- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBeni bir mesajla terk eden bana değer vermemiş demektir, yazacak hiçbir şey yok. Direk numarasını silerim, terk etmek telefonla olacak iş mi, karşı karşıya geliriz, gözlerimin içine bakar, dostça ellerimi tutar, en seviyeli şekilde ifade eder kendini, işte buna saygı duyarım, işte bunu anlarım. Telefonla terk eden ayrılığında sorumluğunu almak istemiyor, kendi kendine monolog yapıyor, karşıdakine söz söyleme hakkı tanımıyor, kafam şişmesin kafasında.
Beni telefonda terk edecek kişiye ayıracak vaktim yok, cevap yazmaksızın numarasını silerim, öyle birisi benim hiçbir şeyimi hak etmiyordur çünkü, bir de kendisine cevap yazarak kendini bir halt sanmasını sağlamak istemem.02 Yorumla
Soran1 yılben teşekkür ettim iyi yapmışmıyım?
- 1 yıl
Tabii, o da bir cevap. İyi ki yoksun diyorsun, bitmiş olmasına sevindim diyorsun. Hesap sormamışsın ki böyle kişilere de hesap sorulmaz, iyi yapmışsın yani.
En İyi Cevaplar
1 yılBana ne der geçerim beni sadece bir mesajla terk eden bir kişi umurumda bile olmaz. Bana değer vermeyip sadece bir mesaj atan biri benim ona vereceğim cevabı haketmez.
07 Yorumla
- 1 yıl
İyi olmuş
- 1 yıl
Senden kurtuldum ohh der gibi olmuş üste çıkmışsın çok iyi olmuş.
Soran1 yılahaha saol bacim
- 1 yıl
bir şey değil onla ayrılmak sana ödül gibi bir şey zaten üzülme sakın hiç tamam mı tatlım
Soran1 yıltamam saol destek için <3
- 1 yıl
Rica ederim. ☺🩷
- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılNedenini sorarım açıklar. Yolun açık olsun derim.
Başka bir mesaj atmam.
Demekki beni kendisine layık görmemiş derim.
Üzülmek karşı taraf için ezik bir görüntü yapar.
Fazla sorgulamak , fazla irdelemek , fazla takıntı erkeğin karakterine uymayan bir grup hareketlerdir.
Benimle olmak istemeyene kapı açık. Hiç sorgulamam.06 Yorumla
- 1 yıl
Çok iyi etmişsin.
Geri dönerse asla kabul etme.
Sende dönme.
Soran1 yılyok o iş bittii... yol ayrımına girdik dönüşü yok
- 1 yıl
Peki o zaman güzel.
Yine de büyük konusmamak lazım.
İnsan söylediği şeyler aynı dua ediyormuş gibi kabul ediliyor.
Onun için kızgın ve sinirli olduğun zaman büyük konuşma.
Soran1 yıltamam büyük lokma ye büyük konuşma der gibisinden :)
- 1 yıl
Onun için dikkatli ol konuşurken.
1 yılCevap bile vermem. Sebebini sormam çünkü gidenin illa ki sebebi vardır. Kılıfa uyduracak.
Zaten sonra seni takip eder , uzaktan uzaktan. Ve inan ortada sorun yokken giden biri mutlaka başka birini bulmuştur. Ve seni de kısa süredir aldatıyordur.
Ama böyle gördüğüm kadarıyla o tipler at gibi gidip it gibi dönüyorlar06 Yorumla
- 1 yıl
Offff
Soran1 yılneden of ki
- 1 yıl
Kızım sen neden teşekkür ediyorsun ya sen teşekkür ettiğin için o farklı muhabbetlere girecek ego yapacak ya si**ir git ne bok yiyorsan ye diyecektin
Soran1 yılyok gerek yok yapamam küfür felan edemem Haklı olan haklı kalsın
Bırakalım aklı kalsın :)))- 1 yıl
Sen bilirsin
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, terk edilme mesajları gerçekten kalp kırıcı olabilir. Eğer böyle bir mesaj almış olsaydım, ilk önce duygularımın farkına varmaya çalışırdım. Şok ve üzüntü içinde olsam da, durumu sakin bir şekilde karşılamanın önemli olduğuna inanıyorum. Anlayışla yaklaşmak için "Bu kararı aldığın için üzgünüm ama duygu ve düşüncelerine saygı duyuyorum" gibi bir yanıt verirdim sanırım. Ardından biraz zaman tanır ve duygularımı yoğunlaştırdıktan sonra kendimle ilgilenmeye ve toparlanmaya odaklanırdım. Unutma, herkesin kendi hızında iyileşme süreci vardır ve önünde seni bekleyen güzel anılar var. 🌟
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılben mesaj bile vermem direk silerim sadece
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılCevap bile vermem engeli basarım gadası
05 Yorumla
- 1 yıl
Yanlış yapmışsın
Soran1 yılne yapmam gerekirdi
- 1 yıl
Cevap vermemen
Soran1 yılo uzun yazmış baya hiç cevap vermezsem ayıp olur :D
1 yılBuna kimse planlı yaklaşamaz yorumların %99'u yalan. Herkes havalı ve güçlü görünmeye çalışmış yorumlarda. Seven kahrolur, üzülür, ağlar, sebep sorar, konuşmak ister.
Eğer sevmiyorsan ve ilişki bitsin istiyorsan, ayrılık mesajını karşındaki atarsa o zaman havalı bir şekilde görüldü atar, mesaj siler veya kapak cevaplar verirsin. Seviyorsan bunu yapamazsın.35 Yorumla
- 1 yıl
Terkedilme sebebini bilmiyorum. Ne dersem yanlış olur. Önemli olan senin mutluluğun. Böyle mutluysan iyi yapmışsındır.
Soran1 yılüzmeye gerek yok kimseyiii :))) kötülüğünü isteyemem
- 1 yıl
İyi yapmışsın o zaman hep mutlu olursun inşallah 🙂
1 yılEn yapmamamız gereken şey tepki vermek. Muhtemelen karşı taraf tepki verilmesini bekleyecektir. Hatta hiç ses çıkarmayınca da bir şey demeyecek misin falan derler. Sizden ayrılırlar ama sizi hala teste tabi tutmaya devam ederler. Onçün yapılacak tek şey psikopata bağlamadan hayata devam etmek ve iş güçle meşgul olmak. Tam bu aşamada zerre taviz verirseniz karşı taraf bunu anlar ve istediği de budur. Bir de şu var ki hemen yeni bir sevgili yaparsanız da yine size lafı yapıştırlar. Vay efendim ben seni üzülürsün diye beklemiştim ama sen gittin yeni sevgili yaptın vs. deyip yaftayı yapıştırır alnınıza.
Ben ne yapardım söyleyeyim. İşime gücüme bakarım ki hep öyleyim. Geri kalan her şey teferruattır. Maneviyata bağlayıp kendimi prangalara vurmam. Kimse benim hayatıma fatality çekemez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılGörüldü atabilirsin, bende sana diyecektim ama konuyu açamamıştım diyebilirsin, çok insani bir mesajsa kısaca sende iyi dilek yazabilirsin. Ama en çok koyan görüldü atmak olur ve sonra hiç tepki vermemek. Sosyal medyada acıklı paylaşım yapmamak
14 Yorumla
- 1 yıl
Ne için teşekkür ettin. Ghostalamadsn insan gibi olmayacağını söyleme nezaketinde bulunduğu için mi?
Soran1 yılolmuyorsa vardır bir hayır onun için. üzmek istemem teşekkür edip allaha emanet ettim
- 1 yıl
Tatlı bir insansın, Allah gönlüne göre versin
1 yılHiç bir fikrim yok evlilik yoluna 8 ay kalıp gerçek yüzünü görünce 5.5 aylarda bitirdim olayı kimseye gerek veya ihtiyaç yok spor hayvan sevgisi vs varken şuanlık 🐶🐕🦚🐔🥚🐥🐣
13 Yorumla- 1 yıl
Maalesef böyle oldukça da abla üzülüyoruz yinede ödün vermeden kendinden devam harika güncelleme
Soran1 yılteşekkürler herkesin bir gün hakettiğiniin karşılığını alır :)
- 1 yıl
Kafamız da gönlümüz de vicdani kötü his olmadan çekilecek olanı çeksinler umuyorum 👏🏻
1 yılEğer sadece teşekkür ederim dediysen terk edilecek, üzülecek bir kişi olduğunu düşünmüyorum. Sen onu değil o seni kaybetti
12 Yorumla
Soran1 yılevet beni kaybeden o ama o bunu çok sonra anlayacak ve geri dönüşü olmayan bir yol ayrımına girdik bitti.
- 1 yıl
Senin içinde bir uhte yoksa sıkıntı yok. Senin gibi bir bayan kolay bulunmaz seninle tanışmak isterim😊
1 yılGaliba bi sefer terkedildim ben. 3 ay falan kendime gelememiştim. Çok cevap da veremedim, kendince haklıydı. Ben de birini bulunca o da üzüldü.
12 Yorumla
- 1 yıl
Ewet
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Terk edilmedim ama ayrıldığım insana "Allah karşına kalbin gibi birini çıkarsın. Bana ne yaşattıysan sana da aynısını yaşatsın" dedim.
Her zaman da bunu söylerim. Allah herkesin karşısına kendi gönlü gibi bir insan çıkarsın.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGörüldü atar yoluma bakarım ayrılmayı isteyen taraf o bile olsa sizi sevmiyor bile olsa egosu yerle bir olacaktır geri de dönerdi zaten affetmezdim affetmeyin
12 Yorumla
Soran1 yılben teşekkür ettim iyi yapmışmıyım? kalbini kırmak istemiyordum çünkü
Cevap sahibi1 yılTeşekkür edişinin iyi ve ya kötü olduğu onun yazdığı ayrılık mesajına bağlı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSelâmetin gür ola derim kimseye eyvallah etmeye gerek yok
13 Yorumla
- 1 yıl
Evet, minnet eder gibi görünme
Soran1 yılevet
Gidene gitme demem çok rahatım bu konuda saplantı yapmam yani
Aşko bana kattığın şeyler için tyyy
Kendine iyi bak la ciao
derim 2 cümle sadece sonra yazsa bile görüldü atmam mesajına
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden derdim de gerek yok zaten kafa da silen bitiriyor arkasına bile bakmıyor engel atar ya da küfür eder en iyisi tamam demek
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeni de çok kıran oldu keşke böyle hassas insan olsalardı küfür edip gittiler
Soran1 yılevett
peki sen bilirsin selametle derdim. beni terkeden insan bunu daha önceden yeterince düşünmüş ve emin olduğunda bana bildirmiştir. bu saatten sonra söylenecek hiçbir şey ilişkiyi kurtarmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOh be benim de üstümden bir yük kalktı der teşekkür ederim
11 Yorumla
Soran1 yılbence sessizlik en güzeli :)) tabi sizin fikrinize de saygı duyarımm
- Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
1 yılöncelikle gayet medeni ve hanımefendi şekilde tamam derim ama çok geçmeden kavga dövüş bağırış çağırış ve kapanış 🥰🥰
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılcevabım yok büyücüye giderim artık o düşünsün
12 Yorumla- 1 yıl
Oha
Soran1 yıl:D ohaa
1 yılNe cevap yazacağım. Direkt Allah'a şükrederim kurtuldum diye 😃👌
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılTerk edilmek reddedilmek çok zor hatırlamıyorum ne cevap verdim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılAyrılmak istiyorum ya da bitti gibi bir şey yazdıysa 👍🏻 bunu atardım
10 Yorumla Yaw he he yorumdakiler amma da havalı umursamaz görünmeye çalışmış hehe
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılHiç terk edilmedim ama öyle bir mesaj gelirse teşekkür eder engeller ve silerim o kişiyi
10 Yorumla
1 yılSessizlik cevap vermem. Mesajla ayrılan birine kelimelerimi tüketmek gereksiz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Süpersin ya bende nasıl söyleyim diye düşünüyordum Allah razı olsun hadi by by🙋♂️
10 Yorumla
1 yılBen seni tanımak güzeldi kendine iyi bak diye yazdım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlk numarasını silerdim sonra mesaj attıysada görüldü atardım
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cevap vereceğimizi kim söyledi? 😄 Sanki umrumuzda gidip gitmemesi.
10 Yorumla
1 yılYani sorunun ne oldugunu biliyosam sıkıntili bi asksa okey bay yazardim galiba ama eger sevdigimi ve onunda sevdiğini dusunuyosam ne oldugunu sorardim aldattiysa (hayatini gizliden mahvederim) veya seni artik sevmiyorum gibi bi mesaj alırsamda yine galiba okey bay yazardim djxjxjdjjxjd
00 Yorumla
1 yılAsla cevap bile vermezdim
51 Yorumla
Soran1 yılben teşekkür ettim iyi yapmışmıyım? kalbini kırmak istemiyordum çünkü :D
1 yılYazıklar olsun vallahi billahi sevmeyecem olan kimseyi artık haketmiyorlar
11 Yorumla
1 yılAşkımdan kahr olsam da ona asla belli etmem. Tamamdır yaşadığımız iyi kötü her şeh için teşekkür eder giderim. Ama ona asla belli etmem. Gider gerektiği zamana kadar kendime zaman ayırır acımı yaşarım sonrada tekrar hayata devam ederim.
10 Yorumla
1 yılSaygı duyarım ve yoluma devam ederim. Bazı şeyler sonsuza kadar sürmüyor ve sürdürmeye çalışmak anlamsız. Bu tür durumlarda duygusal davranarak saçma sapan cümleler sarf etmek, sizi düşürür; saygı duyun ve önünüze bakın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen çirkefleşiyorum yaa 😂 tutamıyorum kendimi.
Onu yerden yere vurup kapanışı ben yapıyorum
10 Yorumla
1 yılNedenini merak ederdim bir kere sorardım, cevap yoksa zorlamadan yoluma bakarım.
02 Yorumla
1 yıl- Kendine iyi bak. (İyi bir gün yaşıyorsam)
- Defol (opsiyonel)
05 Yorumla
Soran1 yılben teşekkür ettim iyi yapmışmıyım? :D
- 1 yıl
Tercihim değildir. Senin için iyi bir cevapsa, iyi yapmışsın.
Soran1 yılpeki :D sana böyle cevap gelse ne hissedersin peki
- 1 yıl
Umursamam.
Soran1 yıltamam saol
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılPeki.. Sen bilirsin derdim. Desem inanmayın altında yatan nedeni irdelerdim tabi ki. 👀
04 Yorumla
- 1 yıl
Evet bırakın gıden gitsin. Kendi değeriyle kalsın. 💫
Soran1 yılsaol :)
- 1 yıl
Rica ederim lafı bile olmaz 💫🎈
1 yılhoşçakall der geçerim ne tepki vereceğim lsdşkghsdlş
04 Yorumla
Soran1 yılben teşekkür ettim iyi yapmışmıyım? :D ablam mal mısın diyor teşekkür etmiş diyor napsaydım demi kalp kırmamaya özen gösteririm
- 1 yıl
daha çok koyar set :D
Soran1 yılişte budur :D
- 1 yıl
;))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBende zaten bitmişti senden daha iyileri beni bekliyor😁😂
03 Yorumla
Soran1 yılben teşekkür ettim iyi yapmışmıyım? kalp kırmaya gerek yok ya :D
- 1 yıl
aynen ama bizim. kalbimizi kiran çok. su seni tanımak isterdim.
Soran1 yılbiz kırmayalım ki karakterden ödün vermeyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılen iyi cevap cevapsız bırakmaktır, mbundan emin ol, karşıya verilecek en sert mesaj bu
05 Yorumla
- 1 yıl
cevap vermemek 10 ise, senin cevabın 7 öyle diyeyimm
Soran1 yıleyvallah
- 1 yıl
eyvallah, vedalar kötüdür, bıraktığın yerde bırakmak iyidir, çok uzatmadan çok sıkıtı yaşamadan ve yaşatmadan, hayat kısa zaten bunlara zaman harcamaya değmez... eskiyi bitirki yenihayata yol açılsın
Soran1 yıldoğru söylüyorsun ablam laf soksaydın dedi sen bana layık değilsin gibisinden ama kalp kırmaya gerek yok sessizce sakince kenarı çekilmeyi bilirim ben
1 yılOldu bu ve titreyerek ağlama ardından toparlanma falan
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılMesaja aramızdaki ilişkiye yaşanmışlıklar bağlı
00 Yorumla "Allah cezanı verirsin allahın mezarlığında belanı zebanilerde bulursun insallah"
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılKarşımdaki insanın kim olduğu ve onu ne kadar önemsediğime bağlı olarak değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHic umrumda olmaz genelde benim artik biraktigim kisiler en son gidiyorum demek icin yaziyor sanki o birakmis gibi.
03 Yorumla
Soran1 yılben teşekkür ettim iyi yapmışmıyım sen ne düşünürdün ayrıldıgın kişi sana teşekkür edip bay bay dese
Cevap sahibi1 yılDedigim gibi resmiyet kavusturdugu icin. 😉 bu emojiiyi atar kaoatirim konuyu.
Soran1 yılanladım saol
1 yılSesiz kalmak en doğru karardır ben tepki vermezdim
16 Yorumla
- 1 yıl
Çok iyi yapmışsın bu aklı başında insanlarin vermesi gereken en güzel cevap tabi anlayana🌷🙏
Soran1 yılevet zaten gitmeyi aklına koymuş belkide biz birbirimize göre değildik onun için allaha emanet ettim teşekkür edip
- 1 yıl
En iyisini yaptin. bakin bazi insanlar tartışma yaratarak sizin ona hakaret etmenizi ve kendisini hakli çıkarma çabası peşinden koşarlar. Bu sizin yazdığınız olay da aynısı. Siz ona uymayarak en doğru kararı verdiniz sizi tebrik ederim🌷🙏
Soran1 yılteşekkür ediyorum üzmeye kırmaya gerek yok. belki bir gün anlar hatasını ozaman pişman olur şimdi hiç bir şey demeden kırmadan ayrılmak en güzeli kafasına koymuş gitmeyi olmuyorsa zorlayamam her şeyde bir hayır vardır herkes seçimleriyle mutlu olsun :)
- 1 yıl
Rica ederim dogrusu bu zaten. Geçmiş olsun diyelim hayirlisi olsun🙏
1 yılUmurumda olmaz. Dunyada 8 milyar insan var. Kimse kendisini vazgecilmez sanmasın. Biz kimleri sildik... Diğerlerini mi silemeyeceğim !
10 YorumlaGene seninki durutsmus defolup gitmiş dürüstçe benden giden yılar önce hiç acıklma yapmadan gitmişti
10 YorumlaAslında ben bitirecektim üzülmeni hiç istemedim bu yüzden seviyormuş gibi devam ettim çok iyi yaptın çok sevindim teşekkür ediyorum bence de bitirelim olmuyordu zaten ters psikoloji her zaman işe yaramıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle bi mesaj almadım hiç 😝 ama çok sewdigim adam görüldü attı sustu bende artık yazmadım aradan zaman geçtikçe yazıyor warmisin yokmusun diye😁ben ona dayanamamki cewap weririm 😋
10 Yorumla
1 yılSeviyorsam tepki gösteririm sevmiyorsam da gösteririm benim olayım çok farklı
10 Yorumla
1 yılNeden terk ettiğine ve ne yazdığına bağlı. Mesajda saydırdı ise cevap bile vermem :D
10 Yorumla
1 yıl"hadi ordan Git" diye cevap verirdim, kimseye eyvallah yok..
11 Yorumla- 1 yıl
sansürlenmiş mk, sktr git yazadım
Gizli Üye(36-45)1 yılHiçbir cevap yazmam. Her şey gereksiz ve boş olurdu çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTuhaf ayrılıktı bizimkisi bitirelim bitsin. Başka konuşma yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGörmezden gelmek yok gibi davranmak en çok bu koyuyor insanlara bir mesajla kimseden ayrılınmaz böyle insanlar bunu hakediyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Tamam görüşürüz yazardım
20 Yorumla
1 yılona beni elde edebilmen için 490 fırın ekmek yemen lazım derdim bu ona ondan daha üstün olduğumu ve verdiği karardan pişman olmasını sağlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılCevap vermem direkt engellerim
10 Yorumla
1 yılne cevap yazıcam be onunla mı uğraşıcam hiç işim yokmuş gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılallaha emanet ol
10 Yorumla - Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne