2 yıllık ilişkim bitti ve ne yapacağım konusunda en ufak fikrim yok?

Şimdi bizim ilişkimiz çok güzeldi kavga ederdik o biraz sinirlidir hemen çıkıp giderdi ama sonra özür dilerdi ben onu tüm herşeyiyle kabul etmiştim. Hatta çok sevmiştim. Annem biliyordu. Hatta bazen kavga edip ayrılma lafları geçiyordu ama hemen barışıyorduk. Arkadaşlarım ne oldu bir sorunun mu var dediğinde ayrıldık diyordum sorun bumu yaa siz ayrılmazsınız hemen barışırsınız diyorlardı. Bizim böyle ciddi olarak 2 yıl içinde 2 defa bu kadar ciddi ayrılığımız oldu. 1. Si 2 aydı sonra barıştık. Şimdi 40 gün felan oldu. Ama hala fotograflarımızı gördüğüm zaman ağlıyorum. Çok özlüyorum onu. Bu 40 gün içinde konuştuk hatta 1 hafta önce aynı sevgili gibiydik. Ama tekrar barışmak istemediğini şimdilik böyle olmak istediğini söyledi. Çok yorulmuş baskılarımdan. Bende yoruldum ama hiç gitmedim. Beni sevseydi gerçekten gitmezdi. Çok hayallerimiz vardı. Hepsini unutup gitti. Sensizlik beni yoruyor dedi daha bir kaç gün önce acı çekiyorum dedi ama hala gelmedi. Ben onu çok özledim 4 gündür ne mesaj atıyor ne de arıyor. Whatsappa giriyor çıkıyor. Sanki hiç sevmemiş gibi. Sonra fotograflarımızı henüz silmedi sanırım. Madem seviyor niye böyle anlamıyorum. İkimize de acı çektiriyor. Sizin bir görüşünüz var mı ya sizce dönermi ben onu gerçekten çok seviyorum...
2 yıllık ilişkim bitti ve ne yapacağım konusunda en ufak fikrim yok?