ESKİ SEVGİLİ TEHDİDİ, KORKUYORUM?

İyi geceler arkadaşlar. Benim derdim eski sevgilim. Kendisi kabadayı ve psikopat'MIŞ. Bir insan bu kadar çirkinleşebilir galiba ancak. Benim geçmişimle ilgili her şeyi biliyor. Aramızda hiçbir şey gizli kalmasın diye anlatmıştım. Güvendim ona kimseye güvenmediğim kadar. Ama şu anda ben onun egosunu zedeleyerek ayrıldığımız için benim geçmişimi aileme ve üniversite arkadaşlarıma anlatmakla tehdit ediyor. Okul hayatını bitiricem senin diyor. Yani bütün geçmişimi detaylarıyla beraber, fotoğraflayarak belki de herkese gönderebilir. Geçmişim düzgün değil maalesef, insanın ailevi sorunları ve aklının ermemesi sebebiyetiyle pişmanlıklar yaşıyor. Yani geçmişimde benim başkalarıyla ilişkiye girdiğimi falan girdiğimi anlatacaktır. Bundan başka hayatımda pis ve pişmanlık dolu bir şey yok çünkü. Sizce ne yapmalıyım? Annem yaşlı, duyarsa yataklara düşer. Okul hayatım biterse ben intihar ederim. Kendimi biliyorum. Zaten psikolojik olarak sorunluyum. Ha babamın falan duyması beni pek enterese etmez veya onu da alaka etmez gerçi. Ama annem ve okul konusu beni çok korkutuyor. Ne yapmalıyım?
ESKİ SEVGİLİ TEHDİDİ, KORKUYORUM?