Sevgilim daha önce bir kere öpüşmüş eski sevgilisiyle yani ben öyle biliyorum güveniyorum da kendisine. Ama ben onunla ilerisini düşündüğümü sevdiğimi söylediğim halde ya da seninle aramızda özel bişeyler olsun seni istiyorum ömürlük dediğim halde benimle yakınlık istemiyor. Yakınlıktan kastım öpüşmek istemiyor , içten sarılmıyor , sarılıp öpüp koklamıyor yanağımdan öp diye bile ben söylüyorum kendisine onu yaparken bile öptüğünü hissetmiyorum. Kıskanç biriyim ki zaten çoğu seven kıskançtır. Ben bişeylerden ferargah ediyorum onun için aynısını ondan göremiyorum. Üstüne düşmeme mi istiyor markete giderken ya da biyere giderken haber vermemek istiyor ya da wpden bir mesaj atıp direk instagramda takılıyor. İlk zamanlar çok ilgiliydi sürekli arardı beni ama eskisi gibi samimi gelmiyor sevdiğine inanıyorum ama kısıtlamama mı üstüne düşmemi rahat olmayı istiyor ve cok bunalttığımı dile getiriyor. Benimle evlenene kadar öpüşmek istemediğini dile getiriyor bende diyorum ki eskiden bir darbe yedin diye beni aynı kefeye koyma ben seni istiyorum ben seninle ciddiyim diyorum aileme kadar anlattım kendisini. instagrama wp ye fotolarımızı paylasıyorum aynısını ondan beklemiyorum çünkü beni daha annesine bile söylemedi. Kızdır diyorum kendisine göre bi fikri vardır diyorum. Daha 3 aylık bir ilişkimiz var ama 1 aydır hergün buluşuyorduk her iş çıkışında görüşüyorduk sonra o işten çıktı bende zaten onun için işe girmiştim iş yerlerimiz yakındı onun için sevmediğim bir işte kölelik yaptım bu işi bıraktıktan sonra daha ilgisiz oldu.
23 yaşındayım sevgilim 22 yaşında
3 aylık bir ilişkimiz var
Benimle doya doya yaşamak istemiyor kısıtlanmak istemiyor öpüşmek sarılmak istemiyor
eskisi gibi samimi gelmiyor. Bana zaman ayırmıyor her zaman işim var diyip geçiştiriyor
( LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZ YAZAR MISINIZ )
23 yaşındayım sevgilim 22 yaşında
3 aylık bir ilişkimiz var
Benimle doya doya yaşamak istemiyor kısıtlanmak istemiyor öpüşmek sarılmak istemiyor
eskisi gibi samimi gelmiyor. Bana zaman ayırmıyor her zaman işim var diyip geçiştiriyor
( LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZ YAZAR MISINIZ )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer