1) Sert başlamışsın sonunda neredeyse özür dilemişsin.
2) Bu sözler okuyana hiç koymaz hasstrr len diyip geçmiştir emin ol.
3) Kendi zaafını koymuşsun ortaya itiraf etmişsin. Zaten kalkan totoya tavan yaptırmışsın.
4) Kendini küçük düşürmüş karşıdakini yüceltmişsin ego alarak.
5) Muhtemel okumamıştır bile.
Dip Not: Kimseye karşı zaafın olmasın. Bu sözler sadece senin canını yakar kimseye koymaz.
En Dip Not: Yapman gereken Tek şey Sen ona Hasstr len demeliydin. Sen küçüldükce ve ezildikce o yücelir ve güçlenir. Unutma bunu.
En En Dip not: Bunlar dahi önemli olmamalı senin için. Bitti ise benim içinde bitti eğlendik geçti. Herkes yoluna diyebilmeli idin. Ve hiç yazmamalı idin bu satırları.
Kendımden soğudum 😄
İnsan buhran dönemlerinde saglıklı düşünemiyor. O an doğru sandığı şeylere sona gülerek bakıyor. Hepimiz böyleyiz. Allah kimseyi dert vermesin. Yürek sızısı ve birde gurur inçinmesi varsa cok kötüdür
Ahhh ahh.. Yazık oluyor.. Hem de çok.. 😔😔
Bu yüzden evlenmeye gücü yetmeyen bulaşmasın şu flört işlerine..
Hayaller yıkılıyor..
Öyle gereksiz azaplar çekiliyor ki..
"Gayr-i meşru muhabbetin neticesi merhametsiz azap çekmektir."
(Bediüzzaman Said Nursi)
#Vesselam
Sana katılıyorum
Eyvallah..
Bu kadar boş mesaj mı olur? Yok bunu her seferinde nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum ülke dramatistlerle dolmuş taşmış haberimiz yok :D
Ne olabilirdi ya? Çocuksu bir bye mı?
Valla be burda hep soyluyorum hayati dramatize etmeyin. Gercdk Dunya'da kopmayin diye ama bizim millet kendini romeo ve Juliet piyesinde saniyor genelde.
iplememiş bile. engeli çakmış direkt. çok pis gururum incinirdi
Hangi durumda gururun incinirdi gönderen mi yoksa msjı alan mı olsaydın anlamadım
mesajı gönderen olsam
Cevap
33Cevap
O erkeğin **************** onlar yüzünden bizlere de güvenmiyor sevdiğimize kimse inanmıyor. Sevmiyorsan bir ilişkiye başlama birader bu kadar net
Allah'indan bulsun ya ne hali varsa görsün
Aynen
adam olan ayrılmamak için gönlünü almaya çalışır seviyorsa sevmiyorsa acısını azaltmaya çalışır kendinden soğutur ne biliyim bişeyler söyler üzülmesin diye
adam olmayan işin keyfini çıkarmıştır iki kahkaha atar cevap bile atmadan yoluna gider
Cevap atmasına fırsat tanımadan sildim engelledim. O da direkt basmış engeli zaten. Bilmiyorum herkes acımasızca davranıcağını söylemiş okumazdım bile üşenirdim demiş bana bu mesajı atsalardı o insana kendimi affettirmek için elimden geleni yapardım. O da belki hiç okuma zahmetine de girmemiştir. Salaklık bende neden yazdıysam bunları rezil etmişim kendimi...
ajda pekkan yakar geçerim dinle dünyada daha milyonlarca insan var illa ki birgün seni seven de çıkar yaşadıklarından tecrübe al gideni tamamen beyninden sil ki gelene yer açılsın bir daha da iyice tanımadan kimseye bu kadar güvenip değer verme seni seven birileri olursa bu adamı unutamayıp onları üzme. herkese layık olduğu değeri ver. kafan rahatlayacağı ve kendini artık yormayacağın için mutlu ol. hayatın tadını çıkar biraz.
Zaten suçunu, hatasını bilen insan daha bişi diyemez yazılanlar karşısında, çok güzel yazılmış...
öyle yazma... yazdigmi yaz...
Bu sana son mesajim. Benden artik kacmana gerek yok bosuna kendinden uzaklasdirmanada gerek yok. Yasadik oldu bitti sana hakimi helal ediyorum sende et. Sana mutluluklar
Geç kaldın
ah be yavrum bekleseydin benim dedigmi yazsaydin 1 hafta görüsmeseydin telefonlara cikmasaydin... o pisman olup pesinde köpek olacakdi
Geri dönüsü yok artık. Olan oldu bir an duygu patlaması yaşandı böyle oldu. Direkt engellemesiyle ondaki yerimi anladım zaten. Bunu bari yapmamalıydı.
Baya aşıkmış sağlam kırmışssın.
Önce kendini suçlar, sonra her önüne gelen kıza yazıp çapkınlaşır ve sonunda da piçin teki olur çıkar. Senin ona yaptığını oda bir başkasına yapar ;)
Her iki mesaj ayrılmak isteyen tek bir kişiden yalnız
Bunu bir kız yazmış 😂
Mesajı sen mi attın anlamadım çok ama sen attıysan eğer sanırım içine bazı şeyler oturmuştur. Ama hadi nolur gel falan demez özür dilemez bir şeyde hissetmez zaten değer veren sadece senmişsin.
baya ayrılık destanı değil manas destanı yazmışsın
bitti beni arama bende seni aramicam de de bari hala sevdiğin iki lafa geri götüm götüm döneceğim belli olmasın =)
😕😕😔
Bu kadar dusmezdim ben üzüldüm bir insana bunları dedirtecek duruma gelmeyin.
Düşmüşmüyüm ben bu mesajla?
Hayır çocuktan bahsediyorum kimseye bunları yaşatacak kadar düşmezdm
kız mı yazmış mesajı erkek mi duruma göre cevap verecem :)
Kız yazmış evet 😄
kız küçük bir olayı büyütmüş senaryo yazmış sonuca ulaşmış. ama oğlanda biraz ilgisiz davranmış gibi...
Erkek hep ilgisiz davranmış
Oooo siz kadınlaaaarrrrrr ...
Karşı taraf bu yazıya bir söz etmediyse tınlamamış bile.
bu kadar uzun yazarsan halen dever vediğini düşünür bitireceksen bir satır yaz bitir g*tünü kaldırma karşı tarafın
Hicbisey. 'Ne sacmaliyor bu' der gecer, bir zahmet daha da mesaj atmamasini dilerdim.
Silahlar çekilmiş, yapacak pek bir şey kalmamış bu safhada.
Fazla edebiyat yapmışsın yarısında okumayı bıraktım seninde yolun açık olsun der geçerim ajsj
Tabi olayı tam olarak bilmiyorum belkide çocuk haklıdır, sen haklıysan bunu yaz asjs
dostum bu oğlan istediğini aldıktan sonra vermiş sana yolu valla bana öyle geliyo ki kullanılmışsın
Yinede seni tanidigima sevindim kendi capimda... yazardim.
S. i. klenilmeyen birisiyken böyle ayrılık mesajı mı atılır aslfaslfkasfdae
Uuu bu biraz bir bayan tarafından yazılmışa benziyor.. Eğer bir erkeğe yazılmışsa bu ayrılık msjı erkek biraz düşünür ve unutur
Bu msjı attığın adam gram sevmiyor seni bu tür ayrılık pisklj. Üzerine tezlerim var onu engellemende onun için bşi değiştirmicek
Boyle uzun ayrilik olmaz ayrilik kisadir.. elveda ile..
şu an olduğu gibi okumaya üşenirdim. klasik şeyler bir kaç aya unutacak
kusura bakma ben odunum sen haklısın der başımdan atardım.
kanka okumazdım ben bu kadar yazıyı :/ son cümleye istinaden "senin de yolun açık olsun" yazar, geçerdim..
Hic bir bk hissetmem. Oh kurtuldum sülük bir hatunda diye sevinirim
Sülüklük bir durum yoktu
ohaa ne yasadın kızm cok agır. bu kdr uzun yerıne kısa ve öz yaz bence sana bunlara yasatan birisi butun mesajı okumadan silebilr de yani cıddıye almaya bılır
Ama tabı yınee sen bılırsın :DDD
Seni takmayan biri için bu mesajı okumak bile eziyettir yorulmasaydın bu kadar
fena yazı olmuş eğer biraz içinde insanlık varsa zaten dokunur ona yoksa umrunda bile olmaz çünkü hayatı anlayamamış insanlar rahattır
Daha ilk cümleden gülmeye başladığım için gerisini okumadım.
bu çocuk seni sevmiş ama anlamamışşın
Sevdigini nerden anladın acaba?
Mesajı atan kız yalnız 😄
Zaten bu kadar uzun yazıyorsa ayrılın ya hu
Oha harika yazmış lan çok iyi ya
kim yazdı ki bunları sen mi?
Evet
Sen adam olman harcarlar seni
Eyvallah yazar geçerim
okumam asdf
ohh be kurtuldum sonunda dirim.. :l
Ayrılık mesajı normal karşılardım