İlk adım neden erkekten beklenir?

21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar 1 2 flörtvari şey yaşadım ama hiç beni seven birisi olmadı. şu an üniversite okuyorum. etrafıma bakınca gerçekten hayret ediyorum benim arkadaşım bile yok. yalnızlık koyuyo gerçekten. genel olarak ortamlarda girişken biriyimdir ama sorun şu girecek hiçbir kafa dengi ortam bulamıyorum. fakültedekilerle anlaşamıyorum yurttakilerle de. dışardan yeni kimseyle tanışamıyorum. esas konu bu zaten sorum da bu olacak. yeni insanlarla nasıl tanışabilirim? hadi diyelim ki bu sorunumu çözdüm. bu zamana kadar hep ciddi ilişki isteyen birisi oldum ama hiç bulamadım. şu anda da fikrim değişmedi. ama dışarda görüp hoşlandığım bir kızla nasıl tanışmam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. 2 yabancıyız gidip merhaba falan desem devir kötü kız belki sapık sanabilir veya sevgilisi olabilir bu ihtimalleri düşünmekten hayatı kaçırıyorum. bu yüzden ilk adımı hep karşı taraftan bekliyorum ama hiçbir kız bu zamana kadar böyle bişey yapmadı. gerçekten neden ilk adım erkekten beklenir? ve ben bu korkularımı nasıl aşarım? genel olarak çok konuşkan biriyimdir muhabbetim sarar yani çok hikaye anlatırım ama nedense insanlar bundan hoşlanmıyor veya konu açmak için soru sormamdan haz etmiyorlar çok darlıyorsun soru soruyorsun diyorlar. başka ne yapabilirim?

İlk adım neden erkekten beklenir?