+1 yılŞimdi bir erkekğin ağırlığı vardır bir de kadının ağırlığı. İki tarafında üstüne düşenler vardır. Çünkü erkek sahiplenicidir ve tuttuğu eli bir ömür bırakmamalı. Zaruri durum olmadığı sürece bence bir ilişkiyi erkek adam bitirmemeli. Mesela erkekler daha olgundur. Kızlar ona nazaran daha duygusaldr ve ota boka fazla tepki gösterip ayrılığa kadar getirebilirler. Aslında ilişkiyi toparlayan ve yöneten erkektir, ben böyle düşünüyorum. bir ilişkide erkekte bu olgunluk yoksa 1-0 geriden başlar o ilişki :)
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlayabiliyorum:))
- +1 yıl
@Kriton seni tatmin etsin diye görüşümü paylaşmadım zaten, bence budur dedim.
En İyi Cevaplar
+1 yılbak sımdı
kızın karsısına '' ben adamım senınde karsında sapasaglam dururum dıye cıkıyosunuz ya''... hah ıste bu yuzden... yerınde saglam durman gerek dusuncesı olmalı dıye son adımı sızın atmanız beklenmıyor.
yapan sız ama eden sız olmamalısınız.916 Yorumla- +1 yıl
cümleyi üç kez okudum tam bir anlam çıkartamadım. sanki bölük pörçük oldu zihnim :)
- +1 yıl
@AşkMektubu anlasılmayacak bısey yok. neyse derın mevzu.
Soran+1 yılYani demek istiyor ki ablacim. Erkek güçlü olduğu için. koruyor ediyor diye öyle birşey yapmaması gerektiğini vurguluyor :)
- +1 yıl
Sürüden ayrılanı kurt kapar :D benim yarım aklım ancak bu kadarını anlar :D
Soran+1 yıl@AşkMektubu yok abim benim estagfullah :)
- +1 yıl
terkedilincede erkeğin onuru gururu zedeleniyor ama. kimilerini adam gibi seviyorsun asla bırakmayacağım diye sözler veriyor sonra pat diye ayrılmak istiyorum eskisi gibi hissetmiyorum diyor bazı hemcinsleriniz. sonra erkekten ilk adımı bekliyorlar. terkedilen bir erkek nasıl ilk adımı atar birdaha. o kadar kolay değil.
- +1 yıl
eig ıcn tesekkurler :)
*sorun profılımde en cok sevılen paylasım olarak yer alıcak :) bunun ıcınde tesekkurler
Soran+1 yılRica ederim ablacım benim ne demek :)
- +1 yıl
anlamını pek çözemesemde en sevilen paylaşıma katkı edem dedim. sevdim :D
Soran+1 yılYani abi deniyor ko. Erkek güçlüdür. ayrilirkende erkek güçlü olduğu için dayanabilir. kisacasi. Yoksa inceden daha çok şey anlatiuor:)
- +1 yıl
: )))) ay ılahı evrım teorısını guncellemedım yahu : ))) altı ustu ılıskııler hakkında gorus bıldırdım : ))
Soran+1 yıl:))))) Aslında su yazdiginida açıklamak gerek. Tercumanin olayim hatta :))
- +1 yıl
: )))))) ıyıydı bu... ama benı anladın sen kutlarım ;)
Soran+1 yılAyip ettin anlarim tabiki. i7 işlemcili beynim var benim :))
- +1 yıl
Tabikide anladımda, musturluk yapıyorum :)
+1 yılYa hayır neden böyle bir algı oluyor? Erkekler tek aldatmıyor ki. Benim tanıdığım çevremde erkekler harbiden seviyor ama kızlar aksine erkekleri aldatıyor ve aldatanlar da başta söz verip sonra terk edenler. Şunu bir anlayın sevgi cinsiyet değil karakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılbir abi-kardeş tavsiyesi her zaman son noktayı koyan sen ol, kimseye bu fırsatı verme ve ilk adımı her zaman sen atma
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle abi. Çok haklisin. Zaten kaçan hep kovalanir
- +1 yıl
akıllı olursan sen kaçmasanda kovalarlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılBekleye bekleye ömür geçmez çünkü. Erkek ayrılmak isteyip de ayrılmayi beceremiyorsa aldatır. Gereksiz entrikalara, çirkinliklere yer vermemek için kadinlarin aldiği bir önlem bence bu. Zira ben; "Ben ayrılmak istiyorum" diyebilen ve bunu insanın gözünün içine bakarak samimi bir dille söyleyebilen bir erkeğin varlığına ne şahit oldum, ne de işittim.
50 Yorumla
+1 yılben eğer bir şeyler hissediyorsam asla ilk adımı karşıdan beklemem ilanı aşk ederim ve sevdiğimi bilmeye hakkı var derim ve onu bunu bilir sever ya da sevmez kendi tercihi... oldu ki sevgili olduk ve kısmet olmadı ayılmamız lazım bunu kim daha çok isterse dile getirir.. yani kadın ya da erkek fark etmez ayrılmak karşılıklı bir karar olmalıdır.. yüz üstü bırakmak bir mesajla ter etmek ya da telefon açıp ayrıldık demek aşk kitabında yoktur olmamalıdır
10 Yorumlaİlk adımı ben attım 2 buyuk yılımı verdim her erkeğin hayal ettiği kız özelliklerine sahiptim ama seni sevmiyorum sana karşı hiç bir şey hissetmiyorum başkasına aşığım diye terketti beni aldattı kandırdı. O yüzden ilk adım son adım önemli değil önemli olan insan olmak.
17 Yorumla
Soran+1 yılVay be yazik kiz sana. Boyle fedakar insanlar bunu hak etmemeli. Sen daha iyilerine layiksin demekki hayirlisi buymus
- +1 yıl
2 buçuk yıl boyunca tek bir erkekle bile konuşmadım erkek olan ortamda bile bulunmadım sınıfım hariç. Ona çok sadıktım ona değer verdim o mutlu olsun diye yapmadığım şey kalmadı o kadar çok şey var ki onun için yaptığım beni terk edip gitti ama kaybeden o oldu o da biliyor onu benim onun gibi kimse sevemeyeceğini şimdi yalancı sevgilerle yaşasın
Soran+1 yılBoşver dicem de insan bosveremiyor ki. Zamanla hepimiz yasadik öyle şeyler. Ama zaman herşeyin ilacidir. Gerçek yüzünü gördün onun hic olmazsa. Boşver oseni kaybettiğine uzulsun. Senin gibi güzel insani kaybettiğine. Fedakar insani kaybettiğine. seni her kez havada kapar güzel insansin fedakarsij üzülme daha fazla. Hayatına bak yarinlarina bak. geleceğine bak.
- +1 yıl
Bundan sonra hayatımda olmayacak tek şey sevgili koca yani bu hayatta güvenilir birisini bulmak zor. O çok namuslu adam gibi adamdı ama ne oldu da değişti bilmiyorum o. Çocuğuna dönüştü ama tabi hayvanı alırsın evine bakarsın beslersin kendi ortamına koyarsın sana bakmadan çekip gider aşk ve net
Soran+1 yılÇok dolmuşsun. Çok kalbin kirilmis. can elinden vurulmussun anliyorum. Keşke elimden birşey gelse. Senin gibi insanların üzüldüğünü bilmek inan benide uzuyor. güzel kalbinizi iste bir sütü bozuk gelir. Kalbinizu kurar ve gider hasar birakir. Ahh ahh
Soran+1 yılRica ederim güzel insan
+1 yılBir insan dayanamayacak raddeye gelirse ayrılır.
Ne yapalım cinnet geçirmeyi mi bekleyelim?
Sonra siz mezarda biz ceza evinde mutlu mesut.25 Yorumla
Soran+1 yılVayyy o kadar mi be:)
- +1 yıl
O kadar.
Soran+1 yılKoccum aslanim yiğidim :)
- +1 yıl
Koç erkek olduğu için o hariç diğerlerini kabul ediyorum. =//
Soran+1 yıl:))))
Işte bu yüzden buradan tüm erkekklere söylüyorum ilk adımı biz atmak zorunda değiliz bu saçma şey yıkılmalı.. Abazalık yapıp her kıza asılıp sarkıntılık yaparak kız milletinin egosunu tavan yaptırmayın.. her şey tadında güzel ya...
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok haklisin abi
Bence ilk adımı erkek atar diye bir kural yok. Türk kızları ilk adımı atarsa ezik duruma düşmekten korkuyorlar. Ki hayatımda bu kadar çirkin bir düşünce görmedim.
50 YorumlaÇünkü kadınlar genelde ozguvensizdir, Bu yüzden he deyip geçeceksin. Ayrildiklarinda tatmin oluyorlar işte 😒😀* Bırak da bu sefer sevinsinler bari
12 Yorumla
Soran+1 yılİyimis bu:)
+1 yılÇünkü erkekler hiç bir zaman bitti diyemiyor. Ara verelim, yani ben senden sıkıldım sen az öte dur ben kimseyi bulamazsam sana geri döneceğim diyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa bak sen. Sen bu durumu yasadin mi
- +1 yıl
Yaşamadım ama sağ omzum bu durumu yaşamış bir dünya arkadaşımın ağlama ve sızlanma mekanı oldu.
Soran+1 yılVay be. Demekki güçlü kizsin ki seni tercih etmisler
- +1 yıl
Hayat zor, birilerinin dayanıklı olması gerek.
Soran+1 yılKesinlikle
ben sana bir şey diyeyim mi çok saçma bir kural her ikisi de ama gel gör ki bu kurala uyanlardan biri de benim.
13 Yorumla
Soran+1 yılDinime küfür eden müslüman olsa diye bir laf vardır biliyorsun sanirim:)
- +1 yıl
ya bu karşımdaki erkek ne düşünürden kaynaklanıyor. kız eğer ilk adımı ben atar da ilişkiyi başlatırsam dediği her şeyi kabul edecekmiş gibi olurum diye düşünüldüğü için bu var bir de erkeklerin kızı elde etmek hoşlarına gidiyor onlara gelen değil de kendi ayaklarına gittikleri kızları istiyorlar
Soran+1 yılDoğru diyorsun he valla. Genel olarak öyle ama ben diğer kesimdenim kizlar gelsin bana knka:)))
+1 yılÖyle bir kural yok.. hele yeni nesil kızlarıyla söz konusu.. şehir efsanesi artık.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok be var. Gormuyormuyuz en basitinden ks de. İlk adini ondan bekliyorum bilmem ne diye :)
+1 yılöyle bir kural yok
seviyorsam ilk adımı da atarım ikinciyi de11 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun kiz Aferin:)
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Erkekler son cümleyi kuracak kadar cesaretli olmuyor kızlardan bekliyorlar neyse ki kızlar cesaretsiz olmuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa. O kadar cesaretli ki kadin ilk adimida kizlar atiyor:)
Soran+1 yılİşte. Gurur olmamalı oysa:)
+1 yılİlk adımi erkek atar diye bişey yoktur. Cesaretli olan kendine güveni olan atar ilk adımı.
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte nedense o hep erkek oluyor. Kadim çok gördük. Erkek atmali diyen kendisi atmayan:)
Kadınların iki yüzlü olduğunu yeni mi farkediyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılHep farkindaydim
+1 yılÇünki biz bitti demeden bitmez kanka biz demeliyiz 😛😄😊
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya. bak sen :) kankim ya:)
- +1 yıl
Tabi kanka sen bana sor 😄😄😊
Soran+1 yılBak ya:) kankim ya ne düşünceli asdfa:)
- +1 yıl
Öyleyimdir 😄😄🙈
+1 yılherşey karışılıklı illa karşıdan adım beklemek başlarkende bitrirkende doğru değil ona bakarsan ilişki başlarken karşıdakine soruluyorda ayrlırken niye tek karar alınıyor diğeri ona uymak zorunda kalıyor :D
10 Yorumla
+1 yıle napsın kız ayrılmak isteyince adamın keyfini mi beklesin?
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek kizin keyfini bekliyor ama, atiyorum evlenme teklifi ya da sevgili teklifi vb arkadaşlık bilmem ne falan
- +1 yıl
ya aslında bu durumlarda iki taraf da içinden geldiğini söyleyip, ortada buluşulmalı
+1 yılson sözü söyleme takıntısı var hanımlarda
o yüzden..
hep ben istedim oldu havası11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru, denk bile geldim. Ben yol verdim diye 2 mesaj atmayan kız. O durumda 50 mesaj attı. Yok yaninda kalmayacak yok şöyle yok böyle krize girdi valla sinir krizi:) kızlardaki gurur iste nelere kadir, aklima geldikçe ufaktan gülümserim :)
+1 yılburdan halkıma sesleniyorum neden ilk adımı erkek atıyo millete sapık diyosunuz sonra bekliyosunuz bir tarafı çekici bulup bunu dile dökmeyi niye cinsiyetçileştirelim kalıpçı değilsen iki tarafta adım atar iki tarafta ayrılır
10 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler ayrılırken ilk adımı atıyor güven bana sen durum böyle
60 YorumlaÖyle bir kural olmamalı siz bu hale getirdiniz kızları
11 Yorumla
Soran+1 yılHep abazalar yüzünden iste
Ayrılırken kimse hangi taraf adım atsın derdine girmiyor zaten kafada bitiren dile getiriyor
14 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle siz kafada bitiren taraf oluyorsunuz sanırım
Soran+1 yılSizin ilişkileriniz de kim bitiriyor? :)
+1 yılHelal Kardeşim Ayakta Zıplayarak koşarak Yürüyerek Kahkağa atarak ALKIŞLIYORUM...
12 Yorumla
Soran+1 yılOhooo supersin kardeşim benim:)
- +1 yıl
Sende Kardeşim😁
Kadınlar her zaman son sözü söyler. Sen desen ki ben ayrılıyorum kadın ne münasebet ben senden ayrıldım bile der. Der mi der yani belli olmaz bazen ben bile kendimi anlamıyorum
20 Yorumla
+1 yılBazı erkeklerin ayrılacağı yoktur çünkü kızlarda sıkılmış bunalmıştır kızlar son sözü söylemeyi sever diye de birsey yok genelde zaten erkekler bırakıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın erkekten ayrılmak istediğini söylerse erkeğin incinmesinden korkuyo bu nedenle onun kendiliğinden ayrılmasını soğumasını bekliyo olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka soruya yorum yaptınız sanirim:)
Bak işte çok mantıklı 👍 İlk adım karşıdan beklenmez :D
40 Yorumla
+1 yılTopluma göre hareket etmek zorunda degilsin. Her kız erkek teklif eder diye düşünmüyor. Onlardan biriyle sevgili olursun. İstersen sen terket istersen mesajla ayril..
10 Yorumla
+1 yılİki çeşit ego tatminleri var bir ayaklarına kapanmamızı istiyorlar ve. ilk adımı attırıp ego şişiriyolar ayrılırkende gene terkedilen değilde terkedeni oynayarak double ego şişkinliği yaşıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlara sorsan kadın erkek eşit derler, ama her şey erkeklerden bekleniyor. Kız erkeğin altında ezik olmayı istiyor. Ne garip. Ah türkiye ah, kafan hala ortadogu kafasında.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle knka
+1 yılİlk adımı atan kız "basittir" dedikten sonra gücenmeye hakknız yok:) Yani ilk adım sizin kuralınız:) Ayrılıkta isteğe bağlı...
12 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum kiz :) Aaa :)
- +1 yıl
hemcinslerin diyor :)
+1 yılOyle bir sey yok kiz hata yaparsa erkek ayrilir erkek hata yaparsa kiz ayrilir
34 Yorumla- +1 yıl
@Masellava onlar da or*spu cocugu oluyor canım. Öylelerini öldüreceksin
- +1 yıl
@Masellava süründür o zaman arkandayım sen elinden geleni yap sonra allaha havale et allah zaten hicbir seyi karsılıksız bırakmaz
+1 yılO ilk adım meselesi ilişkiden ilişkiye değişir. Bizim iliskimizde neredeyse ilk adımları hep ben attım. Kendi de dedi ben karşıdan beklerim diye. Karşıdakini tanıycan tek diyebilecegim bu
10 Yorumla
+1 yılSoru tam ateistlik. Açıklasınlar, haydi.
Deist ve budistler siz de fazla uzatmadan çözümlerinizi yazın tabi.10 YorumlaKanka o herkes için değil. Ben ayrılmak istemediğinden sogutuyorum kendimden :) kafam rahat... Ahlar ona kalıyor. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkcası bir buçuk yıldır bir çok şeyi içime attığım ilişkiden tiksindim sevgi var içimde bir kaç gram ama olmuyor adeta bir tane hata yapmasını bekliyorum ayrılacam, beyler sizler benim durumuma gelmemek için ilk yalanda posta koyun.
10 Yorumla
+1 yılkural budur, kadın seçicidir. erkek kendini beğendirmek için mücadele eder. tabiat kanunu bu. tek kalemde binlerce yıllık geleneği bozamazsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Hay sizin geleneginizidd sizidee 3 ayi 3 yil gibi gecirir sonra bir gunde bitiren yaratiga kadın denir.
+1 yılkardeş ayrılık biraz karışık bir olay tek taraflı bir durum olma ihtimali taşıdığından ötürü kim ayrılmak isterse o söyler
10 Yorumlaayrılan erkek yoksa bizi kim üzdü ulan bu kadar :D yakın cuvaraları yakın
11 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam yazik be :)
+1 yılAdımı erkekler atar, tekneyi kızlar atar da ondan.
16 Yorumla
Soran+1 yılBak işte bak. En doğrusu bu. Peki revami bu? Yazık günah değilmiş:)
- +1 yıl
Değil sizde duygu var , hassasiyet yok çünkü
- +1 yıl
Pardon yazılarımızda duygu var
Soran+1 yılBuda güzel de wrkeklerdede hassasiyet var. Kadınlarda olmuyor sadece be
- +1 yıl
He he
Soran+1 yılAl işte:
İlk adımı ben attım bu kural benim için geçerli değil 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Amaanerdinmi muradına😀
Soran+1 yılSenin gibi güzel kız niye ilk adimi atiyor:)
Soran+1 yılSeverim nezaket sahibi insanlar:) fenerli olmasan daha çok sevicem:)
Ayrilabilecek kadar cesareti olan erkek hic gormedim valla genelde ölü taklidi yapiyolar... Adamsa ayrilsin tabi canimiza minnet :D
20 Yorumla
+1 yılçünkü kızlar güvenilmez, kızlar bencil, kızlar sevilmeyi hakemiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
+1 yılişlerine geldikleri gibi kural koyuyorlar karşim boşver
10 Yorumla
+1 yılTamamen ego meselesi kızların ego sorunları yüzünden!
10 Yorumla
+1 yıldiger turlu bakarsan erkegin centilmenligi olur son sözü kıza bırakır afsgsgag olmadı dimi 😂
10 Yorumla
+1 yılhemcinslerim şeytanın teki erkek ayrılırsa kızın duygularıyla oynadı kız ayrılırsa aferin kıza
10 YorumlaOrtada hata varsa, haklı olan ayrılabilir. Bunun belirleyici şekilde kızı erkeği olduğunu sanmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü sen erkeksin. Daha mantıklı bir açıklaması olamaz. Teşekkürler, teşekkürler.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa Birak bu isleri ya:)
ilişkilerde kızlarda adım atabiliyor ama dediğin gibi işte bu bir kural bozamassın
10 Yorumlaoo oda nerden çıktı ilk adımı erkeğin atmasını bekleyeydim kocam şuanda başkasının kocasıydı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir nick ya?
İlişki başlangıcında erkek atar. Kız bitirir. Yani ben öyle yapıyorum :D14 Yorumla
Soran+1 yılVijdansiz kadin. Duygusuz kadin. :)
Cevap sahibi+1 yılAğlarım amaa
Soran+1 yılAyy kiyamam :))))
Cevap sahibi+1 yıl:P :P :P :P
Yok öyle bişey ya kızı kıvama getir şuana kadar hiçbi kıza ben teklif etmedim yakın arkadaş ol sonrası geliyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. O kadınların egoistliği.. İlk adım tamamen arz talep dengesine göre oluşuyor.
10 Yorumla
+1 yılBen mesela öyle değilim erkeğin ayrılmasını beklerim :D
10 Yorumla😂😂 erkeklerinde işk adım atığı oluyor ama terkedişlerde
10 Yorumla
+1 yılböyle bir kural olmamalı zaten.. ilişki yürümüyorsada kimin bitirdiğinin bir önemi olacağını sanmıyorum olursada gereksiz kompleks bence
10 Yorumla
+1 yılSaçma o düşünce bazı kızları böyle düşündükleri için aptallıkla suçlayabilirim...
10 YorumlaCentilmen bir erkek terk etmez, terk edilir. Kıza birde aşk acısı yaşatmayalım.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim doğru diyorsun ama maalesef benim sevgilim var ve ona ilk ben açıldım ve 1 ay ona küs kaldım ama sonra barıştım çünkü onu çok seviyorum. Ask böyle birsey
10 Yorumla- Devamını Gör (116)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar