Eski nişanlım beni kullandı?

3 yılık iliskimiz vardı beni çok kıskanırdı herşeyden herkezden evlencektik 1 saat sesimi duymadan yapmazdı çalışsa bile bos zamanında hemen beni arardı ayrılınca ağlaya ağlaya kapıma gelirdi bnde onu çok seviyordum ama sınır hastasıydı ve bencil biriydi ilk defa bubkadar kendimi sevildigimi ve değerli hissetmistim askere gitti bekledim sürekli kavga ediyorduk ayrıldık 3 yıldır tanıdığım adam yoktu karşımda başka biriydi sanki 2 yıl ayri kaldık 2 yıl boyunca hergün ağladım belki aklım almıyordu cunku 1 saat bensiz yapamayan adam nasıl yapıyor diye 1 hafta yemek yemedim üzüntüden kendi kendime seviyor beni diyordum salak gibi bi gün aradi beni hemen açtım tabi sesini duyunca gozlerim doldu çağırdı gittim yanına seni özledim dedi sarıldı sonrada öpmeye çalıştı ama ben ittim sevgilisi varmis olmaz dedim onu sevmiyorum ama onu bırakırsam kendini öldürür bana zaman ver dedi sonra tekrardan öpmeye çalıştı bnde yine ittim olmaz dedim baya uğraştı güzel sözler söyledi sonra ben eve gidiyorum dedim bianda yüz ifadesi değişti korktum hatta telefonumu alıp aramalarimi sil dedi hayir dedim sil deyip üstüme yürüdü silmezsen babana söylerim dedim bağırdı resmen kanım çekildi korkudan sildim bende sevgilisine göstermeyim diye heralde ben kendim eve giderim dedim umursamaz tavırla git dedi sanki karisisinda öylesine biri varmış gibi kendimi çok iğrenç hissettim ağlaya ağlaya eve gittim üzüntüden uyuyamiyorun napmaliyim
Eski nişanlım beni kullandı?