ESKİ SEVGİLİM ARKADAŞ KALALIM DEDİ?

3 yıllık ilişkimizi bitirdi ve bir daha olamayacağımızı dedi ama hayatında biri yok erkek arkadaşlarıyla takılıyor sürekli bir birimize konumlarımızı açmışız uzak mesafe olduğumuz için de görmüyoruz bir birimiz arada bi ararşırsak görüyoruz. Ben ararsam açıyor konuşuyor merak edip soru soruyorsam nerdesin ne yapıyorsun diye cevaplıyor açıklama yapıyor. Mesajlarıma cevap veriyor ama samimi bir kelimesi yok mesela nasılsın canım desem iyiyim diyor bazen de benim nasıl olduğumu soruyor. Benimle arkadaş kalmak istedi kabul ettim arkadaşız ama ben üzülüyorum çünkü onu seviyorum ve benim dünyamda sevgi herşeyi ileştirir herşeyin üstesinden gelir mantığı var. Ama onda öyle değil galiba. Onu unutmak istiyorum olmuyor , arkadaşız birşeye ihtiyacım olsa yardım eder bende ediyorum maddi manevi ama başkasına bakmasını başkasını sevecek olması düşüncesi beni üzüyor. Beni silmeyip arkadaş kalması da bence o da beni seviyor ama gururuna yediremiyor diye düşünüyorum. Çünkü aradığım da iletişim kuruyor istese kurmaz telefonu açmaz bile off kendimi kandırıyorum biliyorum bana yardım edin bir erkek neden arkadaş kalır ex ile

ESKİ SEVGİLİM ARKADAŞ KALALIM DEDİ?