Eski sevgilim beni kullandı mi?

Eski sevgilimle çok uzun bir ilişkimiz oldu sırlarımızı herşeyimiz o hemen hemen birbirimizle paylaştık çok animiz oldu sonradan kız beni telefonda beklemede bırakmaya başladı ilk yaptığın da 1 dkka kadardı sonraki gün 5 dkka kadar oldu telefonu hoparlöre aldım bilgisayarda takildim sonra kapattı telefonu 10 dkka sonra yine aradı konuştuk ondan sonraki gün 20 dkka kadar yine beklemede bıraktı kuzenim dedi hep arıyor kuzeninin sevgilisi felan derken bunu hep yapmaya başladı sonra bunun yüzünden kavga ettik konuşmadık 1 2 gün kadar çünkü ben haklıydım beni telefonda beklemeye almak hemde 1 saate yakın çok kötü bir durum yine aradı konuştuk buluşalım konuşalım bu ilişkiyi biraz sesim gelmesi rica ettim yok dedi çalışıyorum izin alamam felan filan sonraki gün aradım bana izin alamam dediği halde kız kardeşiyle alışverişe çıkmış.. İzin alamam diyor ve sonraki gün alışveriş bu 1 ay kadar bu şekil ilişkimiz sürdü ben artik delirmeye başladım varsa biri çıkar giderim dedim bisi demedi tamam dedim bitirelim en iyisi olur ikimizde üzülmeyiz en azından dedim istemedi ayrılmayı ama yine aynı şeyleri yapıyordu görüşmüyordu benle yine telefonda beklemede bırakıyordu artik gün geldi çattı sabah beni aradı ben işteyken 7 30 gibi başladık konuşmaya 9 oldu tartışıyoruz bana şunu dedi ilişkimize biraz ara verelim 1 hafta kadar tamam dedim çünkü bende bıkmıştım böyle yapmasından akşam konuşuruz dedi kapattı akşam aradı biz olamayız ailen beni kabul etmez biz nereye kadar böyle devam edecez felan ben tutuldum bisi diyemedim Aklim gitti yeni birimi var dedim sırıtarak yok sacmalama nasıl böyle bisi dersin dedi bende sen bilirsin benim kapım sana hep açık git biraz toparlak yine konuşalım dedim hayır dedi ben yoruldum artik ilişkiyi devam etmek istemiyorum dedi bende sen bilirsin dedim gitti sonra aradan günler geçtikçe ara sıra 5 10 günde bir arıyor ve sırıtarak konuşuyor ne anlama geliyor bu :( çünkü bittim canını yakmak istemiyorum. Ne yapmalıyım.
Eski sevgilim beni kullandı mi?