O da "Asla öyle bişey olayacak"
Sonra arkadaşım "Yok yok ben sizi kesin yapacağım"
O da"Belki olur. Belki de o bana aittir.
(Arkadaşım dediğim kişi en yakınım bu arada)
Sana bakmasının nedeni senin ondan hoslanmanı istiyodur yani ego kasıyodur sen elinden geleni yapmışsın sevdiğini söylemişsin zaten bence çok üstüne gitme bence
Bazen kızlar" sana baktı sana baktı" diye geliyorlar o da duyuyor ve gülüyor. Aslında beni sevdiğini düşünüyorum.
Bende bana bakan bazı erkeklerin benden hoslandığını düşünüyorum ama hiç birisi gidipte benden hoslanıyomusun demedim ve arkadaş kalalım cevabı almadım :( hani aslında sorunun cevabı sende senin nasıl birisi olduğuna bağlı benin bazı arkadaşlarımada bakıyolar ama hoslandıklarından değil seni üzmek istemiyorum ama sevmiyo bence :((
Haklı olabilirsin teşekkür ederim. Ama insan olur olmadık üzülüyor işte ne yapacaksın.
Rica ederim :) olduk olmadık yerde kendini üzme bu dünyada senden 1 tane daha yok bunu bil hiç bişeyi takam kafana :):)
Çok sağol gerçekten yardımcı oldun teşekkür ederim...
Gerçektenmi teşekkür ettin yoksa laf sokar gibimi teşekkür ettin bilmiyorum ama ben senin iyiliğin için dedim
Hayır saçmalama iyi birşey söyledin haklısın. Teşekkür ederimm asla kötü anlamda söylediğini düşünmüyorum. Ama söylesenizde saygı duyarım sakın yanlış anlamaa...
zor be. ben arkadaş kalamıyorum de. illede sen de 😀😀
Olabilir aslında teşekkür ederim. Ama yine geri çevirir diye söylemeye utanıyorum.
Cevap
4Cevap
seninle dalga geçiyor ne kadar da safsın
nasıl?
böyle bir duygu çeşidi yok yani senle olacaksa gelir olur ama olmayacaksa yan cebimde kalsın diyor boşuna uğraşma onunla olsa bile sonradan kısa sürer
Çok sağol yardımcı olduğun için...
önemli değil :)
belki sevgilisi vardır
Hayır aynı sınıftayız olsa bile kesin söylerdi yani. Sevdiği kişi de yokmuş o gün sordular
hayır beeee haahahahaaaaa...
olabilir vallaa :))
yüzüne bile bakma
Nazlı olayım yaniiiii...
Seni begenmemistir
Hayır sordum onu da ama alakası yok falan dedi beni seviyormusun diye sorduğumda ise bilmiyorum dedi.
ahaha hep ayakk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar