekersin anası bi ton laf söyler herşeye karışır onu elleme bunu elleme der ev onların sonuçta seni kızı gibi görecek mi yoksa kaynanayım ben diyip eziyet mı edecek bilemicem çok riskli laann çıkmaza girdim jsjsk
Oha yani yuh seni onların içine mi atacak bence sen kabul etme zaten bir ton insan evlenmek için okul bitsin işe gireyim diye uğraşıyor bu çocuk çok acele ediyor hani buldum da kaçırmayayım gibisinden ama hiç utanması da yok yani bir çok erkek ayrı ev ister belli bir düzeni olsun ister bu çocuk çok bencil geldi bana ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hizmetçilik yap nolmuş. İnsanlık öldü mü
Tm sen karının ailesine yaparsın evlenince
Ailesi ile yaşayan kaldı mı ya
Bende öyle diyordum da sevince kabul ediyosun
Ev üstüne ev kurulmaz derler. Ne olursa olsun ayrı evin olsun bence. Annesine yardım edeceksen bile biraz uzakta yaşa. Benden tavsiye.
Haklısın
Ayni ev kabul etme bence cok zor olur
Pek tekin işler değil bunlar
Evet ya napicagimi bilmiyorum
Oğlanı seviyor musun seviyorsan fedakarlık yap sevmiyorsan da ayrılmak istiyorum yapamam ben üzgünüm de
Ya zaten sevdiğim için diyorum ama sonradan hayal kırıklığı yaşamak da istemem
Bu sana yakında git işte çalış eve para getir der benden demesi sjksks
Yok ya o kadar da değil demez dimi ashshshsh
Çocuk kaç yaşında bu arada
24 yaşı
Okulunu bitirdikten sonra sağlam bir iş bulsun bence ondan sonra gelsin istesinler seni benim sevgilim de 27 yaşında hala işi yok o yüzden evlenemiyorum
Bekleyemem dedi en azindan yüzük takalım falan dedi kirildim baya
Neden böyle acele ediyor ya anasına hizmetçi alıyor gibi geldi bana anası iyi biri mi bari
Tanımıyorum ki😂
İşte bende bu kadar acele ettiği için şüphelendim hizmetçilik yapıyım diye mi istiyor diye düşünmeye başladım annesini çok sevdiği de belli ama ya ana kuzusu çıkarsa
Şüphelenmende haklısın kuzum valla bende bilemedim şimdi senin ailen öyle birşeyi kabul eder mi etmemeli bence onun canı can da seninki patlıcan mı kız biraz nazlan bakalım ne diyecek 😃
Evet ailemin kabul edeceğini sanmıyorum anneme söylesem delirdin herhalde falan der ama seviyorum ya
Olmaz gibi bu iş çünkü bunu kabul edersen çok zorluk çekersin anası bi ton laf söyler herşeye karışır onu elleme bunu elleme der ev onların sonuçta seni kızı gibi görecek mi yoksa kaynanayım ben diyip eziyet mı edecek bilemicem çok riskli laann çıkmaza girdim jsjsk
Bende çıkamıyorum işin içinden kafam öyle karıştı ki zaten Sadece annesi olsa iyi bekar kardeşleri var
Oha yani yuh seni onların içine mi atacak bence sen kabul etme zaten bir ton insan evlenmek için okul bitsin işe gireyim diye uğraşıyor bu çocuk çok acele ediyor hani buldum da kaçırmayayım gibisinden ama hiç utanması da yok yani bir çok erkek ayrı ev ister belli bir düzeni olsun ister bu çocuk çok bencil geldi bana ya
Offf ya anladın işte bencillik var ve bazen ağır şeyler söyleyip kalbimi kırıyor sırf seviyorum diye susuyorum
Bunu her erkek yapıyor otorite sağlamak için yapıyor sende görüldü falan at o sinirlendiğinde yazma bence
Bu sekilde otorite mi sağlayacak kaç defa ayrılsam mi diye düşündüm bu yüzden
Ilerde büyük sorun olur diye
Valla vebal altında kalmak istemem canım sen bilirsin onu en iyi sen tanırsın
Var öyle bir ihtimal