Eski Lise Arkadasim Nisanlandiktan Sonra Beni Instadan Cikardi?

Selam. Lisede bir arkadasim vardi cok da iyiydi aramiz, hicbir zaman problemimiz olmadi hep yakindik. Okul bittikten sonra ogrendim benden hoslaniyormus ortak arkadaslarim soyledi ama onun bana gelip de boyle bir sey soyleme itiraf etme durumu asla olmadi belli de etmezdi. Liseden sonra da bir sure konustuk daha sonra universite vs derken yollar ayrildi tabii ki. Bu liseden bir yil sonra 19 yasinda universitede bir iliski yapti ciddi, su anda da sanirim 4 yil olmustur mantiken bu iliski. Cocukla da biz uc yildir filan sanirim konusmuyoruz. Gecen gun durduk yere bu beni Instagram’dan cikardi. Dedim Allah Allah acaba konusmadiklarini filan mi cikariyor ana liseden 25-30 kisiyle hala takiplesiyor ki liseden kimseyle konusmadigini biliyorum cunku lisedeki diger kisilerle ben samimiyim, yalnizca beni cikarmis. Arada hicbir sorun yok, en son konustugumuzda gayet iyiydik birbirimizin postlarini vs.. begenirdik. Daha sonra iki gun once filan en yakin arkadasim gitti cocuga yazdi hal hatir sorma amaciyla, ogrendik ki nisanlanmis birlikte oldugu kizla. Bir de kiz benden bahsetmis cumle arasi hemen konuyu degismis benim adim gecince, arkadasimi dugune cagirmis ama yakin oldugumuzu bildigi halde “liseden x kisisiyle beraber dugunume gel” diye alakasiz biriyle davet etmis. Arkadasim dedi ki bana sen de tebrik et vs.. neyse gittim ben de yazdim whatsapp’tan ama tabi cekine cekine Insta’dan cikardigi icin. Basta saatler sonra yanit verdi ama yine de samimi bi yanit verdi, daha sonrasinda ben dedim instagram’dan cikarmana ragmen yazdim cekiniyordum ama arkadasimin yazmasi cezaret verdi buna da asla aciklama uapmadi yok sundan cikardim vs diye. Neyse en son bana okulla alakali soru sordu yazdim muhabbet devam edecek o mesajimi gordu bir gundur cevap yok. Hayir lisede hoslandigindan boyle uapiyor diyevegim 16-17 yasindaydik olduk 23 e be kardesim hic mi olgunlasmadin. Bir de kizla alakali olsa neden simdi cikarirsin Instadan zaten dort yildir kizla berabersin, nerden esti, nasil bu karara vardin.

Bir de diger her kizla takiplesiyor liseden yalnizca beni cikarmis. Bir iletisimimiz yok nisanlisinin kiskanacagi yillardir konusmadik. Zamaninda benden hoslandigini ogrenecegi bir durum bile yok nisanlisinin, ogrense dahi cocukluk seyi gecmis bitmis bes yil olmus.

Neyse.. Size anlatmak istedim fikir lazim cunku degisik hissettiriyor. Mutlu gunler herkese 🙏🏻🩷
Eski Lise Arkadasim Nisanlandiktan Sonra Beni Instadan Cikardi?