ESKİ SEVGİLİM KENDİNİ BULUNMAZ BURSA OTU SANIP BENİ ENGELLEMİŞ, KAFASI NE OLABİLİR?

Tanıdığımda perişan aşk acısı çeken, kendisine güvenini yitirmiş ezik biriydi. İnsan yerine koydum yaralarını sardım, sandım ki geçmişi geride bırakıp benimle güzel günler biriktirecek ki öylede oldu. Sayemde toparlandı, sevdim bir anda bağlandım, gözlerine tutuldum. Kokusuna, şefkatli omzunda huzur buldum. Zamanla ayaklandı ona verdiğim değer sayesinde. inandırdı. Kazığı yedim bir güzel, saçma sapan kadınlar, yanımdan geçmeyecek tip ve karakterler ile aldattığını öğrendim internet den ve reel de. Ayrıldık, yine kin güdüp öfke kusmadım lakin sayfamdan zaten çıkarmıştım insan gibi ben. Begenilerde göremeyince bir baktım engellemiş beni :) Peşine düşüp takip edip onu izleyeceğimi düşündü bilemiyorum ama kesinlikle amacım rahatsızlık asla olmaz, onu takip etmeyeceğimi biliyor. Önceden fake hesaplardan takip eden oydu. Hangi kafa ile engellemiş olabilir çözemedim. Terbiyesiz nankör saygısız.

ESKİ SEVGİLİM KENDİNİ BULUNMAZ BURSA OTU SANIP BENİ ENGELLEMİŞ, KAFASI NE OLABİLİR?