Sevdigim Kiz Beni Terkedip Baskasina Gitti Onu Unutamiorum noglur yardim?

Cok Savasdim Cok Agladim Onun icin Herkesi Göze Aldim ona yapmadigim kalmadi cok sevdim ve iliskimizi durduk yere bitirmisdi hic bir hatam olmadan ve sonra 6-7 ay normal arkadas gibi yazistik görüstük ben ona onu cok sevdigimi söylüyordum bana geri dönmesini istiyordum oda seni asla üzmek istemiyorum ama olmaz diyordu. Bunun icin ben 4-5 kere hastaneye düsdüm be kendimi kaybettim herzaman yaninda oldum en kücük istegini geri cevirmedim hep yanindaydim cok seviyordum cünkü. 1. baslarinda baska bir erkeklede konustugunu ögrendim bana normal arkadasim dedi bende güvendigim icin bisey demedim ama bikac ay sonra icim icimi yedi ve 3. ayin basinda ögrendimki 4 aydir iliskileri varmis ve bunlari ögrenince bana whatsappden block cekdi sabah gittim evinin orda bekledim gururumu yerin dibine soktum aagladim yapma noglur ben haketmedim bunlari dedim yüzüne gözleri doldu hayatimda baska birisi var dedi. Ben bu konustugu oglanla bulustum ona herseyi anlattim yasadiklarimizi o ondan saklamis onla beraberken benle konustugunu iliskisini falan. galiba bunlar daha beraber ben yapamiyorum onsuz kac hafta kac ay oldu halen daha dün olmus gibi acisi dinmiyo icim icimi parcaliyo onsuz yapamiyorum. simdi yazsa bir mallik yaptim özür dilerim cahillikdi degerini anlamadim dese yine affederim cünkü cok seviyorum ama onla oldugunu bilmek onun elini tuttugunu bilmek cok koyuyo be abi...
Sevdigim Kiz Beni Terkedip Baskasina Gitti Onu Unutamiorum noglur yardim?