Güncellemeler
1 yıl
Güncelliyorum
7 ay önce buradan tanıştığım ve sıradan normal bir arkadaşlık kurduğum kız vardı ve birden bire nolduysa 5 gün önce finansal kölesi oldum, ve şimdiye kadar 2 kez ödeme yaptım ona, bu bana çok zarar veriyor ama bana naptıysa kopamıyorum akıl verin lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yüzlerce kız var niye kopamıyorsun anlamadım
Kölesi olmak için çok çabaladım ama süründürdü beni sonrasında kölesi olmam için bana fırsat sundu zor bela o istediği şeyi yaptım ve kölesi olmayı başardım bu nedenle sanırım
Niye kız çok mu güzel?
Niye bu kadar uğraştın ki
Normal sevgilide pek farklı değil gene paranı yiyor zaten. Normal birisini bul
Bu dominant beni eziyor aşağılıyor kullanıyor, bir sevgili bunu yapmaz yaparsa sevgili olmaz zaten
Ne kadar veriyon kıza
İlk olarak 500 lira istedi sonra ufak bir kusur işledim 100 lira para cezası kesti
Ufak kusur neydi?
Ona hitap ederken mesajlaşma anında, küçük kelime ile hitap ettim ve üzerine basa basa daha önce uyarmıştı büyük harfle başlayacaksın diye
Neyse diyecek bişi yok. Ama bir gün seni bırakacak senden sıkıldığı zaman yani
Biliyorum her şeyin bir sonu var
Ya şöyle sen bundan ne gibi cıkarın var para gönderiyorsun amacin cinsellikse genel eve git
Cinsellik değil amacım hatta cinsellik ilgimi bile çekmiyor
Kim bilir belki de erkektir
Yok erkek değil sesini duymusluğum var
O zaman kendine şı soruyu sor;
Senin bir kişiliğin ve karakterin yok mu?
Başka birine nasıl köle oluyorsun?
Ben cevabı biliyorum
Reis banada bi 240 tl göndersene zurna söyliyim ya
Köle olmanın keyfini çıkaracan.
Harcana yapma ondan bağlanıyorsun
Beni sömürdükçe daha çok bağlanıyorum ve onu kaybetmekten çok korkuyorum
Harcama yapma işte, biliyor taktiği ondan erkek harcama yaparsa bağlanır bu da yaptırıyor sana işte yapma sakın daha ne diyim haketmiyorsa yani
Sadece paramı sömürmüyor, bana cezalar veriyor bir şeyler yaptırıyor aslında çok mutluyum onunla, ya köle olmak çok garip bir şey gerçekten
Nası ikna etti ki seni para harcamaya sende seviyorsun işte, ve bu erkeklik duygunu besliyir o duygunu dolduruyor boşlukta değil diye ondan kopamiyosun hakkeden başka kız bulursan ona harcama yap ondan daha çok kurtulursun ha mutluysan harca zaten nolcak mutlusunuz sonuçta
İkna etmedi aslında, normal olarak konuşurken 2-3 tane köle edindiğini söyledi bana benide yap diye defalarca yalvardım yapmadı çok ısrar ettim yine yapmadı sen arkadaşımsın olmaz dedi, ama sonra daha fazla ısrara dayanamayıp yapacağını söyledi ama istediği bir şey vardı, onuda yerine getirdim ve bu para değildi. Onu yapınca kölesi oldum artık mutluyum gerçekten mutluyum ama bana zarar veriyor yani para gidiyor sonuçta :D ama bu finansal kölelik bir hastalık bir zeka sorunu ama bunu bile bile kullandırıyorum kendimi, o da beni eziyor aşağılıyor kullanıyor hoşuma gidiyor işte
Yerine getirdiğin şey neydi
Affedersin geç yazdığım için özür dilerim. Bir şey istemedi aslında kölem olmanı ne kadar çok istediği belli et kanıtla dedi bende yazı yazıp yazıyı ağzıma koyup attım sonra bir de kendimi aşağılayıcı cümle kurdum ve çok güldü ondan sonra kabul etti
Karşındaki insanda sende normal değilsiniz ne diyim 😂😂
Onun yararına, o para kazanıyor keyfine bakıyor eğleniyor biz ise para kaybediyoruz
Köle olmak gerçekten çok garip bir ilişki deneyimlemeyen anlayamaz maalesef
Madem arkadaşın söyle beni bundan kurtar de başta konuştunuz ya bu kadar yeter de
İşin kötü tarafı kopmakta istemiyorum daha çok sömürsün istiyorum ama bana merhamet ediyor diğer kölelere nazaran beni daha az sömürüyor :D :D
Neyse size iyi sömürülmeler dhkkbvv
Kadının gücü, teşekkürler :D ( size de tavsiye ederim :P )
Bana kim köle olcak ansnsb keşke olsa öyle bir erkek
Neden olmasın ki sonuçta sizde kızsınız erkeklere köpek muamelesi yapmanız yeter yüzünüzü bile göstermek zorunda değilsiniz :D
Nası olcak o
Şimdi uyuyacağım ama konuşalım bunu
Gönderdim
Peki iyi geceler
Öğğh a. yav