FLÖRTÜME SEVGİLİM VAR DEDİM ENGELLEDİ?

Olay karışık ama kısaca anlatıyorum. Konuştuğum bir çocuk var farklı şehirlerdeyiz online olarak tanıştık. “Canım, bebeğim, bitanem, seni çok seviyorum, en değerlim” gibi sözcükler var konuşmalarda ama aynı zamanda “iyi ki benim arkadaşımsın, arkadaşlığımızı kimse bozamaz” gibi cümlelerde oluyor. Şimdi bende öyle biriyle ne olduğumuzu kestiremedim çocuğa da soramadım. O İstanbul’da yaşıyor ben Ankara’da yaşıyorum. Sadece benim için bu hafta Ankara’ya gelecekti. Sana çikolata da alcam seni çok seviyorum falan diyordu. Bende görüşmeden önce arkadaş mıyız sevgili miyiz anlayayım diye sordum kaç sevgilin oldu diye, 3 dedi. Benim hiç sevgilim olmadı sana inat sevgili yapayım mı dedim. Yap dedi yapcam dedim yap lan dedi. 10 dakika sonra yapma diye mesaj geldi. Bende sinirlendim, bir arkadaşımla plan yaptık sanki birine çıkma teklifi etmişim gibi. Çocuğa da attım bak sevgili yaptım diye, aferin dedi. Sonra görüldü yapmaya başladı bana. Sevgilim seni ne ilgilendirir ki biz arkadaşız hatta seni Ankara’ya gelince tanıştırırım dedim. Haklısın beni ilgilendirmiyorsun Ankara’ya da gelmiyorum dedi biletini iptal ettiğini attı. Sonra ben açıklamak istedim mesaj attım ama engel yedim whatsapptan. Instadan yazdım 2 gün önce mesajımı açmadı daha; sizce ben ne yapmalıyım? Aradığımda meşgule atıyordu haftasonu çok çaresiz kaldım...
FLÖRTÜME SEVGİLİM VAR DEDİM ENGELLEDİ?