Size uzunca bir ayrılık mesajı geldiğini düşünün. Ne yapardınız?
ayrılalım mesajına vereceğiniz yanıt ne olurdu?

Size uzunca bir ayrılık mesajı geldiğini düşünün. Ne yapardınız?
ayrılalım mesajına vereceğiniz yanıt ne olurdu?

İstediği gibi olur. Ben hayır olamaz bitemez falan demezdim şahsen. Gidene dur demem ben güle güle derim. Kimseyi hayatımda zorla tutacak değilim sonuçta eğer gitmek istiyorsa benden Allah yolunu bahtını açık etsin. Beni istemeyen bir insanı ben o saatten sonra asla hiçbir şekilde birdaha ne görmek isterim ne de hayatıma birdaha alırım.
Tamam ayrılalım güle güle derim tabi ki de.. çünkü bir kadın eğer beni sevmiyorsa bana karşı sevgisi bittiyse benim için de bitmiştir zaten bu yüzden de hiç bir şekilde umursamam ya da gitme demem.. seven insan zaten durduk yere ayrılmak terk etmek istemez.. bende yolun açık olsun derim başka da bir şey demezdim.
Cevap
17Cevap
Bu noktaya geldiyse zaten ayrılmaktan başka kendim açımdan bakarsam başka doğru yol yok benim için. Şimdi bir kere herekse bu durum kanına dokunur, üzülür ya da sinirlenir. O an ki ilişkinin seviyesine de bağlı zorlayıcıda geçmeyebilir. Ancak karşılık olarak bende ayrılırım, saygı duyarım ve defteri kaparım geri dönüşü olmaz.
Mesajlarda ayrılma nedeni önemli. Eğer haklı bir nedense çözmeye çalışırım. Ama boş muhabbetse yollar onun.
Tamam derdim. Yalvaracak halim yok heralde. Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok
Mesajla ayrılmayı tercih edene yanit dahi vermem
Tamam ayrılalım derdim ne diyeyim ayrılmak isteyen biri varken
Sadece peki yazarım. Sebebini dahi sormam. Mesajla ayrılan birine neyin açıklamasını yaptırayım ki
Gitsen ne farkeder kalsan ne fark eder aldığın dolarlar elbet birgün biter Beşiktaş çarşısı erkeğe küfür eder işte sen bu kadar zavallısın manita
Çok doğru bir karar ama sen benden değil ben senden ayrılıyorum derdim.
G.. t gibi kalırdı
Bunun mesajla olmayacağını söyler yüzyüze her şeyi konuşup bunu o şekilde sağlıklı yapmayı teklif ederdim
Uzunca ayrılık mesajına verilecek cevap. Tek kelime (olur)
Olur, yazar göndere basarım.😂 Bu ona yetelri yani emin ol. Değecek birisi olsa görüşüp konuşurdu.
Evlenmeden ayrılmam derdim herhalde😂
Cevap vermeden hayatımdan çıkarmak..
Sen canım mısın beni nasıl bırakırsın
Tamam derim ne diyeceğim
Ok. K. i. b a. e. o
Fazlası değil 😄
Gayet olgunca karşılarım
gideni tutamam agaa
Kim verdiğine bağlı kimin sorduğuna
S*ktir git derim bana ekomu yok sanki...
peki sen bilirsin dedim
Tamam ayrılalım
taam hadi bb olurdu
Neden boşuna zamanımı aldın
Good bye 👋🏻
Güle güle
Peki olurdu
Cevaba görüldü atılır net..
Peki der geçerim.
Peki derim herhalde
Ortadan ikiye mi
Hoşçakal