Gereginden fazla iyi davranip kendimi kucuk mu dusurdum acaba bir yandan keske hic yazmasaydim umrumda degilmis gibi diyorum bir yandan da icimde kalmadi en azindan diyorum
Siz ne dusunuyorsunuz

Sana cevap vermeden seni terketmis ve sen defalarca tesekkr etmissin sacma degl mi sence bence eger ki cok mesaj atmak istediysen soyle soyleyeblirdin evet seninle. cikali 1 hafta oldu ama bu bir hafta icerisnde birbirimize deger verdigimizi dusunuordum keske bana soyleyip ayrilsaydin korkma seni rehin alacak deglm bende tamam olur kendine iyi bak derdim hepsi bu insanlar ayrilirken belli olurmus denirdi haklilarmis hoscakal... bunu yazman yeterliydi. Biraz oyle olmus bence. Ve aynisi benimde basima geldi cocuk mesajlarima cevap vermedi yazdigim halde bende istemedigini dusundum butun sanal alemden sildim oda beni engelledi hic bseyde yazmadim...
Her zaman kalbinin sesini dinle, o ne diyorsa onu yap. Dogru olur yanlis olur bilemem ama verilen deger bariz ortada. Icinden dokulenler cok samimi ve icten, karsidaki pisman olur olmaz bu cok da onemli degil. Giden gitmis, biten bitmis artik. Kaybedecegin bisey kalmamis, o yuzden bence en dogrusunu yapmissin.
Sessizce gitmek bazen terk etmek değildir çaresizliktir sevdiğini sevdiği için ve üzülerek terk etmek ve kadere bırakmaktır onun seni neden bıraktığını tartışmadan ve kırmadan sessizce neden gittiğini bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem
Onun kişiliğini tavır ve davranışlarını en iyi sen bilirsin ona bir şey yazma o eğer terk etmediyse geri gelir geldiğinde aranızda bir tartışma pürüz olmasın
Değmezmiş... Adamı yüceltmişsin dağlara taşlara çıkarmışsın mesajı okur okur ben neymişim der artık.
Onun yerine cevap bile vermezdin hayatının içinde tutar ama tel örgüler arkasından baktırırdın gün gelince ya elini şeyine ya da başına koyar kara kara düşünürdü... boşver et değmez iki kelam etmeden ayrılana.
Cevap
22Cevap
terk ederken açıklama yapmayacak kadar umursamamış seni. keşke sende onu umursamayıp sessiz kalsaydın. hem her zaman sessiz kalan merak uyandırır. o sessiz kalmış ve senin kafanda soru işareti bırakmış. sende sessiz kalsaydın bir süre sonra emin ol merak ederdi ama etmesi için bir sebep bırakmamışsın. ayrıca erkekler bu kadar uzun şeylere odaklanamaz. üçüncü cümlede sıkılır ve okusa bile çok bir şey kalmaz zihninde. bu erkeklere bir eleştiri değildir doğuştan böyle olduklarını bilin sol beyin odaklıdırlar
bin tane mesaj gondermıssın , ilk mesaj ıyıdı sonra tırt , adama ıyıce yavsamıssın , tek mesaj neyıne yetmıor anasını satıyım
Sevmeyi bırak, sana saygı duyup bir açıklama bile yapmayan sessizce gitmeyi seçen birisine bir kelime bile fazla böyle uzuuun ve içten cümleleri haketmiyor. İlla bir şey yazacaksan ş*rfsiz g*t yazsaydın keşke o dilden anlar çünkü.
çok uzatmışsın. seni tanımak güzeldi yazıp çekilseydin kenara. bu umursamıyorum değilde umursamıyor gibi davranıyorum ama geri dönersen hayır da demem gibi olmuş sanki. üzülme ama öyle gibi anlaşılıyor
Sskın öyle düşünme kendimi küçük düşürmüşüm falan! Ne güzel işte içinde ne var ne yok dökmüşsün o sessizliğinden utansın
sen yalnızsın dimi? :)
Yok Allah var ya @OttomanWarriors_
uzun süre daha yalnız kalırsın böyle giderse sana arkadaş tavsiyesi :)
rica ederim @burjuuva
@Burjuuva
ne kadar olgun bir görüş helal olsun vallaha süpersin ablacım benim :D
burada anlatmak istediğin;
hala sana köpek gibi aşığım ne olurrr geri dön...
ben bunu anlarım yanlış yapmışsın hiç bir şey yazmayacak konuşmayacak olmamış gibi davranacaktın.
Ulan gözüm çıktı 😄 boş boş şeyler yazmışın arkadaşım herif okumadan silecek
Yazmasaydın keşke
Sen bunları yazıyorsun ya onun içinde gram pişmanlık hissi olmayacak
Kuru bir "sen bilirsin" bile daha gururlu olurdu.
Bence keşke hiç yazmasaydın küçük düşürmeseydin kendini
Icini dokmussun rahatladiysan kendini kucuk dusurup dusurmemenin onemi yok
Güzel yazmışsın da arkadaş olarak kalalım demen bence yanlış.
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle.
Olm uykuluyum okudum pişman oldum uzun metin okumam ben boşluğuma geldi arkadaş bendende özür dile 3 dakikamı boşa harcadım alkolik prens ne ya lan
Hepsini okudum vay be tüm sözcükler birbiriylr alakalı ben olsam konudan konuya atlardım kendini küçük düşürmemişsin ve çirkefleşmemişsin güzel yazmışın bence
saçma olmuş ya adam seni takmıyor haber bile vermıyor sen destan yazmışsın totosu uzaydadır Şu an .
Güzel güzel ama bundan sonra yazarsan küçük düşer ve değerin kalmaz
alkolik prens ne be kasmayin siradan olun azcik ergen misiniz
Sacmalamissin.. o kadar güzel şeyler yasansaydi eger bir veda ederdi.. ayrıca o kadr uzun mesaj yazilmaz
tedbiri elden bırakmayıp baglanmama olayı yalan bu mesajdan sonra bence :) ayrıca bı erkek olarak soyluyorum okuduysa içi rahat etmez yani benim etmezdi bilmiyorum..
Yazmaman Lazımdı çok iyi şeyler yazmışsın ezdirmişsin kendini
Baya sacmalamissin bence kske hic bsy demeden seni terk eden birine hic mesaj atmasaydin
Sanki biraz uzun mu olmus yani en basi gayet iyiydi sonradan bozulmus gibi ama gizel bence
İçinde kalsa kötü oluyor
Da nasıl böyle sakin olabildin ben ağzıma geleni yazmıştım da 😔
gereksiz olmus fazlasiyla defolsun gitsin ne bu laflar
Yuh umrundamisin ki bişey yazmadan gitmiş seviyen yerlerde
Bellı baglanmamısın 😉😉 cocugun ayrılması sana baya bı koymus
Fazla uzun olmuş bence ya. Geri yazdımı
Bence okumaz kesin :/
Sallayacağını sanmıyorum
Sana geri donerse onunla konusma
kimse için çabalamıycan
Ben olsam hayatta yazmazdım gidene güle güle.
Bence bir yayınla anlaşıp kitap bastırsaymissin
Medeni ama biraz cok fazla iyi konusmussun
50 karakterden sonrası gurura dokunur.
Duygularını yazmışsın iyi de etmişsin
Vay be ne insanlar var dedirtti..
Cevap geldi mi bu mesaja?
Okumadım ama çok tatlı bitirmişsin sonu.
Saydirsaydin icin daha cok rahat ederdi.
alkolikten kurtulmuşsun daha ne olsun :D
Ben olsambu kadar uzun mesaj yzamazdim
İçinde bırakma hiçbir şeyi
Efesçi Prens ulann :Dddd
Cok uzatmissin
Dil arsinmaz bir msjla. guzel yazmissin. tebrikler
Sadsce sktirgt desen yterliydi
Iyi olmuş ya boşver
Pişman olsun bırak
Cok abartmissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar